Început de școală, reînceput de mascaradă... gripală!


Potoliți-vă în a mai propaga isterie în rândul oamenilor prezentând „noi cazuri de covid”! 
Ați înlocuit gripa sezonieră cu „covidul”? 
De ce, că acest nume ar putea să sperie lumea? Chiar credeți că mai ține mascarada? 
Nu mai poate omul să răcească, că e etichetat „caz de covid”! Cum le este dor unora de sporuri...! 

Parcă nu se putea începe un nou an școlar fără să le fie oamenilor etalată, prealabil, psihoza covid! Ce aveți, fraților, vă era dor de dictatura sanitară, de noi încălcări ale Constituției, de încălcări ale Drepturilor omului, de oaresce sporuri acordate în funcție de cât de multe... cazuri sunt anunțate? 
Dar chiar nu puteți să vă potoliți și să lăsați copiii și oamenii în pace? Chiar nu se putea să aibă și copiii României un început de an școlar normal? De ce vă place să faceți rău?
..Citeste mai departe..

Prima despăgubire pentru un deces survenit din pricina unui vaccin anti c-19!

S-a întâmplat în Marea Britanie. BBC dezvăluie cele întâmplate


Site-ul BBC-ului, bbc.com, scrie că, în Marea Britanie, s-a plătit prima despăgubire pentru un deces cauzat de vaccinul făcut contra covidului!
Este vorba despre suma de 120 de mii de lire sterline, însă Vikki Spit – logodnica celui decedat, Zion, un cântăreţ de muzică rock, cere despăgubiri suplimentare de la producător şi de la medici, considerând că suma a fost acordată târziu şi nu este în concordanţă cu rata inflaţiei.

..Citeste mai departe..

Campania BLOOD NETWORK revine în municipiul Ploiești!

Primăria Municipiului Ploiești și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești sunt parteneri ai campaniei de donare de sânge “BLOOD NETWORK” inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD. Campania se desfășoară în mai multe orașe importante din țară, iar anul acesta a ajuns la cea de-a 8-a ediție. Prin intermediul acestei acțiuni se dorește încurajarea donării de sânge, un dar neprețuit care salvează semeni. 
Caravana mobilă din cadrul acestei campanii va fi prezentă în municipiul nostru, la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, din Piața Eroilor nr. 1A, unde va fi amenajat un spațiu pentru donatorii de sânge, care va fi deschis sâmbătă, 11 iunie a.c. și duminică, 12 iunie a.c., în intervalul orar 08.00-14.00.
..Citeste mai departe..

Bărbat mort lângă un spital din Ploiești; reacția primarului Volosevici

Un bărbat de 86 de ani a murit vineri, pe strada Ana Ipătescu, în apropiere de Spitalul Schuller din Ploiești. Martorii au sunat la 112, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să-l salveze. „Informațiile pe care le-am primit în prima fază sunt contradictorii, de aceea am dispus aceste verificări. Indiferent de funcție, suntem în primul rând oameni și, dacă se dovedește vinovăția salariaților de la spital, vom merge chiar până la desfacerea contractului de muncă”, a declarat primarul Andrei Volosevici.
..Citeste mai departe..

Program de analize medicale gratuite pentru pensionari

Primarul Andrei Liviu Volosevici anunță relansarea programului social dedicat pensionarilor ploieșteni, prin intermediul căruia aceștia vor beneficia, anual, de o serie de analize medicale gratuite, începând cu 1 iunie a.c.. În cadrul unui parteneriat public privat, la nivelul Spitalului Municipal Ploiești, se vor asigura, prin sponsorizare, servicii medicale constând într-un set de investigații paraclinice (analize medicale de laborator), în valoare de 115 lei/ pachet/ persoană. De aceste servicii medicale gratuite vor beneficia, lunar, câte 100 de seniori ploieșteni, care vor fi nominalizați de către Asociațiile de pensionari din orașul nostru.
..Citeste mai departe..

Delegație a IFC la Primăria Ploiești

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, s-a întâlnit, ieri, cu reprezentanții IFC pentru o evaluare preliminară a studiului de prefezabilitate pentru Spitalul Municipal de Urgență Ploiești. Delegația condusă de doamna Mehita Fanny, managerul echipei IFC care se ocupă de PPP în Europa, a fost primită la sediul municipalității, în cadrul unei întâlniri de lucru la care au participat consilierul pe probleme de sănătate al primarului municipiului Ploiești și lider de proiect, Mariana Câju, administratorul public al municipiului Ploiești, Simona Albu, președintele CAS Prahova, Cătălin Măguleanu şi managerii celor două spitale aflate în administrarea municipalității ploieștene. În cadrul întâlnirii de lucru, reprezentanții IFC au purtat discuții şi cu președintele CAS Prahova pentru a clarifica aspectele legate de finanțarea spitalelor publice din România.
..Citeste mai departe..

