Ultima editie tiparita in format pdf

Un șofer de autocar a rupt barierele lăsate la o trecere la nivel cu calea ferată


Un şofer de autocar a rupt barierele lăsate la o trecere de cale ferată, în judeţul Prahova, îincidentul fiind surprins de camerele de luat vederi amplasate în zonă. Potrivit oficialilor CFR Infrastructură, incidentul a avut loc marţi, 26 octombrie 2021, la ora 14.15, la trecerea la nivel cu calea ferată de la kilometrul 45+200, situată între staţiile Crivina - Brazi, în judeţul Prahova.
..Citeste mai departe..

ANUNŢ

Municipiul Ploieşti, cu sediul în Ploieşti, Piaţa Eroilor nr. 1 A, judeţul Prahova, CIF 2844855 în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Ploieşti nr. 208/17.06.2021 organizează în data de 30.07.2021 ora 10:00 licitaţia publică pentru atribuirea în baza unui contract de licenţă exclusivă cu titlu oneros a 6 mărci „FC PETROLUL PLOIEŞTI" - M 2006 09867, „PETROLUL 95" - M 2007 06697, „PETROLUL 52" - M 2007 06696, „FC PETROLUL PLOIEŞTI 1924" - M 2006 09869, „FOTBAL CLUB PETROLUL" - M 2006 10057, „PETROLUL PLOIEŞTI" - M 2007 02960, aflate în proprietatea privata a Municipiului Ploieşti:

 Obiectul licitaţiei: Atribuirea în baza unui contract de licenţă exclusivă cu titlu oneros a 6 mărci: „FC PETROLUL PLOIEŞTI" -

M 2006 09867, „PETROLUL 95" – M 2007 06697, „PETROLUL 52" – M 2007 06696, „FC PETROLUL PLOIEŞTI 1924" - M 2006 09869, „FOTBAL CLUB PETROLUL" – M 2006 10057, „PETROLUL PLOIEŞTI"

- M 2007 02960

Preţ pornire licitaţie (lei):  100913

Taxa de participare (lei): 6000

Garanţie de participare (lei): 100913

Contravaloare documentaţie de atribuire (lei): 1000

 Licitaţia publică va avea loc în data de 30.07.2021 orele 10:00, la sediul Municipiului Ploieşti în P-ţa Eroilor nr.l, în Sala de Şedinţe situată la etajul 1, judeţul Prahova.

..Citeste mai departe..

Peste tot, în Ploieşti, întâlneşti aşa ceva!

Ce credeţi, ar fi bine ca cei care se ocupă să mâzgălească faţadele clădirilor să fie puşi, ca pedeapsă, să strângă gunoiul din oraş?

Uitaţi-vă şi dumneavoastră, oameni buni, ce aspect urât poate să aibă Ploieştiul din cauza acestor mâzgăleli de pe faţadele multor clădiri din oraş!
Parcă ne-am afla undeva la periferie sau într-un loc unde civilizaţia nu a ajuns.
Asta nu e artă, nu e graffiti! E pur şi simplu mâzgăleală, făcută mai mult în bătaie de joc!
Ce o fi în capul ăstora de se cred „artişti” şi dau cu vopsea pe clădiri? Dar autorităţile ce măsuri iau pentru ca aceste „desene” să nu mai apară pe faţada clădirilor?
..Citeste mai departe..

Orgie sexuală între minori, în centrul Ploieştiului, la fostul WC public!

Ştire şocantă în Ploieşti. Mai mulţi adolescenţi, cu vârste între 13 şi 15 ani, au organizat, sâmbătă seara, o orgie sexuală, cu o fetiţă de numai 10 anişori, într-un loc public din centrul Ploieştiului, mai exact acolo unde funcţiona singurul WC public din centrul Ploieştiului.
Chiar dacă intrările în fostul WC public sunt acoperite cu scânduri şi tablă, adolescenţii le-au dat la o parte şi au pătruns în incintă, unde şi-au făcut de cap! Totul a ieşit la iveală după ce s-au filmat şi filmuleţele porno au fost puse pe instagram. Părinţii au aflat şi au alertat Poliţia.
Fata a povestit părinţilor că a fost obligată să facă sex, dar ea s-ar fi opus, de aici şi rănile de la mâinile sale. Se apre că unul dintre băieţi ar mai fi încercat să o ademenească pe fetiţă şi într-o scară de bloc, pentru a întreţine relaxii sexuale cu ea, dar fata a refuzat, fiind agresată apoi de băiat, după cum se precizează în ştirile de la Antena 1. Fata a fost audiată de Poliţie, în prezenţa părinţilor şi a reprezentantului Protecţiei Copilului şi a unui avocat din oficiu
..Citeste mai departe..

Accident pe DJ 100 B

O autoutilitară condusă de un bărbat de 64 de ani circula pe DJ 100 B dinspre Fulga către Drăgănești și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe DN 1D dinspre Albești către Ciorani, condus de un bărbat de 39 de ani. Victimele, femei, pasagere în autoutilitară, una de 60 de ani și o alta de 36 de ani au fost transportate la spital

..Citeste mai departe..

