Ultima editie tiparita in format pdf

Debut în arbitraj a doi tineri ambiţioşi, Andrei Stănescu şi Gabriel Paraschiv


La partida de handbal băieți dintre CSM Ploiești și CSS 2 București, contând pentru etapa a doua a campionatului juniorilor III (scor final 40-33) am consemnat debutul în arbitraj a doi „cavaleri ai fluierului” foarte tineri și extrem de ambițioși. Este vorba despre Andrei Stănescu (17 ani și jumătate) și Gabriel Paraschiv (17 ani), care fac parte din Colegiul de Arbitri Dâmboviţa. Au fost un eveniment remarcabil și, în același timp, emoționant pentru cei doi tineri. Tracul debutului avea să treacă repede, pentru că atmosfera meciului nu-ți permite să te gândești în altă parte decât la ce ai de făcut pe teren.
..Citeste mai departe..

Sportivitatea a învins... răutatea!

Juniori I masculin: CSM Ploieşti – CS Dinamo Bucureşti 35-28 (19-15)

După o primă etapă în care nu a avut programat niciun meci în Seria C, echipa de handbal băieţi juniori I CSM Ploieşti, pregătită de prof. Silviu Stănescu, a reuşit să debuteze cu dreptul în noul sezon, învingând pe teren propriu pe CS Dinamo Bucureşti, cu scorul 35-28 (19-15). Meciul a avut loc la Sala de sport din cadrul Complexului Sportiv „Tel George Junior”, sâmbătă, 23 septembrie. Partida a debutat cu două goluri înscrise de dinamovişti, însă replica ploieştenilor a fost pe măsură, cu patru goluri consecutive (4-2, în minutul 9), graţie jucătorilor Andrei Stănescu, 2 reuşite, Gabriel Paraschiv şi Vlad Militaru. Acesta a fost momentul din care echipa ploieşteană avea să pună stăpânire pe joc şi să conducă tot timpul pe tabela de marcaj, chiar şi cu 5 şi 6 goluri diferenţă.
..Citeste mai departe..

CSM Ploieşti are un nou director, Silviu Crîngaşu

După mai bine de un an şi jumătate de „domnie” a lui Cezar Stoichiciu la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, timp în care acest club a trecut prin cea mai cruntă perioadă a existenţei sale, rămânând fără nicio echipă la nivel de seniori şi senioare şi cu retrageri din campionatele naţionale, iată că, recent, la timona CSM Ploieşti a fost numit Silviu Crîngaşu. Acesta a devenit noul director al clubului ploieştean, însă, faţă de predecesorul său, ştie mult mai multe despre sport, pentru că a fost sportiv de perfomanţă, ştiindu-se că a evoluat la FC Petrolul Ploieşti, sub comanda lui Mircea Dridea, dar are şi cunoştinţe de management, fiind absolvent al facultăţii de Management în Sport din cadrul Universităţii „Spiru Haret”, din Bucureşti, şi masterand al Universităţii de Petrol şi Gaze Ploieşti, specializarea „Administraţie Publică şi Integrare Europeană”
..Citeste mai departe..

În sfârșit, gimnastica artistică s-a reîntors la Ploiești!

Mult timp au avut ploieștenii de așteptat până la reîntâlnirea cu gimnastica artistică, cu emoțiile plăcute generate întrecerile gimnastelor și gimnaștilor. Ei bine, tocmai atunci când nu ne așteptam, minunea s-a produs, iar Ploieștiul a găzduit, la Sala Olimpia, Campionatul Național Open al României, care s-a desfășurat în primele 3 zile ale lunii septembrie.

Aplauze generoase pentru ambiția şi valoarea Cătălinei Ponor
Cătălina Ponor (în foto) merită toată prețuirea și respectul nostru pentru ambiția de a merge mai departe în călătoria spre noi culmi ale performanței sportive. Deși are o vârstă la care multe fete au alte obiective sau chiar tentații, Cătălina dă dovadă de o rară tărie de caracter, ce se întâlnește numai la marii campioni.
..Citeste mai departe..

Larisa Iordache a triumfat și la Ploiești și a devenit campioană națională absolută

Larisa Iordache a făcut din nou dovada calităților sale excepționale și a izbutit să triumfe și la Campionatele Naționale de la Ploiești, adjudecându-și titlul de campioană a României la individual compus, cu un total de 58,466 puncte. Larisa Iordache (CS Dinamo) se află într-o formă sportivă foarte bună și acest lucru nu poate decât să ne dea mari speranțe pentru Mondialele de la Montreal, care se vor desfășura luna viitoare. Cel mai mare punctaj l-a obținut la bârnă, 15,566 puncte, însă evoluția de la paralele, notată cu 14,200, a fost una de excepție, poate cea mai bună pe care a avut-o Larisa a avut-o la acest aparat în ultima vreme. La sărituri a primit 14,800, iar la sol 13,900. Vicecampioană a devenit Denisa Golgotă, de la CNS Deva, care a acumulat 52,999 puncte, iar pe locul trei a venit tot o sportivă de la Deva, Ioana Crișan, cu un total de 52,098
..Citeste mai departe..

