Ultima editie tiparita in format pdf

Zestre de 17 medalii a atleţilor de la CSS Ploieşti la „Cupa de iarnă”


În zilele de 15 și 16 decembrie a.c. s-a desfășurat, în Sala de atletism din orașul Bacău, Concursul Național „Cupa de Iarnă”, rezervat sportivilor de la categoriile Copii 1,2 şi 3. La concurs au participat 462 de sportivi (256 fete şi 206 băieți) de la 36 cluburi sportive din țară. După ce în urmă cu ceva timp, juniorii obținuse 18 medalii, tot la Bacău, micuții atleți de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit să repete performanța juniorilor, obținând 17 medalii (6 aur, 6 argint, 5 bronz) după cum urmează: Categoria Copii I - ştafeta 4 x 200 m băieți – medalie de argint 1.54.38 min. (în componența Andrei Blănaru, Gabriel Boboc, Anton Răzvan, Teodor Marin); ştafeta 4 x 200 m fete – medalie de argint -2.00.96 min. (în componența Adina Moldoveanu, Laura Manolescu, Lorena Gherman, Rossana Ristulescu);
..Citeste mai departe..

Opt medalii ori bronz la Campionatele Naţionale de judo „U15”

În perioada 13-15 mai, Sala Sporturilor din Drobeta Turnu Severin a găzduit Finala Campionatelor Naţionale individuale de judo rezervate juniorilor 4 - „U15” şi Finala Campionatelor Naţionale pe echipe inter euroregiuni, tot la nivel de juniori 4 - „U15”. Au participat 260 de sportivi de la peste 70 de cluburi din ţară, iar reprezentanţii CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au reuşit să obţină opt medalii de bronz, prin: Anca Ion (32 kg), Andra Ion (32 kg), Nicol Comşa (63 kg), Radu Mărculescu (42 kg), Vladimir Grădinariu (46 kg), Roberto Grigore (50 kg), Sergiu Anastase (60 kg) şi Andrei Ene (66 kg).

Duminică, s-a desfăşurat finala pe echipe, iar sportivii prahoveni au alcătuit echipe alături de cei din judeţele Argeş şi Dâmboviţa, atât la masculin, cât şi la feminin.

..Citeste mai departe..

Băieţii de la minihandbal s-au calificat la Turneul final

Echipa de minihandbal băieţi de la CSM Ploieşti a reuşit, în weekend-ul trecut, să se califice pentru Turneul final după ce a ocupat poziţia secundă în Turneul semifinal, desfăşurat la Plopeni. Antrenaţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan, micuţii handbalişti au făcut parte din Grupa A şi au câştigat toate cele trei partide disputate în prima fază a competiţiei: 19-8 (9-4) cu CSA Steaua, 16-14 (7-8) cu CS Baloteşti şi 16-10 (11-3) cu ACS Piticul Feteşti.

Au urmat meciuri de clasament, iar CSM Ploieşti a pierdut aşa-zisa finală a turneului, cu CSŞ Ploieşti, cu scorul de 7-18 (3-9), rezultat posibil şi în condiţiile în care tehnicienii echipei noastre le-au dat tuturor copiilor şansa să joace.

..Citeste mai departe..

Baschet / Turneu de promovare la Ploieşti

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a câştigat licitaţia desfăşurată, luni, la sediul Federaţiei Române de Baschet, pentru organizarea turneului de promovare în Liga Naţională. Astfel, în perioada 27-29 mai, Sala Sporturilor Olimpia va fi gazda unui eveniment de amploare pentru baschetul românesc, la finalul căruia cele mai bune două echipe din Liga I vor obţine biletele pentru sezonul viitor al Ligii Naţionale. Alături de CSM Ploieşti, la „patrulaterul” de la Sala Sporturilor Olimpia vor mai lua parte Politehnica Iaşi, BCM Olimpic Baia Mare şi Timba Timişoara, sistemul de desfăşurare presupunând câte două meciuri pe zi, de vineri până duminică, în regim fiecare cu fiecare.

..Citeste mai departe..

Atleţii de la CSS-CSM Ploieşti, rezultate excelente la CN pentru junior 2 şi 3

Stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti  a găzduit, pe 7 şi pe 8 mai a.c., etapa I a Campionatului Naţional pentru juniori 2 şi 3. La concurs au participat cel puţin 300 de concurenţi din toată ţara, printre care şi atleţi de la CSS-CSM Ploieşti, pregătiţi de profesorii Maria Andrei şi Florin Andrei. Sportivii ploieşteni au avut comportari excelente, ei reuşind să obţină următoarele rezultate:

La juniori 2: Andreea  Neagu – medalie de aur  la  400 m. si  tot aur la 800 m.;  Andrei Nastasache – medalii de aur la 100 m. şi la 200 m.; Radu Ciocănescu – argint la 200 m. şi bronz la 100 m.; David Năstase – bronz la 200 m.

..Citeste mai departe..

Play-out, etapa 10: Victorie cu efect întârziat

FC Petrolul Ploiești – CFR 1907 Cluj 1-0 (1-0)

Statistica e bună şi ea la ceva. Astfel, Petrolul face ce face şi nu pierde când o întâlneşte pe CFR Cluj. În ultimele ediţii de campionat Petrolul a câştigat sau a făcut egal cu clujenii atât pe “Ilie Oană”, dar şi pe arena din Dealul Feleacului.

