Ultima editie tiparita in format pdf

Avocatul Gheorghe Piperea declară că a fost declanşat un proces colectiv împotriva Statului român pentru a se opri experimentele cu seruri asupra oamenilor!


Primul termen al procesului este 21 septembrie. Până acum s-au strâns cel puţin 400 de reclamanţi.

Cunoscutul avocat, Gheorghe Piperea, a anunţat, în cursul săptămânii trecute, pe pagina sa de Facebook, că, pentru a opri experimentele cu seruri asupra oamenilor, numind acest experiment ca „un experiment de manipulare genetică de natură a aduce atingeri grave condiției și demnității umane”, a fost declanșat contra Statului român un proces colectiv, de tip „class action”, care tinde la stoparea acestui experiment pe teritoriul României.
Sunt cel puţin 400 de reclamaţii, deocamdată, persoanele reclamante cerând stoparea „imunizării” în masă cu aceste seruri experimentale „pentru a se scoate din pușcăria sanitar - digitală în care ne-ar putea reintroduce din octombrie certificatul sanitar digital, prelungit cel puțin până în iunie 2023 de Uniunea Europeană”, declară celebrul avocat.
Toate studiile ştiinţifice au evidenţiat că acel certificat nu are nicio eficienţă sanitară şi este mai mult un instrument folosit politic şi de natură să distrugă economiile lumii.
Primul termen al acestui proces cu 404 reclamanți este în data de 21 septembrie, spune Piperea
..Citeste mai departe..

Curtea de Apel Bucureşti a anulat obligativitatea purtării măştii atât în spaţii deschise, cât şi în cele închise

Sentinţa nu este, încă, definitivă şi poate să fie contestată

Instanţa constată că obligativitatea purtării măştii încalcă dreptul persoanei la viaţă privată, intimă şi dreptul de a dispune de propriul corp.
„Obligarea unei persoane de a-și amplasa pe faţă un material constituie o ingerință în dreptul la viață privată”, a motivat judecătorul Amer Jabre decizia sa

Judecătorul Amer Jabre, de la Curtea de Apel Bucureşti, a motivat sentinţa nr. 1950/2021, pronunţată pe 16 decembrie 2021 în dosarul nr. 87/2/2021, prin care a desfiinţat obligativitatea purtării maştilor atât în spaţii deschise, cât şi în spaţii închise.
Astfel, în motivaţie, judecătorul semnalează că OBLIGATIVITATEA PURTĂRII MĂŞTII ÎNCALCĂ DREPTUL PERSOANEI LA VIAŢA SA INTIMĂ, LA VIAŢĂ PRIVATĂ, DAR ŞI DE A DISPUNE DE CORPUL SĂU.
..Citeste mai departe..

De la „poluarea” promovată în campaniile despre „schimbările climatice” la radiaţiile electromagnetice!

Ce ar însemna ca, acolo unde există sau o să existe staţii de măsurare a aerului, cu senzori, să existe şi o aparatură de măsurare a radiaţiilor electrromagnetice? Iată o idee, dacă tot zicem că avem grijă de Planetă!

Suntem înconjuraţi de tot felul de device-uri, de diverse aparaturi electronice, de Wi-Fi, de senzori şi ne văităm că e prea multă poluare în atmosferă! Atât de multă îngrijorare este încât s-a înfiinţat şi o comisie prezidenţială care să monitorizeze situaţia poluării, comisie despre care am făcut referire într-unul din articolole precendente şi din care face parte, cică, „specialişti”! Iar „specialişti?
..Citeste mai departe..

Pe cine pare să afecteze mai mult Omicronul!

