Ultima editie tiparita in format pdf

Micuții atleți de la CSS Ploieşti, 3 titluri naţionale şi 4 medalii de bronz în Finala CN pentru copii


Duminică 10 iunie a.c., pe stadionul “Iolanda Balaș Soter” din capital, Finala Campionatului Național pentru copii categoriile 2 și 3. Atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut evoluții foarte bune, reușind să obțină 3 medalii de aur și 4 medalii de bronz.

Reuniunea I Copii 2
La categoria copii 2 (2007 - 2008), ștafeta 5 x 80 m băieți, în componența Teodor Datcu, Luca Moisoiu, Alexandru Șerbănoiu, David Radu, Andrei Zincă, după o cursă superbă, au câștigat medalia de aur cu timpul de 57.77 sec., intrând astfel în posesia titlului de Campioni ai României, așa cum o făcuseră și în urmă cu câteva luni la Finala Campionatului Național în Sală.
..Citeste mai departe..

Handbal feminin: Superbă evoluţie, superb scor!

CSM Ploieşti - „U”-Alexandrion Cluj-Napoca 35-21 (19-10)

Evoluţie încântătoare a handbalistelor de la CSM Ploieşti în partida jucată contra Univ. Alexandrion Cluj-Napoca, vineri seara, meciul contând pentru etapa a XXI-a a Ligii Naţionale.


..Citeste mai departe..

Handbal masculin: Încă 33 de goluri marcate gălăţenilor!

CSM Ploieşti - CSU Danubius Galaţi 33-23 (18-13)

După ce fetele de la CSM Ploieşti au făcut spectacol şi au învins categoric pe Univ. Alexandrion Cluj, iată că, la două zile distanţă, şi băieţii de la echipa ploieşteană au fost la înălţime şi şi-au mulţumit fanii printr-o victorie clară în dauna ultimei clasate, CSU Danubius Galaţi. A fost o prestaţie încântătoare a băieţilor lui Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu, care au profitat de evoluţia scorului şi au etalat combinaţii spectaculoase, nelipsind „aerienele” şi şuturile cu efect. Echipa Ploieşteană a marcat celei din Galaţi acelaşi număr de goluri ca şi la precedentele întâlniri, 33, în tur, în cupă şi acum, în retur!

..Citeste mai departe..

Baschet feminin: Revenire târzie!

CSM Ploieşti – Phoenix 2 Galaţi 56-63 (24-31)

Baschetbalistele de la CSM Ploieşti au pierdut încă un meci pe teren propriu în Liga I, partida jucându-se vineri, 26 februarie, la prânz, în Sala Olimpia, în dauna echipei „satelit” a prim-divizionarei Phoenix Galaţi, joc restant din cadrul primei etape a returului. Fetele noastre au arătat dorinţă de afirmare, de a obţine un rezultat pozitiv, însă şi din cauza lipsei de experienţă, dar şi din pricina oboselii acumulate în urma a două deplasări consecutive în interval de câte zile (la Târgovişte şi apoi, miercuri, 24 februarie, la Iaşi), ploieştencele nu au putut mai mult decât au arătat în acea zi.

..Citeste mai departe..

Baschet masculin: CSM Ploieşti s-a impus şi pe terenul Ştiinţei!

Ştiinţa Bucureşti – CSM Ploieşti 64-75 (30-32)

Baschetbaliştii de la CSM Ploieşti au obţinut o importantă victorie în deplasare la Ştiinţa Bucureşti, în cadrul etapei secunde a fazei semifinale în Liga I. Şi era şi normal să se întâmple aşa din moment ce gruparea ploieşteană l-a achiziţionat, de curând, pe cel care a antrenat-o pe Ştiinţa până în urmă cu puţin timp, Eugen Ilie, iar acesta a mai luat şi ceva jucători cu el de la team-ul bucureştean. Ploieştenii s-au impus cu 75-64, având punctaj maxim după primele două jocuri.

..Citeste mai departe..

CSS-CSM Ploieşti, dublă campioană naţională la juniori 1

În zilele de 27 şi 28  februarie a.c., la sala de atletism „Lia Manoliu” din capitală, s-a desfăşurat Campionatul Naţional pentru juniori 1, în cadrul căreia elevii profesorilor Maria Andrei, Florin Andrei, Robert Munteanu şi Augustin Iancu au avut comportări excelente, reuşind să obţină două medalii de aur , o medalie de argint şi o medalie de bronz. În prima zi, Mihai Pîslaru a reuşit încă o cursă excelentă în proba de 400 m , elevul pregătit de prof. Maria Andrei reuşind cu timpul de 49.88 sec. să câştige medalia de aur şi să devină în decurs de o săptămână pentru a doua oară, campion al României la proba mai sus menţionată, de data aceasta la juniori 1.


..Citeste mai departe..

