Ultima editie tiparita in format pdf

Debut în arbitraj a doi tineri ambiţioşi, Andrei Stănescu şi Gabriel Paraschiv


La partida de handbal băieți dintre CSM Ploiești și CSS 2 București, contând pentru etapa a doua a campionatului juniorilor III (scor final 40-33) am consemnat debutul în arbitraj a doi „cavaleri ai fluierului” foarte tineri și extrem de ambițioși. Este vorba despre Andrei Stănescu (17 ani și jumătate) și Gabriel Paraschiv (17 ani), care fac parte din Colegiul de Arbitri Dâmboviţa. Au fost un eveniment remarcabil și, în același timp, emoționant pentru cei doi tineri. Tracul debutului avea să treacă repede, pentru că atmosfera meciului nu-ți permite să te gândești în altă parte decât la ce ai de făcut pe teren.
..Citeste mai departe..

Echipa de volei Tricolorului LMV Ploieşti evoluează din nou în CEV Challenge Cup

Chiar dacă a încheiat pe locul al cincilea în Divizia A1, loc care nu i-ar mai fi adus prezența directă în cupele europene, conform noului punctaj realizat de Confederația Europeană de Volei (CEV), Tricolorul LMV Ploiești va evolua la nivel continental și în sezonul viitor. Oficialii clubului au înaintat către CEV o cerere pentru primirea unui wild card într-o competiție europeană în sezonul viitor, iar reprezentanţii forului continental au anunţat Federația Română de Volei că solicitarea Tricolorului LMV Ploieşti a fost acceptată. Prin urmare, Tricolorul LMV va evolua pentru a doua oară consecutiv în CEV Challenge Cup, a treia competiție europeană ca valoare
..Citeste mai departe..

Locul opt cu un lot de doar 10 jucători!

Echipa de handbal juniori IV a CSM Ploieşti s-a clasat pe poziţia a VIII-a a clasamentului final al sezonului 2016-2017, după partidele susţinute la Turneul final, competiţie ce a avut loc la Bacău, în perioada 8-11 iunie. De reţinut că nu toţi componenţii echipei ploieştene au putut participa la acest turneu, din cauza problemelor financiare ale clubului, iar deplasarea celor 10 handbalişti participanţi la competiţie s-a realizat pe cont propriu
..Citeste mai departe..

Fetele de la CSM Ploieşti, premiate la Festivalul Naţional de Minihandbal

Echipa de minihandbal fete a CSM Ploieşti a participat, alături de cele mai bune 15 echipe din ţară la această categorie, la Festivalul Naţional de Minihandbal Feminin, care a avut loc în perioada 6-8 iunie, în Sala „Traian” din Rm. Vâlcea. S-a jucat pe teren redus, echipe fiind alcătuite din 5 sportive (4 jucătoare şi un portar), fără a se ţine cont de scor. În aceste condiţii, toate echipele participante au fost premiate de FRH cu medalii diplome şi tricouri.
..Citeste mai departe..

FC Voluntari a câştigat Cupa României pe “Ilie Oană”!

Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti  a găzduit, sâmbătă, finala cu numărul 79 a Cupei României, ea fiind adjudecată de FC Voluntari, învingătoare în premieră. Ultimul act a fost decis la loviturile de departajare, acolo unde elevii lui Claudiu Niculescu s-a impus în faţa Astrei Giurgiu cu 5-3, după ce, la finalul a 120 de minute, scorul era 1-1. La loviturile de departajare au marcat: Bălan, Marinescu, Voduţ, Ivanovici, Achim, respectiv Fabricio, Săpunaru, Takayuki. A ratat pentru Astra: Alexandru Stan

..Citeste mai departe..

Atleţii de la CSS Ploieşti, şapte medalii la Campionatul Naţional Şcolar

În zilele de 27 și 28 mai a.c. s-a desfăşurat, pe Stadionul “Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti Campionatul, Național Şcolar, concurs care a adunat la start cel puţin 400 de sportivi din întreaga țară. Atleții de la CSS Ploieşti, pregătiți de prof. Maria Andrei şi Florin Andrei, au avut şi cu această ocazie comportări demne de remarcat, trecându-şi în cont cinci medalii. În prima zi s-au obținut două medalii, prin David Năstase – aur la 400 m, cu timpul de 47.75 sec. (elevul pregătit de prof. Maria Andrei reuşind să-şi facă barem pentru Campionatul European de J 1 de la Grosseto – Italia din luna iulie a.c.), respectiv bronz la ștafeta 4 x 100 m băieţi - 43.54 sec., în componenţa Radu Ciocănescu, Andrei Năstăsache, Alexandru Săceanu, David Năstase
..Citeste mai departe..

