Ultima editie tiparita in format pdf

Vom avea trafic infernal şi în aer?


Maşina zburătoare „AirCar”a terminat cu brio testele şi a făcut un pas important spre producţia în masă

Lume, lume, SF-ul este aproape!
Un vehicul cu mod dublu „AirCAr”, ce se poate transforma din maşină în avion, a trecut cu brio testele din Slovacia şi, astfel, a primit certificatul de la Autoritatea de Transport din acea ţară.
 Maşina zburătoare poate circula atât pe drumuri publice, cât şi în aer şi a realizat, în probe, peste 200 de decolări şi aterizări. Potrivit Sky News, prototipul, care are un motor BMW de 1,6 litri, a făcut un pas important spre producţia în masă.
 „AirCar” a zburat pentru prima oară în 2020. În timpul testării, aeronava s-a transformat într-o mașină în mai puțin de trei minute „la o simplă apăsare a unui buton”, a declarat compania producătoare
..Citeste mai departe..

MAI vrea schimbări majore asupra Cărţii de Identitate


Dacă citeşti ce se doreşte.... te îngrozeşti!

Asociaţia Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor şi Libertăţilor, prin președinte avocat Marina-Ioana Alexandru, ameninţă MAI cu procese în Instanţă

În acest moment, la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), se află în dezbatere publică un proiect de lege prin care se vrea: - anularea Cărţii de Identitate dacă nu ești găsit la adresa de domiciliu înscrisă în actul de identitate;
- adoptarea Cărţii de Identitate pentru copii de la momentul nașterii;
- prelevarea de amprente digitale pentru eliberarea Cărţii de Identitate și alte date biometrice, cum ar fi scanarea facială.
..Citeste mai departe..

Atenţie, români, la legislaţia ce se pregăteşte pentru identitatea digitală!

Avocat Elena Radu consideră că Proiectul de Ordonanţă de Urgenţă, pus în dezbatere publică de către MAI, trebuie oprit, „pentru că nu aduce nimic bun”

Vă aduceţi aminte cum useriştii cereau anul trecut, când erau la guvernare, să fie domiciliul scos din Cartea de Identitate. Din fericire, nu le-a reuşit planul.
Totuşi, iată că acum, actualul guvern doreşte să introducă nişte numite lucruri ciudate în legilsaţia privitoare la C.I., anume rămânerea fără act de identitate valabil dacă poliţistul constată că persoana verificată nu locuieşte la adresa la care şi-a declarat domiciliu!
..Citeste mai departe..

Mai multe ţări anunţă sfârşitul restricţiilor şi măsurilor aplicate în numele aşa zisei „pandemii de covid”

În România, însă, teroarea este, în mare parte, menţinută! De ce şi pentru ce?

Tot mai multe ţări anunţă că „pandemia” se încheie acum şi renunţă la certificatul zis verde şi la toate restricţiile şi măsurile care au adus atâta discriminare şi segregare în societate.
Suedia nu mai cere test negativ la intrarea în ţară, Marea Britanie renunţă la certificatul verde. Oricum, în UK nu a fost niciodată obligatorie masca nici pe stradă şi nici în spaţiile închise, dar nici nu au existat constrângeri pentru vaccinare, cu atât mai mult nu exista propaganda provaccinare ca în România.
..Citeste mai departe..

Avocatul Piperea înfiinţează Asociaţia România Nesupusă

Binecunoscutul avocat Gheorghe Piperea a anunţat pe pagina sa de Facebook, în urmă cu puţină vreme, că a declanşat procedura de constituire a Asociaţiei România Nesupusă.
În postarea respectivă sunt enumerate şi principale obiective ale acestei Asociaţii, printre care se numără: „lupta pentru drepturi şi libertăţi, crearea și asigurarea funcţionării Institutului pentru cercetarea și pedepsirea crimelor plandemiei”.

