Ultima editie tiparita in format pdf

Constituţia României, călcată în picioare în Comisiile din Senat!


Pentru legalizarea Green Pass-ului, unii sunt în stare de orice, inclusiv să stabilească ei care drept este absolut şi care este inferior!
În proiectul legii green pass-ului, în Comisii, s-a inserat o derogare de la Codul Muncii, motivându-se că „dreptul la muncă nu e un drept absolut și e inferior celui la viață”!


Este odios ceea ce se întâmplă acum în Comisiile din Senatul României referitor la proiectul de lege cu „certificatul verde”.
Iniţial, era vorba doar de personalul din unităţile sanitare publice şi private, dar acum, Comisia pentru muncă a Senatului a mai introdus obligativitatea pentru: - profesioniştii din asistenţa socială; - personalul din sistemul de învăţământ preuniversitar şi superior.
„Bomba”... „bombelor” vine acum şi este aceea că s-a inserat o derogare de la Codul Muncii, ca motiv pentru extinderea obligativităţii deţinerii certificatului verde. În derogare se precizează, atenţie oameni buni!, că „dreptul la muncă nu e un drept absolut și e inferior celui la viață”! Cum?
..Citeste mai departe..

În atenția asiguraților CAS Prahova

Urmare modificării O.U.G. nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate şi Normelor de aplicare, aprobate prin Ordinul 15/1311/2018, începand cu data de 01.08.2021 medicii care au încheiată convenţie pentru eliberarea de concedii medicale, vor trebui să întocmească un plan de urmărire a evoluţiei bolii pentru concediile medicale acordate pentru incapacitate temporară de muncă.
..Citeste mai departe..

Director nou la DSP Prahova

Consuela Tania Dumitrică, șefa departamentului control din DSP Prahova, a fost numită director al instituției, dupa demisia Ioanei Loghin, care a devenit șef al Sanatoriului pentru Copii Busșteni.
..Citeste mai departe..

În viziunea unora, tot românii sunt cosideraţi vinovaţi pentru ce se întâmplă acum în spitale! Halucinant!

Ni se vorbea, apocaliptic, încă din primăvară despre „valul IV”, dar de atunci şi până acum nu s-au strofocat să aprobe folosirea schemei de medicamente pentru tratarea covidului, medicamente care, însă, sunt utilizate şi în ţările vecine României, găsindu-se şi în farmaciile de acolo. La noi, în România, nu au adus în farmacii Arbidol, dar se dă vina pe români în privinţa numărului mare de cazuri de infectări înregistrate!

Vă aduceţi aminte, dragi români, cum eram noi ameninţaţi încă din primăvară cu venirea „valului IV” în toamnă şi cât de rău o să fie? Ba mai mult, chiar preşedintele României, Klaus Iohannis, avea să afirme în vară că virusul este într-un fel de vacanţă, „dar revine în toamnă”! Cum se face că se adeveresc „profeţiile” astea? Horror!
Bun, se ştia că o să vină „valul”şi că o să fie şi nasol, dar atunci de ce, mă, nu aţi luat măsuri pentru a preveni aşa ceva dacă ştiaţi că vine „valul”? Că asta le spuneaţi românilor la TV, că o să fie rău de tot în toamnă. Păi, atunci, de ce nu aţi făcut nimic pentru a-i ajuta pe români?
..Citeste mai departe..

8 focare de Covid la spitale prahovene

Opt noi focare de COVID-19 au fost înregistrate în trei spitale din municipiul Ploieşti. La Spitalul Municipal "Schuller", trei pacienţi cu cancer din compartimentul Radioterapie sunt infectaţi. În acelaşi spital, au fost diagnosticaţi cu COVID-19 trei angajaţi şi şase pacienţi de pe secţia Recuperare - Fizioterapie, precum şi doi salariaţi şi patru pacienţi din compartimentul Hematologie.
..Citeste mai departe..

Lăsaţi regulile stupide impuse cu certificatul ăla verde şi aduceţi medicamente în spitale şi în farmacii, dacă vă tot declaraţi interesaţi de sănătatea oamenilor

„Pașaportul de vaccinare nu poate să însemne sub nicio formă o încălcare a libertății de circulaţie şi mai ales a libertăţilor cu privire la circulația mărfurilor şi, în general, la dreptul la viaţă şi la sănătate”, spune Regulamentul UE Green Pass, nr. 953. Se aude şi în Ploieşti?

