Ultima editie tiparita in format pdf

Marian Drăgulescu şi a sa tenacitate


Ploieştenii prezenţi la ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale de Gimnastică, competiţie găzduită de Sala Olimpia (12-14 octombrie), au avut privilegiul să-l vadă din nou la... lucru pe marele campion Marian Drăgulescu. A fost primit cum se cuvine de publicul ploieştean, fiind apaludat cu mare dragoste, iar răspunsul campionului avea să fie pe măsură: două medalii de aur la sărituri şi la sol, adică exact aparatele care îi plac atât de mult şi la care are evoluţii încântătoare. Marian a executat, la sărituri, şi elementul care îi poartă numele – „Săritura Drăgulescu” şi putem spune că este o încântare să-l vezi cum execută acest element. Terminând exerciţiul, Marian a făcut unul din semnele reuşitei depline, ridicând braţul drept şi având pumnul strâns. La sol, nimeni dintre adversarii de la Naţionale nu avea să fie mai presus de Marian Drăgulescu. Chiar dacă la băieţi, solul nu are graţia pe care o vedem la solul fetelor, în evidenţă ies acrobatica şi forţa în braţe şi în picioare. Drăgulescu a demonstrat şi acum că este cel mai bun dintre cei buni şi a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere
..Citeste mai departe..

Echipa masculină de baschet CSM Ploieşti are un nou antrenor, Eugen Ilie

Eugen Ilie a devenit noul antrenor al echipei de baschet masculin CSM Ploieşti, echipă care activează în Liga I, cu mari şanse de promovare în Liga Naţională. Eugen Ilie are vârsta de 39 de ani, fost component al primei reprezentative a României, iar acum este şi selecţioner al echipei naţionale „U18”. A venit la Ploieşti după ce cu o zi înainte s-a despărţit de Ştiinţa Bucureşti.

În cadrul conferinţei de presă care a avut loc duminică, la prima oră, la sediul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, conducerea clubului l-a prezentat pe noul tehnician, la eveniment participând Cezar Stoichiciu – directorul CSM Ploieşti, Cătălin Burlacu – preşedintele onorific al secţiei de baschet, Dacian Vanc - coordonatorul secţiei, Titi Mircea – antrenorul secund, şi Robert Munteanu - preparatorul fizic.

„Pentru toţi iubitorii baschetului din Ploieşti, vreau să anunţ faptul că am gândit un proiect prin care vrem să facem performanţă în cadrul acestei secţii, la Clubul Sportiv Municipal.

..Citeste mai departe..

Handbal masculin / Două înfrângeri în câteva zile în contul băieţilor de la CSM Ploieşti

Potaissa Turda - CSM Ploieşti 33-27 (13-13)

Handbaliştii de la CSM Ploieşti nu au început prea bine anul 2016. După insuccesul din Cupă au urmat două înfrângeri şi în campionat, ambele în deplasare. Mai întâi, ploieştenii au jucat la Turda, pe 5 februarie, meciul contând pentru etapa a 18-a a Ligii Naţionale. Partida s-a disputat sub nota echilibrului timp de aproximativ 40 de minute, după care gazdele au trecut la timona partidei, încurajate şi de public, dar şi de un arbitraj favorabil.  Ploieştenii au condus în prima repriză cu un gol, în minutul 26, dar apoi turdenii au prins o serie grozavă, cu patru goluri consecutive, însă replica CSM-ului Ploieşti nu a întârziat să apară, Al. Farcaş, Dediu şi Capotă făcând ca tabela de marcaj să arate scor egal la pauză, 13-13.

..Citeste mai departe..

Baschet masculin: Victorie categorică a ploieştenilor de la CSM!

CSM Ploieşti - Gaz Metan 2 Mediaş 98-38 (48-15)

Baschetbaliştii de la CSM Ploieşti au încheiat sezonul regulat cu un succes categoric în dauna formaţiei „satelit” a prim-divizionarei Gaz Metan Mediaş, câştigând confruntarea cu 98-38.

