Ultima editie tiparita in format pdf

24 de medalii la Cupa „Total Sport Art”, de la Piteşti, pentru înotătorii de la CSM Ploieşti


În zilele de 12 şi 13 mai a.c., înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, la Piteşti, la cea de a V-a ediţie a Cupei „Total Sport Art”, o competiţie rezervată copiilor născuţi între 2006 şi 2012, la startul căreia s-au aflat 308 sportivi de la 19 cluburi din ţară. Tamara Costache şi Ciprian Toma au înscris în concurs 24 de sportivi, care au reuşit un bilanţ excelent: 24 de medalii, dintre care 8 de aur, 5 de argint şi 11 de bronz. Performanţele înotătorilor de la CSM Ploieşti au fost următoarele: Medalii de aur – Luca Marinescu (3), Fabian Păun (2), Patrick Iacob (2), Alexandra Constantin;
..Citeste mai departe..

Handbal feminin: Egalitate în amicalul CSM Ploieşti şi Rapid USL Metrou Bucureşti

Într-o partidă amicală disputată marţi după-amiaza în Sala Olimpia din Ploieşti, handbalistele de la CSM Ploieşti au terminat, surprinzător, la egalitate cu echipa clasată tocmai pe locul 13 în Liga Naţională, Rapid USL Metrou Bucureşti, scor 31-31, asta după ce şi la pauză s-a înregistrat tot un rezultat de egalitate, 16-16.

Pe parcursul partidei, antrenorii celor două echipe, Neven Hrupec (CSM Ploieşti), şi Vasile Mărgulescu (Rapid) au încercat diverse formule de echipă, de tactică, rezultatul interesându-i mai puţin, chiar dacă pe final spiritele s-au cam încins umpic, “vinovat” fiind scorul strâns! 

Prima repriză a avut o evoluţie suprinzătoare, rapidistele dând o replică dârză ploieştencelor şi nu mult a lipsit ca, la pauză, oaspetele să aibă avantaj pe tabelă.

..Citeste mai departe..

Karatiştii de la CSM Ploieşti s-au calificat pentru etapa finală a Campionatului Naţional!

În weekend-ul trecut, echipa secţiei de karate a CSM Ploieşti a participat la etapa pe zonă „Ţara Românească” a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru seniori, tineret, juniori şi cadeţi, desfăşurată în Sala de sport a oraşului Eforie Nord.

Antrenorul emerit Liviu Apostol, ajutat de Ileana Apostol şi de coordonatorul Gabriel Dima, a selecţionat pentru participarea la această întrecere un număr de 11 sportivi, toţi reuşind să se califice pentru etapa finală a Campionatului Naţional, ce va avea loc în perioada 12-13 mai, la Iaşi.

Sportivii noştri au urcat pe podiumul de premiere cel puţin o dată, după cum urmează: locul I  kata echipe feminin cadeţi - Iacob Antonia, Deaconu Claudia, Tudose Maria; locul I kata echipe masculin juniori - Anghelache Gabriel, Cercel Narcis, Vasile Andrei; locul I kata individual masculin tineret - Popescu Vlad; locul I enbu mixt seniori - Benescu Ilena, Duţă Cristian; locul I enbu masculin seniori - Duţă Cristian, Popescu Vlad;

..Citeste mai departe..

Handbal masculin: Meritau măcar un egal!

CSM Ploieşti - Energia Tg. Jiu 25-26 (12-16)

Duelul dintre CSM Ploieşti şi Energia Tg Jiu se anunţa a fi unul foarte disputat şi cu desfăşurare tensionată, mai ales că lupta se ducea şi în perspectiva play-out-ului, cele două team-uri urmând să se întâlnească şi în acel sistem de joc. În mare parte, aşa aveau să stea lucrurile şi în realitate, numai că tensiunea a fost numai în curtea ploieştenilor, din păcate. Oaspeţii s-au impus la limită, cu ceva noroc, ploieştenii având şansa să egaleze şi în ultima fază a partidei, dar lovitura de la 9 metri, în ultimele patru secunde, nu a avut o finalizare fericită, mingea şutată de Capotă, un jucător care a luptat mult în această confruntare, ducându-se peste poartă. Ţinând cont că timpul nu expirase, poate că era mai inspirată o pasă pe extrema stângă, Al. Farcaş fiind nemarcat în apropierea semicercului, însă sfaturi sunt uşor de dat...!

..Citeste mai departe..

Baschet feminin: Experienţa şi-a spus cuvântul!

CSM Ploieşti - ACS Sepsi 2 Sf. Gheorghe 40-80 (27-45)

Baschetbalistele de la CSM Ploieşti au încheiat cu înfrângere meciurile de pe teren propriu din sezonul regulat, cedând în faţa liderului şi mai experimentatei echipe ACS Sepsi 2 Sf. Gheorghe, cu 40-80, într-un joc ce a avut loc duminică, 13 martie.