Handbal de calitate la Turneul juniorilor 2 de la Ploiești

Echipele moldovene merg mai departe
La finele săptămânii trecute, sala din cadrul complexului sportiv Tel George Junior a găzduit meciurile de handbal băieți din cadrul Turneului semifinal rezervat juniorilor II, Grupa III, printre cele patru echipe competitoare aflându-se și echipa Clubului Sportiv Școlar Ploiești, pregătită de prof. Silviu Stănescu – directorul clubului. În urma desfășurării partidelor, pe parcursul a trei zile, mai departe s-au calificat echipele moldovene LPS Suceava (cu punctaj maxim, 6 puncte) și CSS Galați (cu 4 puncte). Echipa ploieșteană a terminat turneul pe locul III, cu 2 puncte, victoria venind în cea de-a doua partidă jucată de ploieșteni, cea împotriva CSS Alexandria, cu 32-23. Turneul de la Ploiești a beneficiat de arbitrajul a două cupluri – Suliman/Cazan (Constanța) și celebrele arbitre internaționale Stroia/Florescu (Bucureşti/Argeş)
..Citeste mai departe..

Ne-a părăsit fostul arbitru de fotbal, Nicolae Moroianu

Pe data de 2 aprilie a.c., ne-a părăsit fostul arbitru de fotbal, Nicolae Moroianu, 89 ani, arbitru în Lotul A și B, în perioada 1962 (35 ani) -1977(50 ani). Nicolae Moroianu a fost și președintele Clubului Metalul Plopeni, în anii 70-80, dar și vicepreşedinte al Comisiei Judetene de Arbitri (CJA) în anii 70-80, sub conducerea doctorului Emil Vlaiculescu.
..Citeste mai departe..

Începe turneul semifinal de handbal pentru junior II, la Ploieşti

Clubul Sportiv Şcolar Ploieşti găzduieşte, în perioada 28-30 aprilie a.c., Turneul Semifinal pentru juniori II, Grupa a III-a, meciurile urmând a avea loc în Sala de Sport TelGeorge din Ploieşti. În prima zi sunt programate meciurile: CSS Galaţi – CSS Alexandria (ora 15:00) şi CSS Ploieşti – LPS Suceava (16:30). A doua zi, pe 29 aprilie, meciurile: CSS Ploieşti – CSS Alexandria (13:00) şi CSS Galaţi – LPS Suceava (14:30). În fine, în cea de-a treia zi, turneul are programate meciurile: LPS Suceava - CSS Alexandria (12:00) şi CSS Ploieşti – CSS Galaţi (13:30).
..Citeste mai departe..

Experienţa şi valoarea şi-au spus cuvântul!

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au scris istorie la Europenele de la Cluj, devenind campioni continentali

Momente magice oferite de Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu la Campionatele Europene de Gimnastică artistică, ce au avut loc săptămâna trecută al Cluj. Cei doi magnifici ai gimansticii româneşti au încântat pe toată lumea prin evoluţiile avute şi au dovedit că pot face în continuare faţă cu brio marilor concursuri, în ciuda faptului că atât Cătălina, cât şi Marian au o vârstă înaintată pentru gimnastică. Cătălina Ponor a devenit campioană europeană la bârnă, iar momentul aflării rezultatului a fost copleşitor, cu urale şi aplauze generoase ale publicului, cu lacrimi de bucurie pe obrajii Cătălinei... emoţionant!
..Citeste mai departe..

Alexandru Frangulea, campion național la categoria Masters

Atletul Alexandru Frangulea, legitimat la C.S. Petrolul Ploieşti, a reuşit să cucerească medalia de aur şi să devină campion naţional al României în proba de 200 metri, performanţă obţinută la Naţionalele de atletism, la categoria Master, plus 45 de ani. Competiţia a avut loc în prima decadă a lunii aprilie, la Sala „Lia Manoliu” din Bucureşti. Alexandru Frangulea a mai reuşit o performanță notabilă în cursa de 400 m., unde, cu timpul de 63.74 sec., a intrat în posesia medaliei de argint.

..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5