Ultima editie tiparita in format pdf

Cum sunt încălcate, în Ploieşti, Constituţia şi Drepturile omului!


Haos la porţile instituţiilor publice din pricina unei HG ce discriminează contribuabilii. Oameni buni, nu există lege organică prin care să se impună condiţionarea, pe motive medicale, la intrarea în instituţii.

Cei care au fost nevoiţi să se prezinte, cu diverse treburi, pe la sediile unor instituţii publice s-au... lovit de rigorile ilegale din Hotărârea de Guvern prin care este condiţionat accesul oamenilor în respectivele instituţii.
Este permisă intrarea doar a celor care sunt vaccinaţi, testaţi împotriva SARS COV-2 sau care fac dovada trecerii prin boală (oare cei care au trercut prin boală cum pot face dovada asta din moment ce s-au vindecat singuri, acasă!).

Un Guvern demis nu are drepturi depline şi nu poate să îngrădească Drepturi şi Libertăţi cetăţeneşti. Nu există Lege organică pentru ca oamenii să fie discriminaţi la intrarea în sediile instituţiilor publice!
Trebuie subliniat, încă de la bun început, că acest Guvern Cîţu este demis de către Parlament, ori în aceste condiţii nu poate să semneze, să emită decât documente pentru administrarea unor activităţi publice, gen acordarea salariilor, pensiilor, în niciun caz să ordone, prin HG, condiţionare la intrarea în instituţii.
..Citeste mai departe..

Percheziții ale procurorilor pentru adeverințe false de vaccinare în Prahova

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova fac, în această dimineață, mai multe descinderi într-un dosar în care suspectează că mai multor persoane le-au fost eliberate certificate false care atestă vaccinarea anti-COVID în centre din mediul rural şi urban,din judeţ.
..Citeste mai departe..

Cu alcool și fără permis la volan

La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 9:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza comunei Lipănești, au oprit pentru control pe strda Serei, o motocicletă condusă de un bărbat. În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul avea un permis de conducere necorespunzător pentru a conduce vehiculul respectiv. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.
..Citeste mai departe..

Accident în Ploiești: o tânără la spital, șoferul a fugit de la locul faptei

În această seară, în Ploiești, la intersecția străzii Pielari cu strada Carpenului, a avut loc un accident rutier. În timp ce se afla în traversarea părții carosabile, o tânără în vârstă de 18 ani a fost surprinsă și accidentată de un autoturism care a părăsit locul accidentului până la sosirea echipajului de poliție.
..Citeste mai departe..

14 percheziții în Prahova, în această dimineață

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigării Criminalității Economice Prahova efectuează, în această dimineață, 14 perchezitii domiciliare la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în declarații, vizând activitatea infracțională a 16 persoane. 
 În fapt, persoanele bănuite ar fi obținut în mod ilegal bani de la bugetul de stat cu titlu de indemnizație de sprijin, pe durata stării de urgență instituită în contextul pandemiei cu SARS-CoV-2.
..Citeste mai departe..

Se cere retragerea cetăţeniei române deţinută de Raed Arafat!

Semnatarii documetului arată că acesta, prin ordinele şi acţiunie întreprinse, a încălcat grav Constituţia României şi nu mai merită să deţină cetăţenia română

