Ultima editie tiparita in format pdf

Armăsarul Bădie VF, primul performer al sezonului 2019


Prima reuniune oficială de trap din 2019 pe Hipdromul din Ploieşti a avut loc pe 13 aprile. Reuniunea a fost deschisă de Premiul „Atena”, în care s-a impus armăsarul Gailluran de Bellen, condus de Adrian Marciu. A urmat prima cursă listată la pariuri, Premiul Amigo – Fortuna Silver, în care armăsarul Paxton, avându-l în sulky pe Ion Dima, a produs surpriza şi, deşi nu se număra printre favoriţi, a trecut primul linia de sosire. Apoi a debutat prima cursă de galop a zilei, Premiul Arabian Horse Spirit Heritage, în care câştigător a fost armăsarul Ferment, condus de bulgarul Valentin Atanasov. Următoarea cursă a fost Premiul Ager, în care s-a impus favorita Rugiada Thor. A urmat cursa de trap Premiul Primăverii, cu 11 cai la start şi premii totale de 3.200 lei, în care s-a impus armăsarul Bădie VF, acesta fiind urmat de Histoire D’Inverne şi Detoxicated.
..Citeste mai departe..

Zeci de medalii obţinute de înotătorii ploieşteni la Dortmund şi la Piteşti

Înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, la finele săptămânii trecute, la două competiţii importante. Şapte dintre sportivii pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma au fost prezenţi în Germania, la „Swim Race Days Dortmund”, iar alţi patru la Piteşti, la „Cupa Mărţişor”. Evoluţiile sportivilor noştri la competiţia de la Dortmund au fost excelente, ei reuşind să cucerească 51 de medalii, dintre care 20 de aur, 19 de argint şi 12 de bronz, la care s-au adăugat premiile individuale „Mini Cupa Swim Race Days”, obţinute de Victor Ana („băieţi 2009”) şi Luca Marinescu („băieţi 2010”), locul 2 la echipe „copii 2006-2010”, locul 3 la juniori şi locul 3 în clasamanetul general general
..Citeste mai departe..

Două competiţii de judo într-o singură zi la Olimpia

Sâmbătă, 2 martie, Sala Sporturilor Olimpia a găzduit Etapa Euroregională 3 Muntenia de calificare la judo pentru juniori III – „U16” şi copii I – „U14”, la care au participat 120 de sportivi de la 15 cluburi din judeţele Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu şi Prahova. Printre aceştia s-au numărat şi reprezentanţii CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 30 dintre ei reuşind să se califice pentru Finala Campionatelor Naţionale „U16” şi „U14”, ce va avea loc la Satu Mare, în perioada 29-31 martie: Iată care au fost rezultatele: La categoria „U16”: locul I – Darius Smeu (38 kg), Andrei Tunea (46 kg), Andrei Cristescu (55 kg) şi Rareş Arsenie (73 kg); locul al II-lea – Ştefan Niţescu (55 kg), Alexandru Petre (73 kg), Alexandra Stan (40 kg) şi Alexandra Ciucă (48 kg); locul al III-lea – Claudiu Constantin (50 kg), Andrei Predescu (66 kg), Teodora Cristescu (48 kg), Dana Brăslaşu (52 kg), Ştefania Nicolescu (57 kg)
..Citeste mai departe..

La Serbările Zăpezii, Alexandru Cismaru, de la CC Slănic Prahova, locul I la proba de sanie

Echipa de schi alpin a Clubului Copiilor din Slănic Prahova a participat, în perioada 22 – 24 februarie a.c., la Băişoara (Cluj), la faza națională a Serbărilor Zăpezii – editia a XVIII a. După parcurgerea celor 6 probe de concurs, unul dintre elevii acestui club sportiv, în speţă Alexandru Cismaru, s-a clasat pe locul I la sanie şi pe locul IV la schi alpin slalom special. Echipa Clubului Copiilor din Slănic Prahova a venit pe locul secund la Duo schi team, iar în clasamentul general s-a clasat pe locul IV. Din echipajul prahovean, alături de Alexandru Cismaru, au mai făcut parte Sabina Cismaru, Ioana Frincu Palivan şi Trandafir Daniel. Tinerii sportive sunt pregătiţi de prof. Virgil Mărculescu – director al Clubului Copiilor Slănic Prahova
..Citeste mai departe..

Atletul Petre Rezmiveş, vicecampion balcanic de seniori, la Istanbul

Doi dintre atleţii de la CSM Ploieşti, Petre Rezmiveş şi Cristian Radu, au făcut parte din lotul cu care România a participat, recent, la Campionatul Balcanic rezervat seniorilor, ce a avut loc la Istanbul. Cei doi au contribuit cu două medalii la zestrea de 12 a „tricolorilor”, cu două de aur, șase de argint și patru de bronz, Rezmiveş devenind vicecampion balcanic în proba de 60 de metri, iar Cristian Radu – medaliat cu bronz alături de ştafeta de 4×400 metri, alături de Denis Dobrică, Zeno Moraru şi Mihai Pîslaru. Petre Rezmiveş a încheiat cursa în 6.74 secunde, fiind învins de Emre Zafer Barnes, un jamaican naturalizat de ţara gazdă a competiţiei, Turcia. Sportivul pregătit de Augustin Iancu şi Robert Munteanu şi-a îmbunătăţit recordul personal realizat în Atakoy Arena, precedenta performanţă fiind de 6.78 secunde. Cu cele 12 medalii obţinute, România s-a clasat pe locul al 4-lea din 18 ţări prezente la cea de a 24-a ediţie a Campionatului Balcanic de seniori...Citeste mai departe..

