Ultima editie tiparita in format pdf

Atleţii juniori de la CSS Ploieşti, medalie de bronz la stafetă, la C.N. de Tineret!


În zilele de 7 şi 8 iulie a.c., la Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional de Seniori şi Tineret. La concurs au participat cel puţin 300 de sportivi din toată ţara. Atleţii de la CSS Ploieşti, pregătiţi de prof. Maria Andrei şi Florin Andrei au avut o evoluţie excelentă, reuşind în proba de 4 x 400 m băieţi să obţină medalia de bronz, având în componenţă pe juniorii de categoria a 2-a Alexandru Săceanu, Sebastian Parepa şi juniorii 1, în primul an, Andrei Năstăsache, David Năstase. De altfel, David Năstase a ocupat un meritoriu loc 5 în proba de 400 m., cu 48.20 sec., atât la tineret cât şi la seniori.
..Citeste mai departe..

Atleții de la CSS Ploieşti, performanţe şi la “Cupa de iarnă”

În zilele 9 şi 10 decembrie a.c. s-a desfășurat, în Sala de Atletism din cadrul Complexului sportiv “Lia Manoliu” din capital “Cupa de iarnă” pentru juniori categoriile 1,2 și 3. La concurs au participat peste 400 de sportivi. Atleții de la CSS Ploiești – CSM București pregătiți de prof. Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit să obțină 11 medalii (4 aur – 5 argint - 2 bronz) astfel: La Juniori 2: Andrei Năstăsache – medalie de argint la 60 m - 7.17 sec.; David Năstase - medalie de argint la 400 m – 50.81 sec.; Radu Ciocănescu – medalie de bronz la 400 m – 53.59 sec.; Junioare 3: Nicoleta Neagu – medalie de aur la 400 m., 61.63 sec., Raluca Baicu – medalie de bronz la 400 m – 63.88 sec.
..Citeste mai departe..

Atleţii de la CSS Ploieşti, 15 medalii la “Cupa 1 decembrie”

În  zilele de 3 şi 4 decembrie, Sala de atletism din oraşul Bacău “Cupa 1 Decembrie” la categoria J1, J2, J3. La concurs au participat 368 de sportivi (185 de fete şi 183 de băieţi) din 43 de cluburi din ţară. Sportivii pregătiţi de profesorii Maria Andrei şi Florin Andrei au reuşit performanţe notabile dacă ţinem cont că, din lotul de 17 sportivi deplasaţi la Bacău, 5 sunt copii de categoria 1, ei aducându-şi din plin contribuţia la obţinerea celor 15 medalii (7 de aur, 6 de argint şi 2 bronz) astfel :

..Citeste mai departe..

Denisa Stoian şi Miruna Ciocârlan, în „top 10” al Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică pe 2016

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică a alcătuit, respectând regulamentul tehnic intern, clasamentul celor mai valoroase sportive pe anul 2016. Printre acestea se regăsesc şi două componente ale CSM Ploieşti: Denisa Stoian şi Miruna Ciocârlan. Denisa Stoian ocupă locul al VI-lea al ierarhiei pe anul 2016, iar Miruna Ciocârlan apare în premieră în acest clasament, aflându-se pe poziţia a VIII-a. Cele două foarte talentate gimnaste sunt pregătite de Simona Puiu (antrenor), Liliana Băescu (coordonator) şi Tatiana Dor (coregraf).
..Citeste mai departe..

31 de medalii la „Cupa Târgoviştei” pentru înotătorii de la CSM Ploieşti

Înotători de la CSM Ploieşti şi-au arătat valoarea şi la „Cupa Târgoviştei”, competiţie care a avut loc în cea de-a treia zi a lunii decembrie şi care a fost organizată de primăria locală şi de Direcţia Complex Turistic de Nataţie în noul bazin construit în urbea dâmboviţeană. Au participat 21 de sportivi de la clubul ploieştean, coordonaţi de antrenorul coordonator al secţiei de înot, Tamara Costache şi de instructorul Ciprian Toma.
..Citeste mai departe..

Voleiul ploieștean, din nou în frunte!

