Ultima editie tiparita in format pdf

Schiorii de la Clubul Copiilor din Slănic Prahova, pe podium şi la „Fulg de nea”


Baza sportivă de la Cheile Grădiştei a găzduit, în cea de-a doua decadă a lunii martie, ultima etapa naţională de schi alpin „Fulg de nea” unde, printre competitori, s-au aflat şi schiorii de la Clubul Copiilor din Slănic Prahova. În clasamentul individual, aceştia au înregistrat următoarele rezultate: Frâncu Ioana Pavilan - locul III la slalom special (categoria 9-14 ani) şi locul IV la Slalom uriaş; Darius Frâncu – locul V la slalom special (categoria 9-14 ani) şi locul V la slalom uriaş; Maria Tătulescu – locul III la slalom spacial şi locul V la slalom uriaş (categoria 15-18 ani); Eduard Dragomir – locul V la slalom special şi locul III la la slalom uriaş (categoria 15-18 ani).
..Citeste mai departe..

Debut cu două victorii pentru echipa de baschet „U13” a CSM Ploieşti

Echipa de baschet „U13” a CSM Ploieşti a debutat, în week-end-ul trecut, în noul sezon, cu prilejul primului turneu organizat în Faza preliminară a campionatului, în sala de sport a Şcolii „Nicolae Iorga”, din Ploieşti. Fetele pregătite de Loredana Munteanu au reuşit să câştige clar ambele partide susţinute sâmbătă, 29 septembrie, debutând cu un 76-22 în faţa celor de la CS Otopeni, pentru ca, apoi, în derby-ul grupei, să treacă foarte clar, cu 44-25, de ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Cel de-al doilea meci a fost şi o revanşă luată în faţa adversarelor care le-au învins pe fetele noastre, în vară, la Mangalia, în campionatul de minibaschet, la un singur punct, după prelungiri
..Citeste mai departe..

Sportivii de la CSM Ploieşti, 9 medalii la Campionatele Europene de Karate Tradiţional

Echipa naţională de karate a României a reuşit să ocupe primul loc în clasamentul pe medalii la Campionatele Europene de Karate Tradiţional, rezervate categoriilor de cadeţi, juniori, tineret, seniori şi veterani. Competiţia a avut loc la Belgrad, în perioada 14-16 septembrie a.c. La succesul „tricolorilor” au contribuit şi şase sportivi de la CSM Ploieşti, care au reuşit să cucerească 9 medalii: două de aur, cinci de argint şi două de bronz. Cele mai strălucitoare au fost obţinute de către Dragoş Hriţcu şi Alexandru Nicolae, în proba de Enbu masculin cadeţi (14-15 ani), vicecampioni mondiali ai stilului Fudokan în 2017.
..Citeste mai departe..

Atletii de la CSS Ploieşti, 7 medalii la Cupa oraşului Plopeni

În data de 16 septembrie a.c. s-a desfășurat a 4-a ediție a Cupa orașului Plopeni. Concursul a fost organizat de Asociația Elite Running –„ Trupa lui Fane”. La concurs au participat aprox. 300 de sportivi din județul Prahova și din alte zone ale țării. Atleții de la CSS Ploiești pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei s-au prezentat cu 38 de sportivi, 17 dintre ei reușind să obțină medalii (același număr de medalii ca și anul trecut !) ( 7 aur – 5 argint – 5 bronz) la diferite categorii astfel:
Categoria 6 – 7 ani fete – 200 m: Rebeca Prunoiu – medalie de aur, Sara Echimescu – medalie de agint, Medea Simion m – medalie de bronz
..Citeste mai departe..

Micuţii handbalişti pregătiţi de Ramona Ştefan, participanţi la prima ediţie a Festivalului de Babyhandball

În perioada 6-9 septembrie, cei mai mici handbalişti ai Clubului Sportiv Municipal Ploieşti au participat, la Bucureşti, la prima ediţie a Festivalului de Babyhandball, organizat de Federaţia Română de Handbal. Desfășurată în campusul USAMV (Universitatea de Științe Agronomice și Medicină București), competiţia a avut la start 31 de echipe de fete, băieţi şi mixte, aproape 500 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani având şansa de a participa, majoritatea, la prima lor competiţie de anvergură
..Citeste mai departe..

Gimnastele de la CSM Ploieşti au cucerit cinci medalii la concursul internaţional „Prize of Queen Margarita”

În perioada 31 august – 2 septembrie, trei gimnaste ale Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Denisa Stoian, Miruna Ciocîrlan şi Sabina Enache, au participat, la Varna (Bulgaria), la cea de a 26-a ediţie a concursului internaţional „Prize of Queen Margarita”. Sportivele pregătite de Simona Puiu şi antrenorul coordonator Liliana Băescu, ambele prezente alături de fete la turneul din Bulgaria, cea de a doua şi în calitate de arbitru internaţional, au avut evoluţii foarte bune, reuşind să cucerească nu mai puţin de cinci medalii, dintre care una de aur, două de argint şi două de bronz. La categoria „junioare”, Denisa Stoian a ocupat locul al 2-lea la cerc (16.100), al 3-lea la minge (15.150) şi al 6-lea la individual compus, iar Miruna Ciocîrlan a fost a 3-a la măciuci (14.700) şi a 5-a la panglică (11.750). Sabina Enache a participat în competiţia prejunioarelor şi a cucerit două medalii: aur la măciuci şi argint la cerc! Pentru Denisa Stoian, întrecerea de la Varna a reprezentat o bună repetiţie în perspectiva participării la Jocurile Olimpice de Tineret, programate la Buenos Aires, în luna octombrie
..Citeste mai departe..