La prima apariţie din acest an în faţa propriilor fani, Dumitrescu şi compania au dat recital împotriva unei echipe medieşene cu o medie scăzută de vârstă. Calificaţi deja la faza semifinală, ploieştenii nu au dorit să reducă deloc motoarele în faţa grupării ardelene, sosite în „Olimpia” cu o zestre de doar 3 victorii în acest sezon. La fel ca în partida tur, Andrei Ene şi-a impus cu lejeritate punctul de vedere sub panouri, pentru ca, din spatele semicercului, căpitanul Vlad Dumitrescu şi Adrian Movileanu să lovească în mod constant.

..Citeste mai departe..

Atleţii de la CSM-CSS Ploieşti, din nou pe podium!

Cel puţin 400 de sportive din toată ţara au participat la Naţionalele de atletism pentru juniori 2 şi 3, etapa I, concurs ce a avut loc în zilele de 6 şi 7 februarie a.c., în Sala de atletism „Lia Manoliu” din capital. Printre concurenţi s-au aflat şi sportive de la CSM-CSS Ploieşti, cele mai bune performanţe, la categoria juniori 2, obţinându-le elevii pregătiţi de prof. Maria Andrei: Mihai Pîslaru a câştigat probele de 400 m. şi 800 m., respectiv Andreea Neagu – locul 1 la 800 m. şi locul 3 la 400 m. La categoria juniori 3, cele mai bune rezultate au fost obţinute de Florin Nica – locul 4 la 400 m. şi Raluca Baicu – locul 4 la 400 m. În apropierea podiumului s-au mai aflat Mihai Pîslaru – locul 5 la 60 m., David Năstase – locul 6 la 400 m, Andrei Năstăsache – locul 7 la 400 m, Sebastian Manu – locul 7 la lungime. 

..Citeste mai departe..

Handbal feminin: CSM Ploieşti a pierdut şansa de a urca din nou pe podium!

CSM Ploieşti – ASC 2010 Corona Braşov 30-34 (16-19)

Atmosferă de mare meci duminică seara, în Sala Olimpia din Ploieşti, numeroşi spectatori venind să asiste la confruntarea dintre CSM Ploieşti şi ASC 2010 Corona Braşov, meci considerat derby, ca urmare a locurilor din clasament ocupate de cele două combatante, locul 3 pentru Braşov şi 5 pentru Ploieşti.

..Citeste mai departe..

Rezultate meritorii pentru micuţii schiori de la Clubul Copiilor din Slănic la Trofeul Gerar

Pârtiile de la Homorad şi Sugas – Băi au găzduit, în perioada 4-6 februarie a.c., ediţa a VIII-a a concursului national de schi alpin „Trofeul Gerar 2016”, concurs rezervat copiilor proveniţi din Cluburile şi Palate ale copiilor, şcoli si licee. Echipajul judeţului Prahova, al Clubului Copiilor din Slănic, condus de prof. Virgil Mărculescu şi prof. Moise Niculescu, a obţinut rezultate meritorii: Ioana Frâncu Palivan (categoria 7 – 8 ani) a obţinut locul V la slalom special; Gabriel Niţu (categoria 9 – 10 ani) – locul VII la slalom special şi locul VII la slalom paralel; Todosia Luca (categoria 9 – 10 ani) - locul VI la slalom special şi locul VI slalom paralel; Iulian Alexandru Cismaru (11 – 12 ani) - locul V la slalom special, locul VI la slalom uriaş şi locul III la slalom paralel; Eduard Gabriel Dragomir (11 – 12 ani) – locul II la slalom uriaş şi locul I la slalom paralel. Din echipajul prahovean au mai făcut parte şi copiii Maria Antonia Tătulescu (11 – 12 ani) şi Tudosia Matei (7-8 ani).

..Citeste mai departe..

Gimnastele ploieştene Livia Harcan şi Denisa Stoian participă cu lotul naţional la „Gracia Fair Cup”!