Tricolorul LMV Ploiești – SCM U Craiova 3:1 (19:25, 25:23, 25:20, 25:23)
Echipa de volei masculin, Tricolorul LMV Ploieşti, a învins campioana în exercițiu, SCM U Craiova, în patru seturi, și a revenit pe primul loc în clasament după 7 etape scurse până acum din actualul sezon, având 17 puncte (6 victorii și o înfrângere). Pe locurile următoare se află CSA Steaua București, ACS Volei Municipal Zalău, CS Arcada Galați – toate cu 16 puncte. Nici nu începuse bine meciul și Centelles s-a accidentat și a fost transportat imediat la spital, pentru verificări, însă s-a întors la sală, în startul setului al patrulea, primul verdict fiind entorsă la glezna piciorului drept.
..Citeste mai departe..

Gimnastele de la CSM Ploieşti, medalii şi la „Happy Cup” din Belgia

La invitaţia Federației Regale de Gimnastică, secţia de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti a participat, în perioada 4-6 noiembrie 2016, la cea de a XIX-a ediție a Turneului Internaţional „Happy Cup”, de la Gent (Belgia), alături de gimnaste de la „Anghel Saligny” Iaşi şi CSM Arad, România a având, aşadar, o delegaţie valoroasă, cu gimnaste participante la toate categoriile, de la speranţe până la senioare.
..Citeste mai departe..

Handbal, juniori I Atacul cu doi pivoți – tactică învingătoare!

CSS Ploiești - Gr. Sc. Petrolul Moreni 34-28 (15-12) Meci extrem de frumos și, în același timp, palpitant oferit de jucătorii de la juniori I ai echipelor CSS Ploiești și Gr. Sc. Petrolul Moreni, într-o confruntare ce a avut loc sâmbătă, 12 noiembrie, în Sala Olimpia din Ploiești și care a contat pentru etapa a 7-a a sezonului regulat din cadrul campionatului de handbal masculin juniori I, Seria E. Băieții pregătiți de prof. Silviu Stănescu, numindu-i aici pe cei de la CSS Ploiești, au reușit să se impună cu 34-28, dar au avut mult de muncit pentru această victorie
..Citeste mai departe..

Atleții de la CSS Ploiești au cucerit 23 de medalii la „Cupa Athletic Star”

În ziua de 12 noiembrie a.c. s-a desfășurat, în Sala de atletism „Lia Manoliu” din capitală, ediția a 3-a a concursului de Grand Prix „Cupa Athletic Star”. La concurs au participat peste 800 de concurenți din toată țara la toate categoriile de vârstă. Atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei şi Florin Andrei au avut o evoluție foarte bună, reușind să obțină 23 de medalii (10 aur, 6 argint, 7 bronz) astfel:
..Citeste mai departe..

Noi performanţe obţinute de gimnastele ploieştene

Gimnastele pregătite de Liliana Băescu (antrenor coordonator) şi Simona Puiu (antrenor) şi care aparţin Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, au reuşit să obţină rezultate notabile şi la Cupa României, competiţie de gimnastică ritmică, găzduită de Sala Polivalentă din Bucureşti, săptămâna trecută şi care a adunat la start cele mai bune şase sportive la fiecare categorie de vârstă, conform clasamentului de la campionatele naţionale. Astfel, Miruna Ciocîrlan a cucerit medalia de argint la junioare, categoria a III-a, Sabina Enache
..Citeste mai departe..

Şahiştii de la CSM Ploieşti, patru medalii la „Cupa Royal”!

Şahiştii de la CSM Ploieşti au participat la prima ediţie a concursului de şah rapid „Cupa Royal”, desfăşurată la Palatul Copiilor, din Ploieşti, reuşind să cucerească patru medalii, dintre care trei de aur şi una de argint. Iată care au fost performanţele micilor sportivi pregătiţi de antrenorul emerit prog. Gheorghe Văsii: Flavius Stroe – medalie de aur la general; Mihai Militaru – medalie de aur „băieţi 10 ani”; Antonia Ciapă – medalie de argint „fete 10 ani”; Vlad Tronaru – medalie de aur „băieţi 6 ani”
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6 7