Ultima editie tiparita in format pdf

O monedă din aur şi alta de argint vor fi lansate având ca temă 100 de ani de la adoptarea Constituției României Mari!


Începând cu 24 martie a.c., Banca Naţională a României va lansa, în circuitul numismatic, o monedă din aur și o monedă din argint cu tema 100 de ani de la adoptarea Constituției României Mari.
Aversul monedei din aur redă cupola palatului Adunării Deputaților din București, în perioada interbelică, inscripția „ROMANIA” în arc de cerc, valoarea nominală „500 LEI”, stema României și anul de emisiune „2023”.
Aversul monedei din argint redă cupola palatului Adunării Deputaților din București, în perioada interbelică, inscripția „ROMANIA” în arc de cerc, valoarea nominală „10 LEI”, stema României și anul de emisiune „2023”.
Reversul comun al monedelor din aur și argint prezintă portretele și numele Regelui Ferdinand I și al lui Ion I.C. Brătianu și inscripțiile „ADOPTAREA CONSTITUTIEI ROMANIEI MARI – 100 ANI” și „1923”.
..Citeste mai departe..

Respectaţi-ne Suveranitatea şi Independenţa ţării!

Nu vă bateţi joc de luptele strămoşilor, care şi-au dat viaţa pentru ca România să devină o ţară suverană, liberă şi independentă!
Nicio entitate internaţională nu are dreptul să se amestece în treburile interne ale ţării! E clar?

Mai este România Stat Suveran şi Independent? Dacă da, atunci cum de se permite unor instituţii internaţionale să transmită ordine cu cât trebuie să fie sau să nu fie majorate pensiile, cât să fie salariul minim, cât curent să consumăm, câtă apă să consumăm, cât gaz să consumăm? Ce este babilonia asta?
Să fie clar pentru toţi politicienii români, care permit unor ONG-uri şi instituţii internaţionale să-şi bage... nasul în treburile noaste, că România are Constituţie şi în cadrul Constituţiei, chiar în primul Articol, se specifică faptul că România este Stat Suveran şi Independent, în niciun caz că am fi o regiune, o anexă a altei ţări!
..Citeste mai departe..

Trei ani de la declanşarea Dictaturii sanitare în România!

Se împlinesc, iată, trei ani de când România a aplicat scenariul groazei, al „Dictaturii sanitare”, asta din pricina conducătorilor ei de atunci, din 2020. În urmă cu trei ani, experimentul supunerii era pus în practică şi la noi, decretându-se Starea de urgenţă! Practic, populaţia a fost închisă în case, ca şi cum oamenii ar fi fost arestaţi la domiciliu, toate magazinele închise, şcolile închise, totul arăta de parcă ţara ar fi fost nepopulată.
Doar cei cu „declaraţie” aveau voie să iasă din casă, ducându-se la servici după un traseu standard, de la care nu aveau voie să se abată, iar pe la toate colţurile de stradă întâlneai echipaje ale in
stituţiilor de forţă! Pe jandarmi şi pe poliţişti nu-i mai... lovea covidul, numai populaţia trebuia să stea închisă în casă! Interesant! De asemenea, politicienii au avut tupeul să se ia şi de mass-media şi să atragă atenţia că toate informaţiile legate de ce se întâmplă trebuie să vină dintr-o singură sursă, adică de la stat.
..Citeste mai departe..

Romsilva va planta circa 20 de milioane de puieți forestieri și va regenera peste nouă mii de hectare fond forestier în campania de împăduriri de primăvară

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva va planta circa 20 de milioane de puieți forestieri și va regenera 9.643 hectare fond forestier proprietatea publică a statului în cursul campaniei de împăduriri de primăvară.
Din acestea, pe 6.766 hectare vor fi efectuate regenerări naturale, iar pe 2.877 hectare, regenerări artificiale, prin lucrări de împăduriri, se anunţă într-un comunicat de presă emis de către Romsilva.
Tot în cursul campaniei de împăduriri de primăvară, în fondul forestier de stat administrat de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, vor fi efectuate lucrări de completări pe 1.997 hectare și lucrări de refacere a plantațiilor pe alte 537 de hectare. Cele mai mari suprafețe de fond forestier regenerate natural în campania de împăduriri de primăvară sunt administrate de Direcția Silvică Suceava, 858 hectare, urmată de direcțiile silvice Bacău, cu 580 de hectare, și Arad, cu 420 hectare.
..Citeste mai departe..