Cu puţină vreme în urmă, întrebam dacă trebuie ca într-adevăr să ne fie teamă de Omicron, evidenţiind studiile realizate în ţări prin care această variantă de covid a trecut sau încă mai există.
Ei bine, iată că şi în România au început să apară voci care să argumenteze faptul că Omicronul oferă doar forme uşoare de răceală. Şi bine ar fi să rămână aşa, cu forme uşoare.
„Este greu să tragi o concluzie. Pentru că în momentul de față nu putem vorbi în România de Omicron ca despre o variantă predominantă, deoarece avem mai mult Delta. Relevant este că în momentul de față sunt forme ușoare cu Omicron, dar după 15 februarie vom putea să tragem concluzia clar despre cum se manifestă cei infectați cu Omicron.
..Citeste mai departe..

Măştile FFP2, interzise în alte ţări din cauza toxicităţii lor, pot să devină obligatorii în România!

De ce trebuie ca românii să poarte ceea ce alţii aruncă?

Cât timp mai suportaţi, români, acest gen de experimente?

Guvernul României pregăteşte populaţiei un set de restricţii şi „măsuri” ce vor fi incluse în HG-ul ce prelungeşte din nou şi din nou Starea de alertă!
Printre „măsuri” se numără şi obligativitatea (nu recomndarea) de a se purta măşti de tip FFP 2, dar numai acest timp de măşti, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, spunând că aceste măşti sunt mai bune decât măştile din material textil! Doar atât, fără niciun alt argument sau vreo dovadă ştiinţifică cum că ar avea dreptate!
Pentru ce sunt, domnule, mai bune, pentru că nu permit omului să respire şi că purtătorii se pot alege cu sechele din cauza grafenului ce se găseşte în materialul din care sunt confecţionate aceste măşti?
..Citeste mai departe..

Atenţie la noua pastilă anti covid produsă de una dintre companiile care a produs şi vaccin!

Food and Drug Administration a spus că nu recomandă pilula celor cu boli severe ale rinichilor sau ficatului, potrivit NBC News Cu puţin timp în urmă, Food and Drug Administration a autorizat pilula Pfizer, numită Paxlovid, pentru a trata bolnavii de covid-19. Totuşi, experţii medicali, citaţi de NBC News, atrag atenţia că şi această pastilă ar avea efecte secundare riscante.
Potrivit NBC News, „unul dintre cele două medicamente din cocktailul antiviral ar putea provoca interacțiuni severe sau care pun viața în pericol cu medicamentele utilizate pe scară largă, inclusiv statine, diluanți ai sângelui și unele antidepresive”. „Unele dintre aceste interacțiuni potențiale nu sunt banale, iar unele împerecheri trebuie evitate cu totul”, a spus Peter Anderson, profesor de științe farmaceutice la Universitatea din Colorado Anschutz Medical Campus, potrivit NBC News.
..Citeste mai departe..

Să ne fie frică de Omicron?

Autorităţile din Africa de Sud, ţară despre care se spune că de acolo s-a declanşat noua variantă de covid-19, relaxează măsurile şi au ajuns la concluzia că Omicronul dă simptome mai uşoare decât Delta.
Prin alte părţi ale Globului, în Israel, oamenii spun că ar alege să se fortifice sistemul imunitar natural prin expunerea la Omicron pentru a scăpa de Delta! În Africa de Sud, testele se vor face doar persoanelor care prezintă simptome. Aţi auzit, domnule Rafila?
De ce, în România, Omicronul este prezentat, la unele televiziuni, ca fiind un „bau-bau”?

Dacă vă tot sperie unele televiziuni cu valul 5 şi cu Omicronul, denumirea dată noii variante de covid, ar fi bine să informaţi mai exact cu privire la cât de rău este acest Omicron
..Citeste mai departe..

Tichete de masa pentru persoanele care s-au vaccinat la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești informează că, începând de astăzi, se distribuie, în centrele de vaccinare din oraș, tichete de masă pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă, începând cu data de 3 septembrie 2021. Programul de distribuire a tichetelor de masă amintite este următorul: 
- Centrul de vaccinare Colegiul Național Al. I. Cuza – Sala de sport (str. Trei Ierarhi, nr. 10, telefon 0771644633) luni-duminică, orele 8.00-20.00 - pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă, în perioada 03 septembrie – 15 noiembrie 2021; 
- Centrul de vaccinare Centrul Medical Mediurg (str. Plugari, nr. 1 bis, telefon 0777910081) luni-vineri, orele 12.00-16.00 - pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă, în perioada 03 septembrie – 31 octombrie2021.
..Citeste mai departe..

