Ultima editie tiparita in format pdf

Avocatul Gheorghe Piperea declară că a fost declanşat un proces colectiv împotriva Statului român pentru a se opri experimentele cu seruri asupra oamenilor!


Primul termen al procesului este 21 septembrie. Până acum s-au strâns cel puţin 400 de reclamanţi.

Cunoscutul avocat, Gheorghe Piperea, a anunţat, în cursul săptămânii trecute, pe pagina sa de Facebook, că, pentru a opri experimentele cu seruri asupra oamenilor, numind acest experiment ca „un experiment de manipulare genetică de natură a aduce atingeri grave condiției și demnității umane”, a fost declanșat contra Statului român un proces colectiv, de tip „class action”, care tinde la stoparea acestui experiment pe teritoriul României.
Sunt cel puţin 400 de reclamaţii, deocamdată, persoanele reclamante cerând stoparea „imunizării” în masă cu aceste seruri experimentale „pentru a se scoate din pușcăria sanitar - digitală în care ne-ar putea reintroduce din octombrie certificatul sanitar digital, prelungit cel puțin până în iunie 2023 de Uniunea Europeană”, declară celebrul avocat.
Toate studiile ştiinţifice au evidenţiat că acel certificat nu are nicio eficienţă sanitară şi este mai mult un instrument folosit politic şi de natură să distrugă economiile lumii.
Primul termen al acestui proces cu 404 reclamanți este în data de 21 septembrie, spune Piperea
..Citeste mai departe..

O nouă campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în municipiul Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Asociația “Arca lui Norocel” și cu sprijinul SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare - Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST și Fundaţia “Visul Luanei”, organizează o nouă acțiune maraton în cadrul căreia vor fi efectuate, gratuit, sterilizări pentru câini și pisici, în perioada 6-8 mai 2022, la sediul fostului Liceu “Ludovic Mrazek” din strada Mihai Bravu nr. 241. Reamintim că, în campania similară care s-a desfășurat, în luna martie a.c., în orașul nostru, peste 450 de cetățeni au solicitat acordarea acestor servicii medicale pentru animalele lor.
..Citeste mai departe..

A început a se face propagandă hranei sintetice, pentru a se elimina hrana naturală, lăsată de Dumnezeu oamenilor!

Toleraţi aşa ceva?

Şi mai apare şi o ameninţare de o nouă gripă Aviară! Ce coincidenţă!

Hrana sănătoasă este crescută din Pământ şi luminată şi încălzită de Soare, este hrana naturală. Că vorbim despre fructe sau despre legume şi zarzavaturi, ele sunt născute din Pământ.
Cineva, însă, doreşte a schimba ceea ce a lăsat Dumnezeu aici, pe această Planetă şi vrea să-l oblige pe om să renuţe la hrana naturală şi să consume mâncare făcută în laboratoare, adică hrana sintetică, adăugându-se şi consumul de insecte şi de viermi! Câh!
De ceva vreme, în spaţiul public, mai ales pe Facebook, au apărut postări ale unor organizaţii care, ce credeţi, promovează hrana sintetică! Şi spun ele, organizaţiile, în postări, cum că hrana naturală nu este bună şi că mai bună este hrana făcută în laborator! Sunt şi pe la TV spoturi publicitare în care oameni de ştiinţă, extraordinară ştiinţă, fac apel la „specialişti” (peste tot numai de specialişti dai de prin 2020 încoace) să se organizeze şi să găsească o soluţie (mai bine zis reţete... culinare) cu care să se înlocuiască hrana naturală cu cea artificială!
..Citeste mai departe..

Pachete pentru pensionarii ploieșteni

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a continuat programul social prin intermediul căruia 2300 de pensionari ploieșteni au primit daruri de Sfintele Sărbători de Paște. Printr-o sponsorizare a mai multor agenți economici locali, dar și cu colaborarea activă a asociațiilor de pensionari din municipiul nostru, astăzi, au fost distribuite cele 2300 de pachete către pensionarii ploieșteni. 
 Darurile de Paște, oferite în cadrul acestei inițiative locale, conțin mai multe produse alimentare specifice sărbătorilor pascale: cozonac, ouă, făină, zahăr, ulei, vin.
..Citeste mai departe..

Ministrul Sănătății, la Primăria Ploiești

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost prezent, luni, 28 martie a.c., la Primăria Municipiului Ploiești, pentru a discuta despre viitorul Spital Municipal de Urgență, care va fi construit în orașul nostru. Primarul Andrei Liviu Volosevici, a prezentat proiectul viitorului Spital Municipal de Urgență, expunând importanța și oportunitatea construirii acestei noi și moderne unități sanitare, un obiectiv de investiții major pentru comunitatea noastră. 
Totodată, au fost expuse și o serie de detalii tehnice legate de proiectul construirii noului spital, în municipiul Ploiești. Spitalul Municipal de Urgență va fi realizat în zona de Sud a orașului nostru și va fi compus din cele două unități sanitare de profil aflate, în prezent, în administrarea autorității publice locale, respectiv Spitalul de Pediatrie și Spitalul Municipal Ploiești.
..Citeste mai departe..

