Ultima editie tiparita in format pdf

A fost prins sustrăgând vin dintr-o autocisternă!


Să se transporte alcool cu autocisterna... oau!

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au surprins, marţi, 5 iulie, în flagrant, o persoană de sex bărbătesc, în timp ce sustrăgea cantitatea de 50 litri de vin dintr-o autocisternă oprită într-o parcare amenajată din apropierea unui parc industrial.
Astfel, conducătorului auto i-a fost întocmit act de sesizare, iar bunurile folosite la săvârșirea faptei precum și cantitatea de vin sustrasă au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.
..Citeste mai departe..

La volan, deși se aflau sub influența alcoolului sau având dreptul de a conduce suspendat!

În dimineața zilei de, 3 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier, în timp ce desfășurau activități de identificare a conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor cu efect psihoactiv au depistat, în trafic, în jurul orelor 7:15, respectiv 10:30 doi conducători auto care conduceau, deși se aflau sub influența alcoolului. Astfel, în jurul orei 17:15, pe strada Ștrandului, polițiștii au efecuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat.
Cu ocazia legitimării, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 45 de ani, din comuna Tomșani, emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.
..Citeste mai departe..

Piaţa neagră a ţigărilor, din nou în actualitate!

Cu oczia unei percheziții domiciliare la persoane bănuite de producerea de produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal, poliţiştii au descoperit și ridicat: 1.860 de kilograme de tutun mărunțit, 992 de kilograme de frunze de tutun, 28.534 de țigarete confecționate artizanal, 6 aparate pentru confecționarea țigaretelor, 3 mașini industriale pentru tocat frunze de tutun, 5.100 de etichete autocolante inscripționate, 2 laptopuri, 1 DVR, telefoane mobile, precum și înscrisuri utile cauzei.

Prejudiciul total estimat, momentan, este de 1.969.080 de lei
..Citeste mai departe..

S-a ales cu dosar penal pentru că vindea articole pirotehnice fără a se deţine autorizaţie de comercializare pentru astfel de produse!

Polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au organizat și executat, pe 27 iunie, o acțiune în zona Gării de Sud, a Cartierelor 9 Mai și Radu de la Afumați, Sala Sporturilor Olimpia, dar și în zona centrală a municipiului, pe linia descurajării elementelor infracționale, pentru prevenirea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului și combaterea consumului de droguri sau a substanțelor interzise, precum și a fenomenelor cu impact stradal.
Conform unui comunicat de presă, poliţiştii au legitimat, în intervalul orar 17.00-20.00, 60 de persoane, au controlat 30 de autovechicule și au verificat 3 societăți comerciale.
Astfel, au fost aplicate 22 sancțiuni contravenționale, 12 dintre acestea conform Legii 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
..Citeste mai departe..

Reținut de polițiști pentru săvârșirea a patru infracțiunii de furt și furt calificat

Uitaţi, stimaţi cetăţeni, de ce este bine să sesizaţi Poliţia atunci când se întâmplă ceva, pentru că, prin astfel de fapte, se pot prinde şi depista mai uşor răufăcătorii şi vă puteţi implica pentru ca în localitatea dumneavoastră să existe un climat de siguranţă. Un exemplu în acest sens este şi ceea ce urmează să citiţi în continuare.
Aşadar, la data de 27 iunie a.c., la sediul Poliției orașului Plopeni s-a prezentat o femeie din oraș, care a sesizat faptul că în noaptea de 25 spre 26 iunie a.c., bicicleta fiului său ar fi fost sustrasă de pe scara blocului, fiind lăsată de aceasta în locul respectiv, la data de 25 iunie, în jurul orei 23:00.
..Citeste mai departe..

Atenţie la propaganda despre amprenta de carbon!

Acum, dintr-o dată, nu mai se poate cu carbonul ăsta, dar până azi cum de s-a trăit pe Pământ?
A, nu mai există atâta vegetaţie care să ofere aer respirabil? Păi şi cine este vinovat pentru asta?

Se spune că maşinile electrice ar reprezenta viitorul! Ei na! Dar ştiaţi că s-a inventat, de mai mulţi ani, motor de maşină ce funcţionează doar cu apă? Ăsta trebuie să fie viitorul, domnilor!

