Ultima editie tiparita in format pdf

Amical: Petrolul-Astra 1-1 (0-1)


Primul test din seria verificărilor din 2022 a fost susținut de "lupi" în compania celor de la Astra Giurgiu. Partida s-a disputat pe terenul sintetic de la Campina, unde petroliștii au fost susținuți de o inimoasa galerie venită de la Ploiești. Jocul s-a terminat la egalitate, 1-1 (0-1), golul ploieștenilor fiind marcat de Takayuki Seto (min. 75). 
Meciul s-a jucat pe durata a două reprize de câte 50 de minute și a fost controlat în cea mai mare parte de elevii lui Nae Constantin, care au avut mai multe ocazii față de adversari. Scorul a fost deschis însă de giurgiuveni, pe finalul primei reprize, când au înscris prin D Peragu (min. 48). Egalarea a venit în minutul 75, prin golul marcat de Seto.
..Citeste mai departe..

Baschet: CSM Petrolul Ploiești câștigă la Sibiu: 89-81

Duminică seara, în sala "Olimpia", CSM Petrolul Ploiești a obținut o victorie importantă în fața unei echipe cu pretenții in Liga Națională de Baschet, BC CSU Sibiu, scor: 89-81 (28-15, 22-23, 26-24, 13-19). Sportivii antrenați de Mihai Popa au făcut un meci mare după un joc bun, cu ceva emoții pe final de partidă.
Pentru CSM Petrolul Ploiești au jucat: Hammond (21p,2×3), Milin (15,1×3), Chițu (13,3×3), Jordan (12,1×3), Watson (8), Magdevski (7,1×3), B.Popa (5,1×3), Popa Calotă (5,1×3), Negoițescu (3,1×3) și Sekulovic.
Cu această victorie frumoasă, ploieștenii intră în "cărțile" pentru play-off, returul de campionat fiind unul de mare luptă pentru primele opt poziții ale clasamentului. Primul joc al returului va fi în această seară, tot în sala "Olimpia", de la ora 18,00, cu CSM Galați.
..Citeste mai departe..

Dragoș Gheorghe este jucătorul Petrolului

Mijlocașul Dragoș Gheorghe, jucătorul Astrei, a semnat cu Petrolul un angajament valabil până în iunie 2023. Jucătorul este născut în Ploiești și cu câteva zile în urmă a împlinit 23 de ani. El a bifat opt prezențe în primul eșalon în ediția 2020/2021, iar în actuala ediție de Liga 2 a adunat 15 meciuri și 5 goluri marcate.
..Citeste mai departe..

O etapă din CN de Teqball ar putea avea loc la Ploiești

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a purtat, ieri, o serie de discuții cu reprezentantul Teqball România, Teodor Luca, în vederea organizării, în orașul nostru, a unei etape locale din campionatul național de Teqball. Teqball România, în calitate de partener exclusiv al Federației Internaționale de Teqball (FITEQ), propune municipalității ploieștene un parteneriat care implică organizarea, anul acesta în luna iunie, a uneia dintre etapele campionatului național de Teqball – Romanian Teqball Tour 2022. Calendarul competițional cuprinde 10 etape desfășurate în mai multe localități din țară, cu un turneu final, care va stabili campionii naționali ai anului, la simplu, dublu și dublu-mixt.
..Citeste mai departe..

Petrolul, reunire cu torțe, artificii și gând de promovare

Luni, 10 ianuarie, s-a reunit lotul Petrolului Ploiești pentru primul antrenament pe "Ilie Oană", în fața a câteva sute de spectatori. Au fost și reprezentanții celor două galerii de la peluze, cei ce au făcut o atmosferă de sărbătoare, cu torțe, fumigene și artificii! Trebuie spus că s-au reziliat contractele lui Andrei Rus și Constantin Stoica, iar Șaim Tudor, Antoniu Manolache și Mihai Nițescu vor fi împrumutați la alte echipe. Un alt jucător important, Armando Vajushi, nu mai face parte din lotul Petrolului.
..Citeste mai departe..

Djokovic câştigă cel mai important meci din cariera sa!

Este meciul umanităţii în faţa tiraniei sanitare.
Ştiu, oare, oficialii australieni cât de mulţi susţinători are jucătorul sârb?

Ceea ce i s-a întâmplat nr. 1 mondial al tenisului, Novak Djokovic, în Australia, este de-a dreptul şocant şi cazul a cuprins întreaga Planetă.
În Australia este cel mai crunt regim totalitar în ce priveşte restricţiile pe marginea „pandemiei”, lumea fiind forţată să se vaccineze. Cei care refuză sunt trimişi în nişte centre ce seamănă mai mult cu lagărele şi nu iese nimeni de acolo până nu este înţepat! Australienii sunt disperaţi şi protestează, chair şi cei vaccinaţi, pentru că şi-au dat seama că au fost minţiţi de autorităţi din moment ce şi vaccinat şi tot de infectezi. În această ţară a venit Novak Djokovic. El a venit pentru a participa la un turneu foarte important, „Australian Open”, însă autorităţile din Australia nu i-au recunoscut actul medical ce arăta că sportivul nu are voie să se vaccineze, fiind reţinut pe Aeroport!
..Citeste mai departe..

