Ultima editie tiparita in format pdf

Atletul David Năstase, campion al României la juniori I


În zilele de 30 iunie – 1 iulie a.c., Stadionul „Nicolae Dobrin”, din Pitești, s-a desfăşurat Finala Campionatului Național pentru juniori cat.1. La concurs au participat 373 de sportivi (182 fete şi 191 băieți) din toată ţara. Atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut evoluții excelente, reușind să obțină o medalie de aur și două medalii de bronz. Medalia de aur a fost a obținută de David Năstase, în prima zi, în proba de 400 m., unde sportivul pregătit de profesoara Maria Andrei a reușit, cu timpul de 48.24 sec., să intre în posesia titlului de campion al României. A doua zi, atleţii de la CSS Ploiești au obținut două medalii de bronz. Prima medalie de bronz a fost obținută de același David Năstase, în cursa de 200 m., cu timpul de 22.14 sec., iar a doua medalie de bronz a fost obținută de Ștafeta 4 x 400 m băieți – 3.25.26 min., în componența Andrei Năstăsache, Alexandru Săceanu, Florin Nica, David Năstase.
..Citeste mai departe..

La Sala Olimpia, competiţie rezervată persoanelor cu dizabilităţi locomotorii

La Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti a început, în această după-amiază, 11 martie, o competiţie sportivă rezervată persoanelor cu dizabilităţi locomotorii, în organizarea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, în colaborare cu Fundaţia Motivation. Denumită Cupa Municipiului Ploieşti, competiţia este programată a se disputa pe parcursul a două zile, sâmbătă fiind programate finala mică şi, evident, finala mare, cu începere de la ora 12:00.

..Citeste mai departe..

Flori... dulci din partea handbaliștilor de la CSM Ploiești!

Dacă în urmă cu o săptămână, echipa de handbal masculin, CSM Ploiești, a fost prezentă în centrul comercial Winmarkt Ploieşti pentru a le oferii mărțișoare doamnelor și domnișoarelor, ei bine handbaliștii de la aceeași echipă au ținut să fie „cavaleri” și de 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii.  În frunte cu antrenorul Dragoș Dobrescu, handbaliștii ploieșteni au făcut o frumoasă și... dulce surpriză reprezentantelor sexului frumos care au avut norocul să fie prezente între orele 16:30 – 17:00 în centrul comercial mai devreme amintit, ei oferind flori dulci, din marțipan, pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Un gest frumos, care a fost răsplătit de doamne și domnișoare cu zâmbete, pupicuri și urări de multe reușite pe plan sportiv.   


..Citeste mai departe..

CSM-CSŞcolar Ploieşti, trei titluri naţionale la juniori 2

În zilele de 5 şi 6  martie a.c., sala de atletism din cadrul Complexului Sportiv „Lia Manoliu” din capitală a găzduit Campionatul Naţional rezervat juniorilor 2 la atletism. Au participat cel puţin 400 de sportivi din ţară, printre care şi cei de la CSM-CSŞc. Ploieşti. Elevii profesorilor Maria Andrei şi Florin Andrei  au avut comportări excelente, reuşind să obţină trei medalii de aur şi o medalie de bronz. Primele două medalii de aur şi titlurile de campion al României au fost aduse de atletul Mihai Pîslaru, elevul pregătit de prof. Maria Andrei reuşind să se impună în stilul său caracteristic în proba de 400 m (76 sportivi la start) cu timpul de 48.65  secunde şi în proba de 800 m. (57 sportivi la start) cu timpul de 1.58.46 minute.

..Citeste mai departe..

Play-out – Etapa 1: Seria înfrângerilor nu se opreşte!

FC Botoşani – Petrolul Ploiești 1-0 (0-0)

Din păcate, Petrolul nu poate stopa această avalanşă de înfrângeri (a opta la rând), tocmai acum când se spera acest lucru, în prima etapă de play-out.

