Ultima editie tiparita in format pdf

Constituţia României, călcată în picioare în Comisiile din Senat!


Pentru legalizarea Green Pass-ului, unii sunt în stare de orice, inclusiv să stabilească ei care drept este absolut şi care este inferior!
În proiectul legii green pass-ului, în Comisii, s-a inserat o derogare de la Codul Muncii, motivându-se că „dreptul la muncă nu e un drept absolut și e inferior celui la viață”!


Este odios ceea ce se întâmplă acum în Comisiile din Senatul României referitor la proiectul de lege cu „certificatul verde”.
Iniţial, era vorba doar de personalul din unităţile sanitare publice şi private, dar acum, Comisia pentru muncă a Senatului a mai introdus obligativitatea pentru: - profesioniştii din asistenţa socială; - personalul din sistemul de învăţământ preuniversitar şi superior.
„Bomba”... „bombelor” vine acum şi este aceea că s-a inserat o derogare de la Codul Muncii, ca motiv pentru extinderea obligativităţii deţinerii certificatului verde. În derogare se precizează, atenţie oameni buni!, că „dreptul la muncă nu e un drept absolut și e inferior celui la viață”! Cum?
..Citeste mai departe..

Maraton de vaccinare la Ploiești

Primăria Municipiului Ploieștiva da startul unui maraton de vaccinare anti-Covid-19, acțiune care se va desfășura pe stadionul “Ilie Oană” Ploiești, începând de vineri, 14 mai 2021, ora 14.00 și până duminică, 16 mai 2021, ora 20.00. Programul evenimentului va fi non-stop, implicit pe timpul nopții, iar persoanele care se vor adresa centrului deschis în cadrul acestei acțiuni vor fi imunizate cu vaccinul Pfizer. Menționăm că pot să solicite vaccinarea împotriva COVID-19 cetățenii care au împlinit vârsta de minim 16 ani, iar pentru persoanele sub 18 ani este necesar un acord scris al unui părinte sau al tutorelui legal.
..Citeste mai departe..

Regulamentul referitor la „adeverinţa verde”, atacat la Curtea de Justiţie a UE

Avocatul Gheorghe Piperea: „Am de gând să atac acest regulament la CJUE, pentru încălcarea Cartei fundamentale a drepturilor omului și a principiului subsidiarității. De unul singur, desigur”.

Doar trei euparlamentari români au dovedit că nu sunt de acord cu introducerea „adeverinţei verzi” şi că au respect pentru Drepturile Omului! Doar trei europarlamentari români s-au gândit să respecte drepturile omului şi au votat pentru Amendamentul cu nr. 11, amendament ce respingea introducerea „certificatului verde”.
Este vorba despre euparlamentarii Cristian Terheș, Maria Grapini şi Tudor Ciuhodaru. În rest, toţi ceilalţi au votat împotriva Amendamentului, arătând, astfel, că sunt de acord cu „adeverinţa verde” ce urmează a deveni obligatoriu pentru persoanele ce vor să călătorească în Uniunea Europeană!
..Citeste mai departe..

Apel al medicilor din România adresat preşedintelui Iohannis, Guvernului şi Parlamentului

Aceştia îi cer preşedintelui României „încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace şi revenirea la starea de normalitate”, criticând obligativitatea purtării măştii în aer liber, monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine şi solicită anularea interdicţiilor de circulaţie, întreruperea promovării vaccinurilor anti-covid

30 de medici români au semnat o scrisoare deschisă prin care îi cer președintelui României, Guvernului și parlamentarilor „încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace şi revenirea la starea de normalitate”, calificând drept greşită strategia de combatere a pandemiei.
Medicii, semnatari ai scrisorii, critică obligativitatea purtării măştii în aer liber, monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine şi solicită anularea interdicţiilor de circulaţie, întreruperea promovării vaccinurilor anti-covid.
..Citeste mai departe..

Geert Vanden Bossche, virusolog şi expert în vaccinuri, aruncă în aer tot ce spune propaganda pro-vaccinare despre vaccinurile „salvatoare”!

"Actualul tip de vaccinuri este total inadecvat și chiar foarte periculos atunci când este folosit în campanii de vaccinare în masă în timpul unei pandemii virale", avertizează dr. Geert Vanden Bossche.

"Utilizarea vaccinurilor profilactice convenționale în campaniile de vaccinare în masă anti-Covid-19 ar trebui să fie stopată imediat", spune Vanden Bossche.

"Vaccinarea în masă transformă acum din ce în ce mai mult primitorii de vaccinuri în transmițători asimptomatici".

"Alternativele la actualele metode sunt fie lăsarea pandemiei să-și desfășoare cursul natural, fie înlocuirea actualelor vaccinuri ucigașe cu vaccinuri salvatoare de vieți".


Virusologul şi expertul în vaccinuri, Geert Vanden Bossche, care a lucrat şi pentru Bill Gates, dar care acum este independent, are câteva intervenţii publice în care dă peste cap toată propaganda pro-vaccinare ce s-a creeat în jurul SARS-COV 2.
Geert Vanden Bossche, citat de alephnews.ro, avertizează asupra riscurilor folosirii vaccinării în timpul pandemiei de Covid-19 și a adresat o scrisoare deschisă către Organizația Mondială a Sănătății, chemând la dialog și imediată intervenție toate autoritățile, oamenii de știință și experții din întreaga lume, aceasta fiind unica și cea mai importantă urgență de sănătate publică, scrie alephnews.ro

..Citeste mai departe..

