Ultima editie tiparita in format pdf

Un nou centru de vaccinare la Ploiești


Primăria Municipiului Ploiești deschide un flux pentru vaccinul Johnson&Johnson, la Centrul Medical Mediurg, începând cu data de 1 august 2021. Municipalitatea a primit, recent, acordul Comitetului Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva SARS-COV-2 pentru deschiderea acestui nou flux de vaccinare.
..Citeste mai departe..

Încă o persoană în vârstă a avut nevoie de îngrijiri medicale pe stradă! Ce se întâmplă, oameni buni?

Lucruri incredibile se întâmplă în Ploieşti! Este al doilea astfel de caz din această săptămână la care asistăm, după cel din 19 iulie, şi chestia e că şi această persoană este în vârstă!
În dimineaţa zilei de 23 iulie, unui bărbat mai în etate i s-a făcut rău şi a fost la un pas de leşin. Noroc de faptul că starea lui a fost imediat de soţie şi de o altă persoană, care l-au aşezat pe o bancă şi au chemat ambulanţa.
S-a întâmplat în apropierea Helelor Centrale.
Se pare că bărbatul avea unele afecţiuni mai vechi, că a fost reconoscut de către asistentă.
„Am văzut că s-a îngălbenit dintr-o dată la faţă şi a spus că are ceva ameţeli. M-am speriat şi am sunat la ambulanţă”, a declarat unul dintre martori
..Citeste mai departe..

O femeie a căzut, ca secerată, într-o staţie de tramvai din Ploieşti! La un... pas de tragedie!

Momente groaznice întâmplate azi, 19 iulie, în Ploieşti, în staţia de tramvai de pe strada George Coşbuc, caz ce putea să se termine dramatic.
Liniştea dimineţii avea să fie înlocuită de ţipete de oameni speriaţi de ce se întâmpla chiar sub privirile lor. O femeie în vârstă de peste 60 de ani a căzut, ca secerată, pe caldarâm în timp ce aştepta în staţia în staţia de tramvai.
Imediat, un bărbat a pus mâna pe telefonul mobil şi a apelat Serviciul de Ambulanţă. După câteva minute, femeia respectivă şi-a revenit, asta şi datorită promtitudinii de care au dat dovadă cei din jurul ei stropind-o cu apă pe faţă şi poziţionând-o pe o parte, după care a fost aşezată pe banca din staţia de tramvai. A fost şi noroc, pentru că se putea lovi, în căzătură, cu capul de asfalt, de bordură şi vă daţi seama ce putea urma. Dumnezeu i-a dat femeii şansa să rămână în această lume
..Citeste mai departe..

Documentul ce poate ajuta personalul medical să scape de calvarul vaccinării şi testării!

Avocat Marina-Ioana Alexandru vine în sprijinul oamenilor şi a redactat o notificare în care cei ce se simt constrânşi la locul de muncă să se vaccineze şi/ sau să se testeze să îl completeze şi să o depună direct la registratura locului de muncă şi să se ceară să se aplice ștampila cu numărul de înregistrare de la registratura unității.

Ministerul Sănătăţii vrea să oblige personalul medical să se vaccineze „anti-covid” şi, dacă nu pot face asta, atunci să se testeze, săptămânal, pe banii lor!
Bineînţeles că ceea ce vrea doamna ministru de la Sănătate, dar poate şi alţii, constituie un abuz, o încălcare gravă a Drepturilor omului, pentru că este ilegal să constrângi oamenii să efectueze un act medical asupra corpului lor.
Este ilegal să condiţionezi prezenţa la locul de muncă motivând efectuarea de acte medicale.
Avocaţii au luat atitudine faţă de acest act nedemocratic.
..Citeste mai departe..

Semnal de alarmă tras şi de Dr. Adina Alberts: „Opriți injectarea!”

„Ineficiența, reacțiile adverse uneori atât de brutale plus riscul ca, datorită campaniei de injectare, virusul să sufere mutații agresive trebuie să ne pună în expectativă...”, afirmă cunoscuta doctoriţă pe pagina sa de Facebook

Binecunoscută pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume, mai ales în această perioadă „epidemiologică”, Dr. Adina Alberts atage atenţia, pe pagina sa de Facebook, asupra pericolului pe care îl reprezintă continuarea vaccinării de „imunizare” a populaţiei împotriva covid-19.

Iată ce scrie doamna Dr. Adina Alberts:
„Ieri (5 iulie) s-au înregistrat aproape 500 de noi cazuri de infectări în Israel....Și UN DECES. 50% dintre cei nou infectați sunt persoane injectate cu schema completă, cel puțin 14 dintre aceștia fiind în stare gravă
..Citeste mai departe..

Parlamentul European a decis că şi bărbaţii pot să nască!

De când această instituţie are competenţa de a decide cine să nască şi să se pună împotriva Lui Dumnezeu?

Prin adoptarea Raportului Matic se loveşte şi în Creştinism, în tot ce a lăsat Dumnezeu pe Pământ!