Iată, mai jos, o bună parte din textul publicat de Gheorghe Piperea: „Am declanșat procedura de constituire legală a Asociației România Nesupusă. Pentru moment, va avea un număr de 15 fondatori și o filială la Timișoara. Membri vor putea deveni, ulterior, orice persoane care aderă la statutul și principiile Asociației. mă aștept să se constituie filiale în Oradea, Brașov, Iași și Constanța, precum și sedii secundare în Londra, Madrid și Viena (așteptările sunt după numărul de membri ai grupului de feisbuc România Nesupusă). Procesul de înregistrare legală va dura, cel mai probabil, 45 de zile.
..Citeste mai departe..

Preşedintele Parlamentului European, deşi primise „imunizarea”, a făcut complicaţii din pricina unei disfuncţionalităţi ale sistemului imunitar

David Sassoli (65 ani), presedintele Parlamentului European, a decedat în dimineaţa zilei de 11 ianuarie 2022, la spitalul din Italia unde era internat din data de 26 decembrie, a anunţat, pe Twitter, Roberto Cuillo, purtătorul său de cuvânt.
Aceeaşi sursă precizează că „internarea a fost necesară ca urmare a unei serioase complicaţii din cauza unei disfuncţionalităţi ale sistemului imunitar”, a comunicat purtătorul de cuvânt al lui Sassoli într-un email pe care l-a trimis la toţi europarlamentarii. „David Sassoli este multiplu vaccinat, iar in luna septembrie 2021 a fost internat ca urmare a unei declarate pneumonii”, declară europarlamentarul român, Cristian Terheş,pe pagina sa de Facebook.
..Citeste mai departe..

Au reînceput protestele!

La Ministerul Sănătăţii a fost depusă şi o petiţie ce se referă la oprirea discriminării cetăţenilor români

Sute de oameni s-au adunat luni, 10 ianuarie, la sediul Ministerului Sănătăţii, la apelul Organizaţiei civice, Coaliţia pentru naţiune, condusă de Dumitru Bălan, pentru a protesta faţă de reintroducerea restricţiilor şi măsurilor impuse de Guvern, cu „recomandare” de la comandantul acţiunii, Raed Arafat.
Totodată, oamenii îi cer ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, să introducă antiviralul Arbidol în farmacii şi în protocolul covid din spitale, să renunţe la ideea de a legaliza certificatul verde în mijloacele de transport şi la locul de muncă.
Lumea este revoltată şi pentru că, deşi autorităţile din alte ţări spun că această variantă de covid, Omicron, este cea mai blândă dintre variantele ce au fost până acum, plus că şi oferă imunitate naturală, autorităţile din România, cu sprijinul unor televiziuni, bagă în continuare frica în români, anunţând şi căte cazuri vor fi, ceea ce este mai mult decât penibil. Nu poţi, în mod normal, să ştii dinainte când vine o anume boală şi să spui şi câţi bolnavi se vor înregistra.
..Citeste mai departe..

Sfântul Prooroc Ioan Botezătorul

Întreaga creștinătate îl cinstește azi, 7 ianuarie, pe Sfântul Prooroc Ioan Botezătorul, numit și Înaintemergătorul Domnului, cel care a prevestit venirea Mântuitorului Iisus Hristos și L-a botezat în apele râului Iordan.
Dorim multă sănătate şi fericire tututor sărbătoriţilor acestei zile, ce poartă numele de Ion, Ioan, Ioana şi nume derivate din ele. La mulţi ani!


..Citeste mai departe..

Guvernul vrea ca, în starea de alertă, să se aplice restricţii care pot afecta activităţi economice!

Şi cică, cetăţene, ca să te supui, îţi dă statul 75% din salariu ca să stai acasă!
Ce nu înţelege Guvernul este că activităţile economice nu pot fi afectate sau întrerupte în starea de alertă, ci numai în starea de urgenţă, care trebuie să fie votată de Parlament.
În alte ţări, Omicronul este privit ca un semn benefic pentru sistemul imunitar, numai în România autorităţile îl prezintă ca pe un bau-bau! De ce trebuie să fie altfel în România? Este o răzbunare că nu există lege pentru "certificatul verde"?

