Ultima editie tiparita in format pdf

Nadia Comăneci, împreună cu alţi campioni, îi îndeamnă pe români să stea în case!


Foşti şi actuali campioni olimpici, mondiali şi europeni precum Nadia Comăneci, Cristina Neagu, Mihai Covaliu, Gabriela Szabo, Marian Drăgulescu, Elizabeta Samara sau Ionela Cozmiuc au transmis mesaje prin care îi încurajează pe români să rămână în case şi să respecte indicaţiile autorităţilor în contextul pandemiei de coronavirus.

Multipla campioană olimpică la gimnastică Nadia Comăneci îndeamnă pe oameni la responsabilitate socială în această perioadă: „Acum este un moment extrem de important şi fiecare dintre noi avem o mare responsabilitate faţă de noi, faţă de familie, faţă de cei dragi şi faţă de cei din jurul nostru. Trebuie să ne spălăm foarte des şi foarte bine pe mâini şi să evităm locurile aglomerate. Doar împreună putem combate acest virus. Vă doresc multă, multă sănătate”, a afirmat Nadia Comăneci pe contul oficial de Instagram al COSR.

..Citeste mai departe..

Schiorii de la Clubul Copiilor din Slănic Prahova, pe podium şi la „Fulg de nea”

Baza sportivă de la Cheile Grădiştei a găzduit, în cea de-a doua decadă a lunii martie, ultima etapa naţională de schi alpin „Fulg de nea” unde, printre competitori, s-au aflat şi schiorii de la Clubul Copiilor din Slănic Prahova. În clasamentul individual, aceştia au înregistrat următoarele rezultate: Frâncu Ioana Pavilan - locul III la slalom special (categoria 9-14 ani) şi locul IV la Slalom uriaş; Darius Frâncu – locul V la slalom special (categoria 9-14 ani) şi locul V la slalom uriaş; Maria Tătulescu – locul III la slalom spacial şi locul V la slalom uriaş (categoria 15-18 ani); Eduard Dragomir – locul V la slalom special şi locul III la la slalom uriaş (categoria 15-18 ani).
..Citeste mai departe..

Atleţii de la Clubul Sportiv Şcolar Ploieşti, campioni naţionali la ştafetă

În zilele 8 şi 9 martie a.c., în sala de atletism „Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv „Lia Manoliu” din Bucureşti, finala Campionatului național rezervată juniorilor cat.2. La concurs au participat cel puţin 400 de sportivi. Atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei s-au numărat printre ei, reușind o prestație excelentă. Cea mai bună performanță a obținut-o ștafeta 4 x 400 m băieți, în componența Andrei Niculiță, Robert Ioniță, Florian Nicolae, David Gudi, elevii pregătiți de prof. Maria Andrei reușind, cu timpul de 3.13.99 min., să obțină medaliile de aur și să intre în posesia titlului de campioni ai României. Un rezultat excepțional a reușit și David Gudi, în proba de 400 m unde, cu timpul de 51.97 sec., a obținut medalia de bronz. La sfârșitul săptămânii, mai exact pe 16 şi pe 17 martie, la Bacău, se va desfășura Campionatul Național pentru juniori cat.3.


..Citeste mai departe..

Zeci de medalii obţinute de înotătorii ploieşteni la Dortmund şi la Piteşti

Înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, la finele săptămânii trecute, la două competiţii importante. Şapte dintre sportivii pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma au fost prezenţi în Germania, la „Swim Race Days Dortmund”, iar alţi patru la Piteşti, la „Cupa Mărţişor”. Evoluţiile sportivilor noştri la competiţia de la Dortmund au fost excelente, ei reuşind să cucerească 51 de medalii, dintre care 20 de aur, 19 de argint şi 12 de bronz, la care s-au adăugat premiile individuale „Mini Cupa Swim Race Days”, obţinute de Victor Ana („băieţi 2009”) şi Luca Marinescu („băieţi 2010”), locul 2 la echipe „copii 2006-2010”, locul 3 la juniori şi locul 3 în clasamanetul general general
..Citeste mai departe..

Două competiţii de judo într-o singură zi la Olimpia

Sâmbătă, 2 martie, Sala Sporturilor Olimpia a găzduit Etapa Euroregională 3 Muntenia de calificare la judo pentru juniori III – „U16” şi copii I – „U14”, la care au participat 120 de sportivi de la 15 cluburi din judeţele Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu şi Prahova. Printre aceştia s-au numărat şi reprezentanţii CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 30 dintre ei reuşind să se califice pentru Finala Campionatelor Naţionale „U16” şi „U14”, ce va avea loc la Satu Mare, în perioada 29-31 martie: Iată care au fost rezultatele: La categoria „U16”: locul I – Darius Smeu (38 kg), Andrei Tunea (46 kg), Andrei Cristescu (55 kg) şi Rareş Arsenie (73 kg); locul al II-lea – Ştefan Niţescu (55 kg), Alexandru Petre (73 kg), Alexandra Stan (40 kg) şi Alexandra Ciucă (48 kg); locul al III-lea – Claudiu Constantin (50 kg), Andrei Predescu (66 kg), Teodora Cristescu (48 kg), Dana Brăslaşu (52 kg), Ştefania Nicolescu (57 kg)
..Citeste mai departe..

