Ultima editie tiparita in format pdf

Atleţii juniori de la CSS Ploieşti, medalie de bronz la stafetă, la C.N. de Tineret!


În zilele de 7 şi 8 iulie a.c., la Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional de Seniori şi Tineret. La concurs au participat cel puţin 300 de sportivi din toată ţara. Atleţii de la CSS Ploieşti, pregătiţi de prof. Maria Andrei şi Florin Andrei au avut o evoluţie excelentă, reuşind în proba de 4 x 400 m băieţi să obţină medalia de bronz, având în componenţă pe juniorii de categoria a 2-a Alexandru Săceanu, Sebastian Parepa şi juniorii 1, în primul an, Andrei Năstăsache, David Năstase. De altfel, David Năstase a ocupat un meritoriu loc 5 în proba de 400 m., cu 48.20 sec., atât la tineret cât şi la seniori.
..Citeste mai departe..

Experienţa şi valoarea şi-au spus cuvântul!

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au scris istorie la Europenele de la Cluj, devenind campioni continentali

Momente magice oferite de Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu la Campionatele Europene de Gimnastică artistică, ce au avut loc săptămâna trecută al Cluj. Cei doi magnifici ai gimansticii româneşti au încântat pe toată lumea prin evoluţiile avute şi au dovedit că pot face în continuare faţă cu brio marilor concursuri, în ciuda faptului că atât Cătălina, cât şi Marian au o vârstă înaintată pentru gimnastică. Cătălina Ponor a devenit campioană europeană la bârnă, iar momentul aflării rezultatului a fost copleşitor, cu urale şi aplauze generoase ale publicului, cu lacrimi de bucurie pe obrajii Cătălinei... emoţionant!
..Citeste mai departe..

Alexandru Frangulea, campion național la categoria Masters

Atletul Alexandru Frangulea, legitimat la C.S. Petrolul Ploieşti, a reuşit să cucerească medalia de aur şi să devină campion naţional al României în proba de 200 metri, performanţă obţinută la Naţionalele de atletism, la categoria Master, plus 45 de ani. Competiţia a avut loc în prima decadă a lunii aprilie, la Sala „Lia Manoliu” din Bucureşti. Alexandru Frangulea a mai reuşit o performanță notabilă în cursa de 400 m., unde, cu timpul de 63.74 sec., a intrat în posesia medaliei de argint.

..Citeste mai departe..

CSS Ploieşti a câştigat titlul la ştafeta 4 X 200

În prima zi a lunii aprilie, Sala de atletism “Lia Manoliu” din capital a găzduit Finala Campionatului Național de Atletism în sală pentru Copii cat.1, competiţie la care au participat cel puţin 500 de copii din toată țara. Atleții de la CSS Ploieşti pregătiți de prof. Florin Andrei şi Maria Andrei au reușit să obțină un titlu de campioni ai României la ștafeta 4 x 200 m, care, în componența David Echimescu, Teodor Marin, Ruben Chivi, Alexandru Blănaru, cu timpul de 1.41.61 min., au intrat în posesia medaliilor de aur. Acestei performanţe i s-a adăugat şi un titlu de vicecampion national, obținut de Alexandru Blănaru, sportivul pregătit de prof. Florin Andrei reușind, în cursa de 800 m , cu timpul de 2.16.50 min. să intre în posesia medaliei de argint.
..Citeste mai departe..

Parteneriat CSS-CSM pentru promovarea sportivilor ploieşteni

Directorul Clubului Sportiv Şcolar Ploieşti, prof. Silviu Stănescu, are obiective interesante, îndrăzneţe şi care nu pot decât să fie de bun augur pentru pentru sportivii Ploieştiului, pentru fani, pentru sport în general, dacă, evident, vor reuşi să şi fie puse în practică. Unul dintre aceste obiective se referă la readucerea handbalului ploieştean în prim-planul competiţiilor naţionale şi chiar internaţionale, iar acest lucru se poate face şi printr-o cooperare sau parteneriat între Clubul Sportiv Şcolar şi Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, constând în promovarea sportivilor atât la nivel de juniori, cât şi la nivel de seniori, după cum ne-a mărturisit prof. Silviu Stănescu – directorul CSS Ploieşti.
..Citeste mai departe..

Încep întrecerile regionale din cadrul Olimpiadei Sportului Şcolar şi a Olimpiadei Gimnaziilor

În acest sfârşit de săptămână, în judeţul Prahova urmează să se desfăşoare Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, etapa pe zonă, la disciplina fotbal. Vor participa echipe din judeţele Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov, Teleorman şi, bineînţeles, Prahova. Meciurile vor avea loc în zilele de 25 şi 26 martie, la Sala Sporturilor din Breaza, judeţul nostru fiind reprezentat de către elevi de la Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”, profesor Cristescu Leonard.
..Citeste mai departe..

