Ultima editie tiparita in format pdf

Volosevici anunță că s-au găsit bani pentru Laboratorul de radioterapie Ploiești


Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, informează comunitatea locală că s-au identificat resursele financiare necesare pentru realizarea laboratorului de radioterapie la nivelul Spitalului Municipal Ploiești, unitate sanitară aflată în administrarea autorității publice locale. Ministerul Sănătății, prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale (UMPMB), are în derulare Proiectul privind Reforma Sectorului Sistemului Sanitar – Îmbunătățirea Calității și Eficienței Sistemului Sanitar, finanțat prin Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD), proiect nr. 8362RO, ratificat prin Legea nr.179/16.12.2014.
..Citeste mai departe..

Parlamentul European a decis că şi bărbaţii pot să nască!

De când această instituţie are competenţa de a decide cine să nască şi să se pună împotriva Lui Dumnezeu?

Prin adoptarea Raportului Matic se loveşte şi în Creştinism, în tot ce a lăsat Dumnezeu pe Pământ!

De când este Lumea şi Pământul, femeia este cea care a primit darul de a naşte prunci. De ce vor ăştia să întoarcă lumea cu dosul în sus?

Incredibil până unde poate să meargă nesimţirea şi ura faţă de lumea creştină! Parlamentul European a adoptat, ieri, 24 iunie, raportul Matic, un document care prevede printre altele, că și bărbații pot naște, dar şi că avortul este un drept fundamental al omului!
Documentul aparţine unui socialist croat şi a fost votat cu 378 de voturi „pentru”, 255 „împotrivă” și 42 de abțineri.
Singurii europarlamentari români care votat în favoarea acestui document au fost cei de la USR PLUS. Vă miră?
Este vorba despre Dacian Cioloș, Vlad Botoș, Vlad Gheorghe, Alin Mituță, Nicu Ștefănuță, Ramona Strugariu și Dragoș Tudorache. Este o batjocură adusă umanităţii
..Citeste mai departe..

Cetăţenii români nu mai trebuie să fie carantinaţi atunci când se întorc din state „galbene” şi „roşii”

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 9/2021, care se referea la carantinarea românilor întorși din țări „galbene” și „roșii”.

Încep să cadă, pas cu pas, în Instanţe, hotărârile Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă din perioada „pandemică”. Astfel, Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 9/2021, care se referea la carantinarea românilor întorși din țări „galbene” și „roșii”.
Acţiunea a fost făcută de către avocat Elena Radu, fondatoarea Asociației „Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept”
..Citeste mai departe..

A fost anulat Ordinul în numele căruia se discriminau persoanele nevaccinate!

Veste bună pentru cei care luptă împotriva discriminării pe motive medicale. Curtea de Apel Cluj a anulat Ordinul 531/2021 ce se referea la „măsuri de relaxare” numai pentru persoanele vaccinate şi cu test negativ.
S-a considerat că respectivul ordin încalcă Legea Supremă, Constituţia României şi Drepturile omului, discriminarea fiind ilegală. Totuşi, decizia Curţii de Apel din Cluj merge către Înalta Curte de Justiţie, acolo judecătorii urmând să se pronunţe definitiv asupra anulării Ordinului 531/2021.
Este binecunoscut faptul că, de ceva vreme, se oferă acces în anumite locaţii numai pe bază de vaccinare şi testare negativă, ceea ce contravine Constituţiei României şi încalcă Drepturi şi Libertăţi cetăţeneşti
..Citeste mai departe..

Maraton al vaccinării pentru rapel la Ploiești

Primăria Municipiului Ploieștiva da startul maratonului de vaccinare rapel anti-Covid-19, acțiune care se va desfășura pe stadionul “Ilie Oană” Ploiești, începând de vineri, 4 iunie 2021, ora 12.00 și până duminică, 6 iunie 2021, ora 20.00. Persoanele vaccinate, în cadrul maratonului din perioada 14-16 mai 2021, sunt așteptate la stadionul “Ilie Oană” pentru realizarearapelului cu vaccinul Pfizer. Programul evenimentului va fi non-stop, implicit pe timpul nopții, urmând să fie imunizate, în baza cărții/buletinului de identitate, persoanele care necesită doza rapel a vaccinului Pfizer.
..Citeste mai departe..

În SUA se verifică dacă tehnologia ARNm din vaccinurile noi provoacă inflamație cardiacă la adolescenți și tineri adulți

În România de ce nu se are în vedere un asemenea studiu?

Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au comunicat că investighează rapoarte de inflamație cardiacă la adolescenți și tineri adulți care au fost vaccinaţi împotriva virusului covid-19, relatează blacknews.ro, citată de stiripesurse.ro. Observând că au existat „relativ puține” rapoarte de cazuri „ușoare” de miocardită, agenția a spus că Grupul său de lucru tehnic pentru siguranța vaccinului covid-19 ar trebui să investigheze și să comunice descoperirile destinatarilor vaccinului.
CDC informează că vaccinurile care utilizează tehnologia ARNm – de la companiile farmaceutice Pfizer și Moderna – par să provoace problema.
Vaccinurile care utilizează ARNm, care sunt relativ neobișnuite, utilizează acid ribonucleic mesager (ARN) pentru a crea o proteină care determină un răspuns imunitar în interiorul unei persoane, în timp ce vaccinul Johnson & Johnson folosește în schimb un adenovirus care a devenit incapabil să se reproducă
..Citeste mai departe..

Centru de vaccinare Drive Through la Ploiesti

Începând de joi, 27 mai, în parcarea de la Ploiești Shopping City, s-a deschis primul centru de vaccinare împotriva COVID-19, de tip Drive Through, din Prahova, care va funcționa până duminică, 30 mai, orele 20:00. 
Vaccinul folosit va fi cel produs de compania Pfizer BioNTech, iar programul de administrare a dozelor de vaccin este urmatorul: 
 - Joi, 27 mai, între orele 12.00 - 20.00 
- în zlilele de 28, 29 și 30 mai, între orele 08.00 - 20.00

..Citeste mai departe..

CNI va finanța Spitalul Municipal de Urgență Ploiești

Proiectul Spitalului Municipal de Urgență a fost inclus pe lista sinteză a subprogramului “Unități Sanitare”, aprobată prin Ordinul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației nr. 686/13.05.2021. Includerea proiectului municipalității în lista de sinteză reprezintă o nouă etapă în punerea în aplicare a acestui obiectiv de investiții în sensul că se va asigura finanțarea în corelare cu alocațiile bugetare destinate subprogramelor din cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public și Social derulat de Compania Națională de Investiții..Citeste mai departe..

Avem imunitate de turmă! Gata cu „nebunia”!

Singura cercetare sociologică şi medicală efectuată în România despre incidenţa covid, spune că 29% dintre respondenți au avut covid şi, astfel, ei s-au imunizat.
Să nu îi uităm nici pe cei care s-au tratat de virus acasă, fără a se înregistra undeva, ceea ce face ca procentul celor imunizaţi să fie mult mai mare.

Dintr-o cercetare sociologică și medicală privind incidența covid-19 în România, efectuată de Ok Medical şi CURS în perioada aprilie-mai 2021, reiese faptul că 29% dintre respondenți au avut covid-19 la un moment dat.
Dintre aceștia 2% au covid -19 în acest moment (perioada de efectuare a studiului) iar 27% au avut dar sunt considerați vindecați conform testelor. Reamintim faptul că este vorba despre o estimare a incidenţei cumulate la nivel naţional şi că este prima dată în ţara noastră când cineva face o asemenea cercetare
..Citeste mai departe..

Ştirea deceniului: Într-un raport, Ministerul Sănătăţii recunoaşte că doar 227 de persoane au murit, cu adevărat, de covid în România!

Aşadar, pentru ce am avut parte de atâtea şi atâtea restricţii? Pentru ce toată această nebunie?

Din datele raportate de spitale către INSP - Centrul Naţional de Statistică şi Informatică în Sănătate Publică, pentru anul calendaristic 2020 a fost raportat un număr de 26.106 decese, dintre care 227 decese cu diagnostic principal covid (!) şi respectiv 25.875 decese cu diagnostic secundar covid.
În raportul prezentat de Ministerul Sănătăţii se spune că este vorba despre un număr de 284 de spitale care au dat aceste cifre. Dintre decesele cu diagnostic principal de COVID, 225 sunt raportate de Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș și 2 de Spitalul Colentina București
..Citeste mai departe..

4200 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării de la Ploiești

4200 de persoane s-au vaccinat în cadrul campaniei “Maratonul Vaccinării” organizată de Primăria municipiului Ploiești, care a avut loc în acest weekend. Peste 100 de persoane au lucrat pentru desfășurarea în condiții optime a Maratonului - medici, asistenți, registratori, studenți, voluntari. Acestora li s-au adăugat polițiști, jandarmi, polițiști locali, cadre medicale ale Serviciului de Ambulanța și angajați ai administrației publice locale.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5