Ultima editie tiparita in format pdf

Avocatul Gheorghe Piperea declară că a fost declanşat un proces colectiv împotriva Statului român pentru a se opri experimentele cu seruri asupra oamenilor!


Primul termen al procesului este 21 septembrie. Până acum s-au strâns cel puţin 400 de reclamanţi.

Cunoscutul avocat, Gheorghe Piperea, a anunţat, în cursul săptămânii trecute, pe pagina sa de Facebook, că, pentru a opri experimentele cu seruri asupra oamenilor, numind acest experiment ca „un experiment de manipulare genetică de natură a aduce atingeri grave condiției și demnității umane”, a fost declanșat contra Statului român un proces colectiv, de tip „class action”, care tinde la stoparea acestui experiment pe teritoriul României.
Sunt cel puţin 400 de reclamaţii, deocamdată, persoanele reclamante cerând stoparea „imunizării” în masă cu aceste seruri experimentale „pentru a se scoate din pușcăria sanitar - digitală în care ne-ar putea reintroduce din octombrie certificatul sanitar digital, prelungit cel puțin până în iunie 2023 de Uniunea Europeană”, declară celebrul avocat.
Toate studiile ştiinţifice au evidenţiat că acel certificat nu are nicio eficienţă sanitară şi este mai mult un instrument folosit politic şi de natură să distrugă economiile lumii.
Primul termen al acestui proces cu 404 reclamanți este în data de 21 septembrie, spune Piperea
..Citeste mai departe..

Lăsaţi greierii să cânte! Pentru asta sunt făcuţi, nu să constituie hrană pentru oameni!

Reptilele sunt cele ce mănâncă insecte. Omul nu poate să fie altceva decât OM, nu să fie transformat în reptilă!

Când se auzea, în urmă cu ceva ani, că o să vină o perioadă când omenirii o să i se vorbească despre mâncatul insectelor şi al hranei sintetice şi modificate genetic, părea o adevărată nebunie, ceva ce nu ar trece de bariera închipuii.
Ei bine, iată că acea perioadă a venit şi se face tot mai multă propagandă, la TV mai ales, despre hrana alcătuită din insecte. Am mai scris despre acest subiect şi vom mai scrie, pentru că un asemenea plan este unul odios şi făcut parcă în bătaie de joc. Paralel cu „recomandările” de la Bruxelles, despre făina făcută din greieri şi cu mâncatul insectelor şi a cărnii sintetice 3D, se umblă la legi pentru ca agricultorii şi crescătorii de animale, în special vaci, să se reorienteze spre creşterea insectelor şi să se reducă producţia de carne de vacă, dar şi de lactate!
..Citeste mai departe..

Omenirii i se pregăteşte un nou ser „minune”! Ce intuiţie am avut!

Doi cercetători din USA spun că noul ser o să fie făcut oamenilor prin secvenţiere genomică, folosindu-se tehnologia ARNm şi alte tehnologii moleculare!


Poate v-aţi întrebat de ce unii oficiali spun că actualul ser contra c-19 nu prea mai este util în această perioadă. Cum de i-a apucat aşa, dintr-o dată, să spună ceea ce alţi oameni spuneau mai de mult şi erau catalogaţi „conspiraţionişti” şi jigniţi în toate felurile?
Păi asta ne-am întrebat şi noi şi am speculat întrebând dacă nu cumva procedează aşa pentru a face loc altui ser!
..Citeste mai departe..

Reîncepe „joaca” de-a „scenariile”?

Deşi se spunea că „valul 6” vine în toamnă, iată că acesta pare tare grăbit şi cică ar fi venit acum, în iulie!

Cine are, oare, interese să încerce a speria în continuare lumea cu aşa ceva? De speriat sunt majorările de preţuri, majorările taxelor şi impozitelor, de scumpit viaţa omului. Asta doare cel mai mult!

Ploieşteni, nimeni nu are voie să vă oblige să purtaţi masca, pentru că CCR a scos în afara legii obligativitatea purtării măştilor, plus că nu există niciun alt cadru legal pentru aşa ceva.

De la „virus” la „război” şi de la „război” din nou la „virus”, dar după ce s-a încercat a se speria lumea şi cu „maimuţa”! 
..Citeste mai departe..

Aşa vor unii să schimbe lumea, prin producerea fricii şi captării atenţiei către subiecte inventate?

În anii 90 se înregistrau temperaturi de peste 40 de grade Celsius şi nu se mai promova isterie despre „emisiile de carbon”, nu se mai emiteau legi despre distrugerea fermelor de animale şi nici nu se mai colorau hărţile în roşu şi portocaliu!

Vă mai aduceţi aminte de Cupa Mondială de Fotbal din USA, din anul 1994, când şi portarul Petrolului Ploieşti, Ştefan Preda, făcea parte din lotul naţional ce a reprezentat România în acea competiţie? Mai vă amintiţi câte ceva despre condiţiile meteo în care se disputau partidele?
..Citeste mai departe..

