Ultima editie tiparita in format pdf

Reținut de polițiști pentru că a furat dintr-un magazin două autofilentante!


Polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au identificat, depistat și reținut, pe 22 martie, un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
În fapt, la data de 21 martie a.c., în jurul orei 20.00, persoana bănuită, ar fi sustras din incinta unui supermarket din municipiu două autofiletante, creând un prejudiciu total de aproximativ 1.000 de lei. În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Ploiești, iar în baza probatoriului administrat, față de el a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, după care a fost prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat
..Citeste mai departe..

Accident mortal pe DN 1

Duminică, 12 martie a.c., pe DN1, în zona comunei Puchenii Mari, s-a produs un grav accident rutier, soldat cu un deces.
Un bărbat care traversa drumula fost lovit de o maşină la volanul căreia se afla un tânăr de 27 de ani, pietonul decedând în urma impactului.
Poliția continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier

..Citeste mai departe..

Ce ai făcut, măi nene, ai furat cazanul de ţuică?

O persoană din Mizil i-a sesizat pe poliţişti că persoane necunoscute i-ar fi sustras din curtea locuinței un cazan din cupru folosit la fabricarea de țuică!
După ce s-au efectuat verificări la centrele de colectare a fierului vechi, de pe raza orașului Mizil, avea să fie găsit cazanul respectiv şi înapoiat proprietarului, cazanul valorând 6.000 de lei.
Poliţiştii din Mizil a identificată persoana bănuită de comiterea faptei, aceste fiind un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Măgureni. Respectivul a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat
..Citeste mai departe..

S-a năpustit asupra aparatului "slot-machine", supărat că a pierdut o anumită sumă de bani, şi s-a ales cu control judiciar pentru 60 de zile!

Iată unde poate să ducă dependenţa de „păcănele”!

Sâmbătă, 4 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești au fost sesizați de către o angajată a unei societăți comerciale cu privire la faptul că, un client ar fi distrus un aparat de joc din incinta unității.
Deplasați la fața locului polițiștii au identificat și ulterior depistat persoana banuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 33 de ani din municipiul Ploiești.
Din cercetări a reieșit faptul că, bărbatul în cauză pe motiv că ar fi pierdut o sumă de bani a lovit aparatul tip slot-machine și totodată a adresat amenințări cu acte de violență angajatei unității. În urma probatoriului administrat bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore!
..Citeste mai departe..

Şi-a ucis amicul pentru o datorie!

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost ucis, prin înjunghiere, în propria locuinţă de către amicul său, în vârstă de ani, din pricina unei datorii de 2.000 de lei neachitate de victimă!
S-a întâmplat asta într-un cartier mărginaş al Ploieştiului, în ziua de duminică, 5 martie.
Ucigaşul, având probabil mustrări de conştiinţă, avea să se ducă de bună voie la Poliţie să-şi mărturisească fapta criminală! Individul se află, acum, în arest preventiv de 30 de zile

..Citeste mai departe..

Transportatori sancționați pentru nerespectarea legislației rutiere

Au fost aplicate 103 sancţiuni însumând 25.750 lei

Polițiștii locali cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti au desfășurat, în cursul dimineții de luni, 6 martie 2023, între orele 4:00 și 9:00, controale specifice pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă și persoane, care nu respectă legislația rutieră ce reglementează aceste activități.
Acțiunile de verificare s-au desfășurat pe străzile: Bulevardul București, strada Găgeni, Șoseaua Vestului, strada Ștrandului, strada Gh. Gr. Cantacuzino, Bulevardul Republicii și strada Depoului.
Astfel, au fost controlați 189 conducători de autovehicule, fiind aplicate un număr total de 103 sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.750 lei.
..Citeste mai departe..

Arestat preventiv tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe

Polițiștii din cadrul Poliției oraşului Plopeni au fost sesizați sâmbătă, 18 februarie, în jurul orei 9:45, de către un bărbat din comuna Dumbrăvești, despre faptul că o persoană l-ar fi amenințat și l-ar fi rănit cu un obiect înțepător.
În aceste condiţii, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări, stabilindu-se faptul că, în jurul orei 9.30, în timp ce se afla în fața unei societăți comerciale din comună, tânărul în vârstă de 26 de ani ar fi fost agresat verbal de către un alt bărbat în vârstă de 54 de ani, din aceeași comună.
Ulterior, între cei doi a izbucnit un conflict, generat de mai multe neînțelegeri existente între cei doi, în urma căruia, tânărul ar fi fost rănit cu un obiect înțepător
..Citeste mai departe..

Se întâmplă pe drumurile publice..!

Polițiștii prahoveni au aplicat 195 de sancțiuni contravenționale (mai mult de 65 dintre acestea, fiind aplicate pentru conducerea autovehiculelor cu o viteza peste limita legală) în valoare totală de 67.500 de lei cu ocazia unei acţiuni „blitz” desfăşurate săpătmâna trecută, pe 16 februarie, pe drumurile publice din judeţ.
Au fost controlate cel puţin 450 de autovehicule şi s-au efectuat peste 200 de testări cu aparatul etilotest.
Obiectivele acțiunilor Blitz din data de 16 februarie a.c., au fost prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu urmări grave, accentul fiind pus pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză, pe combaterea nerespectării legislației de către pietoni și bicicliști, precum și combaterea neacordării de trecere pietonilor care au acest drept. În total, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.
..Citeste mai departe..

Sancțiuni aplicate pentru oprirea/staționarea în stațiile T.C.E. Ploiești

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au efectuat, în zilele de 14 și 15 februarie a.c., o acțiune având ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care opresc/staționează în stațiile de transport persoane T.C.E. Ploiești.
Verificările au avut loc în următoarele locații: Bulevardul Republicii, Șoseaua Vestului, strada Gh. Grigore Cantacuzino, Bd. București, str. Gh. Doja, str. Tache Ionescu.
..Citeste mai departe..

70 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieri în cele 10 filtre desfăşurate în raza municipiului Câmpina

Polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat joi, 9 februarie a.c., în intervalul orar 15:30 – 18:00, o acțiune pe raza municipiului Câmpina, pe mai multe drumuri județene, fiind desfășurate 10 filtre rutiere.
În cadrul activităților au fost legitimate 250 de autovehicule și au fost efectuate 48 de testări cu aparatul etilotest. În total au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză, valoarea sancțiunilor fiind de 17.255 de lei.
..Citeste mai departe..

Cum a fost înşelată o măicuță de la o Mănăstire din comuna Poienarii Burchi!

Acesteia i s-ar fi cerut bani în schimbul primirii unor bunuri care, ce să vezi, nu au mai fost livrate...!

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au depistat, pe 8 februarie, în flagrant, un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Tot pe 8 februarie, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în urmă cu aproximativ o lună de zile, o măicuță din cadrul unei mănăstiri din comuna Poienarii Burchi ar fi fost înșelată de către un bărbat, acesta din urmă solicitându-i o sumă de bani în schimbul donării unor produse. Femeia în cauză, a transmis bărbatului suma de 1.000 de lei, însă acesta nu și-a mai onorat promisiunea.
..Citeste mai departe..

1 2 3 4