Ultima editie tiparita in format pdf

Micuții atleți de la CSS Ploieşti, 3 titluri naţionale şi 4 medalii de bronz în Finala CN pentru copii


Duminică 10 iunie a.c., pe stadionul “Iolanda Balaș Soter” din capital, Finala Campionatului Național pentru copii categoriile 2 și 3. Atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut evoluții foarte bune, reușind să obțină 3 medalii de aur și 4 medalii de bronz.

Reuniunea I Copii 2
La categoria copii 2 (2007 - 2008), ștafeta 5 x 80 m băieți, în componența Teodor Datcu, Luca Moisoiu, Alexandru Șerbănoiu, David Radu, Andrei Zincă, după o cursă superbă, au câștigat medalia de aur cu timpul de 57.77 sec., intrând astfel în posesia titlului de Campioni ai României, așa cum o făcuseră și în urmă cu câteva luni la Finala Campionatului Național în Sală.
..Citeste mai departe..

Patru medalii pentru gimnastele ploieştene la Turneul Internaţional de la Lisabona

Gimnastica ritmică ploieşteană a fost reprezentată cu cinste şi la Turneul Internaţional de la Lisabona, sportivele de la CSM Ploieşti, Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, pregătite de Simona Puiu şi Liliana Băescu, obţinând rezultate remarcabile din competiţia junioarelor. După medalia de argint cucerită la concursul individual „all around”, Denisa Stoian a mai cucerit două medalii şi în finalele pe obiecte – argint la minge şi bronz la cerc, iar Miruna Ciocîrlan a obţinut medalia de argint la cerc.
..Citeste mai departe..

Eşec prea dur la juniori I

CSM Ploieşti – CS Viitorul Piteşti 25-34 (17-16)

Echipa de handbal juniori I a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti a disputat, săptămâna trecută, două partide, care aveau să fie ultimele din acest sezon, la Brazi şi la Ploieşti. După egalul înregistrat pe teren propriu, pe 3 martie, în compania CT Media Bucureşti (27-27) – cu un gol al oaspeţilor egalizator marcat după finalul partidei (mingea a intrat în poartă după fluierul arbitrilor!), iată că a venit un alt egal, pe terenul celor de la CS Brazi. A fost 34-34 în acea partidă desfăşurată pe 7 martie, asta după ce gazdele conduceau la pauză cu 19-14.
..Citeste mai departe..

Schiorii Clubului Copiilor Slănic, campioni naţionali la “Serbările Zăpezii” de la Băişoara

Echipa Clubului Copiilor din Slănic a reuşit să devină campioană naţională la ediţia a XVII-a a ,,Serbărilor Zăpezii” de la Băișoara, Cluj, clasându-se pe primul loc în urma punctelor accumulate la probele concursului national de schi alpin alocat cercurilor de schi din palatele și cluburile copiilor. Echipajul castigator a fost alcătuit din: Antonia Maria Tătulescu, Ioana Valentina Palivan Frîncu, Alexandru Iulian Cismaru şi Eduard Gabriel Dragomir. Aceşti minunaţi copii sunt pregătiţi de prof. Virgil Mărculescu
..Citeste mai departe..

Meci cu scântei la juniori I

CSM Ploieşti – CT Media Bucureşti 27-27 (17-14)

Echipa de handbal juniori I a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti a fost foarte aproape să obţină victoria în întâlnirea, de teren propriu, cu CT Media Bucureşti, însă un gol marcat după expirarea timpului de joc de către oaspeţi şi validat de arbitrii a făcut ca scorul oficial să arate 27-27! Am asistat la un meci cum rar se poate vedea la acest nivel, cu lupte aprige pentru orice minge la ambele semicercuri, cu goluri şi faze spectaculoase, dar şi cu un arbitraj care avea să enerveze mult, mai ales în final de meci
..Citeste mai departe..

Alexandru Frangulea, aur şi argint la Campionatul Național de Sală pentru categoria masters

Alexandru Frangulea, atlet legitimat la CS Petrolul Ploieşti, a avut o prestaţie remarcabilă la Campionatul Național de Sală pentru categoria masters, reuşind, în proba de 200 m, cu timpul de 27.80 sec., să devină campion al României, iar în proba de 400 m, cu timpul de 63.02 sec., să intre în posesia medaliei de argint. Ambele rezultate au fost obținute la categoria M 50. Competiţia a avut loc în zilele de 23 şi 24 februarie, la Sala de atletism din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu din capitală.
..Citeste mai departe..