Alexandru Frangulea, o medalie de argint şi o alta de bronz la C.N. de master

Atletul Alexandru Frangulea, legitimat la C.S. Petrolul Ploiești, a reuşit să facă din nou dovada calităţilor sale trecându-şi în cont o medalie de argint, în proba de 200 m (cu timpul de 28.58 secunde) şi o alta de bronz, în proba de 400 m (cu timpul de 65 secunde) la Campionatul Național rezervat sportivilor de la categoria masters. Competiţia a avut loc în sala de atletism „Ion Soter” din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” din Bucureşti, în zilele de 16 şi 17 februarie.

..Citeste mai departe..

Radu Vasilescu, de la Palatul Copiilor din Ploiești, campion naţional la aeromodele

În perioada 15-17 februarie a.c., în sala Airbus Helicopters – Ghimbav din judeţul Brașov, echipajele de aeromodele ale Palatului Copiilor din Ploiești (în componenţa Radu Vasilescu, Florian Buliga, Andreea Costache, Roberto Dumitru - debut, Alexandru Ioniță – debut și ale Clubului Copiilor Mizil (în componenţa Mihai Băncilă, Sebastian Bălan şi Natalia Dobre – debut) - ambele echipaje fiind pregatite de Prof. Marius Săvulescu - au participat la Campionatul Național de aeromodele - zbor liber, categoria F1N (aeromodele de interior lansate din mână).
..Citeste mai departe..

Micuţii atleţi de la CSS Ploieşti au cucerit 13 medalii la „Cupa bucuriei”

Cel puţin 300 de sportivi s-au prezentat duminică, 10 februarie, în Sala de atletism „Ion Soter” din cadrul Complexului Sportiv „Lia Manoliu” din capitală, pentru a participa la concursul „Cupa Bucuriei” la atletism, pentru copii categoriile 2 (2008), 3 (2009) și 4 (2010 -2011. Micuții atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut o prestație excelentă, reușind să obțină 13 medalii (4 de aur, 8 de argint, 3 de bronz). Iată rezultatele:
La categoria „Copii 2”: David Radu - medalie de argint la 50 m – 7.69 sec.; Valentin Șerbănoiu – medalie de argint la 600 m- 1.54.23 min; ştafeta 4 x 50 m fete – medalie de argint – 33.72 sec., în componența Adriana Ilioiu, Maria Răduc, Andreea Minea, Diana Neagu;
..Citeste mai departe..

Victorii pe line pentru voleibalistele de la CSM Ploieşti la Truenul de la Buzău

Echipele de minivolei ale CSM Ploieşti au avut un sfârşit de săptămână plin, atât fetele, cât şi băieţii, având programate turneele cu numărul 4 ale sezonului. Fetele pregătite de Robert Tvardochlib au jucat la Buzău şi le-au avut drept adversare pe ACS Sport Plus Brăila, CSŞ Galaţi şi pe gazdele de la CSŞ Buzău, cea de a cincea echipă din Grupa C, CSM LPS Brăila, având liber de această dată. La fel ca şi în precedentele două turnee, CSM Ploieşti a câştigat toate cele trei confruntări susţinute vineri şi sâmbătă: 3-0 cu CSŞ Buzău, 3-0 cu ACS Sport Plus Brăila şi 3-1 cu CSŞ Galaţi. Fetele au 9 victorii în acest sezon şi sunt calificate deja pentru turneul semifinal, fază a competiţiei în care vor ajunge 24 de echipe. Ele mai au, totuşi, de disputat meciurile turneului 5, programat în perioada 22-23 februarie, la Galaţi
..Citeste mai departe..

Baschetbalistele de la CSM Ploieşti au făcut cunoştinţă cu prima înfrângere din acest sezon

Echipa de baschet feminin „U13” a CSM Ploieşti a suferit, în acest weekend-ul trecut, prima înfrângere a sezonului, cu prilejului turneului ce a avut loc, duminică, la Bucureşti. După 13 victorii consecutive, elevele Loredanei Munteanu au cedat cu 43-47 în faţa gazdelor de la CS Olimpia, o explicaţie fiind şi faptul că meciul s-a desfăşurat la doar o oră (19.00) de la încheierea celeilalte partide a fetelor, câştigată cu 61-39 în faţa celor de la Phoenix Galaţi (16.30). În cel de-al treilea meci al grupei, primul al zilei, de fapt, CS Olimpia Bucureşti – CS Phoenix Galaţi 54-51.
..Citeste mai departe..

Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 15 medalii la „Cupa Severinului”

Sala Sporturilor din Drobeta Turnu Severin a găzduit, la finele săptămânii trecute, Turneul Internaţional de Judo „Cupa Severinului”, competiţie rezervată tineretului (U23), cadeţilor (U18), juniorilor IV (U15) şi copiilor (U13). Au participat 475 de sportivi din Bulgaria, Republica Moldova, Serbia şi de la 40 de cluburi din România, reprezentanţii CSM-CFR-CSŞ Ploieşti reuşind să obţină nu mai puţin de 15 medalii – 11 locuri I şi 4 locuri III – şi un loc V. Iată care au fost performanţele sportivilor ploieşteni: - La U23 - locul I – Paul Onofrei (73 kg), Diana Marcu (70 kg) şi Denisa Cristea (57 kg); locul V – Antonio Minigote (60 kg); - La U18 - locul I – Vanesa Tolea (44 kg) şi Vladimir Grădinaru (60 kg); locul III – Radu Mărculescu (55 kg)
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5