O nouă campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în municipiul Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Asociația “Arca lui Norocel” și cu sprijinul SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare - Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST și Fundaţia “Visul Luanei”, organizează o nouă acțiune maraton în cadrul căreia vor fi efectuate, gratuit, sterilizări pentru câini și pisici, în perioada 6-8 mai 2022, la sediul fostului Liceu “Ludovic Mrazek” din strada Mihai Bravu nr. 241. Reamintim că, în campania similară care s-a desfășurat, în luna martie a.c., în orașul nostru, peste 450 de cetățeni au solicitat acordarea acestor servicii medicale pentru animalele lor.
..Citeste mai departe..

A început a se face propagandă hranei sintetice, pentru a se elimina hrana naturală, lăsată de Dumnezeu oamenilor!

Toleraţi aşa ceva?

Şi mai apare şi o ameninţare de o nouă gripă Aviară! Ce coincidenţă!

Hrana sănătoasă este crescută din Pământ şi luminată şi încălzită de Soare, este hrana naturală. Că vorbim despre fructe sau despre legume şi zarzavaturi, ele sunt născute din Pământ.
Cineva, însă, doreşte a schimba ceea ce a lăsat Dumnezeu aici, pe această Planetă şi vrea să-l oblige pe om să renuţe la hrana naturală şi să consume mâncare făcută în laboratoare, adică hrana sintetică, adăugându-se şi consumul de insecte şi de viermi! Câh!
De ceva vreme, în spaţiul public, mai ales pe Facebook, au apărut postări ale unor organizaţii care, ce credeţi, promovează hrana sintetică! Şi spun ele, organizaţiile, în postări, cum că hrana naturală nu este bună şi că mai bună este hrana făcută în laborator! Sunt şi pe la TV spoturi publicitare în care oameni de ştiinţă, extraordinară ştiinţă, fac apel la „specialişti” (peste tot numai de specialişti dai de prin 2020 încoace) să se organizeze şi să găsească o soluţie (mai bine zis reţete... culinare) cu care să se înlocuiască hrana naturală cu cea artificială!
..Citeste mai departe..

Pachete pentru pensionarii ploieșteni

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a continuat programul social prin intermediul căruia 2300 de pensionari ploieșteni au primit daruri de Sfintele Sărbători de Paște. Printr-o sponsorizare a mai multor agenți economici locali, dar și cu colaborarea activă a asociațiilor de pensionari din municipiul nostru, astăzi, au fost distribuite cele 2300 de pachete către pensionarii ploieșteni. 
 Darurile de Paște, oferite în cadrul acestei inițiative locale, conțin mai multe produse alimentare specifice sărbătorilor pascale: cozonac, ouă, făină, zahăr, ulei, vin.
..Citeste mai departe..

Ministrul Sănătății, la Primăria Ploiești

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost prezent, luni, 28 martie a.c., la Primăria Municipiului Ploiești, pentru a discuta despre viitorul Spital Municipal de Urgență, care va fi construit în orașul nostru. Primarul Andrei Liviu Volosevici, a prezentat proiectul viitorului Spital Municipal de Urgență, expunând importanța și oportunitatea construirii acestei noi și moderne unități sanitare, un obiectiv de investiții major pentru comunitatea noastră. 
Totodată, au fost expuse și o serie de detalii tehnice legate de proiectul construirii noului spital, în municipiul Ploiești. Spitalul Municipal de Urgență va fi realizat în zona de Sud a orașului nostru și va fi compus din cele două unități sanitare de profil aflate, în prezent, în administrarea autorității publice locale, respectiv Spitalul de Pediatrie și Spitalul Municipal Ploiești.
..Citeste mai departe..

Volosevici, dialog cu parlamentarii prahoveni

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a invitat, miercuri, 16 februarie a.c., parlamentarii prahoveni la o rundă de discuții despre proiectul municipalității privind construirea noului Spitalul Municipal de Urgență Ploiești. Reuniunea a avut loc la sediul administrației publice locale, iar la aceasta au participat doamna senator Roberta Alma Anastase, doamna senator Laura Mihaela Fulgeanu-Moagher, domnul senator Alexandru Nazare, doamna deputat Simona Maya Teodoroiu, domnul deputat George Ionescu și domnul deputat Adrian George Axinia.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6