Ultima editie tiparita in format pdf

Evenimente importante ce au avut loc pe 3 februarie


1828 - S-a născut scriitoarea Elena Ghica, cunoscută sub numele de Dora D Istria (m.1888).
1859 - S-a născut Hugo Junkers, celebru constructor german de avioane (m.03.02.1935).
1890 - Premiera piesei „Năpasta”, de I.L.Caragiale, cu Grigore Manolescu, Constantin Nottara, Aristizza Romanescu.
1892 - S-a născut istoriograful Gheorghe I. Brătianu (m.1953).
1908 - Se constituie Partidul Conservator Democrat, sub conducerea lui Take Ionescu.
1914 - S-a născut Florin Dimitriu, compozitor şi violonist. 1925 - S-a născut actorul Ştefan Mihăilescu-Brăila (m.19.09.1996). 1929 - La sala Eforie, are loc premiera filmului „Iancu Jianu”, de Horia Igiroşanu, primul din seria dedicată de regizor haiducilor noştri.
1932 - Conferinţa generală pentru dezarmare de la Geneva, la care participă 63 de state, inclusiv România.
1941 - S-a născut Ştefan Iordache, actor de teatru şi film („Cel mai iubit dintre pămînteni”, „Oglinda”, „Glissando”, „Ciuleandra”, „De ce trag clopotele, Mitică?”, „Pruncul, petrolul şi ardelenii”, „Înghiţitorii de săbii”, „Bietul Ioanide”), (m.14.09.2008).
1944 - S-a născut Petre Anghel, poet, prozator şi eseist
..Citeste mai departe..

Presiunea poporului şi-a spus cuvântul

Parlamentarii au renunţat să voteze proiectul legii „certificatului verde”, scoţându-l de pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor. Se are în vedere a se plasa proiectul în cârca Guvernului Ciucă, pentru a-şi asuma răspunderea în Parlament pe legea certificatului zis „verde”. Să îţi asumi răspunderea pe o lege ce anulează drepturi şi libertăţi nu este deloc în ordine.

Parlamentarii din Camera Deputaţilor au închis uşile în faţa poporului atunci când mii de oameni au intrat în curtea Palatului Poporului şi au încercat să pătrundă în interiorul instituţiei care, ce să vezi, este întreţinută din bani publici.
„Prin acest gest, parlamentul se autodizolvă şi nu mai reprezintă poporul român”, exclama avocatul Dan Chitic prezent la marele miting de la Bucureşti
..Citeste mai departe..

Soarta românilor şi a României, în mâinile deputaţilor

Parlamentari, respectaţi simbolul Revoluţiei din decembrie 1989, LIBERTATEA, şi respingeţi proiectul de lege prin care se introduce „certificatul verde”!

Ţările care deja au introdus „certificatul verde” şi au o rată de vaccinare peste 75% sunt cele mai contaminate cu noile variante de virus, find considerate „zone roşii”! Aşa vreţi să devină şi România?

21 decembrie 2021, zi decisivă pentru soarta României, pentru soarta românilor. O zi în care aflăm dacă şi România o să intre pe traseul dictat de politica globalistă în ce priveşte supunerea faţă de QR Code odată cu legiferarea „certificatului verde”.  Totul depinde de votul parlamentarilor din Camera Deputaţilor! De ei depinde dacă viaţa românilor o să devină şi mai dură decât până acum. Dură pentru că nu este uman să fi obligat, direct sau indirect, să te vaccinezi şi nici să te testezi pentru a avea acces în spaţii public şi mai ales la locul de muncă.
..Citeste mai departe..

Pas cu pas spre „viaţa virtuală”!

Comisia Europeană, cine altcineva, se implică şi în „Europa digitală”! Dacă face aşa ceva la fel de... bine cum a făcut şi în domeniul sănătăţii, de vreo doi ani de zile...!


