Ultima editie tiparita in format pdf

Primul amical de la Săcele. Petrolul-SC Popești Leordeni 2-0(2-0)


Aflați de duminică in cantonament, petroliștii au susținut ieri primul test al stagiului de la Săcele. Adversară le-a fost formația de eșalon trei SC Popești Leordeni, partida desfășurandu-se pe terenul sintetic de la Tarlungeni, în condiții meteorologice bune pentru această perioadă a anului. 
Viorel Moldovan a căutat să utilizeze același "11" pe tot parcursul întâlnirii, efectuând doar două modificări pe final. Astfel, tehnicianul "galben- albaștrilor" a început meciul cu: Cebotari - Olaru, Lică, Mondragon, Manolache-V.Bogdan, Ekollo, Mitrea, Șaim Tudor-Bratu-Balint, singurele înlocuiri fiind acele ale lui Mondragon (ușor accidentat) și Vlad Bogdan, cei care le-au lăsat locul lui Țicu, respectiv Constantinescu.
..Citeste mai departe..

Un nou director la CSM Ploiești

Clubul Sportiv Municipal Ploiești are începând de ieri un nou director in persoana lui Constantin Grigore. În vârstă de 43 de ani, Constantin Grigore este economist de profesie, în perioada 2018-2020 a fost consilier local, iar începând din noiembrie 2020 a devenit consilier al Primarului Ploieștiului, Andrei Voloșevici. Deci, nu a fost un concurs de ocupare a acestui post, ci o detașare a lui Constantin Grigore la CSM Ploiești pentru o perioadă de un an...Citeste mai departe..

Victorie clară pentru Petrolul în primul joc de verificare: 7-0 (4-0) cu CSO Plopeni

Cu o zi înainte de plecarea în cantonamentul montan, Petrolul Ploiești na susținut, sâmbătă, primul test in 2021, in compania formației de eșalon trei, CSO Plopeni. Partida s-a desfășurat pe terenul sintetic din incinta Complexului Olimpic de la Izvorani si s-a încheiat cu o victorie zdrobitoare a "galben-albaștrilor", scor 7-0(4-0). S-au jucat două reprize de câte 50 de minute, iar golurile Petrolului au fost marcate de către V. Balint (15, 20 pen.), V. Mitrea(17), Diarra(41), M. Constantinescu(56), B. Meijers(69) și V. Buhăescu(100).
..Citeste mai departe..

Lupta continuă!

CS Dacia Mioveni 2012 - CS Activ Prahova Ploieşti 21-17 (12-10)

Echipa de handbal, CS Activ Prahova Ploieşti, nu a fost departe să obţină un rezultat pozitiv în confruntarea cu CS Dacia Mioveni 2012, mai ales că prima repriză s-a încheiat cu un scor ce se putea întoarce, cel puţin teoretic, în al doilea act al partidei, 12-10 pentru Mioveni.
La reluare, însă, fetele din Mioveni aveau să se desprindă mai clar pe tabelă, ceea ce a făcut ca ploieştencelor să le fie mai greu să le ajungă din urmă.
Meciul s-a încheiat cu 21-17 pentru CS Dacia Mioveni.
Pentru CS Activ Prahova Ploieşti au marcat: Loredana Vartic 4 goluri,Cristina Creţu 3 goluri, Ionela Leuştean 3 goluri, Ana Șerban 2 goluri, Roxana Beșleagă 1 gol, Oana Bucă 1 gol, Cristina Florea 1 gol, Ana Inculeţ 1 gol, Adina Panaite 1 gol
..Citeste mai departe..

Rezilieri și completări in staff-ul tehnic la Petrolul

În componența lotului Petrolului, jucătorii Joeri Poelmans, Brian Mendoza, Mihai Nițescu, Steve Leo Belek și Manuel Botic au fost înștiințați că nu mai intră în vederile staff-ului tehnic. Astfel, ei nu vor mai participa la antrenamentele primei echipe, situația contractuală a celor cinci urmând să fie rezolvată în perioada imediat următoare. Începând de ieri, Viorel Moldovan va avea încă un ajutor in staff-ul său, Ciprian Pura revenind în postura de antrenor secund al "galben-albaștrilor". Fost jucător al Petrolului, Pura(51 de ani) a activat în ultima perioadă în cadrul Academiei clubului Petrolul, iar la prima formație a mai fost antrenor secund în stagiunea 2017-2018, sub comanda lui Octavian Grigore.
..Citeste mai departe..

Petrolul va merge la Săcele

Petrolul Ploiești a terminat prima săptămână a pregătirilor, problema principală fiind găsirea unor terenuri practicabile, toate având de suferit din cauza vremii nefavorabile. Petroliștii trebuie să se descurce încă o săptămână, până duminică, atunci când este programată plecarea în cantonamentul centralizat, care se va desfășura până la urmă la Săcele, cu cazare la Hotelul "Hanul Mureșenilor". Varianta "Lux Divină" aleasă inițial a picat, deoarece era prea scumpă. Joi, va fi vizita medicală, ce se va desfășura la Institutul Național de Medicină Sportivă, din capitală.

..Citeste mai departe..

CS Activ Prahova Ploieşti îşi reactivează... bateriile pentru reluarea campionatului

Echipa prahoveană joacă, pe 12 ianuarie, cu CS Dacia Mioveni, la Braşov, Liga Naţională fiind programată a se disputa tot în sistem turneu

După vacanţa prilejuită de Sărbătorile de iarnă, handbalistele de la CS Activ Prahova Ploieşti şi-au reluat pregătirile pentru multele meciuri ce mai sunt de disputat din acest sezon.
Sub îndrumarea antrenorului principal, Florin Ciupitu, şi ale antrenorului secund, Nicolae Nimu, fetele pregătesc, cu minuţiozitate, schemele de joc, tactica, neomiţându-se nici pregătirea fizică
..Citeste mai departe..