Aţi sesizat, probabil, cum prin diverse canale mediatice a început a se face campanie, mai bine zis propagandă, în ce priveşte poluarea Planetei cu emisii de carbon!
Domne, că trebuie să se reducă din diverse obiceiuri ale omului, mâncatul cărnii, circulatul cu automobilul pe carburant, că altfel e nasol şi se poluează Planeta..! Da, păi ăsta este ordinul de la Bruxelles, să se bage în capul oamenilor ideologii de genul ăsta, care nu au legătură cu realitatea.
..Citeste mai departe..

Cu controlul asupra conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă și persoane

Chiar în prima zi din luna iulie, între orele 5:30 şi 10:00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au desfășurat, pe străzile Democrației, Ștrandului, Găgeni, precum și pe Șoseaua Vestului, acțiuni de verificare a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă și persoane.
Astfel, pentru nerespectarea prevederilor legale privind masa maximă admisă și transportul de persoane cu microbuze sau autobuze (cu excepția autovehiculelor S.C. TCE S.A.) fără autorizație de circulație eliberată de Primăria Municipiului Ploiești, utilizarea altor terminale, circulația autovehiculelor pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite de Consiliul Local, au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.500 lei
..Citeste mai departe..

Noaptea scandalurilor, în Ploieşti! Distrugere de bunuri și multă gălăgie pe domeniul public

Scandal la Primărie!
Scandal mare pe 26 iunie, după ora 1 noaptea, în faţa sediului Primăriei Ploieşti!
Un grup de tineri aveau un comportament necivilizat, iar unul dintre ei era chiar violent, distrugând un proiector metalic, un stâlp ornamental de iluminat și a spart litera „O” din inscripția municipiului.
Poliţiştii locali au fost sesizaţi să se deplaseze la locul cu pricina şi au constata stricăciunile făcute şi gălăgia comisă de indivizii aceia. Individul... stricător s-a comportat agresiv şi faţă de poliţiştii sosiţi, iniţial, la locul cu pricina, astfel că s-au cerut sprijinul şi polițiștilor locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă, care aveau să procedeze la imobilizarea acestuia prin încătușare. Acesta a fost legitimat și identificat ca fiind numitul N.A., în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Ploiești, împreună cu el aflându-se și numiții R.N., B.F. și P.M., cu vârste cuprinse între 25 și 27 de ani. 
..Citeste mai departe..

Un părinte îşi caută fiul! Cine l-a văzut pe acest copil în vârtă de 13 ani este rugat să apeleze 112

Update: Băiatul s-a întors, în cele din urmă, acasă, după ce a stat prin unele parcuri din Ploieşti!

Ştire iniţială:
L-aţi zărit?

În data de 26 iunie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că fiul său, numitul STOICA ALEXANDRU CĂTĂLIN, în vârstă de 13 ani, domiciliat în municipiul Ploiești, ar fi plecat de pe raza comunei Bărcănești în jurul orei 14:00, fără a mai ajunge până la ora sesizării la domiciliul său din municipiul Ploiești, informează site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova, ph.politiaromana.ro.
Semnalmente: constituție robustă, înălțime aproximativ 1,78 m, greutate aproximativ 83 de kg, ochi căprui, ten deschis, păr șaten, fără semene distinctive.
La momentul plecării purta un tricou alb, pantaloni tip blue-jenas lungi și încălțăminte sport, gri.
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.
..Citeste mai departe..

Conducea maşina fără a poseda carnet pentru nicio categorie!

Uite aşa s-a ales, respectivul, cu dosar penal! Ce imprudenţă!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Câmpina, a fost prins conducând autoturismul fără a deţine permis de conducere. Respectivul a fost oprit, pentru control, în noaptea de 25 spre 26 iunie, în jurul orei 01:30, de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, pe Şoseaua Paltinu.
Cu ocazia solicitării documentelor personale și ale autovehiculului, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, iar în urma interogării bazelor de date, a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
..Citeste mai departe..

Percheziții în această dimineață în Ploiești

La acest moment, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Ploiești pun în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, în vederea documentării activității infracționale a două persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de furt, ce a constat în furtul unui autoturism, faptă comisă la începutul lunii aprilie a anului curent. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.000 de lei.
..Citeste mai departe..

1 2 3 4