Ultima editie tiparita in format pdf

Atletul ploieştean, Andrei Niculiță, medalie de bronz la Balcaniadă


Performanţă extraordinară a atletului Andrei Niculiţă, de la CSS Ploieşti, la Campionatul Balcanic de sală pentru juniori categoria 1, elevul profesoarei Maria Andrei reuşind să intre în posesia medaliei de bronz în proba de ştafetă 4 X 400 m, medalie obţinută cu echipa naţională a României. Competiţia a avut loc în Turcia, la Istanbul, pe 9 februarie. Andrei Niculiţă a participat şi în proba de 400 de metri, unde a avut o evoluție foarte curajoasă, conducând 360 metri din cursă şi reușind să termine pe locul 2 în seria 1, cu timpul de 50.44 sec., record personal, iar în final să ocupe poziția a 7-a dintr-un număr de 12 concurenți, un rezultat notabil, ținând cont că este junior 2! Criteriul de selecție pentru participarea la Campionatul Balcanic J1 a fost cel mai bun rezultat din acest an pentru fiecare probă. Federația Română de Atletism a anunțat că suplimentează câteva locuri pentru sportivii care au fost în imediata apropiere a celor calificați, dar cu condiția ca acești sportivi să suporte toate cheltuielile deplasării prin club sau sponsori.În această situație s-a aflat și atletul Andrei Remus Niculiță care prin amabilitatea CSS Ploiești a reușit să facă deplasarea și să reprezinte România, obținând prima medalie internaţională

..Citeste mai departe..

Înotătorii de la CSM Ploieşti, 34 de medalii la Cupa Ligii performanţei în nataţie

Înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, sâmbătă şi duminică, la Cupa Ligii performanţei în nataţie – Etapa de semifond, competiţie organizată la Braşov, în Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan”. Cei 11 sportivi pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma au concurat în probele de 200 metri liber, spate, bras şi fluture, 200 metri mixt şi 400 metri liber, reuşind, la final, să aibă un bilanţ de 34 de medalii: 18 de aur, 10 de argint (9 individual şi una la ştafetă) şi 6 de bronz. Iată care au fost performanţele înotătorilor de la CSM Ploieşti: Aida Stancu – 4 medalii de aur; Luca Marinescu – 4 medalii de aur; Fabian Păun – 4 medalii de aur; Cristina Ţolea – 2 medalii de aur şi una de bronz; Cristian Lupu – 1 medalie de aur, una de argint şi 2 de bronz; Andra Niţă – 2 medalii de aur şi 2 de argint; Patrick Iacob – 1 medalie de aur şi 3 de argint; Darius Radu – 2 medalii de argint şi una de bronz; Briana Păun – 1 medalie de argint; Erika Forţu – 1 medalie de bronz; Victor Ana – 1 medalie de bronz.
..Citeste mai departe..

Gimnastele ploieştene Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, medalii de argint la Turneul de la Veliko Târnovo

Gimnastele de la CSM Ploieşti, Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, au revenit din Bulgaria, ţară în care au avut loc două turnee de gimnastică ritmică, cu trei medalii de argint. Toate aceste medalii au fost obţinute în Turneul de la Veliko Târnovo, Denisa Stoian clasându-se pe locul secund în concursul senioarelor la măciuci şi panglică, iar Miruna Ciocîrlan, în cel al junioarelor, la măciuci. Gimnastele ploieştene sunt pregătite de Simona Puiu şi Liliana Băescu (coordonator). Competiţia de la Veliko Târnovo a urmat Turneului Internaţional FIG „Sofia Cup”, acolo unde junioarele au ocupat, într-o companie extrem de selectă, locul al IV-lea pe naţiuni. Echipa formată din Miruna Ciocîrlan şi Laura Aniţei (CSŞ Iaşi) a venit după Rusia, Belarus şi Bulgaria, poziţia ocupată fiind remarcabilă în condiţiile în care la start s-au aflat 17 echipe. Tot în întrecerea junioarelor, Miruna a fost a 11-a la individual compus (din 50 de sportive) şi s-a calificat în finala de la minge, în care a ocupat locul al 7-lea. La senioare, Denisa Stoian a venit pe locul 20, din 27 de sportive, având ceva dificultăţi în exerciţiul de la panglică, la care a obţinut un punctaj mic comparativ cu nivelul obişnuit al evoluţiilor sale.
..Citeste mai departe..