Ce e val, ca valul trece!

Prahoveni, ploieşteni, nu vă panicaţi după anunţul cu privire la „apariţia unui nou val de covid”!
Cei care anunţă, acum, că vine un nou val, sunt tot aceleaşi persoane care declarau, înainte, că valul 5 a fost ultimul de covid şi că următoarele, dacă vor mai exista, „nu ne vor mai face probleme şi vor fi doar viroze”! Când s-a spus adevărul?

Rafila vrea din nou măşti, în spitale deocamdată, dar întrebarea e unde sunt medicamentele Arbidol, Ivermectina domnule ministru? Nu credeţi că prezenţa acestor medicamente în casa fiecăruia i-ar face pe oameni să nu se mai teamă de covid? Sau se vrea în continuare a se genera teama?

Cum s-a intrat în luna iulie, mijlocul verii, iată că s-a şi început a se... etala anunţuri despre „un nou val de covid” care, cică, şi-ar face apariţia pe la sfârşitul lunii august! 
..Citeste mai departe..

Prima despăgubire pentru un deces survenit din pricina unui vaccin anti c-19!

S-a întâmplat în Marea Britanie. BBC dezvăluie cele întâmplate


Site-ul BBC-ului, bbc.com, scrie că, în Marea Britanie, s-a plătit prima despăgubire pentru un deces cauzat de vaccinul făcut contra covidului!
Este vorba despre suma de 120 de mii de lire sterline, însă Vikki Spit – logodnica celui decedat, Zion, un cântăreţ de muzică rock, cere despăgubiri suplimentare de la producător şi de la medici, considerând că suma a fost acordată târziu şi nu este în concordanţă cu rata inflaţiei.

..Citeste mai departe..

Campania BLOOD NETWORK revine în municipiul Ploiești!

Primăria Municipiului Ploiești și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești sunt parteneri ai campaniei de donare de sânge “BLOOD NETWORK” inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD. Campania se desfășoară în mai multe orașe importante din țară, iar anul acesta a ajuns la cea de-a 8-a ediție. Prin intermediul acestei acțiuni se dorește încurajarea donării de sânge, un dar neprețuit care salvează semeni. 
Caravana mobilă din cadrul acestei campanii va fi prezentă în municipiul nostru, la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, din Piața Eroilor nr. 1A, unde va fi amenajat un spațiu pentru donatorii de sânge, care va fi deschis sâmbătă, 11 iunie a.c. și duminică, 12 iunie a.c., în intervalul orar 08.00-14.00.
..Citeste mai departe..

Bărbat mort lângă un spital din Ploiești; reacția primarului Volosevici

Un bărbat de 86 de ani a murit vineri, pe strada Ana Ipătescu, în apropiere de Spitalul Schuller din Ploiești. Martorii au sunat la 112, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să-l salveze. „Informațiile pe care le-am primit în prima fază sunt contradictorii, de aceea am dispus aceste verificări. Indiferent de funcție, suntem în primul rând oameni și, dacă se dovedește vinovăția salariaților de la spital, vom merge chiar până la desfacerea contractului de muncă”, a declarat primarul Andrei Volosevici.
..Citeste mai departe..

Program de analize medicale gratuite pentru pensionari

Primarul Andrei Liviu Volosevici anunță relansarea programului social dedicat pensionarilor ploieșteni, prin intermediul căruia aceștia vor beneficia, anual, de o serie de analize medicale gratuite, începând cu 1 iunie a.c.. În cadrul unui parteneriat public privat, la nivelul Spitalului Municipal Ploiești, se vor asigura, prin sponsorizare, servicii medicale constând într-un set de investigații paraclinice (analize medicale de laborator), în valoare de 115 lei/ pachet/ persoană. De aceste servicii medicale gratuite vor beneficia, lunar, câte 100 de seniori ploieșteni, care vor fi nominalizați de către Asociațiile de pensionari din orașul nostru.
..Citeste mai departe..

Delegație a IFC la Primăria Ploiești

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, s-a întâlnit, ieri, cu reprezentanții IFC pentru o evaluare preliminară a studiului de prefezabilitate pentru Spitalul Municipal de Urgență Ploiești. Delegația condusă de doamna Mehita Fanny, managerul echipei IFC care se ocupă de PPP în Europa, a fost primită la sediul municipalității, în cadrul unei întâlniri de lucru la care au participat consilierul pe probleme de sănătate al primarului municipiului Ploiești și lider de proiect, Mariana Câju, administratorul public al municipiului Ploiești, Simona Albu, președintele CAS Prahova, Cătălin Măguleanu şi managerii celor două spitale aflate în administrarea municipalității ploieștene. În cadrul întâlnirii de lucru, reprezentanții IFC au purtat discuții şi cu președintele CAS Prahova pentru a clarifica aspectele legate de finanțarea spitalelor publice din România.
..Citeste mai departe..

1 2 3 4