UE se pregăteşte intens de noi „pandemii”! A înfiinţat HERA, un institut care să se ocupe de Sănătatea din ţările membre!

Dacă la nivel Global există OMS, atunci de ce mai este înfiinţată o instituţie asemănătoare la nivel european?

Pe ordinea de zi a ședinței Comisiei pentru Sănătate a Camerei Deputaţilor de azi se află comunicare a comisiei către Parlamentul European, Consiliul European, Comitetul Economic și Social European și Comitetul regiunilor de prezentare a HERA (Autoritatea Europeană pentru Pregătire şi Răspuns în caz de Urgenţă Sanitară), următorul pas către realizarea Uniunii Europene a Sănătăţii - COM(2021)576. Aşadar, UE se pregăteşte intens de noi pandemii! Cum? A numit noua instituţie după numele Zeiţei răzbunătoare a Greciei!
Dar ce este HERA asta? Simplu, o nouă instituţie globalistă care are în vedere să controleze tot, din punct de vedere medical, suprapunându-se cu ceea ce face acum OMS.
..Citeste mai departe..

Comisia Europeană, criticată pentru lipsa de transparenţă privind contractele ce au stat la baza achiziţionărilor vaccinurilor anti covid-19

Contractele dintre firmele producătoare de vaccinuri anti covid-19 şi Comisia Europeană focusează tot mai mult atenţia şi ridică multe semne de întrebare cu privire la conţinutul acelor contracte, mai ales că foarte multe paragrafe, chiar şi pagini întregi, sunt acoperite cu benzi negre pentru a nu se putea citi ce scrie acolo.
Ce s-a făcut public până acum este aproape în totalitate „învelit” în negreală.
Acest aspect avea să fie arătat public de către parlamentarul european Cristian Terheş, în desele sale intervenţii de la Parlamentul European, dar şi pe pagina sa de Facebook.
Terheş a susţinut conferinţe de presă, pe această speţă, atât în România, cât şi la sediu Parlamentului European, devenind principala voce a parlamentarilor europeni care condamnă lipsa de transparenţă a Comisiei Europene.
Pe 21 noiembrie, Parlamentul European a adoptat „Rezoluția referitoare la transparența UE în ceea ce privește dezvoltarea, achiziționarea și distribuirea vaccinurilor împotriva COVID-19 (2021/2678(RSP)”, prin care condamnă lipsa de transparență în ceea ce privește contractele cu firmele producătoare de vaccinuri și cere publicarea acestor contracte.
..Citeste mai departe..

Şi ploieştenii au ieşit în stradă pentru a spune un NU hotărât certificatelor de vaccinare

„Libertate fără certificate”, „Nu cedăm, nu ne vaccinăm”, „Toată ţara în stradă!” s-au auzit şi din piepturile a mii de ploieşteni prezenţi la protestul susţinut în faţa Palatului Administrativ din Ploieşti duminică, 21 noiembrie, împotriva proiectului de lege al certificatului verde

Oaspeţi de seamă la Ploieşti, Pompiliu Diplan şi Sorin Bălan, care au fost entuziasmaţi de numărul mare de ploieşteni participanţi la protest


Centrul civic al Ploieştiului a fost, pe 21 noiembrie, luat cu asalt de mii de ploieşteni dornici să participe la protestul organizat, în primul rând, împotriva introducerii certificatului zis „verde” în societatea românească. Au fost prezenţi oameni de toate vârstele, uimindu-i şi pe organizatori numărul mare de participanţi.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6