Incredibil ce se pregăteşte populaţiei de către noul Guvern al României! Pe masa acestuia există un proiect de OUG prin care, în perioada Stării de alertă, se pot aplica restricţii care să afecteze desfăşurarea de activităţi economice! Cică este pentru bine tău, cetăţene, să stai acasă! Şi, pentru a te supune, uite că îţi dă statul şi 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat şi cică suma este suportată din bugetul asigurărilor pentru şomaj, dar nu mai mult de 75% din câştigul salarial mediu brut prevăzut de Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2022 nr. 318/2021. Eşti mulţumit, cetăţene?
E, uite aşa se pregăteşte... terenul pentru restricţii şi măsuri şi mai aspre.
..Citeste mai departe..

De la „criza sanitară” la „criza climatică”!

Prin câte „crize” mai trebuie să treacă omenirea într-un timp atât de scurt?

Site-ul preşedinţiei României publică, deja, câteva informaţii despre un „pachet” de măsuri pentru „combaterea schimbărilor climatice”, făcându-se referire la un grup de lucru ce conţine „experţi naţionali şi internaţionali”, de data asta, în ale climei!

Peste tot numai „experţi” despre care, însă, nimeni nu ştie nici cum îi cheamă, cum au stat lucrurile şi în perioada epidemiologică!

Dacă veţi avea impresia că omenirea o să fie lăsată în pace după terminarea „pandemiei”, vă înşelaţi. Minţile oamenilor vor fi ocupate cu „criza climatică”, o altă etapă a „dezvoltării” Agendei ONU 2030!
De la criza sanitară se trece, iată, la criza climatică, după care criza alimentară (de care se vorbeşte inclusiv la TV-uri din România) şi tot aşa, că se fac şi pregătiri pentru asta. A se vedea „recomandările” venite de la Comisia Europeană în ce priveşte „reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră”, cu angajamente luate de şefii statelor membre UE, cu interzicerea creşterii în propria curte de porcine, de vaci etc., cu faptul că hrana viitorului trebuie să conţină insecte, gândaci, viermi, lăcuste! Aha, v-aţi trezit?
..Citeste mai departe..

Ce a fost şi ce o să fie!

2022 ar putea să însemne anul recăpătării suveranităţii şi întoarcerii omului cu faţa către Dumnezeu!

Numai mâine nu-i poimâine şi gata şi cu anul 2021. A fost un an extrem de greu, poate cel mai greu de după decembrie 1989, pentru că multe drepturi şi libertăţi fundamentale şi invioloabile aveau să fie călcate în picioare de cei care ar fi trebuit să vegheze ca acele drepturi să nu fie încălcate.
Un an în care s-au încercat, pe alocuri chiar s-a reuşit, să se introducă fel de fel de „măsuri” ce aveau ca scop nu precauţia din punct de vedere sanitar, ci mai cu seamă măsuri pentru un control digital drastic asupra oamenilor, măsuri inspirate, parcă, din filme S.F.!
..Citeste mai departe..

32 de ani de la Revoluţia română din decembrie 1989

După aceşti 32 de ani de la victoria obţinută împotriva regimului totalitar de atunci, iată că românii sunt din nou nevoiţi să iasă în stradă pentru a cere autorităţilor să se respecte drepturile fundamentale, strâgându-se „Libertate!”, „Jos Dictatura!”

Astăzi, 22 decembrie 2021, se împlinesc 32 de ani de când revolta populară a reuşit să dărâme dictatura impusă de regimul socialist condus de Nicolae Ceauşescu.
Atunci, în decembrie 1989, s-a tras asupra poporului şi nici până acum nu s-a spus oficial cine erau cei pe care televiziunea de atunci îi numea „teroriştii” învinuiţi că ar fi tras în mulţimea adunată la manifestaţiile din Timişoara şi Bucureşti!
Atunci, în decembrie 1989, am ieşit în stradă şi am luptat pentru LIBERTATE, pentru a avea DEMOCRAŢIE.
Atunci, în decembrie 1989, am luptat împotriva dictaturii, a oricărei forme de dictaturi, nu numai împotriva unui Regim pe care la acea vreme îl consideram totalitar.
..Citeste mai departe..

1 2 3