La 29 de ani, gimnasta Cătălina Ponor triumfă din nou în arenele internaţionale!

Multipla campioană la gimnastică artistică, Cătălina Ponor, 29 de ani, dovedeşte că încă mai are un cuvânt greu de spus în sportul pe care-l iubeşte atât de mult – gimnastica. Ea a reuşit să se impună în finalele de la bârnă şi sol în cadrul Cupei Mondiale desfăşurate la Baku (Azerbaidjan), intrând în posesia medaliilor de aur. La sol, Cătălina Ponor s-a impus cu 13,433, iar la bârnă cu 13,833. De altfel, Cătălina Ponor a fost singura sportivă din România care a reuşit să se califice în finale la această competiţie
..Citeste mai departe..

Handbal, juniori I. O pleiadă de goluri!

CSS Ploieşti – LPS Braşov 40-29 (18-11)
Handbaliştii de la Clubul Sportiv Şcolar Ploieşti au reuşit să-şi adjudece încă o victorie în palmares, învingând duminică, 5 martie, în Sala Olimpia din Ploieşti, pe LPS Braşov, echipă clasată pe ultimul loc, într-un meci contând pentru campionatul rezervat juniorilor I. Profitând de faptul că meciul se anunţa destul de uşor, ţinându-se cont de diferenţa de valoare dintre cele două combatante, echipa ploieşteană a utilizat şi jucători care au evoluat mai rar până acum, însă chiar şi aşa spectacolul a fost garantat, partida remarcându-se şi prin numărul mare de goluri marcate, 69, scorul fiind 40-29.
..Citeste mai departe..

Victorie spectaculoasă a handbaliştilor juniori I de la CSS Ploieşti

CSS Ploieşti – CSS Dinamo Braşov 38-25 (19-10) Un nou meci pentru CSS Ploieşti, o nouă demonstraţie de forţă a băieţilor pregătiţi de prof. director Silviu Stănescu. De această dată, victima ploieştenilor a fost CSS Dinamo Braşov, ploieştenii impunându-se categoric, scor 38-25, după ce la pauză a fost 19-10, într-un meci jucat duminica, în Sala Olimpia din Ploieşti şi care a contat pentru campionatul juniorilor I, Seria E. A fost o partidă jucată într-un ritm foarte bun, cu multe faze spectaculoase şi cu intervenţii de remarcat ale portarilor. CSS Ploieşti a fost echipa care a dictat ritmul în această confruntare extrem de importantă pentru situaţia în clasament, cele două team-uri fiind vecine de clasament
..Citeste mai departe..

Mihai Pâslaru, dublu vicecampion la seniori şi tineret

În zilele de 18 și 19 februarie a.c. s-a desfășurat, în sala de atletism Lia Manoliu din Bucureşti, Finala Campionatului Național de Atletism rezervat categoriilor seniorilor şi tineret. La concurs au participat peste 300 de sportivi din toată țara, printre ei aflându-se şi sportivii de la CSS Ploiești – CSM București , elevii pregătiți de prof. Maria Andrei și Florin Andrei reușind să obțină noi performanţe. Cele mai bune rezultate de la gruparea ploieșteană le-a obținut juniorul Mihai Pîslaru, elevul pregătit de profesoara Maria Andrei impunându-se în cursa de 400 m., cu timpul de 48.83 sec., obținănd de două ori titlul de vicecampion național, atât la tineret cât și la seniori.
..Citeste mai departe..

Handbal. CSS Ploiești își consolidează primul loc la juniori II

CSS Ploiești - GR. SC. Petrolul Moreni, 38-29 (22-11)
În cadrul primei etape a reuturului campionatului de handbal rezervat juniorilor II, echipa Clubului Sportiv Școlar Ploiești a reușit să se impună fără emoții în fața GR. SC. Petrolul Moreni, scor 38-29, după ce la pauză tabela indica 22-11. Ploieștenii s/au instalat la cârma partidei încă din primele minute, conducând cu 7-1 în minutul 9, Vlad Răducanu marcând de patru ori în această perioadă. Petroliștii din Moreni au mai redus ceva din handicap până în minutul 16 (11-8), însă a urmat o serie foarte eficientă pentru CSS Ploiești, echipa pregătită de prof. Silviu Stănescu înscriind 7 goluri consecutive, aripa stângă Andrei Stănescu având trei reușite în această serie .
 
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5