Ultima editie tiparita in format pdf

Armăsarul Bădie VF, primul performer al sezonului 2019


Prima reuniune oficială de trap din 2019 pe Hipdromul din Ploieşti a avut loc pe 13 aprile. Reuniunea a fost deschisă de Premiul „Atena”, în care s-a impus armăsarul Gailluran de Bellen, condus de Adrian Marciu. A urmat prima cursă listată la pariuri, Premiul Amigo – Fortuna Silver, în care armăsarul Paxton, avându-l în sulky pe Ion Dima, a produs surpriza şi, deşi nu se număra printre favoriţi, a trecut primul linia de sosire. Apoi a debutat prima cursă de galop a zilei, Premiul Arabian Horse Spirit Heritage, în care câştigător a fost armăsarul Ferment, condus de bulgarul Valentin Atanasov. Următoarea cursă a fost Premiul Ager, în care s-a impus favorita Rugiada Thor. A urmat cursa de trap Premiul Primăverii, cu 11 cai la start şi premii totale de 3.200 lei, în care s-a impus armăsarul Bădie VF, acesta fiind urmat de Histoire D’Inverne şi Detoxicated.
..Citeste mai departe..

Şah / Alina Tudor, medalie aur la turneul „Antim Ivireanul”

În weekend-ul trecut, micuţa şahistă a clubului CSM Ploieşti, Alina Tudor, avut o evoluţie excelentă cu prilejul turneului „Antim Ivireanul”, ce a avut loc la Râmnicu Vâlcea. Sportiva în vârstă de 10 ani, pregătită de antrenorul emerit prof. Gheorghe Văsii şi soţia acestuia, Filoftia, a reuşit să cucerească medalia de aur la „fete - 10 ani”, într-o competiţie la startul căreia s-au aliniat 32 de şahişti cu rating mai mic de 1800.

..Citeste mai departe..

CSM-CFR-CSS Ploieşti, 7 medalii la Campionatele Naţionale „U21”!

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au reuşit să obţină şapte medalii - două de aur, una de argint şi patru de bronz - şi patru locuri VII la Finala Campionatelor Naţionale de judo rezervată juniorilor „U21”, competiţie la care au participat 278 de sportivi reprezentând peste 50 de cluburi din ţară. Concursul a avut loc la Cluj, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Iată care au fost performanţele sportivilor ploieşteni: locul I şi campioni naţionali - Marian Tănase (-60 kg) şi Răzvan Ciolan (-73 kg); locul II şi vicecampioană naţională - Ioana Iosub (-70 kg); 

..Citeste mai departe..

Judo / CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 9 medalii la Concursul „Micul Judoka”

Duminică, la Giurgiu, a avut loc Concursul „Micul Judoka”, la care au participat peste 240 de copii, cu vârste între 9 şi 12 ani, reprezentând cluburile CSM Giurgiu, FC Giurgiu, LPS Piteşti, CSM Piteşti, CS Târgovişte, CSS Târgovişte, Metalul Buzău, CSS Alexandria, CSS 2 Bucureşti, Mako Ryu Gym  şi, bineînţeles, CSM-CFR-CSŞ Ploieşti.

Sportivii clubului ploieştean au reuşit să obţină 9 medalii - 4 locuri I, 4 locuri II şi un loc III - şi două locuri V, performanţele fiind următoarele:

Copii născuţi în  2007: locul I - Bianca Ungureanu (29 kg, fete) şi Alexandru Usatencu (29 kg, băieţi); locul III - Ruxandra Predescu (26 kg, fete);

..Citeste mai departe..

Handbal feminin: Egalitate în amicalul CSM Ploieşti şi Rapid USL Metrou Bucureşti

Într-o partidă amicală disputată marţi după-amiaza în Sala Olimpia din Ploieşti, handbalistele de la CSM Ploieşti au terminat, surprinzător, la egalitate cu echipa clasată tocmai pe locul 13 în Liga Naţională, Rapid USL Metrou Bucureşti, scor 31-31, asta după ce şi la pauză s-a înregistrat tot un rezultat de egalitate, 16-16.

Pe parcursul partidei, antrenorii celor două echipe, Neven Hrupec (CSM Ploieşti), şi Vasile Mărgulescu (Rapid) au încercat diverse formule de echipă, de tactică, rezultatul interesându-i mai puţin, chiar dacă pe final spiritele s-au cam încins umpic, “vinovat” fiind scorul strâns! 

Prima repriză a avut o evoluţie suprinzătoare, rapidistele dând o replică dârză ploieştencelor şi nu mult a lipsit ca, la pauză, oaspetele să aibă avantaj pe tabelă.

..Citeste mai departe..

Karatiştii de la CSM Ploieşti s-au calificat pentru etapa finală a Campionatului Naţional!

În weekend-ul trecut, echipa secţiei de karate a CSM Ploieşti a participat la etapa pe zonă „Ţara Românească” a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru seniori, tineret, juniori şi cadeţi, desfăşurată în Sala de sport a oraşului Eforie Nord.

Antrenorul emerit Liviu Apostol, ajutat de Ileana Apostol şi de coordonatorul Gabriel Dima, a selecţionat pentru participarea la această întrecere un număr de 11 sportivi, toţi reuşind să se califice pentru etapa finală a Campionatului Naţional, ce va avea loc în perioada 12-13 mai, la Iaşi.

