Ultima editie tiparita in format pdf

Volosevici anunță că s-au găsit bani pentru Laboratorul de radioterapie Ploiești


Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, informează comunitatea locală că s-au identificat resursele financiare necesare pentru realizarea laboratorului de radioterapie la nivelul Spitalului Municipal Ploiești, unitate sanitară aflată în administrarea autorității publice locale. Ministerul Sănătății, prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale (UMPMB), are în derulare Proiectul privind Reforma Sectorului Sistemului Sanitar – Îmbunătățirea Calității și Eficienței Sistemului Sanitar, finanțat prin Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD), proiect nr. 8362RO, ratificat prin Legea nr.179/16.12.2014.
..Citeste mai departe..

„Virusul Sars-Cov-2 nu afectează copiii, datorită imunităţii naturale a acestora”

Societatea Română de Pediatrie, prin vocea prof. Dr. Doina Anca Pleşca – preşedintele instituţiei, rupe tăcearea şi desfiinţează „măsurile sanitare” aplicate asupra copiilor.

Președintele Societății Române de Pediatrie, prof.dr. Doina Anca Pleșca, confirmă faptul că „virusul Sars-Cov-2 nu afectează copiii, ei având o imunitate naturală în fața tipurilor de coronavirus și un răspuns imunologic încrucișat în fața virusului Sars-Cov-2”, afirmaţie făcută cu ocazia sesiunii „Primul an de pandemie COVID-19. Dovezi ştiinţifice. Experienţe proprii”, desfășurată sub egida Academiei de Științe Medicale, declaraţiile sale fiind publicate de publicaţia Naţional, pe 19 septembrie 2021.
De asemenea, prof. dr Doina Anca Pleșca a specificat foarte clar că sunt multe tipuri de virusuri care generează aceeași simptomatologie cu cea a Covidului,ca atare copiii nu trebuie diagnosticați numai cu Sars-Cov-2. „Integritatea endoteliului, receptori mult mai puțini și, culmea, creșterea citokinelor imunomodulatoare, și nu inflamatorii, sunt factori care apără copiii. Acest demers în lumea științifică în a se lămuri de ce copilul este altfel față de adult în această patologie se regăsește într-un foarte interesant studiu american.
..Citeste mai departe..

Discriminarea şi Segregarea, tot mai prezente în societate la 76 de ani de la începutul Procesului de la Nurnberg!

Cât mai acceptaţi aşa ceva, oameni buni? Cât mai permiteţi să fie încălcată Constituţia şi Drepturile Omului?

Atât de speriată şi de revoltată a fost umanitatea din cauza discriminării, segregării şi a experimentelor medicale efectuate pe oameni în timpul celui de-al doilea Război Mondial încât, ca urmare a Procesului de la Nurnberg, a fost întocmit un Raport prin care statele semnatare se angajau să nu întreprindă astfel de fapte niciodată şi să condamne încălcarea Drepturilor şi Libertăţilor omului. Printre ţările semnatare se numără şi România!
..Citeste mai departe..

Unii cu „ciolanul”, alţii cu restricţiile!

Mereu şi mereu aceleaşi „măsuri” aberante care, iată, nu oferă niciun rezultat bun

Oameni buni, nu vă panicaţi!

În timp ce unii se ceartă pe „ciolan” – a se vedea ce se întâmplă în această perioadă în clasa politică – alţii îşi văd mai departe de „agenda sanitară” şi aduc în discuţie o posibilă revenire a măştilor purtate în aer liber!
Ne întrebăm, logic şi firesc, pentru ce să mai pui în aplicare nişte măsuri care nu au dat rezultate bune nici în trecut? S-a schimbat în bine ceva de când autorităţile ne-au obligat (ilegal) de a purta masca pe faţă? Că, dacă ne luăm după cifrele lor, vedem că nu, că acel virus gripal încă există şi, iată, are şi „tulpini”! A, au mai rămas măşti de vândut prin magazie!
..Citeste mai departe..

Ambulanță distrusă într-un incendiu la Ploiești

O autosanitară a fost cuprinsă de flăcări, marți după-amiaza în jurul orei 13.05 în Ploiești, pe Șoseaua Vestului. Imediat, după anunțul la 112, la locul evenimentului au fost mobilizate două autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă ale ISU Prahova, însă flăcările au cuprins celula sanitară și echipamentele medicale.
..Citeste mai departe..

Reapare Polidinul! Să vedem şi când se produce minunea

Produsul o să fie comercializat ca supliment alimentar, ca spray nazal şi sub forme de ursuleţi!

Ce ar fi însemnat pentru populaţie, în perioada „epidemiei de covid”, dacă Polidinul ar fi existat, dacă nu ar fi fost restras din uz în urmă cu câţiva ani?

Veşti super bune pentru români din partea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Reprezentanţii acestui institut anunţă că reluarea producţiei de Polidin, unul dintre cele mai cunoscute medicamente de concepţie românească, a depăşit etapa de laborator şi că produsul o să ajungă pe piaţa de suplimente alimentare.
Astfel, Polidinul va fi fabricat şi comercializat sub forme mai atractive pentru diferitele categorii de populaţie: ursuleți și spray nazal
..Citeste mai departe..

