Ultima editie tiparita in format pdf

Armăsarul Bădie VF, primul performer al sezonului 2019


Prima reuniune oficială de trap din 2019 pe Hipdromul din Ploieşti a avut loc pe 13 aprile. Reuniunea a fost deschisă de Premiul „Atena”, în care s-a impus armăsarul Gailluran de Bellen, condus de Adrian Marciu. A urmat prima cursă listată la pariuri, Premiul Amigo – Fortuna Silver, în care armăsarul Paxton, avându-l în sulky pe Ion Dima, a produs surpriza şi, deşi nu se număra printre favoriţi, a trecut primul linia de sosire. Apoi a debutat prima cursă de galop a zilei, Premiul Arabian Horse Spirit Heritage, în care câştigător a fost armăsarul Ferment, condus de bulgarul Valentin Atanasov. Următoarea cursă a fost Premiul Ager, în care s-a impus favorita Rugiada Thor. A urmat cursa de trap Premiul Primăverii, cu 11 cai la start şi premii totale de 3.200 lei, în care s-a impus armăsarul Bădie VF, acesta fiind urmat de Histoire D’Inverne şi Detoxicated.
..Citeste mai departe..

„Baraj” pentru promovare în Liga a III-a: CS Păuleşti s-a impus în meciul tur de la Dumbrăveni

Meciul tur pentru „barajul” de promovare în Liga a III-a dintre campioana judeţului Prahova, CS Păuleşti, şi campioana judeţului Vrancea, Euromania Dumbrăveni, s-a jucat pe terenul celor din Vrancea şi s-a încheiat cu victoria prahovenilor, care s-au impus cu scorul de 3-1.

..Citeste mai departe..

CSM Ploieşti, trei medalii la Cupa „Fan Courier”

În weekend-ul trecut, şahiştii de la CSM Ploieşti au participat la Cupa „Fan Courier” Ilfov, organizată de CS Alcolor Bucureşti. Sportivii pregătiţi de antrenorul emerit prof. Gheorghe Văsii şi de soţia acestuia Filoftia au venit acasă cu trei medalii, după cum urmează: medalie de aur – Flavius Gabriel Stroe la „general, 12 ani”; medalie  de argint – Rareş Anghel la „general, 8 ani”; medalie de bronz – Antonia Ciapă la „fete, 10 ani”. Ştefan Ţaga a ocupat locul al V-lea la „general, 12 ani”.

În concursul copiilor de 12 ani au fost 27 de concurenţi, în cel de la nivel de 8 ani au fost 40, iar în competiţia la nivel de 10 ani au fost 31 de sportivi.

..Citeste mai departe..

Copiii de la CSM-CSŞ Ploieşti, 10 medalii la Finala Campionatelor Naţionale de judo

În perioada 17-19 iunie, Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare a găzduit Finala Campionatelor Naţionale de judo – copii 2 „U13” şi copii 3 „U12”, competiţie la care au participat 490 de sportivi reprezentând peste 80 de cluburi din ţară.

Sportivii de la CSM-CSŞ Ploieşti au reuşit să obţină zece medalii, dintre care cinci de aur, două de argint şi trei de bronz, plus alte trei locuri V. Iată care au fost performanţele acestora:

Copii 2 – „U13”

– locul I – Rareş Arsenie (46 kg) şi Daniela Brăslaşu (40 kg);

..Citeste mai departe..

Atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti, trei titluri de campioni la juniori 2

Sâmbătă şi duminică, Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti a găzduit Campionatul Naţional de atletism pentru juniori 2, competiţie la care au participat peste 400 de sportivi din toată ţara. Atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti, pregătiţi de prof. Maria Andrei şi Florin Andrei, au obţinut rezultate remarcabile, reuşind să intre în posesia a trei titluri de Campioni ai României şi a altor două medalii de bronz.

Primul titlu de campion a fost obţinut de Andrei Năstăsache, în proba de 100 metri, atletul pregătit de prof. Florin Andrei reuşind, cu timpul de 11.08 secunde, să intre în posesia medaliei de aur şi să facă barem pentru Campionatul European de Juniori 2. Celelalte două titluri de campioni au fost obţinute de Mihai Pîslaru, elevul prof. Maria Andrei reuşind să se impună categoric în probele de 400 metri – 47.75 secunde şi 200 metri – 21.99 secunde.

..Citeste mai departe..

Gimnasta ploieşteană, Denisa Stoian, la Europeanul de Gimnastică Ritmică din Israel

Gimnasta Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Denisa Stoian, şi antrenoarea de la acelaşi club, Simona Puiu, fac parte din delegaţia care va reprezenta România la cea de-a 32-a ediţie a Campionatelor Europene de Gimnastică Ritmică, ce va avea loc în acest week-end, la Holon, în Israle. Denisa va concura în competiţia rezervată junioarelor, la startul căreia se aliniază 128 de sportive din 37 de ţări.

Sportiva noastră, face parte din echipa de patru junioare a României, alături de Alice David, Denisa Mailat (ambele de la CS Olimpia Bucureşti) şi Sonia Ichim (CSM Arad), şi va evolua sâmbătă, când sunt programate întrecerile rezervate celor două obiecte la care a fost desemnată să participe: minge şi măciuci. Coordonatorul lotului naţional de gimnastică ritmică este Maria Gîrbă.

Sursa: csmploiesti.ro

..Citeste mai departe..