De când este Lumea şi Pământul, femeia este cea care a primit darul de a naşte prunci. De ce vor ăştia să întoarcă lumea cu dosul în sus?

Incredibil până unde poate să meargă nesimţirea şi ura faţă de lumea creştină! Parlamentul European a adoptat, ieri, 24 iunie, raportul Matic, un document care prevede printre altele, că și bărbații pot naște, dar şi că avortul este un drept fundamental al omului!
Documentul aparţine unui socialist croat şi a fost votat cu 378 de voturi „pentru”, 255 „împotrivă” și 42 de abțineri.
Singurii europarlamentari români care votat în favoarea acestui document au fost cei de la USR PLUS. Vă miră?
Este vorba despre Dacian Cioloș, Vlad Botoș, Vlad Gheorghe, Alin Mituță, Nicu Ștefănuță, Ramona Strugariu și Dragoș Tudorache. Este o batjocură adusă umanităţii
..Citeste mai departe..

Cetăţenii români nu mai trebuie să fie carantinaţi atunci când se întorc din state „galbene” şi „roşii”

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 9/2021, care se referea la carantinarea românilor întorși din țări „galbene” și „roșii”.

Încep să cadă, pas cu pas, în Instanţe, hotărârile Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă din perioada „pandemică”. Astfel, Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 9/2021, care se referea la carantinarea românilor întorși din țări „galbene” și „roșii”.
Acţiunea a fost făcută de către avocat Elena Radu, fondatoarea Asociației „Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept”
..Citeste mai departe..

A fost anulat Ordinul în numele căruia se discriminau persoanele nevaccinate!

Veste bună pentru cei care luptă împotriva discriminării pe motive medicale. Curtea de Apel Cluj a anulat Ordinul 531/2021 ce se referea la „măsuri de relaxare” numai pentru persoanele vaccinate şi cu test negativ.
S-a considerat că respectivul ordin încalcă Legea Supremă, Constituţia României şi Drepturile omului, discriminarea fiind ilegală. Totuşi, decizia Curţii de Apel din Cluj merge către Înalta Curte de Justiţie, acolo judecătorii urmând să se pronunţe definitiv asupra anulării Ordinului 531/2021.
Este binecunoscut faptul că, de ceva vreme, se oferă acces în anumite locaţii numai pe bază de vaccinare şi testare negativă, ceea ce contravine Constituţiei României şi încalcă Drepturi şi Libertăţi cetăţeneşti
..Citeste mai departe..

Maraton al vaccinării pentru rapel la Ploiești

Primăria Municipiului Ploieștiva da startul maratonului de vaccinare rapel anti-Covid-19, acțiune care se va desfășura pe stadionul “Ilie Oană” Ploiești, începând de vineri, 4 iunie 2021, ora 12.00 și până duminică, 6 iunie 2021, ora 20.00. Persoanele vaccinate, în cadrul maratonului din perioada 14-16 mai 2021, sunt așteptate la stadionul “Ilie Oană” pentru realizarearapelului cu vaccinul Pfizer. Programul evenimentului va fi non-stop, implicit pe timpul nopții, urmând să fie imunizate, în baza cărții/buletinului de identitate, persoanele care necesită doza rapel a vaccinului Pfizer.
..Citeste mai departe..

În SUA se verifică dacă tehnologia ARNm din vaccinurile noi provoacă inflamație cardiacă la adolescenți și tineri adulți

În România de ce nu se are în vedere un asemenea studiu?

Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au comunicat că investighează rapoarte de inflamație cardiacă la adolescenți și tineri adulți care au fost vaccinaţi împotriva virusului covid-19, relatează blacknews.ro, citată de stiripesurse.ro. Observând că au existat „relativ puține” rapoarte de cazuri „ușoare” de miocardită, agenția a spus că Grupul său de lucru tehnic pentru siguranța vaccinului covid-19 ar trebui să investigheze și să comunice descoperirile destinatarilor vaccinului.
CDC informează că vaccinurile care utilizează tehnologia ARNm – de la companiile farmaceutice Pfizer și Moderna – par să provoace problema.
Vaccinurile care utilizează ARNm, care sunt relativ neobișnuite, utilizează acid ribonucleic mesager (ARN) pentru a crea o proteină care determină un răspuns imunitar în interiorul unei persoane, în timp ce vaccinul Johnson & Johnson folosește în schimb un adenovirus care a devenit incapabil să se reproducă
..Citeste mai departe..

Centru de vaccinare Drive Through la Ploiesti

Începând de joi, 27 mai, în parcarea de la Ploiești Shopping City, s-a deschis primul centru de vaccinare împotriva COVID-19, de tip Drive Through, din Prahova, care va funcționa până duminică, 30 mai, orele 20:00. 
Vaccinul folosit va fi cel produs de compania Pfizer BioNTech, iar programul de administrare a dozelor de vaccin este urmatorul: 
 - Joi, 27 mai, între orele 12.00 - 20.00 
- în zlilele de 28, 29 și 30 mai, între orele 08.00 - 20.00

..Citeste mai departe..

1 2 3 4