Când parlamentarii europeni au votat pentru adoptarea regulamentului referitor la „certificatul verde” (Green Pass), nu au făcut asta pentru a exista restricţii pe marginea sa în interiorul ţărilor membre UE, ci pentru a se prezenta la graniţe, ca traficul să fie mai fluent, cică.
Mai mult decât atât, Regulamentul UE- Green Pass, nr 953 scrie, negru pe alb, că „pașaportul de vaccinare nu poate să însemne sub nicio formă o încălcare a libertății de circulaţie şi mai ales a libertăţilor cu privire la circulația mărfurilor şi, în general, la dreptul la viaţă şi la sănătate”
..Citeste mai departe..

Premierul demis al României vrea certificat peste tot!

Cîţu agită din nou spiritele într-o societate care deja s-a săturat de atâtea abuzuri şi declară că este posibil ca „certificatul verde” să fie cerut şi în magazine şi la locul de muncă!

Hai să vedem, Cîţule, cum o să mai „bubuie” economia dacă 70% din populaţia ţârii nu o să mai fie primită la muncă! Şi cât de bine o vor duce cei ce se hrănesc din bani publici, inclusiv politicienii, când 70% dintre români nu vor mai achita, că nu vor mai avea cu ce, taxe şi impozite!

Se pare că Florin Cîţu, premierul demis al României, vrea să-i scoată din nou pe români în stradă, la proteste. Se cam joacă cu focul, fără să ştie că se poate arde rău de tot
..Citeste mai departe..

Analize medicale la Spitalul de Pediatrie Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești informează comunitatea locală că Spitalul de Pediatrie Ploiești asigură cetățenilor o serie de analize medicale, necesare în contextul pandemiei de COVID-19. Spitalul de Pediatrie Ploiești, prin Laboratorul de analize, efectuează, la cerere, testări RT PCR pentru diagnosticarea COVID -19, la prețul de 175 lei/ test, precum și teste antigenice COVID-19, folosite pentru controlul pandemiei COVID-19, la prețul de 85 lei/ test.
..Citeste mai departe..

Psihologia... cifrelor!

Sunt reale sau nu raportările referitoare la numărul cazurilor de infectare cu covid-19?

Dacă s-ar fi investit în obţinerea de tratamente cu medicamente sau dacă nu ar fi fost interzise a fi utilizate unele medicamente dovedite că vindecă am mai fi avut situaţia de acum, anticipată, în cifre, de unii prin primăvară-vară?

Din moment ce se tot vorbea, încă din primăvară, despre venirea, în toamnă, a „valului IV”, de ce nu s-au pregătit autorităţile pentru a stârpii apariţia infectărilor? Ne gândim la introducerea în farmacii a medicamentelor, că ori dacă eşti vaccinat ori nevaccinat tot cu medicamente eşti tratat în spitale, nu cu vaccin. Aşa că lăsaţi să apară medicamente în farmacii!

Aseară, la TV, mai ales la posturile de ştiri, a fost anunţată „Apocalipsa” în România, odată cu prezentarea cifrelor covidiene! Când se raportează 442 morți infectați cu C-19 şi 16.743 cazuri de infectări într-o singură zi evident că se introduce panica în populaţie
..Citeste mai departe..

Se caută voluntari la Ploiești pentru DSP

Primăria Municipiului Ploiești adresează un apel public către ploieștenii care doresc să fie voluntari și să sprijine activitățile menite să prevină și să combată efectele pandemiei cu virusul SARS Cov-2. Municipalitatea ploieșteană susține și încurajează activitatea de voluntariat inițiată, în această perioadă, de către Direcția de Sănătate Publică (D.S.P.) Prahova, în vederea implementării măsurilor pentru combaterea pandemiei cu SARS COV-2, respectiv prin efectuarea anchetelor epidemiologice.
..Citeste mai departe..

De ce toate restricţiile şi măsurile se iau numai împotriva oamenilor ce au imunitate naturală?

Ce studii au la bază decizia de a-i considera periculoşi pe cei ce sunt sănătoşi şi neînţepaţi cu serurile experimentale? Ce aveţi cu oamenii?

„În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.” - art. 1 alin. (5); „(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum. Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.” - art. 2 alin. (1) și (2)

În perioada următoare se decide soarta românilor! Se decide dacă în România mai poate exista civilizaţie, dacă mai poate există Democraţie, Libertate, Constituţie!
Săptămâna aceasta încep dezbaterile, în Parlament, cu privire la legalizarea certificatului de vaccinare, numit „certificatul verde”. Acest certificat le dă posibilitatea posesorilor să aibă acces oriunde vor, însă trebuie să facă dovada că au făcut schema completă de vaccinare, adică trei doze, trei înţepături!
Vă aduceţi aminte, prahoveni, ce vă anunţau autorităţile prin primăvară-vară, că schema completă înseamnă vaccinul şi rapelul, adică două înţepături, după care „puteţi reveni la normalitate, pentru că vaccinarea înseamnă singura cale spre a vă relua viaţa normală”?
..Citeste mai departe..

1 2 3 4