Ultima editie tiparita in format pdf

Avocatul Gheorghe Piperea declară că a fost declanşat un proces colectiv împotriva Statului român pentru a se opri experimentele cu seruri asupra oamenilor!


Primul termen al procesului este 21 septembrie. Până acum s-au strâns cel puţin 400 de reclamanţi.

Cunoscutul avocat, Gheorghe Piperea, a anunţat, în cursul săptămânii trecute, pe pagina sa de Facebook, că, pentru a opri experimentele cu seruri asupra oamenilor, numind acest experiment ca „un experiment de manipulare genetică de natură a aduce atingeri grave condiției și demnității umane”, a fost declanșat contra Statului român un proces colectiv, de tip „class action”, care tinde la stoparea acestui experiment pe teritoriul României.
Sunt cel puţin 400 de reclamaţii, deocamdată, persoanele reclamante cerând stoparea „imunizării” în masă cu aceste seruri experimentale „pentru a se scoate din pușcăria sanitar - digitală în care ne-ar putea reintroduce din octombrie certificatul sanitar digital, prelungit cel puțin până în iunie 2023 de Uniunea Europeană”, declară celebrul avocat.
Toate studiile ştiinţifice au evidenţiat că acel certificat nu are nicio eficienţă sanitară şi este mai mult un instrument folosit politic şi de natură să distrugă economiile lumii.
Primul termen al acestui proces cu 404 reclamanți este în data de 21 septembrie, spune Piperea
..Citeste mai departe..

Focar de Covid la Penitenciarul Ploiești

Un focar de Covid-19 a fost identificat la Penitenciarul din Ploieşti, unde 11 deţinuţi au fost diagnosticaţi cu infecţia provocată de coronavirus, aceştia fiind transferaţi la Penitenciarul Jilava. Potrivit datelor furnizate sâmbătă de Prefectura Prahova, sâmbătă, 20 noiembrie, fost înregistrat un focar activ de Covid-19 la Penitenciarul Ploieşti, unde 11 persoane private de libertate au fost confirmate ca fiind infectate.
..Citeste mai departe..

Bomba bombelor! Un doctor ofițer medical din cadrul Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA recunoaşte că niciun vaccin nu protejează de covid-19!

Dr. Jefferson Jones – ofițer medical din Task Force Covid al CDC al SUA (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor), a făcut o declarație foarte interesantă, apărută și în Los Angeles Times, declarație care ar trebui să pună capac intereselor de a se mai adopta acel certificat de vaccinare, zis „verde”!
Astfel, Dr. Jefferson Jones, după ce în prima parte a declarației laudă vaccinurile, continuă în a preciza că, totuși, niciunul dintre actualele vaccinuri anticovid 19 nu protejează de covid-19 și nici nu opresc răspândirea sa!
„Vaccinurile s-au dovedit destul de eficiente în prevenirea cazurilor de Covid-19 care provoacă îmbolnăviri severe și decese, dar nici unul nu s-a dovedit fiabil în ceea ce privește blocarea transmiterii virusului, a precizat dr. Jones. Dovezile recente au evidențiat, de asemenea, că imunitatea oferită de vaccinuri poate dispărea în decurs de câteva luni. De aceea, chiar dacă vaccinarea ar fi universală, coronavirusul ar continua probabil să se răspândească”, conchide dr. Jones.
..Citeste mai departe..

Maraton al vaccinării pentru rapel la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești va da startul maratonului de vaccinare rapel anti-Covid-19, acțiune care se va desfășura la sala de sport a Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza”, în perioada 19-21 noiembrie 2021. Persoanele vaccinate cu Pfizer, în cadrul evenimentului „Maratonul pentru viață” din perioada 29 – 31 octombrie 2021, sunt așteptate la centrul de vaccinare menționat pentru realizarea rapelului împotriva COVID-19.
..Citeste mai departe..