Volosevici, dialog cu parlamentarii prahoveni

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a invitat, miercuri, 16 februarie a.c., parlamentarii prahoveni la o rundă de discuții despre proiectul municipalității privind construirea noului Spitalul Municipal de Urgență Ploiești. Reuniunea a avut loc la sediul administrației publice locale, iar la aceasta au participat doamna senator Roberta Alma Anastase, doamna senator Laura Mihaela Fulgeanu-Moagher, domnul senator Alexandru Nazare, doamna deputat Simona Maya Teodoroiu, domnul deputat George Ionescu și domnul deputat Adrian George Axinia.
..Citeste mai departe..

Program modificat la centrele de vaccinare din Ploiești

Începând de astăzi, 15 februarie 2022, activitatea în centrele de vaccinare împotriva COVID-19 din Municipiul Ploiești se va desfășura după urmatorul program:
..Citeste mai departe..

Centru de testare Covid la Spitalul Ploiești

Incepând cu această săptămână, la Spitalul Municipal Ploiești funcționează Centrul de Testare COVID – 19 pentru cetățeni. La nivelul acestui centru testarea este gratuită, iar în cadrul procedurii sunt utilizate teste rapide pentru detecția antigenului SARS-CoV-2. Programul de lucru este de luni până duminică, între orele 8.00 – 15.00.
..Citeste mai departe..

Delegație a Băncii Mondiale, la Ploiești

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a purtat, astăzi, o serie de discuții cu reprezentanții Băncii Mondiale pentru a se obține soluții de finanțare concrete în vederea realizării Spitalului Municipal de Urgență Ploiești. Delegația Băncii Mondiale, condusă de doamna Karine Bachongy, a fost primită la sediul municipalității, în cadrul unei reuniuni oficiale, la care au participat și prefectul județului Prahova - Virgiliu Daniel Nanu, precum și viceprimarul municipiului Ploiești - Daniel Nicodim, administratorul public al municipiului Ploiești - Simona Albu și consilierul pe probleme de sănătate al primarului municipiului Ploiești și lider de proiect - Mariana Câju. 
Întâlnirea de astăzi are loc ca urmare a semnării, în decembrie 2021, de către reprezentanții Municipiului Ploiești a Scrisorii de Angajament cu Corporația Financiară Internațională, în vederea realizării, ca un prim pas, a unui studiu preliminar, care să exploreze opțiunile de finanțare, construire și mentenanță a noii unități spitalicești, printr-un parteneriat public-privat pentru Primăria Municipiului Ploiești.
..Citeste mai departe..

În plin „sezon” Omicron se vorbeşte, totuşi, despre un alt virus, cel ce produce hepatita C!

OMS a dat „termen” României să elimine hepatita C până în 2030!

Dar, nu mai bine OMS şi-ar arăta, întâi, îngrijorarea cu pririvre la calitatea alimentelor aduse în România şi să dea altora termene pentru a nu mai exporta aşa ceva?

Fiţi vigilenţi, oameni buni! Nimic nu e întâmplător!

Adrian Streinu-Cercel: „Peste 80% nu au nici cel mai mic simptom, doar oboseală, însă virusul poate acționa zeci de ani în organism!” Când vezi un astfel de titlu, nu poţi să te gândeşti decât la covid sau la omicron. Corect? Ei bine, uite că nu despre acestea este vorba, ci despre hepatita C!
Citind articolul publicat pe antena3.ro poţi vedea că despre asta e vorba. Adrian Streinu-Cercel atrage atenția cu privire la o boală care nu are simptome, dar acaparează tot mai mulţi oameni din zonele sărace. Este vorba despre hepatita C.
..Citeste mai departe..

Autorităţile române par să ignore recomandarea OMS cu privire la anularea certificatului verde

Recomandările sunt considerate bune şi aplicate numai atunci când este vorba desrpe introducerea de restricţii?

Când recomandările OMS se refereau la introducerea restricţiilor, imediat autorităţile din România treceau la fapte şi argumentau, la TV, că aşa recomadă OMS!
Ei bine, iată că acum, când aceeaşi organizaţie globalistă, OMS, recomandă tuturor ţărilor să renunţe la certificatul verde atât la tranzitul între state, cât şi la cel folosit în interiorul statelor, autorităţile române tac din gură şi tratează cu indiferenţă recomandările OMS! Ce să înţelegem din aceste fapte, că atunci când recomandările OMS sunt împotriva drepturilor omului sunt bune, iar când se recomandă ridicarea restricţiilor nu e bine? Nu vă place, politicieni, când se ridică restricţiile? De ce?
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5