Atleţii de la CSS Ploieşti au cucerit 14 medalii la Campionatul Național Regional

Sâmbătă 6 aprilie a.c. s-a desfășurat în sala de atletism din orașul Câmpulung Muscel, Campionatul Național Regional pentru copii categoriile II (născuţi în anul 2008) şi III (născuţi în anul 2009). La concurs au participat aproximativ 120 de sportivi. Micuții atleți de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut o evoluție excelentă, reușind să obțină 14 medalii (4 de aur, 6 de argint şi 4 de bronz) astfel: Copii categoria a II-a: Maria Răduc – medalie de aur la biatlon 3 (50 m, greutate); Radu David – medalie de argint la biatlon 1 (50 m., înălţime); Diana Neagu – medalie de argint la biatlon 3 (50 m., greutate); navetă 4 x 50 m – medalie de argint, în componența Diana Neagu, Valentin Șerbănoiu, Maria Răduc, David Radu; Adriana Ilioiu – medalie de bronz la biatlon 3 (50 m., greutate)
..Citeste mai departe..

Trei înotători de la CSM Ploieşti, calificaţi pentru etapa finală a Campionatului Naţional de Cadeţi

Trei înotători de la CSM Ploieşti au participat la etapa regională a Campionatului Naţional de Cadeţi (12-14 ani), ce a avut loc la Izvorani, în weekend-ul trecut, ei reuşind să îndeplinească baremele de calificare pentru faza finală, din luna iulie. Dintre sportivii pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma s-a remarcat Aida Stancu, ea reuşind să obţină o medalie de bronz în proba de 100 metri fluture şi alte trei clasări de locul 6. Andra Niţă a ocupat un loc 5 şi a avut clasări în primii 10, iar Cristian Lupu a avut clasări în primii 15 în probele la care a participat.


..Citeste mai departe..

Noi medalii pentru judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti

Sala Sporturilor din Deva a găzduit, la finele săptămânii trecute, Finala Campionatelor Naţionale Şcolare de judo, rezervate juniorilor 2 – „U18”. Au participat 150 de sportivi de la 25 de cluburi din ţară, printre aceştia numărându-se şi mai mulţi judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, care au reuşit să obţină cinci medalii: două de aur şi trei de bronz. Iată care au fost performanţele sportivilor noştri: locul I – Vladimir Grădinaru (60 kg) şi Radu Mărculescu (55 kg); locul al III-lea – Andrei Cristescu (55 kg), Tudor Manu (73 kg) şi Alin Moise (66 kg).
..Citeste mai departe..

Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 11 medalii la Finala CN „U14” şi „U16”

În perioada 29-31 martie, Sala de sport „Ecaterina Both” din Satu Mare a găzduit Finalele Concursului Naţional individual de judo rezervate copiilor – „U14” şi juniorilor 3 – „U16”. Printre competitori s-au aflat şi sportivi de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, ei reuşind să cucerească 11 medalii (4 de aur, 3 de argint şi 4 de bronz) şi să ocupe două locuri V, un loc VII şi locul 1 pe cluburi la categoria „U14”. În întrecerea copiilor au fost înscrişi 316 sportivi de la peste 80 de cluburi din ţară, iar CSM Ploieşti a obţinut şapte medalii – două de aur, una de argint şi patru de bronz – şi un loc V, astfel: locul I – Sebastian Petre (-42 kg) şi Vanesa Tolea (-44 kg); locul al II-lea – Rareş Costache (-42 kg); locul al III-lea – David Ţugui (-73 kg), Alexia Cristea (-36 kg), Antonia Rădoi (-63 kg) şi Alexia Trandafir (+63 kg); locul al V-lea – Ana Tunea (-48 kg)
..Citeste mai departe..