Zeci de români au formulat, către Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie, o cerere de retragere a cetățeniei române a lui Raed Arafat, secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne şi conducătorul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Cererea are următoarea formulare: Subsemnații … în temeiul prevederilor art. 32 alin. (1) raportat la art. 25 alin. (1) lit. d) teza finală din Legea nr. 21/1991 republicata si cu modificarile ulterioare, formulăm următoarea SESIZARE DE RETRAGERE A CETĂȚENIEI ROMÂNE numitului Raed Arafat, având în prezent funcția de Secretar de Stat și Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) în Cadrul Ministerului de Interne, pentru încălcarea cu intenție a prevederilor art. 20 alin. (5) din Legea nr. 21/1991 republicată și cu modificările ulterioare, raportat la art. 16 alin. (1) – (3) și art. 53 din Constituția României, pentru următoarele:: MOTIVE: În fapt, în data de 04.10.2021, numitul Raed Arafat, în calitate de „Comandant al acțiunii”, a emis Ordinul cu nr. 9490 privind instituirea unor măsuri necesare la nivelul unităților sanitare publice cu paturi pentru combaterea pandemiei cu virusul SARS-CoV-2 prin care s-a dispus suspendarea la nivelul unităților spitalicești din țară a internărilor pentru o perioadă de 30 de zile pentru intervenții chirurgicale și pentru alte tratamente și investigații medicale, excepție făcând urgențele, femeile însărcinate care necesită controale obligatorii, pacienții cu afecțiuni oncologice cronice și pacienții care necesită proceduri de dializă
..Citeste mai departe..

Hotărârea de Guvern prin care s-a prelungit iar Starea de alertă este NULĂ, declară avocatul Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea declară că Hotărârea prin care Guvernul Cîţu, demis de Parlament, prelungeşte Starea de alertă ESTE NULĂ, „pentru că ţara nu are guvern, din cauza lui Iohannis, care a omis să numească un premier interimar, plecând din țară la nu știu ce eveniment de importanță galactică (probabil la golf, undeva, în Slovenia)”, comentează cunoscutul avocat într-o postare a sa pe Facebook.
Avocatul mai semnalează faptul că „nici măcar un guvern interimar nu ar putea prelungi starea de alertă, pentru că se opune art.110 alin. 4 din Constituție, care spune că starea de alertă este o situație exceptională care nu poate fi instaurată decât de un guvern cu puteri depline”!..Citeste mai departe..

Românii vin la Bucureşti să îşi recapete drepturile, libertăţile şi demnitatea!

După aproape 32 de ani de la cădrea Regimului Ceauşescu, românii strigă din nou „Libertate!”

Toate asociaţiile civice îşi dau mâna, în numele UNITĂŢII, pentru a susţine „Congresul Poporului”, în Piaţa Victoriei

Sâmbătă, 2 octombrie, ar putea reprezenta ziua când românii dau un semnal foarte puternic celor care conduc acum România şi care, de un an şi jumătate, în numele unui virus gripal, au introdus în societate măsuri şi restricţii aberante şi total anticonstituţionale, ce încalcă drepturi şi libertăţi umane prevăzute atât în Cartea Drepturilor Omului, cât şi în Legea Supremă a ţării.
..Citeste mai departe..

Respectaţi Constituţia României! Respectaţi-vă jurământul!

Prin adoptarea „certificatului verde” se încalcă toate drepturile şi libertăţile omului prevăzute în Legea Supremă a ţării. Umilinţă maximă pentru oameni!
Vaccinare şi testare pentru discriminare şi segregare!
Avocaţii vor contesta hotărârile în Instanţe şi la Curtea Constituţională


După ce a trecut de Senat proiectul de lege referitor la certificatul verde, care cuprinde şi un amendament periculos, Camerei Deputaţilor îi revine, în curând, misiunea să decidă dacă românii vor avea sau nu parte de totalitarism sanitar odată cu adoptarea respectivului proiect. Avocatul Piperea îl denumeşte chiar „apartheid sanitar”
..Citeste mai departe..

Copil de 5 ani ajuns la spital după un accident rutier

În această seară, în comuna Poienarii Burchii, a avut loc un accident rutier, in care au fost implicate două autovehicule, unul condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani care, în încercarea de a evita impactul cu un alt auto condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, ar fi intrat într-un șanț. În urma evenimentului, un minor în vârstă de 5 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În zonă nu au fost probleme de trafic
..Citeste mai departe..

Locuință mistuită de flăcări la Bușteni

Aseară, în jurul orei 23:11, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia au fost în alertă după ce un incendiu violent a cuprins o locuință din localitatea Bușteni. 
La fața locului au fost mobilizate operativ trei autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 45 mp, cuprinzând obiectele de mobilier și electrocasnice.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5