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a fost demis

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost demis astăzi din funcție, locul său urmând a fi luat, ca interimar, de către vicepremierul Dan Barna. „Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu.
..Citeste mai departe..

Bogdan Nica, directorul Spitalului Judeţean Ploieşti, a suferit un infarct

Medicul Bogdan Nica, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a suferit azi, 13 aprilie, un infarct.
Din primele informații se pare că acesta suferea de sindromul Leriche, stadiul II de ischemie acută.
În aceste momente, conform unor surse medicale, starea sa este stabilă.
Bogan Nica a fost operat, în toamna anului trecut, pe cord deschis, la Spitalul Sfântul Constantin, unde i s-a montat un bypass aortobifemural..Citeste mai departe..

Poate ştaţi, poate nu ştiaţi!

În atenţia vaccinaţilor şi a celor care aleg să se vaccineze

Chiar şi după ce mai multe state din UE au declarat că au suspendat vaccinarea populaţiei cu produsul celor de la Astra Zeneca, ca urmare a numeroaselor cazuri de oameni ce au acuzat reacţi adverse ciudate şi chiar au decedat după vaccinare, autorităţile române au considerat că nu e cazul să anuleze vaccinarea cu acest produs, ceea ce este foarte ciudat!
Motivul invocat este acele că, în România, au ajuns alte doze decât cele ce erau în ţările unde vaccinul a făcut probleme!
Dar, de la Astra Zeneca, să trecem la un vaccin foarte lăudat (!) în România, anume acela produs de belgienii de la Pfizer şi germanii de la BioNTech.
Să nu se înţeleagă faptul că avem ceva cu această marcă de vaccin sau că avem de gând să aducem acuzaţii, însă avem datoria civică să informăm cât mai corect cetăţenii, cu date oficiale, mai ales că nu puţini au devenit, acum, şi mai suspicioşi cu privire la toate vaccinurile care au fost produse într-un timp atât de scurt pentru a proteja de virusul SARS-COV 2.
Vă relatăm câteva „fragmente” din conţinutul, să-i spunem, "Ghid" al vaccinului Pfizer, sau prospect, cum preferaţi să-i spuneţi. Cine doreşte date suplimentare:https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_ro.pdf. 
..Citeste mai departe..

După 31 de ani de la Revoluţia împotriva dictaturii comuniste, în România se scandează, din nou, „Libertate!”, „Jos dictatura!”

Pe 7 martie 2021 a fost cel mai mare protest organizat la Bucureşti împotriva legii vaccinării obligatorie şi a altor restricţii ce încalcă drepturile şi libertăţile cetăţeneşti

Mii de persoane au ţinut să participe duminică, 7 martie, la protestul organizat de anumite organizaţii civice în faţa Casei Poporului, în Parcul Izvor din Bucureşti.
Au fost oameni veniţi din mai multe zone din ţară, revoltaţi de intenţia clasei politice de a emite o lege a vaccinării, o lege prin care cetăţenii României, de toate vârstele, să fie obligate să se vaccineze atunci când „există o situaţie epidemiologică specială”!
Deşi pe la TV au ieşit anumiţi politicieni care să spună că „nu există aşa ceva. Nu este obligat omul să se vaccineze prin această lege”, populaţia nu mai are încredere în aceştia, mai ales că şi oamenii ştiu să citească şi au văzut că scrie clar, în proiectul de lege, că vaccinarea devine obligatorie atunci când „există o situaţie epidemiologică specială” şi că „programul de vaccinare se emite prin hotărâre de guvern”
..Citeste mai departe..

Al doilea Tribunal Nuremberg?

Mii de avocaţi pregătesc acţiuni juridice internaţionale împotriva responsabililor care au produs daune economice şi civile prin impunerea de resticţii şi protocoale în numele situaţiei epidemiologice covid-19 şi împotriva celor care au produs teroare în rândul populaţiei prin lansarea de informaţii cu caracter înspăimântător despre efectele virusului asupra organismului uman

O coaliție juridică internațională, formată din mii de avocaţi din întreaga lume, pregăteşte un al doilea Tribunal de la Nürnberg.
Din acest grup fac parte şi medici, antropologi, psihologi, sociologi și filosofi a căror probitate academică este incontestabilă. Acţiunile juridice sunt îndreptate împotriva celor care au impus restricţii în numele Covid-19 şi care, cu această ocazie, au produs daune materiale economiilor ţărilor şi daune civile cauzate de manipularea și protocoalele false de testare, vizat fiind Forumul de la Davos
..Citeste mai departe..

Anunţ extrem de important pentru întreaga omenire, despre covid!

Doi doctori atuncă în aer tot ce se spunea până acum despre covid
„Virusul Covid-19 nu a fost izolat”, spune epidemiologul șef al Centrului chinez pentru controlul și prevenirea bolilor, dr. Zun You.

Dr. Andrew Kaufman: „Dacă virusul nu a fost niciodată izolat, nu se poate spune cu certitudine că nu este altceva, ceea ce înseamnă că este posibil ca nici măcar să existe.”

Într-o perioadă în care informaţiile despre cât de rău este covidul şi cât de bune sunt vaccinurile sunt preferate pentru... propulsare către populaţie, în timp ce mesajele ce exprimă alte păreri sunt ignorate şi, de cele mai multe ori, cenzurate de reţelele de socializare, iată că doi medici au ieşit, recent, la rampă cu declaraţii uluitoare.
..Citeste mai departe..

    2 3 4 5 6 7 8