Handbal. Spectacol total la juniori I

CSM Ploieşti – CSS 3 Steaua Bucureşti 52-24 (20-12)
 
În cadrul etapei a X-a a campionatului rezervat juniorilor I la handbal băieţi, CSM Ploieşti a învins, pe teren propriu, pe ultima clasată, CSS 3 Steaua Bucureşti, cu un categoric 52-24. Chiar dacă tabela indică o diferenţă de 28 de goluri, echipa ploieşteană a avut ceva de muncă în prima repriză, când oaspeţii au condus şi au pus ceva probleme până la jumătatea primei reprize. A fost 1-3; 3-6; 7-7; 7-8; 8-9. După aceea, însă, valoarea jucătorilor pregătiţi de prof. Silviu Stănescu avea să iasă la rampă şi am fost martorii unui meci deosebit de spectaculos. După 12-11 în minutul 19, ploieştenii au înscris 7 goluri la rând (19-11 în minutul 27). Până la pauză, ambele echipe au înscris câte odată şi, astfel, la cabine s-a intrat cu 20-12 în favoarea CSM-ului Ploieşti
..Citeste mai departe..

Denisa Stoian, medalie de argint şi calificare pentru Jocurile Olimpice de Tineret la gimnastică ritmică

Gimnasta Denisa Stoian, legtitimată la CSM Ploieşti, a reuşit două performanţe remarcabile la Moscova, calificarea pentru Jocurile Olimpice de Tineret, care vor avea loc în perioada 6-18 octombrie a.c., în Argentina, la Buenos Aires, precum şi medalia de argint în concursul pe echipe din cadrul Turneului Internaţional de Junioare. Gimnasta noastră, pregătită de Simona Puiu, a acumulat, în întrecerea contând pentru calificarea la J.O. de Tineret, un total de 52.600 puncte ( măciuci – 12.950, panglică – 11.300, cerc – 13.950 și minge – 14.400).
..Citeste mai departe..

Atleţii de la CSŞc. Ploieşti, pe podium în prima etapă a Naţionalelor rezervate juniorilor III

În cadrul primei etape a Campionatului Național de Atletism rezervat juniorilor III, sportivii de la CSŞc. Ploieşti, pregătiţi de Maria Andrei şi Florin Andrei au reuşit să aibă prestaţii foarte bune, în urma cărora au obţinut un loc I, patru locuri II şi un loc III, astfel: locul I - ştafeta 4 x 2 tururi băieți, 3.27.11 min, în componența Andrei Patrichi, Ruben Chivi, Andrei Niculiță, David Gud; locul II la 60 m. – Andrei Patrichi, 7.51 sec.; locul II la 400 m. – Alexandra Teodoru, 61.33 sec.; locul II la ştafetă 4 x 2 tururi fete, în component Andreea Grosu, Daria Alexandru, Daria Chirchiboi, Alexandra Teodoru; locul II la 400 m. – David Gudi, 54.46 sec.; locul III la 400 m. – Andrei Niculiță, 55.05 sec
..Citeste mai departe..

Patru medalii de argint la Campionatele Naţionale indoor de Seniori şi Tineret pentru sportivii de la CSM Ploieşti

Atleţii de la CSM Ploieşti au participat, în weekend-ul trecut, la Campionatele Naţionale indoor de Seniori şi Tineret, desfăşurate în sala din cadrul Complexului Naţional „Lia Manoliu”, reuşind să cucerească patru medalii de argint. A fost a 48-a ediţie la nivel de seniori şi a 35-a, la categoria „U23”. Dintre sportivii antrenaţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu, performerii au fost Cristian Radu (argint în proba de 400 metri la Seniori şi Tineret), Costin Homiuc (argint la Tineret şi locul 4 la Seniori în proba de 60 metri), precum şi ştafeta de 4×2 ture (argint la Seniori, în formula Cristian Radu, Constantin Andonii, Mihai Lazăr şi Sebastian Ursachi).
..Citeste mai departe..

Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 12 medalii la „Cupa Severinului”

La finele săptămânii trecute, Sala Sporturilor din Drobeta Turnu Severin a găzduit Turneul Internaţional de judo „Cupa Severinului” la tineret – „U23”, juniori II – „U18”, juniori III – „U15” şi juniori IV – „U13”. Au participat peste 600 de sportivi din nouă ţări: Bulgaria, Bosnia, Croaţia, Grecia, Republica Moldova, Macedonia, Muntenegru, Serbia şi 55 de cluburi din România. Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au avut evolţii bune, reuşind să ocupe locul al II-lea în clasamentul general datorită celor 12 medalii cucerite – 5 locuri I, două locuri II şi 5 locuri III -, cărora li s-au adăugat 6 locuri V.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5