Ultima editie tiparita in format pdf

Curtea de Apel Bucureşti a anulat obligativitatea purtării măştii atât în spaţii deschise, cât şi în cele închise


Sentinţa nu este, încă, definitivă şi poate să fie contestată

Instanţa constată că obligativitatea purtării măştii încalcă dreptul persoanei la viaţă privată, intimă şi dreptul de a dispune de propriul corp.
„Obligarea unei persoane de a-și amplasa pe faţă un material constituie o ingerință în dreptul la viață privată”, a motivat judecătorul Amer Jabre decizia sa

Judecătorul Amer Jabre, de la Curtea de Apel Bucureşti, a motivat sentinţa nr. 1950/2021, pronunţată pe 16 decembrie 2021 în dosarul nr. 87/2/2021, prin care a desfiinţat obligativitatea purtării maştilor atât în spaţii deschise, cât şi în spaţii închise.
Astfel, în motivaţie, judecătorul semnalează că OBLIGATIVITATEA PURTĂRII MĂŞTII ÎNCALCĂ DREPTUL PERSOANEI LA VIAŢA SA INTIMĂ, LA VIAŢĂ PRIVATĂ, DAR ŞI DE A DISPUNE DE CORPUL SĂU.
..Citeste mai departe..

Bomba bombelor! Un doctor ofițer medical din cadrul Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA recunoaşte că niciun vaccin nu protejează de covid-19!

Dr. Jefferson Jones – ofițer medical din Task Force Covid al CDC al SUA (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor), a făcut o declarație foarte interesantă, apărută și în Los Angeles Times, declarație care ar trebui să pună capac intereselor de a se mai adopta acel certificat de vaccinare, zis „verde”!
Astfel, Dr. Jefferson Jones, după ce în prima parte a declarației laudă vaccinurile, continuă în a preciza că, totuși, niciunul dintre actualele vaccinuri anticovid 19 nu protejează de covid-19 și nici nu opresc răspândirea sa!
„Vaccinurile s-au dovedit destul de eficiente în prevenirea cazurilor de Covid-19 care provoacă îmbolnăviri severe și decese, dar nici unul nu s-a dovedit fiabil în ceea ce privește blocarea transmiterii virusului, a precizat dr. Jones. Dovezile recente au evidențiat, de asemenea, că imunitatea oferită de vaccinuri poate dispărea în decurs de câteva luni. De aceea, chiar dacă vaccinarea ar fi universală, coronavirusul ar continua probabil să se răspândească”, conchide dr. Jones.
..Citeste mai departe..

Maraton al vaccinării pentru rapel la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești va da startul maratonului de vaccinare rapel anti-Covid-19, acțiune care se va desfășura la sala de sport a Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza”, în perioada 19-21 noiembrie 2021. Persoanele vaccinate cu Pfizer, în cadrul evenimentului „Maratonul pentru viață” din perioada 29 – 31 octombrie 2021, sunt așteptate la centrul de vaccinare menționat pentru realizarea rapelului împotriva COVID-19.
..Citeste mai departe..

Precizări ale CAS Prahova privind acordarea concediilor medicale

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova a făcut astăzi unele prcizări în legătură cu modalitatea prin care se pot acorda concediile medicale în această perioadă de pandemie. 
 Astfel, persoanele asigurate pentru concedii si indemnizatii in sistemul de asigurari sociale de sanatate sunt cele care, pe perioada in care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, realizeaza venituri din desfasurarea unei activitati in baza unui contract individual de munca, a unui raport de serviciu, act de detasare sau a unui statut special prevazut de lege, alte venituri asimilate salariilor, precum si persoanele care nu inregistreaza aceste tipuri de venituri si incheie un contract de asigurare cu casa de asigurari de santate unde sunt luate in evidenta ca persoane asigurate in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.
..Citeste mai departe..

50 de angajați ai Primăriei Ploiești au donat sânge

Angajații municipalității ploieștene donează sânge, astăzi, în cadrul unei acțiuni organizată de Primăria Municipiului Ploiești în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești. Peste 50 de salariați din cadrul administrației publice locale, care au îndeplinit condițiile pentru a fi donator de sânge, au realizat acest gest umanitar, până la această oră
..Citeste mai departe..