La Botoşani s-a jucat cu cuţitul la os, mai mult pentru petrolişti, care aveau o mare foame de puncte în clasament şi ceva mai puţin pentru gazde. Şi acest lucru s-a văzut. A fost o partidă de mare luptă, încrâncenată, cu multe întreruperi datorate faulturilor şi cu mai puţine faze de poartă. 

..Citeste mai departe..

Atletism: Marius Ionescu, locul I în Olanda, la Alphen aan den Rijn!

Atletul legitimat la CSM Ploieşti, Marius Ionescu, a participat, pentru a treia oară consecutiv, la cursa de 20 de kilometri din Alphen aan den Rijn, din Olanda, care a avut loc pe 6 martie, reuşind să câştige întrecerea şi să-şi îmbunătăţească din nou timpul obţinut.

..Citeste mai departe..

Locul III pentru echipajul Clubului Copiilor Slănic la „Serbările Zăpezii” de la Băişoara

La Concursul Naţional de schi, rezervat copiilor şi intitulat „Serbările Zăpezii”, ce a avut loc la Băişoara (Cluj), în perioada 18-21 februarie, echipajul judeţului Prahova compus din elevii Clubului Copiilor Slănic (Ioana Palivan Frâncu, Maria Antoneta Tătulescu, Bogdan Aliante şi Eduard Dragomir), a reuşit să se claseze pe locul al III-lea. Pe primul loc s-a situat Covasna, iar pe doi a venit echipajul Braşovului.


..Citeste mai departe..

Handbal feminin: Trei dintr-o lovitură!

Junioarele II de la CSM Ploieşti au jucat, la finele săptămânii trecute, trei partide din cadrul turneului zonal al Seriei D, la Piteşti, fetele pregătite de Daniel Gheorghe reuşind să câştige toate cele trei partide şi, astfel, să se distanţeze în fruntea clasamentului. A fost 28-19 (17-9) cu Activ CSO Plopeni, 32-19 (15-10) cu Chimia Râmnicu Vâlcea şi 26-19 (13-8) cu CS Dacia Mioveni. CSM Ploieşti a acumulat 31 de puncte în 13 partide, cu 4 puncte mai mult decât următoarea clasată, Gr. Şc. Energetic Râmnicu Vâlcea, care a pierdut două partide în cadrul turneului de la Piteşti. Următorul turneu din Seria D a junioarelor 2 va avea loc în perioada 2-3 aprilie.

..Citeste mai departe..

Handbal masculin: Diferenţă de scor cam drastică!

AHS Dunărea Călăraşi – CSM Ploieşti 40-29 (19-15)

În etapa a 23-a a Ligii masculine de handbal, CSM Ploieşti s-a deplasat la Călăraşi, pentru a da piept cu echipa gazdelor, AHS Dunărea, care avea neapărat nevoie de victorie pentru a mai spera la un loc de play-off.  Până la urmă această victorie a venit, chiar la o diferenţă consistentă, însă echipa ploieşteană a făcut un meci bun în prima repriză, lucrurile tranşându-se în actul secund, când CSM Ploieşti avea să joace şi în 4 jucători, din pricina eliminărilor de două minute.

..Citeste mai departe..

Ivana Bozovic, operată cu succes în Croaţia!

Interul stânga al echipei de handbal feminin a CSM Ploieşti, Ivana Bozovic, a fost operată, ieri dimineaţă, cu succes de specialiştii clinicii „Sveta Katarina”, din Zabok, un oraş aflat la câţiva kilometri de Zagreb, informează site-ul oficial al clubului ploieştean.

..Citeste mai departe..

Flori și mărțișoare de la handbaliștii de la CSM Ploiești!

Doamnele și domnișoarele care au fost prezente, cu diferite treburi, în după-masa zilei de 1 martie la Winmarkt Ploieşti, au avut parte de  o frumoasă surpriză din partea echipei de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Ploiești. Cu ocazia zilei de 1 martie, handbaliștii, în frunte cu staff-ul tehnic, au oferit flori și mărțișoare reprezentantelor sexului frumos, acestea răsplătindu-i pe băieți cu pupicuri și cu urări de succes în cariera sportivă. 

..Citeste mai departe..

    19 20 21 22 23 24 25