Petrolul, cantonament la munte

Până la sfârșitul săptămânii viitoare, petroliștii se vor antrena la Ploiești, in regim de semi- cantonament, zilnic urmând să fie programate câte două antrenamente. Pe 15 ianuarie este preconizat și primul joc-test al anului, cel in compania Metalului Plopeni. Din data de 16 ianuarie va începe stagiul de pregătire centralizată, acesta urmând să se desfăoare în țară, asta din cauză de COVID. După câte se pare, va fi un cantonament în zona Brașovului, unde, pe parcursul celor două săptămâni ale stagiului, se intenționează și disputarea a trei-patru partide de verificare, printre adversarele posibile aflându-se prim-divizionara Sepsi Sf.Gheorghe, AFC Odorheiu Secuiesc sau SR Brașov. Programul va fi în funcție de starea vremii și a terenurilor disponibile. Cantonamentul se va încheia în data de 31 ianuarie, iar antrenamentele vor fi reluate după două zile libere. După cum se știe, debutul oficial în noul an va fi în intervalul 9-11 februarie, când se vor desfășura meciurile din optimile de finală ale "Cupei României". Campionatul se va relua pe 20 februarie, cu jocurile contând pentru runda cu numărul 16 a eșalonului secund...Citeste mai departe..

Petrolul s-a reunit fără multe noutăți în lot

Petrolul Ploiești și-a reluat pregătirile odată cu reunirea de ieri, ce a avut loc pe "Ilie Oană. Ploieștenii vor aborda sezonul de primăvară cu gândul la cele șase etape rămase de disputat din campionatul regulat. La reunire au răspuns prezent în linii mari componenții vechi ai echipei galben-albastre. 
Ca noutăți de semnalat ar fi venirile lui Silviu Pană și Ștefan Bărboianu, ambii sosiți de la Turris Turnu Măgurele. 
"Trebuie să incepem foarte bine sezonul de primăvară și suntem obligați, practic, să câștigăm primele trei jocuri, că să ne luptăm apoi pentru play-off și pentru promovare", a spus antrenorul Viorel Moldovan la prima ședință de pregătire din noul an. 
Presedintele Costel Lazăr a punctat și el: "Mai sunt doar șase meciuri de disputat în sezonul regulat, dar toate sunt extrem de importante și vor fi hotărâtoare pentru viitorul echipei. Suntem obligați să le căștigăm, pentru că obiectivul nostru este promovarea". 
Iată lotul prezent la reunire: 
Raul Avram, Giorgio Kitanov, Flavius Bodea (portari) 
Alberto Olaru, Ștefan Bărboianu, Bart Meijers, Andrei Răduță, John Steven Mondragon, Adrian Nicolae, Antoniu Manolache, Valentin Țicu (fundași) 
Pol Roige, Nir Lax, Serge Yvan Ekollo, Alex Șaim Tudor, Robert-Daniel Enache, Mihai Nițescu, Vlad-Adrian Bogdan, Manuel Botic, Mihai Constantinescu, Mario Bratu, Silviu Pană, Rafael Popovici (mijlocași) 
Valentin Balint, Vasile Buhăescu, Steve Leo Beleck, Sort Ibrahim Diarra (atacanți). 
Treptat, în zilele următoare vor intra in programul de pregătire: Amidu Salifu, Armando Vajushi, Marian Huja, Bryan Mendoza, Joeri Poelmans și Nicolai Cebotari.
..Citeste mai departe..

Camil Oprișan va trece pentru ultima oară pe "Ilie Oană"

Camil Oprișan va fi înmormântat astăzi la Cimitirul "Viișoara" din Ploiești. Trupul neînsuflețit al celui ce a fost un nume de legendă al fotbalului petrolist, atât că jucător, cât și ca antrenor sau oficial al clubului, va face o ultimă "vizită" la arena care i-a fost ca propria casă! Oprirea la stadionul "Ilie Oană" va fi la ora 11, iar slujba religioasă de la Cimitirul "Viișoara" va avea loc la ora 11,30, la care vor participa doar apropiații familiei, asta din cauza COVID 19. Drum lin Camil Oprișan!
..Citeste mai departe..

Camil Oprișan a trecut la cele veșnice

Început de an trist pentru familia petrolistă! S-a stins din viață, la vârsta de 73 de ani, Camil Oprișan, una dintre figurile emblematice ale istoriei clubului galben-albastru. Component al generației care, din postura de campioană a României, disputa, în 1966, cele trei întâlniri cu FC Liverpool din cadrul Cupei Campionilor Europeni, Camil Oprișan a fost strâns legat, de-a lungul vieții, de culorile „galben-albastre”. A fost jucător și, în mai multe rânduri, antrenor al primei echipe, descoperitor de talente și mentor al multor generații de jucători, precum și șef al Centrului de Copii și Juniori al FC Petrolul Ploiești. 
Prin intermediul siteului oficial al clubului, jucătorii de legendă ai Petrolului, foștii colegi și colaboratori, precum și membrii fondatori ai ACS Petrolul 52 Ploiești au transmis un mesaj omagial la trecerea în neființă a celui care a fost Camil Oprișan. „Am aflat cu durere în suflet că bunul nostru coleg și prieten Camil Oprișan a plecat dintre noi! Familia petrolistă rămâne, astfel, mai săracă, prin dispariția celui care, în calitate de jucător, antrenor sau descoperitor de talente, și-a dedicat întrega viață clubului nostru! Sincere condoleanțe familiei îndoliate”
..Citeste mai departe..

1 2 3 4