România vrea pace, nu război!

Opriţi-vă, politicieni, din scenariul groazei şi redeveniţi patrioţi, cerând PACE! Nu vă lăsaţi păcăliţi de diversiuni şi gândiţi-vă la ce consecinţe pot să apară din pricina deciziilor voastre!
Este inadmisibil să fie acceptate atâtea trupe militare străine de asalt pe teritoriul României!
Nu-i obligaţi pe români să devină „carne de tun” pentru interesele unora şi altora!

Vă ma aduceţi aminte cum, în 2020, se introducea panica în populaţie cu privire la „plandemie”?
Televiziunile mainstream erau cele care tot timpul alimentau creierii privitorului cu informaţii alarmiste, cu ştiri rostite pe un ton, de asemenea, alarmist, multe dintre acele informaţii dovedindu-se, ceva mai târziu, ca fiind neadevărate.
Se exagera în tot şi în toate, ca şi cum acesta ar fi fost obiectivul – introducerea panicii în populaţie ca apoi populaţia să fie nevoită să accepte restricţiile şi încălăcările drepturilor fundamentale.
..Citeste mai departe..

La mulţi ani tuturor femeilor cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii!

Data de 8 martie este Ziua Internaţională a Femeii, zi în care mamele, bunicile, colegele de servici primesc, de obicei, buchete de flori din partea bărbaţilor.
Dar ştiaţi că, prima dată, Ziua Femeii a fost sărbătorită la 28 martie 1909, în urma unei decizii a Partidului Socialist American sub denumirea „Ziua naționala a femeii”? A nu se confunda Socialismul cu Comunismul! E diferenţă mare, deşi unii fac şi acum această confuzie...!
La 23 martie 1909, în New York, a avut loc o conferința a socialiștilor americani unde s-a discutat despre drepturile femeilor. În august 1910, cu ocazia Internaționalei Socialiste reunită la Copenhaga, activista socialistă germană Clara Zetkin împreună cu colega ei Luise Zietz propun sărbătorirea zilei internaționale a femeii, fără a specifica însă o dată anume.
Ziua internațională a femeii a fost sărbătorită pentru prima dată anul următor, în 19 martie 1911.
..Citeste mai departe..

Oamenii trebuie să conducă şi să controleze inteligenţa artificială, nu invers! Salvaţi omenirea şi omenia!

Tehnologiile moderne sunt foarte bune atâta timp cât sunt ţinute... în frâu şi sunt folosite doar în a-l ajuta pe om, nu să fie utilizate împotriva lui prin control, prin atacuri la drepturi şi libertăţi fundamentale, prin cedarea identităţii şi a proprietăţii!

Dumnezeu a făcut ca omul să fie stăpân pe acest Pământ, să domine peste toate celelalte vieţuitoare.
S-a respectat milenii aşa ceva, însă, de ceva timp, unii bogătaşi de pe Terra s-au gândit să schimbe tradiţia şi, prin influenţa pe care o au, vor să implementeze o nouă... viziune, o nouă regulă în care omul să fie dominat, să fie condus de tehnologia virtuală, prin inteligenţa artificială!
Pas cu pas s-a încercat a se manipula omenire cu fel de fel de bazaconii prin care populaţia să fie îndepărtată de valorile creştine, de tradiţii şi obiceiuri, pentru că se ştie că oamenii creştini nu se lasă manipulaţi şi controlaţi chiar aşa de uşor
..Citeste mai departe..

