Ultima editie tiparita in format pdf

18 medalii la Cupa „1 decembrie” în contul atleţilor de la CSS Ploieşti


În zilele de 8 și 9 decembrie a.c., în Sala de Atletism din Bacău, s-a desfăşurat Concursul Național intitulat „Cupa 1 Decembrie”, competiţie rezervată atleţilor de la categoriile juniori 1,2 și 3. La concurs au participat peste 300 de sportivi. Atleții de la CSS Ploiești pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut o evoluție excelentă, reușind să obțină 18 medalii (9 aur, 4 argint, 5 bronz)și să stabilescă un record național la juniori 3. Iată şi rezultatele înregistrate de atleţii de la CSS Ploieşti: La Juniori I: Alexandru Săceanu – medalie de aur la 200m -23.97 sec. și medalie de bronz la 400 m – 53.10 sec; La juniori II: Eduard Chivi – medalie de aur la 400 m-53.83 sec., medalie de bronz la 200 m-24.51 sec; Florin Nica – medalie de aur la 200 m -24.09 sec; Ștafeta 4 x 200 m – medalie de aur -1.37.99 min., în componența Andrei Florea, Florian Olteanu, Robert Ioniță, Florin Nica; Ștafeta 4 x 400 m – medalie de aur – 3.39.55 min., în componența Andrei Florea, Florian Olteanu, Eduard Chivi, Florin Nica; Florian Olteanu – medalie de argint la 200 m - 24.48 sec.;
..Citeste mai departe..

Handbal feminin: Şi am început aşa de bine...!

CSM Ploieşti – CSM Bucureşti 28-34 (16-15)

Chiar dacă au avut în faţă un adversar redutabil, o echipă foarte valoroasă şi care reprezintă handbalul românesc la cel mai înalt nivel, ne referim aici la CSM Bucureşti, handbalistele de la CSM Ploieşti au dat o replică foarte bună echipei bucureştene, în partida jucată luni seara, la Sala Olimpia, şi contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale feminine.

Fetele noastre au avut multe momente când s-au ridicat la înălţimea adversarelor şi chiar a existat o perioadă când ostilităţile din teren au fost conduse de către CSM Ploieşti, în prima repriză, căci în a doua parte lucrurile aveau să stea cu totul altfel.

..Citeste mai departe..

Judo / Sportivii de la CSM Ploieşti au umplut din nou vitrina cu trofee a clubului!

În perioada 25-26 martie, la Deva, a avut loc Finala Campionatelor Naţionale Şcolare la judo pentru categoria juniori 2 - „U18”, competiţie la care au fost prezenţi 121 de sportivi de la 25 de cluburi din ţară. Reprezentanţii clubului CSM-CSŞ Ploieşti au avut evoluţii foarte bune, reuşind să obţină 9 medalii - 4 locuri I, 2 locuri II şi 3 locuri III - şi un loc V şi să ocupe locul I la total pe echipe.

Iată care au fost reuşitele sportivilor noştri: locul I – Alexandru Comăniţă (50 kg), Andrei Pîrloga (73 kg), Andrei Baicu (90 kg) şi Ioana Iosub (70 kg); locul II – Paul Onofrei (50 kg) şi Codruţa Lungu (48 kg); locul III – Georgiana Tuţică (44 kg), Claudiu Dinu (81 kg) şi Andrei Zaharia (+90 kg); locul V – Antonio Minigote (50 kg).

..Citeste mai departe..

Handbal masculin: Prestaţie onorabilă în faţa liderului!

CSM Ploieşti - Dinamo Bucureşti 29-37 (14-20)

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti a disputat miercuri seară, în Sala Olimpia din localitate, ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naţionale, adversară fiindu-i nimeni alta decât ocupanta primului loc al clasamentului, Dinamo Bucureşti. Chiar dacă au avut în faţă un adversar redutabil, ploieştenii au încercat, şi în unele situaţii chiar au şi reuşit, să se ridice la nivelul adversarilor, rezultând un handbal frumos, cu ocazii şi faze spectaculoase la ambele semicercuri.

..Citeste mai departe..

Volei / Tricolorul LMV Ploieşti – CS Unirea Dej 3:0 (25:19, 25:22, 25:21)

Tricolorul LMV Ploieşti a început excelent faza a doua din Divizia A1 la volei masculin, câştigând, sâmbătă, în minimum de seturi, primul joc cu CS Unirea Dej din playoff pentru locurile 5-8. Formula de start a echipei ploieştene a fost Tudorel Farcaş, Tomi Rumpunen, Sergiu Stancu, Gjoko Josifov, Andrei Grigoraş, Cosmin Ghimeş (căpitan) – Alexandru Călin. Au mai intrat Florin Voinea şi Vladan Aleksic.

