Ultima editie tiparita in format pdf

Aha! În sfărşit, iată că se recunoaşte şi în România, oficial, că serurile aşa zise „anti covid-19” nu sunt „seruri minune” şi că au o zeci de mii de reacţii adverse!


Cum rămâne cu etichetele de „conspiraţionişti”, „terorişti” şi "sinucigaşi" pusă celor care refuzau să se vaccineze şi care aveau îndoieli cu privire la... eficienţa serurilor?

Cum erau catalogaţi cei care aveau îndoieli despre „eficienţa” vaccinurilor aşa zise „anti covid-19”?
Ce se spunea despre cei care afirmau că serurile cu tehnologie ARNm, ce produe proteina Spike, sunt periculoase pentru oameni? Vă mai aduceţi aminte?
Mai ştiţi cum autorităţile au introdus discriminări şi segregări din pricina acestui vaccin şi mai făceau şi reclamă unei companii producătoare de seruri, chemând populaţia la înţepat, sub titulatura că „Start către o viaţă normală”?
Oare cât de „normală” mai este, acum, viaţa pentru cei ce au căpătat sechele după înţepare sau care, mai rău, au decedat?
În timp ce în mai multe state din lume se făceau, încă din primele luni de campanie, raportări privitoare la reacţiile adverse apărute după vaccinare, în România era linişte, oficial vorbind, din acest punct de vedere. Şi aşa a fost inclusiv pe parcursul anului 2022!
..Citeste mai departe..

„Lucrurile evoluează într-o direcţie alarmantă...”, susţine celebrul virusolog şi profesor de microbiologie, Dr.Sucharit Bhakdi, referindu-se la tehnologia ARN mesager folosită în injectarea „anti C-19”!

Medicul este îngrijorat şi pentru că ARN mesager ar fi primit acceptarea să fie folosit şi contra altor boli binecunoscute în lume - rujeola, oreion, rubeola şi chiar gripa


Au fost medici virusologi, imunologi, chiar vestiţi şi premiaţi în trecut, care atrăgeau atenţia, în 2020-2021, asupra faptului că introducerea în organism a tehnologiei ARNm, prin injectare, aşa cum au fost şi unele denumite „anticovid”, nu sunt deloc benefice în lupta cu virusul gripal şi că pot face mai mult rău decât bine.
Bineînţeles că aceşti medici, dar şi cei care aveau curajul să le facă publice declaraţiile, erau catalogaţi „conspiraţionişti” de către canalele media oficiale, de către autorităţile din multe state.
..Citeste mai departe..

Stop terorizării populaţiei!

Dacă tot există interes pentru sănătatea oamenilor, atunci să se ofere gratuit Tinctură de propolis, de exemplu, nu să se axeze numai pe serurile de la Big Pharma sau pe „recomandările” de la UE şi/ sau OMS!

Oamenii continuă să fie terorizaţi cu apariţia a tot felul de epidemii, de parcă cineva le-ar fi ţintut undeva ascunse şi acum le dă drumul din sertar...!
Este „horror” să vezi cum, pe la unele televiziuni, se încearcă a se readuce în prim-plan coronavirusul, dar şi cum se sperie lumea cu ştiri alarmiste despre „tripla epidemie”! Pe bune? De unde se scot denumirile astea ciudate? Este incredibil!
După ce ies la iveală lucruri necurate din perioada „epidemiologică”, 2020-2021, şi despre răul făcut de serurile experimentale, să se vină acum din nou cu „noi seruri”, cu noi îndemnuri la „înţepare” pare ceva absurd şi de un tupeu fantastic! De ce să faci aşa ceva? De ce continui să bagi frica în oameni?
..Citeste mai departe..

Înființarea unei păduri urbane la Parcul Municipal Ploiești Vest

În jur de 300 de voluntari au plantat, recent, primii puieți ai viitoarei păduri urbane din Parcul Municipal Ploiești Vest, în cadrul unei campanii a Asociaţiei „Pădurea Copiilor”.
Suprafața pădurii urbane înființate în Ploiești va fi de 6500 m2, cu 20.000 de puieți forestieri și ornamentali, din peste 30 de specii, plantați în campania de toamnă 2022 – primăvară 2023


..Citeste mai departe..

De abia acum se începe testarea TBC a refugiaţilor!

Atenţie, români! Testele medicale sunt gratuite şi voluntare pentru refugiaţii din Ucraina, anunţă Ministerul Sănătăţii! Adică plătite din banii românilor, mai bine zis!

Persoanele depistate pozitiv nu vor fi supuse regulilor de izolare! Oau! Dar pe români îi izolaţi? Ar fi culmea discriminării dacă s-ar face şi în acest sens diferenţe!

De opt luni se află refugiaţii aici şi tocmai acum îi găsiră pe cei de la Ministerul Sănătăţii să pornească o campanie de testare a acestor persoane? Dar până acum ce aţi păzit, ce aţi aşteptat?

Ministerul Sănătății a anunțat că începe o perioadă de testării masive în rândul refugiaților ucraineni pentru a-i depista pe cei infectați cu TBC! Păi acum, tocmai acum, când au trecut opt luni de la intrarea refugiaţilor din Ucraina la noi în ţară?
..Citeste mai departe..