Boxerii de la CSM Ploieşti, Sparring la sala „Upetrom”

Sâmbătă, 27 februarie, la prânz, antrenorul coordonator al secţiei de box de la CSM Ploieşti, Titi Tudor, a organizat, pentru sportivi, în sala „Upetrom”, o gală dedicată unor sparring-uri extrem de utile în perspectiva competiţiilor oficiale la care boxerii vor participa. Au fost 21 de meciuri, în cadrul cărora tinerii pugilişti nu s-au menajat deloc, în tentativa lor de a le arăta antrenorilor progresele făcute în ultima vreme şi de a-i convinge că se pot baza pe ei pentru galele oficiale.

..Citeste mai departe..

La Naţionalele de atletism pentru seniori şi tineret, două titluri naţionale în zestrea CSS-CSM Ploieşti

Sala de atletism din cadrul Complexului Sportiv „Lia Manoliu”, din Bucureşti, a găzduit, pe 20 şi 21 februarie a.c., Finala Campionatului Naţional pentru seniori şi tineret, competiţie la care au participat 280 de atleţi ce au reprezentat 85 de cluburi din ţară.

Cea mai mare surpriză a primei zile a proodus-o juniorul 2 legitimat la CSŞ-CSM Ploieşti, Mihai Pîslaru, sportivul pregătit de prof. Maria Andrei reuşind ca, în cursa de 400 metri, cu timpul de 49:00 secunde, să obţină titlul de campion al României la tineret, vicecampion al naţional la seniori şi să doboare recordul naţional la nivel de juniori 2 cu nu mai puţin de 92 de sutimi de secundă (vechiul record era de 49:92 secunde).

..Citeste mai departe..

Handbal feminin: CSM Ploieşti, „Echipă 100%”... unită!

CSM Ploieşti - SCM Craiova 29-25 (14-11)

După o perioadă deloc plăcută, cu meciuri nereuşite, rezultate nefaste, dar şi cu penalizări salariale (sancţiuni discutabile!), handbalistele de la CSM Ploieşti s-au mobilizat exemplar şi au găsit resurse, fizice şi psihice, să evolueze la turaţie maximă în partida cu SCM Craiova, sâmbătă, 20 februarie, la prânz, meciul contând pentru etapa a XX-a a Ligii Naţionale feminine.

Ploieştencele, pregătite de Neven Hrupec, s-au impus cu 29-25 şi astfel au pus capac unei serii de partide în care nu au convins, în urma cărora au fost prea aspru şi discutabil sancţionate, mai ales că obiectivul încă se mai joacă şi nu e totul pierdut. Componentele echipei s-au ales cu penalizări între 25% şi 40% din salariul aferent lunii februarie, pe motiv că aceastea nu au avut o prestaţie corespunzătoare la meciuri şi la antrenamente în această lună!

..Citeste mai departe..

CSM-CSS Ploieşti, trei recorduri naţionale la Bacău!

În zilele de 13 şi 14 februarie a.c, sala de atletism din Bacău a găzduit Concursul Naţional de atletism „Memorial Dorin Melinte”. Au participat 364 de sportivi de la 36 de cluburi din ţară, printre care s-au aflat şi atleţii de la CSS-CSM Ploieşti. Aceştia au avut o evolutie excelentă, obţinând trei recorduri naţionale!

În componenţa Andrei Năstăsache, Radu Ciocănescu, David Năstase, Mihai Pîslaru, atleţii pregătiţi de prof. Maria Andrei şi Florin Andrei au reuşit, în prima zi de concurs, să câştige proba de ştafetă 4 x 200 m cu timpul de 1.34.26 min. şi să doboare recordul naţional deţinut de „Poli” Timişoara, din anul 1994, cu 63 de sutimi de secundă (1.34.89 min).

..Citeste mai departe..

O pleiadă de medalii a îmbogăţit zestrea şahiştilor ploieşteni la Campionatul Naţional Şcolar

Şahiştii de la CSM Ploieşti s-au întors acasă cu 20 de medalii de la Campionatul Naţional Şcolar „Elisabeta Polihroniade”, desfăşurat în perioada 5-14 februarie, la Căciulata. Bilanţul sportivilor pregătiţi de antrenorul emerit prof. Gheorghe Văsii şi soţia acestuia, Filoftia, este unul foarte bun, însemnând 8 medalii de aur, 8 de argint şi 4 de bronz.

Iată care au fost performanţele micilor şahişti de la CSM Ploieşti:

Şah blitz: Cătălin Sandu – campion naţional şcolar, băieţi, 17 ani; Theodor Iulian Szocs - campion naţional şcolar, băieţi, 15 ani; Alexandru Trăilă - vicecampion naţional şcolar, băieţi, 13 ani; Alina Tudor - medalie de bronz, fete, 11 ani.

..Citeste mai departe..

    20 21 22 23 24 25 26