Ultima editie tiparita in format pdf

Atleţii de la CSS Ploieşti, şapte medalii la Campionatul Naţional Şcolar


În zilele de 27 și 28 mai a.c. s-a desfăşurat, pe Stadionul “Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti Campionatul, Național Şcolar, concurs care a adunat la start cel puţin 400 de sportivi din întreaga țară. Atleții de la CSS Ploieşti, pregătiți de prof. Maria Andrei şi Florin Andrei, au avut şi cu această ocazie comportări demne de remarcat, trecându-şi în cont cinci medalii. În prima zi s-au obținut două medalii, prin David Năstase – aur la 400 m, cu timpul de 47.75 sec. (elevul pregătit de prof. Maria Andrei reuşind să-şi facă barem pentru Campionatul European de J 1 de la Grosseto – Italia din luna iulie a.c.), respectiv bronz la ștafeta 4 x 100 m băieţi - 43.54 sec., în componenţa Radu Ciocănescu, Andrei Năstăsache, Alexandru Săceanu, David Năstase
..Citeste mai departe..

Handbal de calitate la Turneul juniorilor 2 de la Ploiești

Echipele moldovene merg mai departe
La finele săptămânii trecute, sala din cadrul complexului sportiv Tel George Junior a găzduit meciurile de handbal băieți din cadrul Turneului semifinal rezervat juniorilor II, Grupa III, printre cele patru echipe competitoare aflându-se și echipa Clubului Sportiv Școlar Ploiești, pregătită de prof. Silviu Stănescu – directorul clubului. În urma desfășurării partidelor, pe parcursul a trei zile, mai departe s-au calificat echipele moldovene LPS Suceava (cu punctaj maxim, 6 puncte) și CSS Galați (cu 4 puncte). Echipa ploieșteană a terminat turneul pe locul III, cu 2 puncte, victoria venind în cea de-a doua partidă jucată de ploieșteni, cea împotriva CSS Alexandria, cu 32-23. Turneul de la Ploiești a beneficiat de arbitrajul a două cupluri – Suliman/Cazan (Constanța) și celebrele arbitre internaționale Stroia/Florescu (Bucureşti/Argeş)
..Citeste mai departe..

Ne-a părăsit fostul arbitru de fotbal, Nicolae Moroianu

Pe data de 2 aprilie a.c., ne-a părăsit fostul arbitru de fotbal, Nicolae Moroianu, 89 ani, arbitru în Lotul A și B, în perioada 1962 (35 ani) -1977(50 ani). Nicolae Moroianu a fost și președintele Clubului Metalul Plopeni, în anii 70-80, dar și vicepreşedinte al Comisiei Judetene de Arbitri (CJA) în anii 70-80, sub conducerea doctorului Emil Vlaiculescu.
..Citeste mai departe..

Începe turneul semifinal de handbal pentru junior II, la Ploieşti

Clubul Sportiv Şcolar Ploieşti găzduieşte, în perioada 28-30 aprilie a.c., Turneul Semifinal pentru juniori II, Grupa a III-a, meciurile urmând a avea loc în Sala de Sport TelGeorge din Ploieşti. În prima zi sunt programate meciurile: CSS Galaţi – CSS Alexandria (ora 15:00) şi CSS Ploieşti – LPS Suceava (16:30). A doua zi, pe 29 aprilie, meciurile: CSS Ploieşti – CSS Alexandria (13:00) şi CSS Galaţi – LPS Suceava (14:30). În fine, în cea de-a treia zi, turneul are programate meciurile: LPS Suceava - CSS Alexandria (12:00) şi CSS Ploieşti – CSS Galaţi (13:30).
..Citeste mai departe..

Experienţa şi valoarea şi-au spus cuvântul!

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au scris istorie la Europenele de la Cluj, devenind campioni continentali

Momente magice oferite de Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu la Campionatele Europene de Gimnastică artistică, ce au avut loc săptămâna trecută al Cluj. Cei doi magnifici ai gimansticii româneşti au încântat pe toată lumea prin evoluţiile avute şi au dovedit că pot face în continuare faţă cu brio marilor concursuri, în ciuda faptului că atât Cătălina, cât şi Marian au o vârstă înaintată pentru gimnastică. Cătălina Ponor a devenit campioană europeană la bârnă, iar momentul aflării rezultatului a fost copleşitor, cu urale şi aplauze generoase ale publicului, cu lacrimi de bucurie pe obrajii Cătălinei... emoţionant!
..Citeste mai departe..