Una caldă, alta rece pentru echipa de baschet fete „U14” a CSM Ploieşti

Echipa de baschet fete „U14” a CSM Ploieşti a participat duminică, 31 martie, la cel de-al 11-lea turneu al sezonului, reuşind un bilanţ de o victorie şi o înfrângere în competiţia găzduită de Sala „Basilides Tibor”, din Gheorghieni. Fetele pregătite de Corina Savu au pierdut primul meci, cel cu gazdele de la CSŞ Gheorghieni, scor 45-50, şi au câştigat, apoi, confruntarea cu CSŞ Nr.2 Bucureşti, cu 31-22. În cel de-al treilea meci al grupei, CSŞ Gheorghieni – CSŞ Nr. 2 Bucureşti 62-22.
..Citeste mai departe..

Schiorii de la Clubul Copiilor din Slănic Prahova, pe podium şi la „Fulg de nea”

Baza sportivă de la Cheile Grădiştei a găzduit, în cea de-a doua decadă a lunii martie, ultima etapa naţională de schi alpin „Fulg de nea” unde, printre competitori, s-au aflat şi schiorii de la Clubul Copiilor din Slănic Prahova. În clasamentul individual, aceştia au înregistrat următoarele rezultate: Frâncu Ioana Pavilan - locul III la slalom special (categoria 9-14 ani) şi locul IV la Slalom uriaş; Darius Frâncu – locul V la slalom special (categoria 9-14 ani) şi locul V la slalom uriaş; Maria Tătulescu – locul III la slalom spacial şi locul V la slalom uriaş (categoria 15-18 ani); Eduard Dragomir – locul V la slalom special şi locul III la la slalom uriaş (categoria 15-18 ani).
..Citeste mai departe..

Atleţii de la Clubul Sportiv Şcolar Ploieşti, campioni naţionali la ştafetă

În zilele 8 şi 9 martie a.c., în sala de atletism „Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv „Lia Manoliu” din Bucureşti, finala Campionatului național rezervată juniorilor cat.2. La concurs au participat cel puţin 400 de sportivi. Atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei s-au numărat printre ei, reușind o prestație excelentă. Cea mai bună performanță a obținut-o ștafeta 4 x 400 m băieți, în componența Andrei Niculiță, Robert Ioniță, Florian Nicolae, David Gudi, elevii pregătiți de prof. Maria Andrei reușind, cu timpul de 3.13.99 min., să obțină medaliile de aur și să intre în posesia titlului de campioni ai României. Un rezultat excepțional a reușit și David Gudi, în proba de 400 m unde, cu timpul de 51.97 sec., a obținut medalia de bronz. La sfârșitul săptămânii, mai exact pe 16 şi pe 17 martie, la Bacău, se va desfășura Campionatul Național pentru juniori cat.3.


..Citeste mai departe..

Zeci de medalii obţinute de înotătorii ploieşteni la Dortmund şi la Piteşti

Înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, la finele săptămânii trecute, la două competiţii importante. Şapte dintre sportivii pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma au fost prezenţi în Germania, la „Swim Race Days Dortmund”, iar alţi patru la Piteşti, la „Cupa Mărţişor”. Evoluţiile sportivilor noştri la competiţia de la Dortmund au fost excelente, ei reuşind să cucerească 51 de medalii, dintre care 20 de aur, 19 de argint şi 12 de bronz, la care s-au adăugat premiile individuale „Mini Cupa Swim Race Days”, obţinute de Victor Ana („băieţi 2009”) şi Luca Marinescu („băieţi 2010”), locul 2 la echipe „copii 2006-2010”, locul 3 la juniori şi locul 3 în clasamanetul general general
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6