Un nou centru de vaccinare la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești deschide un flux pentru vaccinul Johnson&Johnson, la Centrul Medical Mediurg, începând cu data de 1 august 2021. Municipalitatea a primit, recent, acordul Comitetului Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva SARS-COV-2 pentru deschiderea acestui nou flux de vaccinare.
Reamintim că regimul de administrare a vaccinului Johnson & Johnson este sub forma unei monodoze (se administrează o singura doză de vaccin). Astfel, ploieștenii care doresc să se imunizeze împotriva virusului SARS-COV-2 se pot adresa direct reprezentanților Centrului Medical Mediurg, la sediul din strada Plugari nr. 1Bis
..Citeste mai departe..

Încă o persoană în vârstă a avut nevoie de îngrijiri medicale pe stradă! Ce se întâmplă, oameni buni?

Lucruri incredibile se întâmplă în Ploieşti! Este al doilea astfel de caz din această săptămână la care asistăm, după cel din 19 iulie, şi chestia e că şi această persoană este în vârstă!
În dimineaţa zilei de 23 iulie, unui bărbat mai în etate i s-a făcut rău şi a fost la un pas de leşin. Noroc de faptul că starea lui a fost imediat de soţie şi de o altă persoană, care l-au aşezat pe o bancă şi au chemat ambulanţa.
S-a întâmplat în apropierea Helelor Centrale.
Se pare că bărbatul avea unele afecţiuni mai vechi, că a fost reconoscut de către asistentă.
„Am văzut că s-a îngălbenit dintr-o dată la faţă şi a spus că are ceva ameţeli. M-am speriat şi am sunat la ambulanţă”, a declarat unul dintre martori
..Citeste mai departe..

O femeie a căzut, ca secerată, într-o staţie de tramvai din Ploieşti! La un... pas de tragedie!

Momente groaznice întâmplate azi, 19 iulie, în Ploieşti, în staţia de tramvai de pe strada George Coşbuc, caz ce putea să se termine dramatic.
Liniştea dimineţii avea să fie înlocuită de ţipete de oameni speriaţi de ce se întâmpla chiar sub privirile lor. O femeie în vârstă de peste 60 de ani a căzut, ca secerată, pe caldarâm în timp ce aştepta în staţia în staţia de tramvai.
Imediat, un bărbat a pus mâna pe telefonul mobil şi a apelat Serviciul de Ambulanţă. După câteva minute, femeia respectivă şi-a revenit, asta şi datorită promtitudinii de care au dat dovadă cei din jurul ei stropind-o cu apă pe faţă şi poziţionând-o pe o parte, după care a fost aşezată pe banca din staţia de tramvai. A fost şi noroc, pentru că se putea lovi, în căzătură, cu capul de asfalt, de bordură şi vă daţi seama ce putea urma. Dumnezeu i-a dat femeii şansa să rămână în această lume
..Citeste mai departe..

Documentul ce poate ajuta personalul medical să scape de calvarul vaccinării şi testării!

Avocat Marina-Ioana Alexandru vine în sprijinul oamenilor şi a redactat o notificare în care cei ce se simt constrânşi la locul de muncă să se vaccineze şi/ sau să se testeze să îl completeze şi să o depună direct la registratura locului de muncă şi să se ceară să se aplice ștampila cu numărul de înregistrare de la registratura unității.

Ministerul Sănătăţii vrea să oblige personalul medical să se vaccineze „anti-covid” şi, dacă nu pot face asta, atunci să se testeze, săptămânal, pe banii lor!
Bineînţeles că ceea ce vrea doamna ministru de la Sănătate, dar poate şi alţii, constituie un abuz, o încălcare gravă a Drepturilor omului, pentru că este ilegal să constrângi oamenii să efectueze un act medical asupra corpului lor.
Este ilegal să condiţionezi prezenţa la locul de muncă motivând efectuarea de acte medicale.
Avocaţii au luat atitudine faţă de acest act nedemocratic.
..Citeste mai departe..

Semnal de alarmă tras şi de Dr. Adina Alberts: „Opriți injectarea!”

„Ineficiența, reacțiile adverse uneori atât de brutale plus riscul ca, datorită campaniei de injectare, virusul să sufere mutații agresive trebuie să ne pună în expectativă...”, afirmă cunoscuta doctoriţă pe pagina sa de Facebook

Binecunoscută pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume, mai ales în această perioadă „epidemiologică”, Dr. Adina Alberts atage atenţia, pe pagina sa de Facebook, asupra pericolului pe care îl reprezintă continuarea vaccinării de „imunizare” a populaţiei împotriva covid-19.

Iată ce scrie doamna Dr. Adina Alberts:
„Ieri (5 iulie) s-au înregistrat aproape 500 de noi cazuri de infectări în Israel....Și UN DECES. 50% dintre cei nou infectați sunt persoane injectate cu schema completă, cel puțin 14 dintre aceștia fiind în stare gravă
..Citeste mai departe..

1 2 3 4