Gata cu Democraţia şi cu libertatea de exprimare câştigate în decembrie 89? Redevenim Dictatură?

CCR a dat undă verde Legii Securităţii Cibernetice, prin care se încalcă grav dreptul la viaţă privată şi liberă exprimare! Legea îi afectează pe toţi, indiferent că este vorba despre utilizatorii de reţele de socializare sau despre jurnalişti!

Libertatea de exprimare este unul dintre factorii esenţiali într-o Democraţie şi în Drepturile omului. Şi pentru a avea libertate de exprimare s-a ieşit în stradă în decembrie 1989! Unii şi-au pierdut viaţa în acele evenimente!
Mai contează acum, după 33 de ani, pentru ce s-a luptat atunci, în decembrie 1989, domnilor politicieni care vă aflaţi acum la putere în România?
Păi vedem că nu vă pasă, că altfel nu ne explicăm cum este posibil să fiţi de acord cu Legea Securităţii Cibernetice, lege prin care se introduce, în România, dictatura asupra mediului online şi în televiziuni.
..Citeste mai departe..

România, ţara cu doi premieri?

Premierul şi-a prezentat, de 1 martie, noua „jucărie” virtuală, numele său fiind ION!
Se dă, astfel, semnalul pentru dezumanizare, pentru că asta înseamnă să abuzezi de inteligenţa artificială şi să apelezi la aşa ceva pentru ceva ce ar putea fi făcut de om.

Dacă Arafat a ţinut să marcheze venirea primăverii calendaristice punând sirenele să urle în toată ţara, iată că premierul Nicolae Ciucă a marcat Ziua Mărţişorului arătând omenirii ce „jucărie” şi-a luat la Palatul Victoria, anume un robot virtual!
Uite din acest motiv nu guverna el, Ciucă, bine ţara, că nu avea alături inteligenţa artificială?
Dincolo de glumele ce se pot face pe marginea acestui fapt (şi chiar sunt motive a se face astfel de glume) trebuie să privim în detaliu situaţia.
..Citeste mai departe..

De ce şi pentru ce se implică Banca Mondială în cutremure?

Date alarmiste anunţate de un coordonator regional din cadrul Băncii Mondiale despre ce se poate întâmpla în România dacă se repetă un seism ca cel din 1977!
Oare ce se urmăreşte cu o asemenea declaraţie, să nu mai contăm în investiţii, pe piaţa imobiliară şi să ajungem a ne împrumuta permanent la Banca Mondială sau la alt organism internaţional?

După ce a avut o oarecare contribuţie în organizarea Recensământului de anul trecut în România (INS recunoscând faptul că Recensământul s-a realizat cu o aplicaţie a Băncii Mondiale!), lucru extrem de bizar, iată că Banca Mondială vrea să ne arate că se pricepe, domne, şi la cutremure, la geofizică!
Acest organism globalist cică are şi un departament ce se ocupă de „gestionarea riscului de dezastre”! Ca să vezi!
Dar de când o Bancă are această atribuţie, să se ocupe de seisme?
..Citeste mai departe..

Scannere în loc de casieriţe! Spre ce ne îndreptăm?

Casieriţele au şi ele familie, eventual şi copii care se bazau pe acel salariu!
Acum, ce le mai pui copiilor pe masă să mănânce?

Uite aşa se îngroaşă numărul şomerilor şi vor fi din ce în ce mai puţin bani ce se vor strânge la bugetul local şi naţional. Dacă abuzaţi de tehnologie, de inteligenţa artificială..!

Atenţionam asupra pericolului profitării de inteligenţa artificială, de extinderea acesteia în mai multe domenii de activitate.
Ei bine, există deja supermarket-uri care au scos, de la casele de marcat, oameni şi au introdus scannere ca tu, cumpărătorule, să treci prin faţa scanner-ului tot ce ai cumpărat, transformându-te tu în casieriţă!
..Citeste mai departe..

1 2 3 4