Cristi Vlad, manager sportiv la Blejoi

Pe lângă antrenorul Răzvan Vlad, un alt Vlad, Cristian, a fost pus in funcția de manager sportiv la CS Blejoi. Acesta a fost prezentat marți, odată cu reunirea jucătorilor din eșalonul trei al fotbalului românesc. Fostul jucător și oficial de la Petrolul Ploiești are printre priorități și creșterea unor tineri fotbaliști. Sâmbătă, CS Blejoi va susține un amical cu Dinamo București, locația meciului fiind deocamdată necunoscută.
Încă nu sunt noutăți importante la echipă, cu excepția faptului că doi jucători, atacantul Dragoș Mihalache și fundașul central Nicolae Cotolan, nu mai fac parte din lot
..Citeste mai departe..

Atleții de la CSŞc. Ploiești au obținut 13 medalii la Concursul Național „Cupa 1 decembrie”

În zilele de 11 şi 12 decembrie, la Bacău s-a desfăşurat ultimul concurs național în anul 2021 la atletism, intitulat „Cupa 1 decembrie”. Atleții de la CSS Ploiești pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei au avut o evoluție excelentă, reușind să obțină 13 medalii (4 aur, 5 argint, 4 bronz) astfel:
La categoria J1 + J2: medalii de aur - Andrei Niculiță - 400 m, ştafeta 4 x 200 m (Darius Cornescu- Alexandru Blănaru- Ruben Chivi - Andrei Niculiță), medalii de argint - Andrei Niculiță - 200 m, Ruben Chivi - 400 m, Darius Cornescu - 60 m, ştafeta 4 x400 m (Marisa Stoica- Alexandra Chirică- Anca Oprescu - Rossana Ristulescu), medalii de bronz - Darius Cornescu - 200 m, Alexandru Blănaru - 400 m, Ștafeta 4 x 200 m (Marisa Stoica - Alexandra Chirică- Anca Oprescu - Rossana Ristulescu).
..Citeste mai departe..

Noi recorduri pentru patinatorii de la CSM Ploieşti la Cupa Mondială pentru juniori de la Inzell!

Trei patinatori ai CSM Ploieşti aflaţi, în această perioadă, în pregătire centralizată la Inzell (Germania), Eduard Niţu, Adrian Fierar şi Sebastian Mihalache, au participat, sâmbătă şi duminică (4-5 decembrie), la o nouă Cupă Mondială pentru juniori, găzduită tot de „Max Aicher” Arena.
Sportivii respectivi, elevi ai lui Marius Băcilă, au avut şi de data aceasta evoluţii foarte bune, în prim-plan aflţându-se Eduard Niţu, cel care a stabilit noi recorduri personale pe toate cele trei distanţe, 500, 1.000 şi 1.500 de metri, reuşind să se menţină pe locul 1 mondial la categoria lui de vârstă la 500 de metri, cu 36,72 secunde, timp îmbunătăţit cu 8 miimi faţă de concursul din weekend-ul anterior. Performanţa amintită reprezintă, totodată, un nou record naţional de juniori 2, la fel stând lucrurile şi cu timpii obţinuţi în celelalte două probe, acel 1.51,89 minute fiind la mai puţin de o secundă de recordul naţional al seniorilor! Adrian Fierar a avut o evoluţie bună în proba lui favorită, 3.000 de metri, în care a stabilit un nou record personal, 3.58,33 minute, iar Sebastian Mihalache şi-a stabilit un nou „personal best” la 1500 metri: 1.57,47 minute.
..Citeste mai departe..

Cum s-au descurcat înotătoarele de la CSM Ploieşti la Campionatul Naţional de Poliatlon

În perioada 2-4 decembrie a.c., cinci sportive ale secţiei de înot a CSM Ploieşti au participat la Campionatul Naţional de Poliatlon pentru copii 10-11 ani, organizat de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern în incinta Bazinului Olimpic din Bacău.
Teodora Roman (11 ani), Alexandra Avram (10 ani), Alexandra Constantin (11 ani), Maria Ionaşcu (11 ani) şi Bianca Alexandra Stan (11 ani) au fost reprezentantele CSM Ploieşti înscrise în competiţie de Tamara Costache şi Ciprian Toma, primele două sportive reuşind cele mai bune performanţe: Teodora Roman a ocupat un loc 4, un loc 5 şi un loc 6, iar Alexandra Avram, un loc 5
..Citeste mai departe..

Final de an fericit! Petrolul - U Cluj 1-0 (0-0)

Petrolul Ploiești termină anul 2021 cu o frumoasa victorie în fața unei candidate la promovare și se instaleaza pe primul loc la distanță confortabilă in dauna urmăritoarelor. Astfel, față de Sibiu are șapte puncte și nouă față de Cluj! Să mai spunem că la fluierul de final al meciului pe teren și în tribune a fost o bucurie de nedescris in cuvinte! Lovitura de început a partidei a fost dată de seniorul Mircea Dridea, lovitură ce a purtat noroc ploieștenilor într-o seară ploioasă de decembrie. A fost un meci de luptă aprigă și nu unul spectaculos, așa cum a declarat și Nicolae Constantin în conferința de dinaintea partidei. Prima repriză a fost echilibrată, cu petroliștii la timonă, dar faza cea mai periculoasă au avut-o clujenii prin Răducanu (17). Repriza a doua a fost mai intensă și în care s-a hotărât soarta meciului.
..Citeste mai departe..

1 2 3 4