Atacurile asupra hranei naturale continuă!
Publicat pe 2025-01-25 13:49:46 | Mihail Marinescu |
Acum, „specialiștii” consideră că produce demență consumul de carne roșie! A, dar gândacii sunt buni, da? Ce anomalie!
În același timp cu aprobarea, de către UE, a utilizării, în hrana umana, a proteinei din insecte, la televiziunile main-stream se lansa teoria aberantă prin care se declara: „consumul de carne roșie produce demență, arată un studiu al specialiștilor...”! Măi, nene, lasă-te de bancuri, pe bune!
Chiar suntem luați de proști și să credem toate metaforele astea?
Pe de o parte se formează cadrul legal pentru introducerea hranei artificiale plus consumul de insecte, iar pe altă parte se umblă cu propaganda contra hranei naturale.
V-ați prins, nu-i așa, că nimic nu este întâmplător?
Carnea roșie este una dintre cele mai apreciate cărni de către sportivi, mai ale de către cei ce practică culturismul.
Este săracă în grăsimi și foarte bogată în proteine complete, plus că are nutrienți utili pentru sânge.
Să se „măcăne” acum, la TV, despre faptul că cine consumă acest tip de carne poate să se aleagă cu demență, păi scuze dar cred că demența ar trebui să o căutați pe la cei ce umblă cu astfel de etichete!
Prea s-au înmulțit, de vreo 5 ani, atacurile acestea asupra hranei clasice, naturale. Și nu degeaba, că se vede clar că se urmărește îndoctrinarea oamenilor cu teorii prin care să-i îndepărteze de hrana clasică și să-i îndrepte spre hrana sintetică, făcută în laboratoare.
Dacă vor vedea că ține manipularea vor pistona în continuare, de aceea vă sfătuiesc să păstrați lucrurile așa cum le-a lăsat Dumnezeu pe Pământ, nu cum le vor cei ce se joacă de-a Dumnezeu.