Atletul legitimat la CS Petrolul Ploieşti, Alexandru Frangulea, vicecampion național la Campionatul Național de masters

În zilele de 25 și 26 august a.c., Stadionul „Iolanda Balaș Soter” din Bucureşti a găzduit Campionatul Național de atletism în aer liber pentru categoria masters. O evoluție foarte bună a avut-o Alexandru Frangulea, atlet legitimat la CS Petrolul Ploiești, care a reușit să obțină medalia de argint în proba de 400 m. (cu timpul de 65 secunde) și medalia de bronz în proba de 200 m, cu timpul de 27.79 sec, ambele rezultate au fost obținute la categoria M 50.


..Citeste mai departe..

Echipa de handbal junioare 3, locul al II-lea la „Handball Summer Festival”

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Ploieşti a participat, de curând, la „Handball Summer Festival”, un turneu organizat de AHC Olimpia Brăila, ce a adunat la start 12 echipe reprezentând 11 cluburi din ţară: CSŞ Galaţi, LPS Buzău, LPS Brăila, CSŞ Tulcea, LPS Iaşi, CSM Galaţi, CSM Râmnicu Sărat, AS Kinder Brăila, Şc. Gimnazială Suraia şi, bineînţeles, gazdele de la Olimpia. Fetele pregătite de Robert Comendant s-au descurcat destul de bine și au reuşind să ocupe locul al 2-lea la finalul competiţiei, după ce au câştigat şase meciuri la rând şi au pierdut doar în finală, în faţa CSM I Galaţi, cu 21-29.
..Citeste mai departe..

Atleții de la CSS Ploiești, două titluri de vicecampioni ai României la CN de juniori 3

În zilele de 21 și 22 iulie a.c., Stadionul Iolanda Balaș Soter din capitală a găzduit Finala Campionatului Național pentru juniori categoria 3. Atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit să obțină două titluri de vicecampioni ai României în probele de ștafete. În prima zi a competiției, ștafeta 4 x 100 m băieți , în componența Andrei Toma, David Gudi, Andrei Niculiță și Andrei Patrichi, a reușit, cu timpul de 47.54 sec., să intre în posesia medaliilor de argint, o performanță lăudabilă, în contextul în care, schimbul doi , David Gudi, a alergat aproape toată cursa șchiopătând, schimburile trei și patru, Andrei Niculiță și Andrei Patrichi, având evoluții remarcabile, recuperând și ducând echipa, de pe locul 5 la medaliile de argint!
..Citeste mai departe..

Atletul David Năstase, campion al României la juniori I

În zilele de 30 iunie – 1 iulie a.c., Stadionul „Nicolae Dobrin”, din Pitești, s-a desfăşurat Finala Campionatului Național pentru juniori cat.1. La concurs au participat 373 de sportivi (182 fete şi 191 băieți) din toată ţara. Atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut evoluții excelente, reușind să obțină o medalie de aur și două medalii de bronz. Medalia de aur a fost a obținută de David Năstase, în prima zi, în proba de 400 m., unde sportivul pregătit de profesoara Maria Andrei a reușit, cu timpul de 48.24 sec., să intre în posesia titlului de campion al României. A doua zi, atleţii de la CSS Ploiești au obținut două medalii de bronz. Prima medalie de bronz a fost obținută de același David Năstase, în cursa de 200 m., cu timpul de 22.14 sec., iar a doua medalie de bronz a fost obținută de Ștafeta 4 x 400 m băieți – 3.25.26 min., în componența Andrei Năstăsache, Alexandru Săceanu, Florin Nica, David Năstase.
..Citeste mai departe..

Micuții atleți de la CSS Ploieşti, 3 titluri naţionale şi 4 medalii de bronz în Finala CN pentru copii

Duminică 10 iunie a.c., pe stadionul “Iolanda Balaș Soter” din capital, Finala Campionatului Național pentru copii categoriile 2 și 3. Atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut evoluții foarte bune, reușind să obțină 3 medalii de aur și 4 medalii de bronz.

Reuniunea I Copii 2
La categoria copii 2 (2007 - 2008), ștafeta 5 x 80 m băieți, în componența Teodor Datcu, Luca Moisoiu, Alexandru Șerbănoiu, David Radu, Andrei Zincă, după o cursă superbă, au câștigat medalia de aur cu timpul de 57.77 sec., intrând astfel în posesia titlului de Campioni ai României, așa cum o făcuseră și în urmă cu câteva luni la Finala Campionatului Național în Sală.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6 7