În timp ce populaţiei i se oferă tot felul de ştiri alarmiste, apocaliptice despre „pandemie”, adăugându-se şi inumanele restricţii aplicate, cică, pentru a prevenţie (!), iată că „băieţii” preocupaţi cu aşa zisul progresism, cu ideologii, şi cu „noua normalitate” îşi văd mai departe de implementarea digitalizării în societate, care nu face altceva decât să fie folosită pentru un control drastic asupra oamenilor, termenul de Libertate existând doar în dicţionar, nu şi în realitatea închipuită de ei.
Ştiţi deja despre „certificatul verde” prevăzut cu QR Code, despre sisteme de urmărire ale oamenilor care, zic ei, are legătură cu grija faţă de sănătate! Minciuni!
Pas cu pas, omului i se oferă QR Code-ul în diverse activităţi, pentru a se obişnui şi pentru a nu îl lua prin suprindere atunci când absolut totul o să fie numai cu QR Code.
..Citeste mai departe..

Mizele pentru modificarea Constituţiei

Voi, cei care tot spuneţi că este nevoie (!) de modificări asupra Legii supreme, trebuie să ştiţi asta: Art.152 din Constituția României, „Limitele revizuirii: caracterul naţional, independent, unitar şi indivizibil al statului român, forma republicană de guvernământ, integritatea teritoriului, independenţa justiţiei NU POT FORMA OBIECTUL REVIZUIRII CONSTITUŢIEI”
De asemenea, „nici o revizuire nu poate fi făcută dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor şi a libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor sau a garanţiilor acestora”.
"Constituţia nu poate fi revizuită pe durata stării de asediu sau a stării de urgenţă şi nici în timp de război”.
Mai vreţi să schimbaţi forma de stat a României şi să umblaţi la drepturile omului? Uite că nu aveţi voie!
Federalizarea Europei nu are ce căuta în România!


În paralel cu declaraţiile refritare la ce măsuri şi resticţii mai au de gând politicienii să pună în practică pentru perioada următoare, faţă de noile variante de virus C-19, iată că a fost adus în discuţie şi un subiect extrem de sensibil, anume Modificarea Constituţiei României.
..Citeste mai departe..

De la „Legea certificatului verde” la „Legea Stop covid”

„Pe afară e vopsit gardul, dar înauntru e leopardul”, cam cu aşa ceva încearcă unii să păcălească populaţia pentru a se accepta nişte măsuri care nici în visele cele mai negre nu puteau să apară.
Se doreşte a se viola spaţiul privat pentru ca DSP şi Poliţia să verifice QR Code-ul angajaţilor! Ce e asta?
Toţi o să fiţi obligataţi să efectuaţi un act medical împotriva voinţei voastre, chiar dacă sunteţi săntoşi!
De la condiţionarea accesului în magazine, la condiţionarea accesului la locul de muncă!
Vor să se suspende contractele de muncă celor care nu au QR Code! Ups!
Oare unde se regăseşte doctrina social-democratică în asemenea practici?
Deja s-au anunţat proteste masive. Care pe care o să fie!

În loc să se axeze pe aducerea în farmacii şi în spitale a medicamentelor dovedite că vindecă de virusul C-19, minţile „luminate” din Guvernul României s-au gândit că pot ei să răpună „pandemia” prin emiterea unor proiecte de lege prin care calcă în picioare Constituţia şi Drepturile Omului, iar populaţia să fie urmărită şi drastic amendată dacă nu respectă ceea ce cer autorităţile, adică dacă nu prezintă QR Code!
..Citeste mai departe..

10 decembrie, Ziua Internaţională a Drepturilor Omului

Mai ştiu politicienii ce înseamnă respectarea drepturilor omului în condiţiile în care aplică măsuri şi legi ce încalcă grosolan toate drepturile şi libertăţile cu care omul s-a născut?

Pe 10 decembrie 1948, la Paris, Adunarea Generală a Națiunilor Unite adopta Declarația Universală a Drepturilor Omului, prin Rezoluția nr. 217 A (III). Declarația stipulează că toți oamenii s-au născut cu drepturi egale și inalienabile și cu libertăți fundamentale.
Ulterior, Declarația a fost completată cu: Convenția privind Eliminarea Tuturor Formelor de Discriminare Rasială (1965), Convenția Internațională asupra Drepturilor Politice și Civile (1966), Convenția pentru Eliminarea Tuturor Formelor de Discriminare Împotriva Femeilor (1979), Convenția Împotriva Torturii (1984), Convenția Împotriva Apartheid-ului (1985), Convenția Drepturilor Copilului (1989).
..Citeste mai departe..