Este o diferenţă de scor cam aspră pentru cum s-a jucat, diferenţa fiind făcută şi de reuşitele de 3 puncte ale oaspetelor. Ploieştencele au avut momente frumoase, ambiţia şi tenacitatea completând lipsa de experienţă, însă nu a fost de ajuns pentru a se reuşi obţinerea unui rezultat pozitiv.

..Citeste mai departe..

Petrolul moare cu speranţa...!

Liga 1 – play-out – etapa 2

Puţinii spectatori care au luat drumul stadionului „Ilie Oană” sperau, ca şi jucătorii lui Schumaher, într-o victorie, care să producă un declic la echipă, cu speranţa într-o salvare miraculoasă. Din păcate, acest lucru nu s-a produs. Petrolul a pierdut partida cu Iaşiul şi a mai adunat încă o înfrângere la activ, a noua consecutiv, rămânând cu cele patru puncte în clasament, prea puţine pentru salvarea de la retrogradare.

Diferenţa dintre cele două echipe a fost una destul de mare. Dacă Petrolul a fost învinsă pentru a noua oară consecutiv, Iaşiul lui Napoli a obţinut al optulea joc fără înfrângere pe teren străin. Apoi, omogenitatea echipei ieşene a făcut diferenţa şi mai mult la deznodământul partidei.

În prima repriză, echipa periculoasă a fost, desigur, cea ieşeană. Petrolul s-a străduit să construiască, iar Iaşiul să finalizeze, mai ales pe contraatac, ştiind foarte bine ce are de făcut. Pe început de meci, Iaşiul surprinde şi marchează prima.

..Citeste mai departe..

La Sala Olimpia, competiţie rezervată persoanelor cu dizabilităţi locomotorii

La Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti a început, în această după-amiază, 11 martie, o competiţie sportivă rezervată persoanelor cu dizabilităţi locomotorii, în organizarea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, în colaborare cu Fundaţia Motivation. Denumită Cupa Municipiului Ploieşti, competiţia este programată a se disputa pe parcursul a două zile, sâmbătă fiind programate finala mică şi, evident, finala mare, cu începere de la ora 12:00.

..Citeste mai departe..

Flori... dulci din partea handbaliștilor de la CSM Ploiești!

Dacă în urmă cu o săptămână, echipa de handbal masculin, CSM Ploiești, a fost prezentă în centrul comercial Winmarkt Ploieşti pentru a le oferii mărțișoare doamnelor și domnișoarelor, ei bine handbaliștii de la aceeași echipă au ținut să fie „cavaleri” și de 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii.  În frunte cu antrenorul Dragoș Dobrescu, handbaliștii ploieșteni au făcut o frumoasă și... dulce surpriză reprezentantelor sexului frumos care au avut norocul să fie prezente între orele 16:30 – 17:00 în centrul comercial mai devreme amintit, ei oferind flori dulci, din marțipan, pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Un gest frumos, care a fost răsplătit de doamne și domnișoare cu zâmbete, pupicuri și urări de multe reușite pe plan sportiv.   


..Citeste mai departe..

CSM-CSŞcolar Ploieşti, trei titluri naţionale la juniori 2

În zilele de 5 şi 6  martie a.c., sala de atletism din cadrul Complexului Sportiv „Lia Manoliu” din capitală a găzduit Campionatul Naţional rezervat juniorilor 2 la atletism. Au participat cel puţin 400 de sportivi din ţară, printre care şi cei de la CSM-CSŞc. Ploieşti. Elevii profesorilor Maria Andrei şi Florin Andrei  au avut comportări excelente, reuşind să obţină trei medalii de aur şi o medalie de bronz. Primele două medalii de aur şi titlurile de campion al României au fost aduse de atletul Mihai Pîslaru, elevul pregătit de prof. Maria Andrei reuşind să se impună în stilul său caracteristic în proba de 400 m (76 sportivi la start) cu timpul de 48.65  secunde şi în proba de 800 m. (57 sportivi la start) cu timpul de 1.58.46 minute.

..Citeste mai departe..

Play-out – Etapa 1: Seria înfrângerilor nu se opreşte!

FC Botoşani – Petrolul Ploiești 1-0 (0-0)

Din păcate, Petrolul nu poate stopa această avalanşă de înfrângeri (a opta la rând), tocmai acum când se spera acest lucru, în prima etapă de play-out.

La Botoşani s-a jucat cu cuţitul la os, mai mult pentru petrolişti, care aveau o mare foame de puncte în clasament şi ceva mai puţin pentru gazde. Şi acest lucru s-a văzut. A fost o partidă de mare luptă, încrâncenată, cu multe întreruperi datorate faulturilor şi cu mai puţine faze de poartă. 

..Citeste mai departe..

Atletism: Marius Ionescu, locul I în Olanda, la Alphen aan den Rijn!

Atletul legitimat la CSM Ploieşti, Marius Ionescu, a participat, pentru a treia oară consecutiv, la cursa de 20 de kilometri din Alphen aan den Rijn, din Olanda, care a avut loc pe 6 martie, reuşind să câştige întrecerea şi să-şi îmbunătăţească din nou timpul obţinut.

..Citeste mai departe..

    18 19 20 21 22 23 24