Consiliere din partea Primăriei Ploiești pentru obținerea certificatului digital european Covid-19

La intrarea în sediul Primăriei Municipiului Ploiești, din Piața Eroilor nr. 1A, a fost deschis un punct de sprijinire a cetățenilor în vederea obținerii certificatului digital european COVID-19. Astfel, persoanele care dețin adeverință de vaccinare împotriva COVID -19 și care doresc să intre în posesia certificatului digital european pot solicita sprijin de ordin tehnic în vederea eliberării acestui document. Cetățenii pot fi ajutați să obțină eliberarea acestui document, prin intermediul aplicației special creată de către guvern și să le fie imprimat pe hârtie certificatul personal digital european COVID-19.
..Citeste mai departe..

Printr-o Rezoluţie a Comisiei Europeane se are în vedere oferirea de despăguburi celor care au acuzat probleme de sănătate după administrarea serurilor anti C-19!

Comisia Europeană are în vedere să adopte o rezoluţie prin care victimele vaccinurilor anti C-19 să fie desbăgubite, din cauză că au fost înregistrate în jur de un milion de cazuri de reacţii adverse, printre care probleme neurologice grave, şi mii de decese, informează Clujust.ro. Cam cum se poate traduce această informaţie?
Se recunoaşte, astfel, de la nivel foarte înalt, Comisia Europenă, că vaccinurile acestea nu sunt pentru toată lumea. Nu o spunem noi, aşa rezultă din statisticile Agenţiei Europene pentru Medicamente.
Bun, atunci de ce se mai continuă a se pune presiune pe oameni să se vaccineze?
..Citeste mai departe..

Constituţia României, călcată în picioare în Comisiile din Senat!

Pentru legalizarea Green Pass-ului, unii sunt în stare de orice, inclusiv să stabilească ei care drept este absolut şi care este inferior!
În proiectul legii green pass-ului, în Comisii, s-a inserat o derogare de la Codul Muncii, motivându-se că „dreptul la muncă nu e un drept absolut și e inferior celui la viață”!


Este odios ceea ce se întâmplă acum în Comisiile din Senatul României referitor la proiectul de lege cu „certificatul verde”.
Iniţial, era vorba doar de personalul din unităţile sanitare publice şi private, dar acum, Comisia pentru muncă a Senatului a mai introdus obligativitatea pentru: - profesioniştii din asistenţa socială; - personalul din sistemul de învăţământ preuniversitar şi superior
..Citeste mai departe..

În atenția asiguraților CAS Prahova

Urmare modificării O.U.G. nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate şi Normelor de aplicare, aprobate prin Ordinul 15/1311/2018, începand cu data de 01.08.2021 medicii care au încheiată convenţie pentru eliberarea de concedii medicale, vor trebui să întocmească un plan de urmărire a evoluţiei bolii pentru concediile medicale acordate pentru incapacitate temporară de muncă.
..Citeste mai departe..

Director nou la DSP Prahova

Consuela Tania Dumitrică, șefa departamentului control din DSP Prahova, a fost numită director al instituției, dupa demisia Ioanei Loghin, care a devenit șef al Sanatoriului pentru Copii Busșteni.
..Citeste mai departe..

În viziunea unora, tot românii sunt cosideraţi vinovaţi pentru ce se întâmplă acum în spitale! Halucinant!

Ni se vorbea, apocaliptic, încă din primăvară despre „valul IV”, dar de atunci şi până acum nu s-au strofocat să aprobe folosirea schemei de medicamente pentru tratarea covidului, medicamente care, însă, sunt utilizate şi în ţările vecine României, găsindu-se şi în farmaciile de acolo. La noi, în România, nu au adus în farmacii Arbidol, dar se dă vina pe români în privinţa numărului mare de cazuri de infectări înregistrate!

Vă aduceţi aminte, dragi români, cum eram noi ameninţaţi încă din primăvară cu venirea „valului IV” în toamnă şi cât de rău o să fie? Ba mai mult, chiar preşedintele României, Klaus Iohannis, avea să afirme în vară că virusul este într-un fel de vacanţă, „dar revine în toamnă”! Cum se face că se adeveresc „profeţiile” astea? Horror!
Bun, se ştia că o să vină „valul”şi că o să fie şi nasol, dar atunci de ce, mă, nu aţi luat măsuri pentru a preveni aşa ceva dacă ştiaţi că vine „valul”? Că asta le spuneaţi românilor la TV, că o să fie rău de tot în toamnă. Păi, atunci, de ce nu aţi făcut nimic pentru a-i ajuta pe români?
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5