Handbal junioare II / Din nou bronz pentru CSM Ploieşti

Echipa de handbal junioare II CSM Ploieşti a reuşit să cucerească medaliile de bronz la turneul final organizat pentru această categorie, la Târgovişte, fetele pregătite de Daniel Gheorghe egalând, astfel, performanţa de anul trecut. În semifinale, CSM Ploieşti a întâlnit-o pe CSM Bucureşti, pierzând-o cu 28-30, însă antrenorul ploieştean a acuzat maniera de arbitraj, spunând, printre altele, că „ni s-a luat dreptul să luptăm pentur aur. Am jucat la un moment şi în două jucătoare de câmp şi, culmea, am reuşit să marcăm. O să fac memoriu şi o să trimit caseta la Federaţia Română de Handbal, pentru a se lua măsurile care se impun”, a exclamat supărat Daniel Gheorghe. Meciul respectiv a fost arbitrat de cuplul Diana Florescu – Anamaria Stoia.

CSM Ploieşti a făcut parte din Grupa A în turneul de la Târgovişte, reuşind să câştige toate cele trei partide din prima fază: 27-24 (13-13) cu LPS A Slatina, 28-19 (16-10) cu HCM Baia Mare şi 29-28 (14-12) cu CSŞ 2 Bucureşti.

..Citeste mai departe..

CS Păuleşti, campioana Ligii I Prahova, câştigă şi Cupa României – faza judeţeană

Înainte de a vorbi despre finala Cupei României, faza judeţeană, dintre Păuleşti şi Plopeni, trebuie să consemnăm o frumoasă şi lăudabilă iniţiativă a conducerii AJF Prahova. Este vorba despre premierea făcută de conducătorii Silviu Crângaşu şi Teodor Negoiţă, care, cu prilejul împlinirii a 50 de ani de la cucerirea celui de-al patrulea titlu de campioană a ţării, obţinut de Petrolul Ploieşti, i-au recompensat pe trei corifei: Virgil Dridea, Eduard Iuhaz, Octavian Dincuţă. Aceștia au primit diplome şi cupe pentru performanţa obţinută, gestul conducerii AJF Prahova fiind lăudabil, iar noi îl salutăm ca atare!

Iar lovitura de începere a finalei a fost dată de nimeni altul decât Virgil Dridea, unul dintre marii jucători de altădată ai Petrolului Ploieşti.

La partidă au asistat nume cunoscute din fotbalul prahovean: Decu Crângaşu, Vivi Răchită, Marius Măldărăşanu, Octavian Grigore, Petre Butufei, Gheorghe Rohat, Gheorghe Biziniche.

Despre finală putem spune că a fost o partidă interesantă, referindu-ne aici la evoluţia scorului, dar şi echilibrată în multe momente ale ei.

..Citeste mai departe..

17 medalii la „Cupa Verii” pentru înotătorii de la CSM Ploieşti

La finele săptămânii trecute, înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, la Piteşti, la „Cupa Verii”, o etapă de verificare înaintea Campionatelor Naţionale pentru copii 10-11 ani şi cadeţi şi, totodată, un bun prilej de concurs pentru copii cu vârste cuprinse între 6 şi 9 ani. După două reuniuni spectaculoase, derulate ieri şi astăzi, sportivii pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma au reuşit să intre în posesia a 17 medalii – una de aur, zece de argint şi 6 de bronz -, după cum urmează:

– aur – Radu Frăţilă – 50 metri picioare liber;

– argint – Thea Stănilescu (4), Aida Stancu (3), Patrick Iacob, Darius Radu, Cristian Lupu;

– bronz – Flavia Comărniceanu (2), Patrick Iacob, Cristina Tolea, Aida Stancu şi Robert Stoica.

La competiţie au participat 300 de înotători reprezentând 20 de cluburi din ţară.

..Citeste mai departe..

Atletism / Rebecca Andrei, campioană naţională în proba de 200 metri

Atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti au participat, recent, la Finala Campionatului Naţional pentru Copii, categoriile 1, 2 şi 3, competiţie găzduită de stadionul de atletism „Iolanda Balas Soter”, din Bucureşti şi la startul căreia s-au aliniat 1.300 de sportivi din toată ţara.

În competiţia rezervată Copiilor 1, cele mai bune performanţe realizate de atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti au fost următoarele:

– Rebecca Andrei (antrenor Maria Andrei) – campioană a României în proba de 200 metri, cu timpul 26.41 secunde, şi o medalie de argint la 300 metri, cu timpul 42.08 secunde;

– Nicoleta Neagu (antrenor Maria Andrei) – argint la 800 metri, cu timpul 2.22.09 minute, şi bronz la 300 metri, cu timpul 43.48 secunde;

..Citeste mai departe..

Echipa de înot CSM Ploieşti Masters, 17 medalii la Campionatul Naţional de Nataţie

Echipa de înot CSM Ploieşti Masters, formată din foşti înotători de performanţă şi mare performanţă, a participat, la finele săptămânii trecute, la Campionatul Naţional de Nataţie Masters, desfăşurat la Reşiţa. În componenţa Dragoş Coman (36 ani), Alexandru Ungureanu (26 ani), Cristina Costache (49 ani) şi Luiza Beloaie (38 ani), echipa noastră a reuşit să câştige nu mai puţin de 17 medalii, dintre care 6 de aur, 7 de argint şi 4 de bronz.

Cel mai titrat component al formaţiei CSM Ploieşti este Dragoş Coman, medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de la Barcelona – 2003, şi cu argint la Campionatele Europene de la Istanbul – 1999, un sportiv care a reprezentat România la trei ediții ale Jocurilor Olimpice. Echipa CSM Ploieşti Masters a luat fiinţă recent şi se află la prima participare de o competiţie de anvergură.

..Citeste mai departe..

    17 18 19 20 21 22 23