Gimnaștii de la CS Dinamo București au devenit campioni naționali la Ploiești

Campionatele Naționale de Gimnastică artistică, competiție ce se desfășoară în aceste zile la Sala Olimpia din Ploiești, și-a desemnat vineri, 1 septembrie, primii medaliați, odată cu disputarea concursului masculin pe echipe și la individual compus. Astfel, după parcurgerea celor șase aparate, cele mai bune punctaje le-au obținut gimnaștii de la CS Dinamo București, care au obținut aurul în competiția pe echipe și au devenit campioni naționali cu un total de 229,400 puncte. Echipa a fost compusă din Robert Ghiuzan, Andrei Ursache, Andrei Munteanu și Andrei Groza.
..Citeste mai departe..

Gimnastica artistică se întoarce la Ploieşti!

Între 1 şi 3 septembrie, la Sala Sporturilor Olimpia, avem Campionatele Naţionale, cu Ponor, Iordache şi Drăgulescu printre concurenţi

După un timp destul de lung, în care ne tot întrebam ce se întâmplă de nicio competiţie de gimnastică artistică nu a mai fost organizată la Sala Olimpia din Ploieşti, iată că, la sfârşit de vară 2017, a venit vestea cea mare, anume desfăşurarea la Ploieşti a Campionatelor Naţionale de Gimnastică artistică. Competiţia, una jubiliară, ajunsă la ediţia a 70-a, începe în chiar prima zi de septembrie şi durează până duminică, 3 septembrie, cu întreceri atât la feminin, cât şi la masculin.
..Citeste mai departe..

Atleții juniori de la CSS Ploieşti-CSM Bucureşti, trei titluri de campioni ai României şi patru medalii de argint la C.N. pentru juniori I

În zilele de 5 şi 6 august a.c., pe stadionul Iolanda Balas Soter din capitală s-a desfăşurat, Campionatul Naţional pentru juniori cat. 1. La concurs au participat peste 300 de sportivi din toată țara. A fost ultimul Campionat Național în anul 2017 iar atleții de la CSS Ploiești – CSM București, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei au avut evoluții excelente, reuşind să obţină trei titluri de Campioni ai României şi patru medalii de argint. La individual în proba masculină de 400 m, Mihai Pîslaru a reuşit, cu timpul de 47.67 sec., să obţină medalia de aur şi astfel să intre în posesia titlului de campion al României. Medalia de argint a fost obţinută de colegul său de club şi de lot naţional, Iustin Năstase, care, cu timpul de 48.06 sec., a intrat în posesia medaliei de argint.
..Citeste mai departe..

Atleţii juniori de la CSS Ploieşti, medalie de bronz la stafetă, la C.N. de Tineret!

În zilele de 7 şi 8 iulie a.c., la Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional de Seniori şi Tineret. La concurs au participat cel puţin 300 de sportivi din toată ţara. Atleţii de la CSS Ploieşti, pregătiţi de prof. Maria Andrei şi Florin Andrei au avut o evoluţie excelentă, reuşind în proba de 4 x 400 m băieţi să obţină medalia de bronz, având în componenţă pe juniorii de categoria a 2-a Alexandru Săceanu, Sebastian Parepa şi juniorii 1, în primul an, Andrei Năstăsache, David Năstase. De altfel, David Năstase a ocupat un meritoriu loc 5 în proba de 400 m., cu 48.20 sec., atât la tineret cât şi la seniori.
..Citeste mai departe..

Atleţii de la CSŞc Ploieşti, medalie de bronz la Campionatele Naţionale pentru juniori 2

În zilele de 24 si 25 iunie a.c., Stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești a găzdui Campionatul Naţional de atletism pentru juniori 2. Au participat peste 600 de sportivi din toată ţara. Atleţii de la CSŞc Ploieşti, pregătiţi de profesorii Maria Andrei şi Florin Andrei, au obţinut o medalie de bronz prin ştafeta 4 x 100 m – 45.57 sec., în componenţa Iosif Săceanu, Florin Nica, Alin Voicu, Alexandru Săceanu. În apropierea podiumului s-a mai aflat şi ştafeta 4 x 100 m fete, locul 5 cu timpul 51.92 sec., la 24 sutimi de secundă de medaliile de bronz, în componenţa Alexandra Teodoru, Nicoleta Neagu, Raluca Baicu, Andrei Rebecca.
..Citeste mai departe..

Noi performanţe ale atleţilor de la CSS Ploieşti

CSS Ploieşti, campioană a României la ştafeta 4 X 100

Atleţii de la CSS Ploiești pregătiți de prof. Florin Andrei şi Maria Andrei au reuşit din nou să iasă în prim-plan şi să îşi adjudece noi trofee. Astfel, în cadrul finalei Campionatului Naţional de Atletism în aer liber, competiţie ce a avut loc pe stadionul “Iolanda Balas Soter” din Bucureşti, rezervată sportivilor de la categoria Copii 1 şi la care au participat peste 500 de copii din toată ţara, sportivii de la CSS Ploieşti au reuşit să obțină un titlu de campion al României la ștafeta 4 x 100 m, care în componenţa Ruben Chivi, Teodor Marin, Alexandru Blănaru, David Echimescu, cu timpul de 53.02 sec. şi să intre în posesia medaliilor de aur.
..Citeste mai departe..

1 2 3 4