Asta e partea bună a duelului dintre cele două formaţii, partea rea, cea esenţială, este că victoria din această partidă nu o ajută cum ar fi trebuit pe echipa ploieşteană.

Într-adevăr, elevii lui Gane au făcut un joc bun, promis înaintea partidei suporterilor printr-un banner ce i-au înduioşat pe aceştia, aplaudându-I îndelung!

Petrolul a început bine meciul şi prima jumătate de oră a fost la cârma lui. De fapt, în minutul 24 avea să deschidă scorul. Întâi Begeorgi este blocat în poziţie bună de şut, pentru ca apoi să vină imediat şi faza golului.

..Citeste mai departe..

Handbal feminin: Amical pierdut în faţa naţionalei de tineret!

După o scurtă pauză survenită la încheierea sezonului 2015-2016, handbalistele de la CSM Ploieşti au revenit la antrenamente şi au avut de disputat şi un meci amical, în compania echipei naţionale de tineret a României, partida desfăşurându-se sâmbătă, 7 mai, în sala Olimpia. Naţionala de tineret se află în pregătiri în vederea participării la Mondialul din Rusia (3-15 iulie) şi s-a găsit acest prilej pentru un meci de verificare în compania echipei ploieştene, care a încheiat pe locul VI în Liga Naţională.

Fetele de la naţională au câştigat cu un gol diferenţă, 23-22, însă de remarcat faptul că echipa noastră a avut la pauză 13-9 şi diferenţa avea să se facă în repriza secundă, când tehnicianul echipei ploieştene, Neven Hrupec, a introdus în teren şi câteva jucătoare de la echipa de junioare I a CSM-ului Ploieşti.

..Citeste mai departe..

Handbal Liga Campionilor: Visul a devenit realitate pentru CSM Bucureşti!

CSM Bucureşti – Gyor 29-26 (13-12, 22-22, 25-25) după executarea aruncărilor de la 7 metri

Handbalistele de la CSM Bucureşti au făcut istorie la Budapesta, reuşind să-şi adjudece trofeul Ligii Campionilor Europeni la prima participare a acestei echipe în competiţia supremă a cluburilor europene. Este o performanţă fantastică pentru handbalul românesc şi, în general, pentru sportul de la noi din ţară, un astfel de rezultat nemaifiind obţinut de o echipă românească de zeci de ani, ultima performeră numindu-se Rapid Bucureşti, după care a mai avut tentative şi Oltchim Rm. Vâlcea.

A fost o victorie a unei echipe bucureştene în care s-a investit mult, o echipă ce aparţine muncipalităţii bucureştene. 

..Citeste mai departe..

Handbal masculin: Situaţie complicată pentru băieţii de la CSM Ploieşti

CSM Ploieşti - HC Vaslui 33-39 (13-14)

Handbaliştii de la CSM Ploieşti nu au avut nicio şansă în partida jucată în compania HC Vaslui, sâmbătă seara, în Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti, meci contând pentru etapa a VI-a a play-out-ului. Băieţii pregătiţi de Dragoş Dobrescu au pierdut cu 33-39, coborând pe poziţia a V-a a clasamentului, din şase echipe participante, ceea ce nu este deloc bine, pentru că ultimele două locuri trimit echipele direct în divizia secundă.

Oaspeţii au trecut la conducere încă din startul partidei, punându-i pe ploieşteni să alerge după egalare sau după reducerea diferenţei. O singură dată aveau să se afle jucătorii de la CSM Ploieşti în avantaj, la 13-12, revenind de la 10-12.

..Citeste mai departe..

Trei medalii pentru CSM-CFR-CSŞ Ploieşti la Cupa Europeană de cadeţi „U18”!

În perioada 7-8 mai, Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj Napoca a găzduit Cupa Europeană de cadeţi „U18”, competiţie la care au participat 445 sportivi din 23 de ţări din Europa şi din Australia. Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au obţinut trei medalii, dintre care una de aur, una de argint şi una de bronz, trei locuri 5 şi un loc 7.

Cea mai bună performanţă a reuşit-o Andrei Pârloga, la „73 kg”, sportivul nostru trecând, pe rând, de Stanislav Popas (Republica Moldova), Mihai Tămăşan (România), Hasan Buyukeser (Turcia), Muhammet Koc (Turcia), în semifinală, şi Robert Rajkai (Ungaria), în finală.

..Citeste mai departe..

Baschet / Victorie la Timişoara

Baschetbaliştii de la CSM Ploieşti au obţinut un succes muncit de la Timişoara, care le oferă perspective frumoase pentru acontarea primei poziţii la intrarea în turneul de promovare. La capătul unei partide interesante, cu un ritm bun şi răsturnări de situaţie în partea secundă, băieţii lui Eugen Ilie s-au impus cu 72-71 şi aşteaptă cu încredere jocul de duminică, din Sala Olimpia, cu Politehnica Iasi. Povestea meciului s-a scris în secvenţele de final, când Căpuşan a poposit la libere la scorul de 71-70, aruncând presiunea pe umerii gazdelor, care, la ultimul atac, nu au putut trece de zidul „alb-albastru”, excelent regizat, de pe margine, de Eugen Ilie. Astfel s-a scris istoria unui meci în care echipa noastră a oferit 10 marcatori, spre deosebire de cei doar 6 ai timişorenilor.

..Citeste mai departe..

    18 19 20 21 22 23 24