Alexandru Frangulea, campion național la categoria Masters

Atletul Alexandru Frangulea, legitimat la C.S. Petrolul Ploieşti, a reuşit să cucerească medalia de aur şi să devină campion naţional al României în proba de 200 metri, performanţă obţinută la Naţionalele de atletism, la categoria Master, plus 45 de ani. Competiţia a avut loc în prima decadă a lunii aprilie, la Sala „Lia Manoliu” din Bucureşti. Alexandru Frangulea a mai reuşit o performanță notabilă în cursa de 400 m., unde, cu timpul de 63.74 sec., a intrat în posesia medaliei de argint.

..Citeste mai departe..

CSS Ploieşti a câştigat titlul la ştafeta 4 X 200

În prima zi a lunii aprilie, Sala de atletism “Lia Manoliu” din capital a găzduit Finala Campionatului Național de Atletism în sală pentru Copii cat.1, competiţie la care au participat cel puţin 500 de copii din toată țara. Atleții de la CSS Ploieşti pregătiți de prof. Florin Andrei şi Maria Andrei au reușit să obțină un titlu de campioni ai României la ștafeta 4 x 200 m, care, în componența David Echimescu, Teodor Marin, Ruben Chivi, Alexandru Blănaru, cu timpul de 1.41.61 min., au intrat în posesia medaliilor de aur. Acestei performanţe i s-a adăugat şi un titlu de vicecampion national, obținut de Alexandru Blănaru, sportivul pregătit de prof. Florin Andrei reușind, în cursa de 800 m , cu timpul de 2.16.50 min. să intre în posesia medaliei de argint.
..Citeste mai departe..

Parteneriat CSS-CSM pentru promovarea sportivilor ploieşteni

Directorul Clubului Sportiv Şcolar Ploieşti, prof. Silviu Stănescu, are obiective interesante, îndrăzneţe şi care nu pot decât să fie de bun augur pentru pentru sportivii Ploieştiului, pentru fani, pentru sport în general, dacă, evident, vor reuşi să şi fie puse în practică. Unul dintre aceste obiective se referă la readucerea handbalului ploieştean în prim-planul competiţiilor naţionale şi chiar internaţionale, iar acest lucru se poate face şi printr-o cooperare sau parteneriat între Clubul Sportiv Şcolar şi Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, constând în promovarea sportivilor atât la nivel de juniori, cât şi la nivel de seniori, după cum ne-a mărturisit prof. Silviu Stănescu – directorul CSS Ploieşti.
..Citeste mai departe..

Încep întrecerile regionale din cadrul Olimpiadei Sportului Şcolar şi a Olimpiadei Gimnaziilor

În acest sfârşit de săptămână, în judeţul Prahova urmează să se desfăşoare Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, etapa pe zonă, la disciplina fotbal. Vor participa echipe din judeţele Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov, Teleorman şi, bineînţeles, Prahova. Meciurile vor avea loc în zilele de 25 şi 26 martie, la Sala Sporturilor din Breaza, judeţul nostru fiind reprezentat de către elevi de la Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”, profesor Cristescu Leonard.
..Citeste mai departe..

La 29 de ani, gimnasta Cătălina Ponor triumfă din nou în arenele internaţionale!

Multipla campioană la gimnastică artistică, Cătălina Ponor, 29 de ani, dovedeşte că încă mai are un cuvânt greu de spus în sportul pe care-l iubeşte atât de mult – gimnastica. Ea a reuşit să se impună în finalele de la bârnă şi sol în cadrul Cupei Mondiale desfăşurate la Baku (Azerbaidjan), intrând în posesia medaliilor de aur. La sol, Cătălina Ponor s-a impus cu 13,433, iar la bârnă cu 13,833. De altfel, Cătălina Ponor a fost singura sportivă din România care a reuşit să se califice în finale la această competiţie
..Citeste mai departe..

Handbal, juniori I. O pleiadă de goluri!

CSS Ploieşti – LPS Braşov 40-29 (18-11)
Handbaliştii de la Clubul Sportiv Şcolar Ploieşti au reuşit să-şi adjudece încă o victorie în palmares, învingând duminică, 5 martie, în Sala Olimpia din Ploieşti, pe LPS Braşov, echipă clasată pe ultimul loc, într-un meci contând pentru campionatul rezervat juniorilor I. Profitând de faptul că meciul se anunţa destul de uşor, ţinându-se cont de diferenţa de valoare dintre cele două combatante, echipa ploieşteană a utilizat şi jucători care au evoluat mai rar până acum, însă chiar şi aşa spectacolul a fost garantat, partida remarcându-se şi prin numărul mare de goluri marcate, 69, scorul fiind 40-29.
..Citeste mai departe..

1 2 3 4