Precizări ale CAS Prahova privind acordarea concediilor medicale

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova a făcut astăzi unele prcizări în legătură cu modalitatea prin care se pot acorda concediile medicale în această perioadă de pandemie. 
 Astfel, persoanele asigurate pentru concedii si indemnizatii in sistemul de asigurari sociale de sanatate sunt cele care, pe perioada in care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, realizeaza venituri din desfasurarea unei activitati in baza unui contract individual de munca, a unui raport de serviciu, act de detasare sau a unui statut special prevazut de lege, alte venituri asimilate salariilor, precum si persoanele care nu inregistreaza aceste tipuri de venituri si incheie un contract de asigurare cu casa de asigurari de santate unde sunt luate in evidenta ca persoane asigurate in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.
..Citeste mai departe..

50 de angajați ai Primăriei Ploiești au donat sânge

Angajații municipalității ploieștene donează sânge, astăzi, în cadrul unei acțiuni organizată de Primăria Municipiului Ploiești în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești. Peste 50 de salariați din cadrul administrației publice locale, care au îndeplinit condițiile pentru a fi donator de sânge, au realizat acest gest umanitar, până la această oră
..Citeste mai departe..

Consiliere din partea Primăriei Ploiești pentru obținerea certificatului digital european Covid-19

La intrarea în sediul Primăriei Municipiului Ploiești, din Piața Eroilor nr. 1A, a fost deschis un punct de sprijinire a cetățenilor în vederea obținerii certificatului digital european COVID-19. Astfel, persoanele care dețin adeverință de vaccinare împotriva COVID -19 și care doresc să intre în posesia certificatului digital european pot solicita sprijin de ordin tehnic în vederea eliberării acestui document. Cetățenii pot fi ajutați să obțină eliberarea acestui document, prin intermediul aplicației special creată de către guvern și să le fie imprimat pe hârtie certificatul personal digital european COVID-19.
..Citeste mai departe..

Printr-o Rezoluţie a Comisiei Europeane se are în vedere oferirea de despăguburi celor care au acuzat probleme de sănătate după administrarea serurilor anti C-19!

Comisia Europeană are în vedere să adopte o rezoluţie prin care victimele vaccinurilor anti C-19 să fie desbăgubite, din cauză că au fost înregistrate în jur de un milion de cazuri de reacţii adverse, printre care probleme neurologice grave, şi mii de decese, informează Clujust.ro. Cam cum se poate traduce această informaţie?
Se recunoaşte, astfel, de la nivel foarte înalt, Comisia Europenă, că vaccinurile acestea nu sunt pentru toată lumea. Nu o spunem noi, aşa rezultă din statisticile Agenţiei Europene pentru Medicamente.
Bun, atunci de ce se mai continuă a se pune presiune pe oameni să se vaccineze?
..Citeste mai departe..

Constituţia României, călcată în picioare în Comisiile din Senat!

Pentru legalizarea Green Pass-ului, unii sunt în stare de orice, inclusiv să stabilească ei care drept este absolut şi care este inferior!
În proiectul legii green pass-ului, în Comisii, s-a inserat o derogare de la Codul Muncii, motivându-se că „dreptul la muncă nu e un drept absolut și e inferior celui la viață”!


Este odios ceea ce se întâmplă acum în Comisiile din Senatul României referitor la proiectul de lege cu „certificatul verde”.
Iniţial, era vorba doar de personalul din unităţile sanitare publice şi private, dar acum, Comisia pentru muncă a Senatului a mai introdus obligativitatea pentru: - profesioniştii din asistenţa socială; - personalul din sistemul de învăţământ preuniversitar şi superior
..Citeste mai departe..

În atenția asiguraților CAS Prahova

Urmare modificării O.U.G. nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate şi Normelor de aplicare, aprobate prin Ordinul 15/1311/2018, începand cu data de 01.08.2021 medicii care au încheiată convenţie pentru eliberarea de concedii medicale, vor trebui să întocmească un plan de urmărire a evoluţiei bolii pentru concediile medicale acordate pentru incapacitate temporară de muncă.
..Citeste mai departe..

Director nou la DSP Prahova

Consuela Tania Dumitrică, șefa departamentului control din DSP Prahova, a fost numită director al instituției, dupa demisia Ioanei Loghin, care a devenit șef al Sanatoriului pentru Copii Busșteni.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6 7