Ultima editie tiparita in format pdf

Cum sunt încălcate, în Ploieşti, Constituţia şi Drepturile omului!


Haos la porţile instituţiilor publice din pricina unei HG ce discriminează contribuabilii. Oameni buni, nu există lege organică prin care să se impună condiţionarea, pe motive medicale, la intrarea în instituţii.

Cei care au fost nevoiţi să se prezinte, cu diverse treburi, pe la sediile unor instituţii publice s-au... lovit de rigorile ilegale din Hotărârea de Guvern prin care este condiţionat accesul oamenilor în respectivele instituţii.
Este permisă intrarea doar a celor care sunt vaccinaţi, testaţi împotriva SARS COV-2 sau care fac dovada trecerii prin boală (oare cei care au trercut prin boală cum pot face dovada asta din moment ce s-au vindecat singuri, acasă!).

Un Guvern demis nu are drepturi depline şi nu poate să îngrădească Drepturi şi Libertăţi cetăţeneşti. Nu există Lege organică pentru ca oamenii să fie discriminaţi la intrarea în sediile instituţiilor publice!
Trebuie subliniat, încă de la bun început, că acest Guvern Cîţu este demis de către Parlament, ori în aceste condiţii nu poate să semneze, să emită decât documente pentru administrarea unor activităţi publice, gen acordarea salariilor, pensiilor, în niciun caz să ordone, prin HG, condiţionare la intrarea în instituţii.
..Citeste mai departe..

Verificări asupra asociațiilor de proprietari

Polițiștii locali din cadrul Biroului Evidența Persoanelor au desfășurat în perioada 23-27 august 2021, acțiuni de control la un număr de 36 asociații de proprietari, cu privire la identificarea deținătorilor cărților de imobil, întocmirea și actualizarea acestora, precum și afișarea datelor de contact ale membrilor comitetului executiv.
În cazul a 28 de asociații, au fost acordate termene pentru remedierea neregulilor constatate
..Citeste mai departe..

Amenzi pentru nerespectarea ordinii publice

27.635 lei, totalul amenzilor aplicate într-o săptămână de poliţiştii locali

În perioada 23-29 august a.c., polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au acționat în permanență conform atribuțiilor specifice, pentru depistarea și sancționarea persoanelor care încalcă normele legale, fiind întocmite 145 procese – verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de 27.635 lei.
Printre faptele constatate, cele mai multe au vizat încălcarea normelor de conviețuire socială, ordine și liniște publică, în acest sens fiind aplicate 68 de sancțiuni în valoare totală de 5.875 lei, precum și depozitarea de deșeuri de orice natură pe domeniul public – 44 sancțiuni în cuantum total de 16.500 lei.
..Citeste mai departe..

Polițist de la Rutieră, prins drogat în timpul serviciului

Un poliţist prahovean, care lucrează la Servicul Rutier, a fost testat pozitiv la cocaină în cadrul unor activităţi de verificare la care a fost supus la intrarea în serviciu, ancheta în acest caz fiind preluată de DIICOT. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, la data de 18 august, în urma efectuării unor activităţi de verificare a poliţiştilor, pentru unul dintre aceştia, la testarea cu aparatul Drugtest, s-a înregistrat rezultat pozitiv.
..Citeste mai departe..

Doi minori au distrus peretele interior al unei toalete publice

Marți, 17 august 2021, în jurul orelor 18:45, polițiștii locali au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri au distrus peretele interior al băii publice din Parcul Municipal Ploiești Vest. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că numiții U.M. și C.M.I. erau minori, astfel că polițiștii locali au procedat la conducerea și predarea acestora pe bază de proces-verbal polițiștilor din cadrul Secției nr. 3 Poliție, unde au fost chemați și părinții tinerilor.
..Citeste mai departe..

Amenzi aplicate de polițiștii locali ploieșteni

În perioada 9-13 august 2021, în intervalul orar 18:00-24:00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică Ploiești au desfășurat acțiuni de control în mijlocale de transport în comun pe traseele T.C.E. 101 și 102, precum și la terminalele acestora, fiind legitimate 52 de persoane, dintre care 24 au fost atenționate verbal, iar 28 au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 2060 lei pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, ordine și liniște publică, pentru nerespectarea măsurilor privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și pentru acte de identitate expirate.
..Citeste mai departe..

