Ultima editie tiparita in format pdf

Curtea de Apel Bucureşti a anulat obligativitatea purtării măştii atât în spaţii deschise, cât şi în cele închise


Sentinţa nu este, încă, definitivă şi poate să fie contestată

Instanţa constată că obligativitatea purtării măştii încalcă dreptul persoanei la viaţă privată, intimă şi dreptul de a dispune de propriul corp.
„Obligarea unei persoane de a-și amplasa pe faţă un material constituie o ingerință în dreptul la viață privată”, a motivat judecătorul Amer Jabre decizia sa

Judecătorul Amer Jabre, de la Curtea de Apel Bucureşti, a motivat sentinţa nr. 1950/2021, pronunţată pe 16 decembrie 2021 în dosarul nr. 87/2/2021, prin care a desfiinţat obligativitatea purtării maştilor atât în spaţii deschise, cât şi în spaţii închise.
Astfel, în motivaţie, judecătorul semnalează că OBLIGATIVITATEA PURTĂRII MĂŞTII ÎNCALCĂ DREPTUL PERSOANEI LA VIAŢA SA INTIMĂ, LA VIAŢĂ PRIVATĂ, DAR ŞI DE A DISPUNE DE CORPUL SĂU.
..Citeste mai departe..

8 focare de Covid la spitale prahovene

Opt noi focare de COVID-19 au fost înregistrate în trei spitale din municipiul Ploieşti. La Spitalul Municipal "Schuller", trei pacienţi cu cancer din compartimentul Radioterapie sunt infectaţi. În acelaşi spital, au fost diagnosticaţi cu COVID-19 trei angajaţi şi şase pacienţi de pe secţia Recuperare - Fizioterapie, precum şi doi salariaţi şi patru pacienţi din compartimentul Hematologie.
..Citeste mai departe..

Lăsaţi regulile stupide impuse cu certificatul ăla verde şi aduceţi medicamente în spitale şi în farmacii, dacă vă tot declaraţi interesaţi de sănătatea oamenilor

„Pașaportul de vaccinare nu poate să însemne sub nicio formă o încălcare a libertății de circulaţie şi mai ales a libertăţilor cu privire la circulația mărfurilor şi, în general, la dreptul la viaţă şi la sănătate”, spune Regulamentul UE Green Pass, nr. 953. Se aude şi în Ploieşti?

Când parlamentarii europeni au votat pentru adoptarea regulamentului referitor la „certificatul verde” (Green Pass), nu au făcut asta pentru a exista restricţii pe marginea sa în interiorul ţărilor membre UE, ci pentru a se prezenta la graniţe, ca traficul să fie mai fluent, cică.
Mai mult decât atât, Regulamentul UE- Green Pass, nr 953 scrie, negru pe alb, că „pașaportul de vaccinare nu poate să însemne sub nicio formă o încălcare a libertății de circulaţie şi mai ales a libertăţilor cu privire la circulația mărfurilor şi, în general, la dreptul la viaţă şi la sănătate”
..Citeste mai departe..

Premierul demis al României vrea certificat peste tot!

Cîţu agită din nou spiritele într-o societate care deja s-a săturat de atâtea abuzuri şi declară că este posibil ca „certificatul verde” să fie cerut şi în magazine şi la locul de muncă!

Hai să vedem, Cîţule, cum o să mai „bubuie” economia dacă 70% din populaţia ţârii nu o să mai fie primită la muncă! Şi cât de bine o vor duce cei ce se hrănesc din bani publici, inclusiv politicienii, când 70% dintre români nu vor mai achita, că nu vor mai avea cu ce, taxe şi impozite!

Se pare că Florin Cîţu, premierul demis al României, vrea să-i scoată din nou pe români în stradă, la proteste. Se cam joacă cu focul, fără să ştie că se poate arde rău de tot
..Citeste mai departe..

Analize medicale la Spitalul de Pediatrie Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești informează comunitatea locală că Spitalul de Pediatrie Ploiești asigură cetățenilor o serie de analize medicale, necesare în contextul pandemiei de COVID-19. Spitalul de Pediatrie Ploiești, prin Laboratorul de analize, efectuează, la cerere, testări RT PCR pentru diagnosticarea COVID -19, la prețul de 175 lei/ test, precum și teste antigenice COVID-19, folosite pentru controlul pandemiei COVID-19, la prețul de 85 lei/ test.
..Citeste mai departe..

Psihologia... cifrelor!

Sunt reale sau nu raportările referitoare la numărul cazurilor de infectare cu covid-19?

Dacă s-ar fi investit în obţinerea de tratamente cu medicamente sau dacă nu ar fi fost interzise a fi utilizate unele medicamente dovedite că vindecă am mai fi avut situaţia de acum, anticipată, în cifre, de unii prin primăvară-vară?

Din moment ce se tot vorbea, încă din primăvară, despre venirea, în toamnă, a „valului IV”, de ce nu s-au pregătit autorităţile pentru a stârpii apariţia infectărilor? Ne gândim la introducerea în farmacii a medicamentelor, că ori dacă eşti vaccinat ori nevaccinat tot cu medicamente eşti tratat în spitale, nu cu vaccin. Aşa că lăsaţi să apară medicamente în farmacii!

Aseară, la TV, mai ales la posturile de ştiri, a fost anunţată „Apocalipsa” în România, odată cu prezentarea cifrelor covidiene! Când se raportează 442 morți infectați cu C-19 şi 16.743 cazuri de infectări într-o singură zi evident că se introduce panica în populaţie
..Citeste mai departe..