Furtuna a rupt mai mulţi copaci în Ploieşti

Ce ne pregăteşte Natura pentru acestă săptămână

Vremea s-a dezlănțuit şi în Ploieşti, pe 11 iulie. A fost una dintre cele mai puternice furtuni din această vară, producând multă îngrijorare în rândul oamenilor.
Vântul a bătut atât de puternic încât mai mulți copaci au fost rupţi şi au fost prăbuşiţi la pământ, îngreunând circulaţia pe trotuare, pe străzi. A plouat torenţial, cu picături mari, pe alocuri cu grindină, încât ieşea fum din pământ!
Erau imagini apocaliptice! Pentru această săptămână se anunţă o vreme extrem de caniculară în Ploieşti, cu temperaturi de 33-34 de grade Celsius şi cu un disconfort termic accentuat
..Citeste mai departe..

Desfiinţaţi Starea de alertă! Nu credeţi că menţinerea ei nu mai are nicio justificare?

În Ploieşti, rata incidenței covid-19 a coborât la 0,08! Cu toate acestea, starea de alertă este menţinută, iar imensul „cearşaf” verde (pe post de steag) cu numele virusului este păstrat şi acum într-o intersecţie! Ce ridicol!
De ce mai este menţinută, în Ploieşti, starea de alertă? Cui serveşte această situaţie de nu are nimeni curajul să o desfiinţeze? În niciun caz cetăţenilor!
De ce mai este menţinut acel steag imens ce are imprimat pe el numele virusului?
Informările despre incidenţa asta, de care vedem că nu mai scăpăm din punct de vedere mediatic, se pot face şi pe site-urile instituţiilor, nu e neapărat nevoie să se posteze un cearşaf în centrul oraşului pe care să şi scrie pe el numele „covid-19”!
Dar vreun Imn nu îi compuneţi virusului?
Chiar şi calculul acesta al ratei de incidenţă este cu semnul întrebării, ori chiar mai multe semne de întrebare.
În primul rând, nu există niciun test medical care să arate prezenţa 100% numai a covidul în corp.
..Citeste mai departe..

Șeful IPJ Prahova, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând de la data 8 iulie 2021, față de inculpatul IORGA MARIAN, actualmente sef al IPJ Prahova, la data faptelor inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție (I.P.J.) Călărași, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită. Între obligațiile impuse prin controlul judiciar față de inculpat se află interdicția de a părăsi țara și interdicția de a comunica, direct sau indirect, pe vreo cale, cu anumite persoane menționate în ordonanță
..Citeste mai departe..

Un bărbat amenință că se aruncă de pun bloc din Ploiești!

În această dimineață, în Ploiești, pe strada Mărășești, un bărbat de aproximativ 40 de ani amenință că se va arunca de la etajul 1 al unui imobil în construcție. Polițiștii sunt la fața locului împreună cu lucrătorii SAS pentru negocieri. Revenim cu detalii.
UPDATE: Persoana a fost determinată să coboare de pe bloc, fără alte evenimente. Bărbatul urmează să fie internat la o unitate medicală.
..Citeste mai departe..

A doua ediție a concursului Aventură și Orientare

Primăria municipiului Ploiești, prin Administraţia Parcului Memorial „Constantin Stere” Ploieşti și Clubul de Turism și Arte Escamonde Ploiești organizează, în data de 10 iulie a.c., între orele 10:00 - 13:00, cea de a doua etapă a concursului „Aventură şi Orientare”. 
Startul și finișul competiției vor avea loc în zona Teatrului de Vară din Parcul „Constantin Stere” Bucov. Ca și în prima etapă a concursului (desfășurată în data de 3 iulie a.c), vor exista trei categorii de concurenți: 
 - Copii (7 - 11 ani) 
- Juniori (12 - 15 ani) 
 - Open (16+ ani).
Se recomandă ca participanții la competiție să fie echipați cu îmbrăcăminte și încălțăminte sport și să aibă asupralor pix și busolă. Hărțile și fișele de concurs se vor primi la start. Înscrierile se pot face fie direct la start, fie la telefon 0244 275 972 (int. 4) sau printr-un mesaj la una dintre următoarele adrese: apmcszoo@yahoo.com, contact@escamonde.ro 
 Reamintim iubitorilor acestui gen sportiv că participarea este gratuită. Cea de a treia etapă a competiției este programată a se desfășura duminică, 8 august 2021.
..Citeste mai departe..

164 de autorizații de construire eliberate, în judeţul Prahova, în cea de-a patra lună a acestui an

În luna aprilie 2021, în județul Prahova, s‐au eliberat 164 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, în creștere cu 102,5% față de aprilie 2020, ne comunică Direcţia Judeţeană de Statistică Prahova.
Autorizațiile eliberate pentru clădiri rezidențiale din județul Prahova, în luna aprilie 2021, dețin o pondere de 3,5% din totalul autorizațiilor pentru clădiri rezidenţiale din România, ceea ce ne conferă locul 10 într-un clasament naţional din totalul autorizaţiilor pentru clădiri rezidenţiale. În luna aprilie 2021, din totalul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale, 22% au fost eliberate în mediul urban şi 78% în mediul rural
..Citeste mai departe..

    4 5 6 7 8 9 10