La Serbările Zăpezii, Alexandru Cismaru, de la CC Slănic Prahova, locul I la proba de sanie

Echipa de schi alpin a Clubului Copiilor din Slănic Prahova a participat, în perioada 22 – 24 februarie a.c., la Băişoara (Cluj), la faza națională a Serbărilor Zăpezii – editia a XVIII a. După parcurgerea celor 6 probe de concurs, unul dintre elevii acestui club sportiv, în speţă Alexandru Cismaru, s-a clasat pe locul I la sanie şi pe locul IV la schi alpin slalom special. Echipa Clubului Copiilor din Slănic Prahova a venit pe locul secund la Duo schi team, iar în clasamentul general s-a clasat pe locul IV. Din echipajul prahovean, alături de Alexandru Cismaru, au mai făcut parte Sabina Cismaru, Ioana Frincu Palivan şi Trandafir Daniel. Tinerii sportive sunt pregătiţi de prof. Virgil Mărculescu – director al Clubului Copiilor Slănic Prahova
..Citeste mai departe..

Atletul Petre Rezmiveş, vicecampion balcanic de seniori, la Istanbul

Doi dintre atleţii de la CSM Ploieşti, Petre Rezmiveş şi Cristian Radu, au făcut parte din lotul cu care România a participat, recent, la Campionatul Balcanic rezervat seniorilor, ce a avut loc la Istanbul. Cei doi au contribuit cu două medalii la zestrea de 12 a „tricolorilor”, cu două de aur, șase de argint și patru de bronz, Rezmiveş devenind vicecampion balcanic în proba de 60 de metri, iar Cristian Radu – medaliat cu bronz alături de ştafeta de 4×400 metri, alături de Denis Dobrică, Zeno Moraru şi Mihai Pîslaru. Petre Rezmiveş a încheiat cursa în 6.74 secunde, fiind învins de Emre Zafer Barnes, un jamaican naturalizat de ţara gazdă a competiţiei, Turcia. Sportivul pregătit de Augustin Iancu şi Robert Munteanu şi-a îmbunătăţit recordul personal realizat în Atakoy Arena, precedenta performanţă fiind de 6.78 secunde. Cu cele 12 medalii obţinute, România s-a clasat pe locul al 4-lea din 18 ţări prezente la cea de a 24-a ediţie a Campionatului Balcanic de seniori...Citeste mai departe..

Alexandru Frangulea, o medalie de argint şi o alta de bronz la C.N. de master

Atletul Alexandru Frangulea, legitimat la C.S. Petrolul Ploiești, a reuşit să facă din nou dovada calităţilor sale trecându-şi în cont o medalie de argint, în proba de 200 m (cu timpul de 28.58 secunde) şi o alta de bronz, în proba de 400 m (cu timpul de 65 secunde) la Campionatul Național rezervat sportivilor de la categoria masters. Competiţia a avut loc în sala de atletism „Ion Soter” din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” din Bucureşti, în zilele de 16 şi 17 februarie.

..Citeste mai departe..

Radu Vasilescu, de la Palatul Copiilor din Ploiești, campion naţional la aeromodele

În perioada 15-17 februarie a.c., în sala Airbus Helicopters – Ghimbav din judeţul Brașov, echipajele de aeromodele ale Palatului Copiilor din Ploiești (în componenţa Radu Vasilescu, Florian Buliga, Andreea Costache, Roberto Dumitru - debut, Alexandru Ioniță – debut și ale Clubului Copiilor Mizil (în componenţa Mihai Băncilă, Sebastian Bălan şi Natalia Dobre – debut) - ambele echipaje fiind pregatite de Prof. Marius Săvulescu - au participat la Campionatul Național de aeromodele - zbor liber, categoria F1N (aeromodele de interior lansate din mână).
..Citeste mai departe..

Micuţii atleţi de la CSS Ploieşti au cucerit 13 medalii la „Cupa bucuriei”

Cel puţin 300 de sportivi s-au prezentat duminică, 10 februarie, în Sala de atletism „Ion Soter” din cadrul Complexului Sportiv „Lia Manoliu” din capitală, pentru a participa la concursul „Cupa Bucuriei” la atletism, pentru copii categoriile 2 (2008), 3 (2009) și 4 (2010 -2011. Micuții atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut o prestație excelentă, reușind să obțină 13 medalii (4 de aur, 8 de argint, 3 de bronz). Iată rezultatele:
La categoria „Copii 2”: David Radu - medalie de argint la 50 m – 7.69 sec.; Valentin Șerbănoiu – medalie de argint la 600 m- 1.54.23 min; ştafeta 4 x 50 m fete – medalie de argint – 33.72 sec., în componența Adriana Ilioiu, Maria Răduc, Andreea Minea, Diana Neagu;
..Citeste mai departe..

Victorii pe line pentru voleibalistele de la CSM Ploieşti la Truenul de la Buzău

Echipele de minivolei ale CSM Ploieşti au avut un sfârşit de săptămână plin, atât fetele, cât şi băieţii, având programate turneele cu numărul 4 ale sezonului. Fetele pregătite de Robert Tvardochlib au jucat la Buzău şi le-au avut drept adversare pe ACS Sport Plus Brăila, CSŞ Galaţi şi pe gazdele de la CSŞ Buzău, cea de a cincea echipă din Grupa C, CSM LPS Brăila, având liber de această dată. La fel ca şi în precedentele două turnee, CSM Ploieşti a câştigat toate cele trei confruntări susţinute vineri şi sâmbătă: 3-0 cu CSŞ Buzău, 3-0 cu ACS Sport Plus Brăila şi 3-1 cu CSŞ Galaţi. Fetele au 9 victorii în acest sezon şi sunt calificate deja pentru turneul semifinal, fază a competiţiei în care vor ajunge 24 de echipe. Ele mai au, totuşi, de disputat meciurile turneului 5, programat în perioada 22-23 februarie, la Galaţi
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6 7