Se caută voluntari la Ploiești pentru DSP

Primăria Municipiului Ploiești adresează un apel public către ploieștenii care doresc să fie voluntari și să sprijine activitățile menite să prevină și să combată efectele pandemiei cu virusul SARS Cov-2. Municipalitatea ploieșteană susține și încurajează activitatea de voluntariat inițiată, în această perioadă, de către Direcția de Sănătate Publică (D.S.P.) Prahova, în vederea implementării măsurilor pentru combaterea pandemiei cu SARS COV-2, respectiv prin efectuarea anchetelor epidemiologice.
..Citeste mai departe..

De ce toate restricţiile şi măsurile se iau numai împotriva oamenilor ce au imunitate naturală?

Ce studii au la bază decizia de a-i considera periculoşi pe cei ce sunt sănătoşi şi neînţepaţi cu serurile experimentale? Ce aveţi cu oamenii?

„În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.” - art. 1 alin. (5); „(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum. Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.” - art. 2 alin. (1) și (2)

În perioada următoare se decide soarta românilor! Se decide dacă în România mai poate exista civilizaţie, dacă mai poate există Democraţie, Libertate, Constituţie!
Săptămâna aceasta încep dezbaterile, în Parlament, cu privire la legalizarea certificatului de vaccinare, numit „certificatul verde”. Acest certificat le dă posibilitatea posesorilor să aibă acces oriunde vor, însă trebuie să facă dovada că au făcut schema completă de vaccinare, adică trei doze, trei înţepături!
Vă aduceţi aminte, prahoveni, ce vă anunţau autorităţile prin primăvară-vară, că schema completă înseamnă vaccinul şi rapelul, adică două înţepături, după care „puteţi reveni la normalitate, pentru că vaccinarea înseamnă singura cale spre a vă relua viaţa normală”?
..Citeste mai departe..

Se introduce şi în Ploieşti „look down” de week-end pentru nevaccinaţi!

Cei sănătoşi, care au motive lor să nu se „imunizeze” prin înţepare, sunt considerate persoane periculoase din moment ce sunt decăzute din dreptul la liberă circulaţie, plus altele, deşi s-a dovedit că şi cei vaccinaţi se îmbolnăvesc şi transmit mai departe boala!

Discriminare, Segregare ca în anii 30! Taxe şi impozite plătesc toţii, nu numai cei vaccinaţi!

Au fost oameni care, în decembrie 1989, şi-au dat viaţa pentru ca noi să beneficiem de libertate, de respectarea drepturilor omului, însă iată că acum, la aproape 32 de ani de la acele evenimente sângeroase, ne este „răpită” Libertatea, prin panică indusă, prin cifre de „cazuri” etalate peste tot, prin discriminarea şi segregarea unei categorii de oameni care au decis să se bazeze pe imunitatea naturală
..Citeste mai departe..

Veste excelentă, români! Ordonanţa prin care se cerea intrarea în legalitate a „certificatului verde” a fost respinsă de comisiile specializate din Camera Deputaţilor

Prin acel certificat, trei sferturi din populaţia României, care nu s-a lăsat convinsă să se supună dorinţelor unora de a se preda experimentelor medicale prin înţepare, ar fi fost în continuare discriminată şi segregată, aşa cum se întâmpla prin anii 30

În urmă cu puţin timp, patru comisii ale Camerei Deputaților, respectiv Comisia pentru drepturile omului, Comisia de Sănătate, Comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională și Comisia IT au dat aviz NEFAVORABIL ordonanței privind „certificatul verde”.
Se prevede că, astfel, toate restricțiile aferente, ce discriminau şi segregau persoanele nevaccinate, vor pica, împreună cu ordonanța, la votul din Camera Deputaţilor
..Citeste mai departe..

Lumea în care nici dreptul la Sănătate nu mai este respectat!

Vă aduceţi aminte cum stăteau oamenii la poarta spitalelor cerând ajutor pentru a fi trataţi de diferite boli, pentru a intra în posesia unui tratament sau pentru consult?
Mulţi dintre ei aveau să sufere şi mai mult, să li se agraveze boala şi chiar să şi decedeze din cauză că nu îi băga mai nimeni dintre medici în seamă. Asta s-a întâmplat din pricina unui ordin venit de la autorităţi, prin care aveau prioritate în spitale în primul rând bolnavii cu covid-19, ceilalţi „putând” să mai aştepte! Ce să aştepte? Sfârşitul Lumii? Odios!
Ei bine, iată că această măsură total ilogică, imorală şi neconstituţională, reapare în planul guvernanţilor, mai exact al eternului şef al Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, care este şi subsecretar de stat în Ministerul de Interne. Acesta a ieşit ieri, 4 octombrie, public, şi a anunţat că „autoritățile au emis un ordin de 30 de zile, în care managerii spitalelor trebuie să suspende orice intervenție medicală care nu este urgentă, din cauza creșterii continue a cazurilor de covid-19 în România. Suntem nevoiți să emitem un ordin de 30 de zile care preve că, începând cu data emiterii acestuia, managerii spitalelor publice cu paturi dispun măsuri de suspendare a internărilor pentru operații și tratamente care nu reprezintă urgență și care pot fi reprogranate. Medicii care tratează fiecare pacient în parte vor decide dacă intervențiile pot fi amânate sau nu”, a spus Arafat. Incredibil!
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6