Screening gratuit pentru cancerul de col uterin

Continuă, la Ploieşti, testarea gratuită Babeș-Papanicolau și HPV.
Astfel, în data de 11 octombrie a.c, sosește, la Spitalul Municipal Schuller (strada Rudului nr. 65), Caravana medicală din cadrul programului „Screening gratuit privind cancerul de col uterin” (test Babeș Papanicolau & HPV).
Testările gratuite se vor desfășura în intervalul orar 09.30-17.30.
Pentru a beneficia de testarea gratuită Babeș-Papanicolau și HPV, înscrierile se pot face la numerele de telefon 0756140757 sau 0721933020 ori prin e-mail, la adresa: screening@asscploiesti.ro.
Deşi se specifică faptul că, la testare, este obligatorie purtarea măştii, cică pentru prevenirea covidului (?), trebuie să evidenţiem că este ilegal a se obliga oamenii să poarte aşa ceva pe faţă, chiar dacă ministrul Sănătăţi, Alexandru Rafila, a emes acel ordin valabil pentru spitale.
..Citeste mai departe..

La Ploiești, testarea gratuită Babeș-Papanicolau și HPV

Astăzi, 28 septembrie a.c., se află, în Ploieşti, caravana medicală din cadrul programului „Screening gratuit privind cancerul de col uterin”.
Testările gratuite se desfășura la sediul A.S.S.C., din strada Văleni, nr. 32, în intervalul orar 09.30-18.00.
Pentru a beneficia de testarea gratuită Babeș-Papanicolau și HPV, înscrierile se pot face la numerele de telefon 0756140757 sau 0721933020 ori prin e-mail, la adresa: screening@asscploiesti.ro.


..Citeste mai departe..

Avocatul Gheorghe Piperea declară că a fost declanşat un proces colectiv împotriva Statului român pentru a se opri experimentele cu seruri asupra oamenilor!

Primul termen al procesului este 21 septembrie. Până acum s-au strâns cel puţin 400 de reclamanţi.

Cunoscutul avocat, Gheorghe Piperea, a anunţat, în cursul săptămânii trecute, pe pagina sa de Facebook, că, pentru a opri experimentele cu seruri asupra oamenilor, numind acest experiment ca „un experiment de manipulare genetică de natură a aduce atingeri grave condiției și demnității umane”, a fost declanșat contra Statului român un proces colectiv, de tip „class action”, care tinde la stoparea acestui experiment pe teritoriul României.
Sunt cel puţin 400 de reclamaţii, deocamdată, persoanele reclamante cerând stoparea „imunizării” în masă cu aceste seruri experimentale „pentru a se scoate din pușcăria sanitar - digitală în care ne-ar putea reintroduce din octombrie certificatul sanitar digital, prelungit cel puțin până în iunie 2023 de Uniunea Europeană”, declară celebrul avocat.
Toate studiile ştiinţifice au evidenţiat că acel certificat nu are nicio eficienţă sanitară şi este mai mult un instrument folosit politic şi de natură să distrugă economiile lumii.
Primul termen al acestui proces cu 404 reclamanți este în data de 21 septembrie, spune Piperea
..Citeste mai departe..

Lăsaţi greierii să cânte! Pentru asta sunt făcuţi, nu să constituie hrană pentru oameni!

Reptilele sunt cele ce mănâncă insecte. Omul nu poate să fie altceva decât OM, nu să fie transformat în reptilă!

Când se auzea, în urmă cu ceva ani, că o să vină o perioadă când omenirii o să i se vorbească despre mâncatul insectelor şi al hranei sintetice şi modificate genetic, părea o adevărată nebunie, ceva ce nu ar trece de bariera închipuii.
Ei bine, iată că acea perioadă a venit şi se face tot mai multă propagandă, la TV mai ales, despre hrana alcătuită din insecte. Am mai scris despre acest subiect şi vom mai scrie, pentru că un asemenea plan este unul odios şi făcut parcă în bătaie de joc. Paralel cu „recomandările” de la Bruxelles, despre făina făcută din greieri şi cu mâncatul insectelor şi a cărnii sintetice 3D, se umblă la legi pentru ca agricultorii şi crescătorii de animale, în special vaci, să se reorienteze spre creşterea insectelor şi să se reducă producţia de carne de vacă, dar şi de lactate!
..Citeste mai departe..

Omenirii i se pregăteşte un nou ser „minune”! Ce intuiţie am avut!

Doi cercetători din USA spun că noul ser o să fie făcut oamenilor prin secvenţiere genomică, folosindu-se tehnologia ARNm şi alte tehnologii moleculare!


Poate v-aţi întrebat de ce unii oficiali spun că actualul ser contra c-19 nu prea mai este util în această perioadă. Cum de i-a apucat aşa, dintr-o dată, să spună ceea ce alţi oameni spuneau mai de mult şi erau catalogaţi „conspiraţionişti” şi jigniţi în toate felurile?
Păi asta ne-am întrebat şi noi şi am speculat întrebând dacă nu cumva procedează aşa pentru a face loc altui ser!
..Citeste mai departe..

Reîncepe „joaca” de-a „scenariile”?

Deşi se spunea că „valul 6” vine în toamnă, iată că acesta pare tare grăbit şi cică ar fi venit acum, în iulie!

Cine are, oare, interese să încerce a speria în continuare lumea cu aşa ceva? De speriat sunt majorările de preţuri, majorările taxelor şi impozitelor, de scumpit viaţa omului. Asta doare cel mai mult!

Ploieşteni, nimeni nu are voie să vă oblige să purtaţi masca, pentru că CCR a scos în afara legii obligativitatea purtării măştilor, plus că nu există niciun alt cadru legal pentru aşa ceva.

De la „virus” la „război” şi de la „război” din nou la „virus”, dar după ce s-a încercat a se speria lumea şi cu „maimuţa”! 
..Citeste mai departe..

1 2 3 4