Astfel, Tricolorul LMV şi-a adjudecat primul duel cu CS Unirea Dej, iar seria se mută în Ardeal, unde sâmbătă va avea loc meciul al doilea din confruntarea care se dispută după sistemul „cel mai bun din trei partide”.

În cealaltă confruntare din faza playoffului pentru locurile 5-8, Volei Club Caransebeş s-a impus în primul meci cu CSM Bucureşti, câştigând pe teren propriu în trei seturi, scor 28:26, 25:15, 25:23.

..Citeste mai departe..

Şah / De cinci ori pe podium la Memorialului „Paul Diaconescu

Şahiştii de la CSM Ploieşti au participat, recent, la ediţia 2016 a Memorialului „Paul Diaconescu”, concurs de şah rapid organizat de Asociaţia Judeţeană de Şah, în colaborare cu DTSJ Prahova şi CSU Ploieşti şi găzduită de „Doroftei Pub”. Sportivii pregătiţi de antrenorul emerit prof. Gheorghe Văsii şi de soţia acestuia, Filoftia, au reuşit din nou să uimească prin rezultatele obţinute în faţa unor adversari mai experimentaţi. Elevii lui Gheorghe Văsii au obţinut patru locuri I şi un loc III, însă toţi şahiştii de la CSM Ploieşti au avut evoluţii bune, clasându-se onorabil în ierarhia generală. 

..Citeste mai departe..

La Câmpina se va înfiinţa o nouă pistă de motocros

Se reia tradiţia la Câmpina. După aproape opt ani de pauză, amatorii sporturilor cu motor vor avea din nou parte de competiţii în al doilea municipiu al judeţului Prahova. Consilierii locali intenţionează să amenajeze o nouă pistă de motocros, după ce circuitul vechi a fost închis, afectat fiind de alunecări de teren.

În şedinţa de Consiliu Local de joi, 31 martie, se va decide alocarea terenului, aparţinând domeniului public, în suprafaţă de 31.784,00 m.p., situată în cartierul Muscel, lângă fosta tabără şcolară, care va servi la infiinţarea viitoarei Baze sportive cu destinaţia circuit de motocros.

..Citeste mai departe..

Atleţii de la CSM-CSS Ploieşti, 3 medalii la Campionatul Naţional de juniori 3

Sala de atletism din Bacău a găzduit, în perioada 19 şi 20 martie a.c, Campionatul Naţional pentru Juniori categoria 3. Au participat peste 300 de sportivi din întreaga ţară, printre care şi atleţii de la CSM-CSS Ploieşti, pregătiţi de profesorii Maria Andrei şi Florin Andrei, care au avut evoluţii excelente, ei reuşind să obţină 3 medalii.

..Citeste mai departe..

Petrolul, primul punct în 2016!

După atâta amar de vreme a venit şi primul punct pentru Petrolul Ploiești după nouă jocuri în care înregistrase tot atâtea înfrângeri. Poate noul antrenor o fi ...omul cu punctele, care deocamdată a început cu unul, dătător de moral atât pentru Ionel Gane, dar şi pentru echipă.

La jocul cu CFR, ploieştenii trebuia să atace din primul minut, că altă variantă nu era decât să obţină victoria.

Cu părere de rău nu s-a întâmplat acest lucru şi petroliştii au obţinut doar un egal. Care înseamnă mai nimic în economia din clasament.

..Citeste mai departe..

Şah / Alina Tudor, medalie aur la turneul „Antim Ivireanul”

În weekend-ul trecut, micuţa şahistă a clubului CSM Ploieşti, Alina Tudor, avut o evoluţie excelentă cu prilejul turneului „Antim Ivireanul”, ce a avut loc la Râmnicu Vâlcea. Sportiva în vârstă de 10 ani, pregătită de antrenorul emerit prof. Gheorghe Văsii şi soţia acestuia, Filoftia, a reuşit să cucerească medalia de aur la „fete - 10 ani”, într-o competiţie la startul căreia s-au aliniat 32 de şahişti cu rating mai mic de 1800.

..Citeste mai departe..

CSM-CFR-CSS Ploieşti, 7 medalii la Campionatele Naţionale „U21”!

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au reuşit să obţină şapte medalii - două de aur, una de argint şi patru de bronz - şi patru locuri VII la Finala Campionatelor Naţionale de judo rezervată juniorilor „U21”, competiţie la care au participat 278 de sportivi reprezentând peste 50 de cluburi din ţară. Concursul a avut loc la Cluj, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Iată care au fost performanţele sportivilor ploieşteni: locul I şi campioni naţionali - Marian Tănase (-60 kg) şi Răzvan Ciolan (-73 kg); locul II şi vicecampioană naţională - Ioana Iosub (-70 kg); 

..Citeste mai departe..

    20 21 22 23 24 25 26