Libertatea pe... cartelă, asta ni se oferă acum! Până când toleraţi aşa ceva, români?

Făcură ce făcură „minţile luminate” care au grijă (şi ce grijă!) de sănătatea poporului şi au decis să dea un pic de libertate cetăţenilor acum, de sărbători. Dacă asta se poate numi libertate!
Cică acum avem voie să sărbătorim de Revelion, în stradă, că se ridică interdicţia de a se circula pe timp de noapte. Dar, de Crăciun este bine să fim mai precauţi şi să nu ne... dăm prea mult în spectacol!
În magazinele ce au mai puţin de 200 de metri pătraţi spaţiu se poate intra şi fără QR Code (certificatul ăla zis „verde”), aşadar cred că este bine ca oamenii să aibă ustensile de măurat la ei, să se vadă unde ar avea voie majoritatea populaţiei, adică cei care se bazează pe sistemul lor imunitar natural şi care nu s-au lăsat înţepaţi în umăr cu serurile experimentale.
..Citeste mai departe..

Biserica este şi o să rămână Casa Domnului, în niciun caz a lui QR Code!

Autorităţile române, reprezentate de premierul Nicolae Ciucă şi de Alexandru Rafila – ministrul Sănătăţii, au încercat, ieri, 2 decembrie, să pună stăpânire pe Biserică, organizând o întâlnire cu reprezentanţii cultelor din România în vederea introducerii certificatului verde QR Code biserici.
Prin asta, enoriaşii ar fi fost obligaţi să se vaccineze dacă mai vroiau să aibă acces la slujbele din Biserică! Incredibil tupeu al clasei politice!
Se pare, însă, că până la urmă, Cultele nu au cedat, considerându-se că Biserica este o necesitate pentru poporul român, este un serviciu vital adus omului şi nu pot exista asemenea obligaţii asupra oamenilor care vin să se roage. Rămâne, însă, gestul politicienilor de a introduce în Biserică invenţia globalistă QR Code, prin care se are în vedere controlul drastic asupra populaţiei. Biserica este Casa Domnului şi ea are un statut aparte şi are propriile sale legi, ale lui Dumnezeu.
..Citeste mai departe..

Poliţiştii se alătură poporului şi anunţă că ies şi ei să protesteze!

Conducerea Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual a anunțat că, în foarte scurt timp, vor organiza proteste masive împotriva Guvernului și a măsurilor ineficiente și aberante luate în ultima vreme.
„Vom scoate mii de persoane în stradă, chiar dacă ni se impune limita de 100. Nu am respectat această limită și nu o vom respecta pentru că noi considerăm că este abuzivă.
Pentru asta ne și judecăm în toate procesele cu instituțiile statului.
În momentul în care în România incidența va fi sub 3, noi vom ieși în stradă în număr mare, indiferent de faptul că Guvernul va impune aberația cu o sută de persoane, în timp ce pe la Untold au fost 75.000 de oameni.
Vom protesta împotriva misiunilor pe care ni le dispun nouă ca și sarcini și care nu au legătură cu munca de poliție, multe dintre ele aberante, neacceptate și hulite de întreaga societate”, a declarat Marius Ionescu, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) pentru national.ro
..Citeste mai departe..

De voi, cetăţeni, depinde Suveranitatea României!

Cine are simţ patriotic şi îşi iubeşte ţara poate semna pe lista de susţinători ai Legii Suveranităţii, pentru ca legea să intre la vot în Parlament

Populaţia din România are posibilitatea să semneze pentru susţinerea Legii suveranităţii, o lege născută din popor, din dorinţa de a reda României Suveranitatea şubrezită, de mai bine de un an şi jumătate, de nişte acte normative „toxice democraţiei şi statului de drept, adoptate de aleşii poporului...”, se arată în materialul informativ ce însoţeşte Legea Suveranităţii. Apelaţi voluntarii din localităţile în care locuiţi pentru a semna pe lista de susţinători.
Pentru a intra în vot, în Parlament, legea trebuie să aibă semnături de la 100.000 de cetăţeni români cu drept de vot. În judeţul Prahova ar fi nevoie de 5.000 de semnături
..Citeste mai departe..

    8 9 10 11 12