Ultima editie tiparita in format pdf

În luna ianuarie, poliţiştii locali de la Serviciul Circulaţie au aplicat 275 sancțiuni contraventionale, în valoare de 62.550 lei


Principalele activități efectuate de polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice, în cursul lunii ianuarie 2023, au constat în asigurarea fluenței circulației rutiere și pietonale în zona Halelor Centrale, str. Cuza-Vodă, str. Jurnalist Gabi Dobre, str. C. D. Gherea, Bd. Republicii și în zona Gării de Sud, precum și în zonele în care s-au efectuat revizii la sistemul de semaforizare.
De asemenea, au fost desfășurate acțiuni pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile O.U.G. privind oprirea, staţionarea, accesul interzis, Hotărârile de Consilu Local privind circulaţia şi staţionarea microbuzelor şi autobuzelor, privind masa maximă, privind interzicerea parcării autoutilitarelor, inclusiv vehicule care intră în categoria remorcă/ semiremorcă, în parcările de reședință și de domiciliu, se declară într-un comunicat de presă primit la redacţie, emis de către Poliţia Locală Ploieşti.
..Citeste mai departe..

Avem datoria de a apăra Suveranitatea şi Independenţa ţării

Niciun organism internaţional nu are dreptul de a ne obliga să adoptăm un anumit model de Carte de Identitate!

De data asta, ţări din Estul Europei (unde regimurile socialiste au domnit până în 1989 inclusiv) par decise să nu accepte... oferta Occidentului de adoptare a unui regim totalitar bazat pe o anumită ideologie! Ce face România?

Scuza unora cum că noul model de Carte de Identitate reprezintă o cerinţă a Uniunii Europene pare o mare aberaţie!
În primul rând, tu, ca Stat, eşti suvern şi independent, că aşa scrie şi în Constituţia României, ori asta presupune că este interzis amestecul în treburile interne ale Statului, mai ales în ce priveşte conţinutul legilor interne. Nu ai cum să adopţi poziţia ghiocelului când se... cere, dacă se cere, cum să arate Cartea de Identitate a cetăţenilor români pe motiv că suntem în Uniunea Europeană!
Să nu existe nici însemnele naţionale, cele trei culori ale Tricolorului, să se scrie „Gen” în loc de „Sex” este total absurd! Cum să accepţi aşa ceva?
În al doilea rând, cei care se află acum la conducerea UE şi care aparţin unei anumite ideologii nu au dreptul de a impune ţărilor membre să aibă aceeaşi ideologie. Asta să fie clar!
..Citeste mai departe..

Femeie însărcinată lovită în stradă

Sâmbătă, 24 iulie a.c., în jurul orelor 22:25, în timp ce patrulau pe Bulevardul Republicii-intersecție cu strada Nicolae Titulescu, polițiștii locali au observat două persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin care se aflau într-o altercație fizică și verbală, iar unul dintre bărbații implicați în conflict o lovise pe femeia care era însărcinată. 
Polițiștii locali au intervenit pentru aplanarea conflictului, solicitând totodată sprijinul colegilor din cadrul structurii de intervenție rapidă
..Citeste mai departe..

Acțiune fulger a polițiștilor rutieri prahoveni

În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe DN1 B, DN1 D și DJ 100B, în localitățile Valea Călugărească, Ciorani și Fulga. Acțiunea a avut ca scop creșterea vizibilității elementului polițienesc, prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. 
 Au fost controlate peste 100 de autovehicule și au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, dintre care peste 30 la nerespectarea regimului legal de viteză.
..Citeste mai departe..

Cercetați pentru trafic de droguri de risc și de mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în Prahova și Brașov, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc. Începând cu luna octombrie 2019, polițiștii și procurorii au documentat activitatea unei rețele infracționale, formată din 11 persoane, ce ar fi acționat în stațiunile Sinia, Bușteni și Azuga, de pe Valea Prahovei.
..Citeste mai departe..

Furau apă de la hidrant!

Polițiștii locali au fost sesizați, pe 13 iulie a.c., de către reprezentanți ai societății Apa Nova Ploiești, cu privire la faptul că pe strada Ghighiului, în zona Hipodrom, o autocisternă este conectată la un hidrant, fiind alimentată, în mod ilegal, din rețeaua publică de apă a municipiului.
În locația indicată s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, precum și polițiștii locali din structura de Intervenție Rapidă care, în urma verificării zonei, au depistat un autocamion marca Iveco ce transporta o benă metalică dotată cu sisteme de racordare la rețeaua de apă.
..Citeste mai departe..

8 percheziții în Ploiești, București și Dâmbovița

Polițiștii au efectuat joi, 15 iulie a.c., 8 percheziții în Municipiile Ploiești, București și în județul Dâmbovița, in urma carora au condus la sediile unităților de poliție un număr de 6 persoane în vederea audierilor. 
 În fapt, două persoane sunt bănuite că ar fi sustras dintr-o locuință, în luna noiembrie 2020, mai multe bunuri personale și bani, valoarea prejudiciului fiind de 9.000 de lei, iar alte patru sunt bănuite că ar fi sustras dintr-o societate comercială suma de 800 de lei și aproximativ 300 de pachete de țigări
..Citeste mai departe..

Liviu Dragnea, eliberat din închisoare! Decizia este definitivă şi aparţine Tribunalului Giurgiu

Tribunalul Giurgiu a decis astăzi, 15 iulie, ca Liviu Dragnea să fie eliberat din închisoare. Decizia de joi este definitivă şi executorie.
Fostul lider PSD părăseşte arestul după ce a ispăşit doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare.
Dragnea a fost audiat prin videoconferinţă de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat pentru trei ani şi jumătate în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.
Decizia de strămutare la Giurgiu a aparţinut Curţii de Apel Bucureşti, în urma solicitării lui Dragnea

..Citeste mai departe..

Furt de motorină din mașina de serviciu

În data de 14 iulie a.c., în jurul orei 06.30, o patrulă a Poliției Locale Ploiești a depistat pe strada Mihai Bravu, sub podul din vecinătatea fostei fabrici Feroemail, un bărbat care sustrăgea motorină din rezervorul unui autotren, înmatriculat în județul Ilfov. Carburantul era transferat cu ajutorul unui furtun, lung de cca. 2 metri, într-un recipient din plastic cu volumul de 20 de litri. Polițiștii locali au acționat în vederea legitimării bărbatului, în persoana numitului P.J., de 65 de ani, cu domiciliul în județul Buzău, fiind angajatul unei societăți care se ocupă cu transportul de produse lactate.
..Citeste mai departe..

Cercetați pentru trafic de minori și proxenetism

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, astăzi, 7 iulie, în județul Ialomița, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de minori și proxenetism, 7 mandate de aducere fiind puse în aplicare. 
 Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada februarie-iulie 2021, persoanele bănuite ar fi racolat mai multe femei, în vederea exploatării sexuale, urmărind obținerea de foloase materiale. Acestea și-ar fi oferit serviciile sexuale în municipiile Ploiești și Constanța.
..Citeste mai departe..

Atenție! Se fură catalizatoare pentru mașini; operațiunea poate dura doar un minut!

Doi bărbați care au sustras catalizatoarele mai multor autovehicule de pe raza municipiului Ploiești, în noaptea de 3 spre 4 iulie a.c, au fost prinși de către lucrătorii Secției nr.2 de Poliție Ploiești. 
 Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, în urma anchetei s-a descoperit că aceștia au la activ mai multe furturi de acest fel, operațiunea putând dura chiar și numai un minut!
..Citeste mai departe..

    23 24 25 26 27 28