Bani sustrași dintr-o cutie de valori din Câmpina

La data de 13 august, în jurul orei 23.30, polițiștii municipiului Câmpina au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că i-ar fi dispărut din locuință o anumită sumă de bani. Din cercetări a reieșit faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul din municipiul Câmpina, prin forțarea unei uși termopan și ar fi sustras dintr-un dormitor o cutie de valori.
..Citeste mai departe..

Tânăr fugit din Judecătoria Văleni, când trebuia să fie arestat!

Tânărul de 17 ani care a fugit miercuri din Judecătoria Văleni în timp ce instanţa emitea mandatul de arestare preventivă pe numele său a fost găsit de poliţişti într-o pădure din comuna Poseşti, informează IJP Prahova. Potrivit sursei citate, tânărul a fost depistat vineri seară de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în fondul forestier de pe raza comunei Poseşti, sat Valea Screzii. El a fost căutat zilele acestea de 45 de poliţişti, 19 militari jandarmi şi doi pădurari.
..Citeste mai departe..

Polițist înjurat chiar în sediul instituției!

Aseară, în jurul orei 20:30, polițiștii Biroului Rutier Ploiesti au condus la sediul subunității un conducător auto, de 33 de ani, care, în timpul unui control în trafic, a manifestat un comportament violent și a refuzat sa se legitimeze. Din cercetări a reieșit faptul că polițiștii rutieri, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Șoseaua Vestului din municipiu, la un moment dat, au observat un autoturism inscripționat TAXI, al cărui conducător auto folosea telefonul mobil fără a avea un dispozitiv de tip hands free și nu purta centura de siguranță.
..Citeste mai departe..

Cîţu a stat în arest!

A fost prins sub influenţa consumului de alcool, în SUA!

A comis o infracţiune şi, totuşi, ocupă o funcţie publică – şi ce funcţie (!) – în România

Document senzaţional publicat de site-ul Flux24.ro miercuri, 11 august 2021. Numele actualului premier al României, Florin Vasile Citu, „apare într-un document oficial al Curţii de Justiţie din statul american Iowa (vezi facsimil) că ar fi stat două zile în arest preventiv şi pus să achite o amendă de 1.000 de dolari, fiind acuzat de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a drogurilor”, scrie Flux24.ro.
Chestia e că domnul premier şi-a recunoscut fapta în conferinţa de presă de miercuri, de la Guvern, răspunzând unei întrebări pe acest subiect.
..Citeste mai departe..

Avem datoria de a apăra Suveranitatea şi Independenţa ţării

Niciun organism internaţional nu are dreptul de a ne obliga să adoptăm un anumit model de Carte de Identitate!

De data asta, ţări din Estul Europei (unde regimurile socialiste au domnit până în 1989 inclusiv) par decise să nu accepte... oferta Occidentului de adoptare a unui regim totalitar bazat pe o anumită ideologie! Ce face România?

Scuza unora cum că noul model de Carte de Identitate reprezintă o cerinţă a Uniunii Europene pare o mare aberaţie!
În primul rând, tu, ca Stat, eşti suvern şi independent, că aşa scrie şi în Constituţia României, ori asta presupune că este interzis amestecul în treburile interne ale Statului, mai ales în ce priveşte conţinutul legilor interne. Nu ai cum să adopţi poziţia ghiocelului când se... cere, dacă se cere, cum să arate Cartea de Identitate a cetăţenilor români pe motiv că suntem în Uniunea Europeană!
Să nu existe nici însemnele naţionale, cele trei culori ale Tricolorului, să se scrie „Gen” în loc de „Sex” este total absurd! Cum să accepţi aşa ceva?
În al doilea rând, cei care se află acum la conducerea UE şi care aparţin unei anumite ideologii nu au dreptul de a impune ţărilor membre să aibă aceeaşi ideologie. Asta să fie clar!
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6 7