Sportivii noştri au urcat pe podiumul de premiere cel puţin o dată, după cum urmează: locul I  kata echipe feminin cadeţi - Iacob Antonia, Deaconu Claudia, Tudose Maria; locul I kata echipe masculin juniori - Anghelache Gabriel, Cercel Narcis, Vasile Andrei; locul I kata individual masculin tineret - Popescu Vlad; locul I enbu mixt seniori - Benescu Ilena, Duţă Cristian; locul I enbu masculin seniori - Duţă Cristian, Popescu Vlad;

..Citeste mai departe..

Handbal masculin: Meritau măcar un egal!

CSM Ploieşti - Energia Tg. Jiu 25-26 (12-16)

Duelul dintre CSM Ploieşti şi Energia Tg Jiu se anunţa a fi unul foarte disputat şi cu desfăşurare tensionată, mai ales că lupta se ducea şi în perspectiva play-out-ului, cele două team-uri urmând să se întâlnească şi în acel sistem de joc. În mare parte, aşa aveau să stea lucrurile şi în realitate, numai că tensiunea a fost numai în curtea ploieştenilor, din păcate. Oaspeţii s-au impus la limită, cu ceva noroc, ploieştenii având şansa să egaleze şi în ultima fază a partidei, dar lovitura de la 9 metri, în ultimele patru secunde, nu a avut o finalizare fericită, mingea şutată de Capotă, un jucător care a luptat mult în această confruntare, ducându-se peste poartă. Ţinând cont că timpul nu expirase, poate că era mai inspirată o pasă pe extrema stângă, Al. Farcaş fiind nemarcat în apropierea semicercului, însă sfaturi sunt uşor de dat...!

..Citeste mai departe..

Baschet feminin: Experienţa şi-a spus cuvântul!

CSM Ploieşti - ACS Sepsi 2 Sf. Gheorghe 40-80 (27-45)

Baschetbalistele de la CSM Ploieşti au încheiat cu înfrângere meciurile de pe teren propriu din sezonul regulat, cedând în faţa liderului şi mai experimentatei echipe ACS Sepsi 2 Sf. Gheorghe, cu 40-80, într-un joc ce a avut loc duminică, 13 martie.

Este o diferenţă de scor cam aspră pentru cum s-a jucat, diferenţa fiind făcută şi de reuşitele de 3 puncte ale oaspetelor. Ploieştencele au avut momente frumoase, ambiţia şi tenacitatea completând lipsa de experienţă, însă nu a fost de ajuns pentru a se reuşi obţinerea unui rezultat pozitiv.

..Citeste mai departe..

Petrolul moare cu speranţa...!

Liga 1 – play-out – etapa 2

Puţinii spectatori care au luat drumul stadionului „Ilie Oană” sperau, ca şi jucătorii lui Schumaher, într-o victorie, care să producă un declic la echipă, cu speranţa într-o salvare miraculoasă. Din păcate, acest lucru nu s-a produs. Petrolul a pierdut partida cu Iaşiul şi a mai adunat încă o înfrângere la activ, a noua consecutiv, rămânând cu cele patru puncte în clasament, prea puţine pentru salvarea de la retrogradare.

Diferenţa dintre cele două echipe a fost una destul de mare. Dacă Petrolul a fost învinsă pentru a noua oară consecutiv, Iaşiul lui Napoli a obţinut al optulea joc fără înfrângere pe teren străin. Apoi, omogenitatea echipei ieşene a făcut diferenţa şi mai mult la deznodământul partidei.

În prima repriză, echipa periculoasă a fost, desigur, cea ieşeană. Petrolul s-a străduit să construiască, iar Iaşiul să finalizeze, mai ales pe contraatac, ştiind foarte bine ce are de făcut. Pe început de meci, Iaşiul surprinde şi marchează prima.

..Citeste mai departe..

La Sala Olimpia, competiţie rezervată persoanelor cu dizabilităţi locomotorii

La Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti a început, în această după-amiază, 11 martie, o competiţie sportivă rezervată persoanelor cu dizabilităţi locomotorii, în organizarea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, în colaborare cu Fundaţia Motivation. Denumită Cupa Municipiului Ploieşti, competiţia este programată a se disputa pe parcursul a două zile, sâmbătă fiind programate finala mică şi, evident, finala mare, cu începere de la ora 12:00.

..Citeste mai departe..

Flori... dulci din partea handbaliștilor de la CSM Ploiești!

Dacă în urmă cu o săptămână, echipa de handbal masculin, CSM Ploiești, a fost prezentă în centrul comercial Winmarkt Ploieşti pentru a le oferii mărțișoare doamnelor și domnișoarelor, ei bine handbaliștii de la aceeași echipă au ținut să fie „cavaleri” și de 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii.  În frunte cu antrenorul Dragoș Dobrescu, handbaliștii ploieșteni au făcut o frumoasă și... dulce surpriză reprezentantelor sexului frumos care au avut norocul să fie prezente între orele 16:30 – 17:00 în centrul comercial mai devreme amintit, ei oferind flori dulci, din marțipan, pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Un gest frumos, care a fost răsplătit de doamne și domnișoare cu zâmbete, pupicuri și urări de multe reușite pe plan sportiv.   


..Citeste mai departe..

    23 24 25 26 27 28 29