Gimnastele Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Livia Harcan şi Alexandra Denisa Stoian, vor participa, în acest weekend, cu lotul naţional de gimnastică ritmică al României, la cea de-a XII-a ediţie a Turneului Internaţional FIG „Gracia Fair Cup”, competiţie găzduită de capitala Ungariei, Budapesta. Vor fi prezente peste 90 de junioare şi 40 de senioare din 25 de ţări din lume, nivelul întrecerii anunţându-se extrem de ridicat. România va fi reprezentată, la senioare, de Alexandra Piscupescu şi Ana Luiza Filiorianu, iar, la junioare, de Alice David, Denisa Mailat (CS Olimpia Bucureşti, antrenor Maria Gîrbă), Sonia Ichim (CSM Arad, antrenori Daniela Chiriac, Tatiana Novikova), Livia Harcan şi Denisa Stoian (CSM Ploieşti, antrenori Simona Puiu, Liliana Băescu) 

..Citeste mai departe..

Elevii lui Titi Tudor, meciuri de verificare la Brăila!

Boxerii de la CSM Ploieşti vor participa sâmbătă, 6 februarie a.c., la un turneu de verificare la Brăila, adversari urmând să le fie sportivii de la Box Club Brăila şi cei din cadrul Centrului Olimpic.

Antrenorul coordonator Titi Tudor, împreună cu Adrian Pârlogea şi Iulian Ilie, vor deplasa nu mai puţin de 18 boxeri, după cum urmează: Alberto Biro, Alexandru Gheorghe, Tiberiu Porcoi, Alexandru Cotigă, George Dumitrescu, Bogdan Tony Ioniţă, Alberto Ionuţ Petre, Antonio Năstase, Florin Mihai, Cătălin Radu, Florin Ionescu, Alexandru Vlăduţ, Vlad Zamfir, Alexandru Sima, George Pandelache, Mario Gheorghe, Andrei Bogdan şi Gabriel Bancu.

..Citeste mai departe..

Handbaliştii de la CS Brazi, start lansat în noul an

La primul joc oficial din acest an, practicanţii sportului cu mingea mică pe semicerc de la clubul patronat de administraţia publică din Brazi au defilat de voie în compania celor de la CSS Tecuci, într-un joc contând pentru runda cu nr. 11 a stagiunii regulate a Campionatului Naţional rezervat juniorilor II, Seria B. Astfel, băieţii pregătiţi de profesorii Cristian Dumitru şi Leonard Cristescu au făcut un adevărat galop de sănătate pe parchet în fata sportivilor din cel de-al doilea municipiu al judeţului Galaţi, impunându-se la o diferenţă considerabilă, de 18 puncte, scor 34-16 în favoarea grupării prahovene

..Citeste mai departe..

Handbal feminin / Victoria experienţei!

HCM Râmnicu Vâlcea - CSM Ploieşti 21-23 (11-11)

Venite în vara anului trecut la CSM Ploieşti, Ramona Farcău şi Ivana Bozovic şi Mihaela Tivadar sunt, fără doar şi poate, jucătoarele momentului, ele evidenţiindu-se atât prin golurile marcate, cât şi pentru contribuţia la jocul eficient al echipei ploieştene. După prestaţia excelentă din partida de acasă, cu HC Zalău, cele trei jucătoare au fost la înălţime şi la Râmnicu Vâlcea, contribuind la succesul CSM Ploieşti într-un meci care s-a jucat sâmbătă, 30 ianuarie, şi care a contat pentru etapa a 17-a a Ligii Naţionale femine de  handbal.

Fetele noastre, pregătite de Neven Hrupec şi Daniel Gheorghe au practicat un handbal tacticizat, bazat pe o apărare foarte atentă, uneori şi avansată (4+2; 5+1), dar şi pe contraatac, unde Ramona Farcău a fost imperială şi practic aici s-a făcut diferenţa în acest meci. CSM Ploieşti a avut ştiinţa de a prelungi atacurile şi de a nu le permite advsersarelor să aibă şanse de a marca.

..Citeste mai departe..

    23 24 25 26 27 28