Ultima editie tiparita in format pdf

Viorica Dăncilă, la Ploiești


Premierul Viorica Dancilă, însoțită de miniștrii Sorina Pintea, Orlando Teodorovici, Radu Oprea și Nicolae Bădălau, a fost astăzi, 15 mai,  la Ploiești unde a participat la semnarea "Contractului de delegare a gestiunii prin concesiune a activităţii de operare a Staţiei de Sortare a deşeurilor Boldeşti - Scăieni şi a Staţiei de Tratare mecano-biologică a deşeurilor biodegradabile Ploieşti, între Consiliul Județean Prahova și o companie privată. Cele două investiții ale Consiliului Județean Prahova au fost derulate cu fonduri europene.

Oficialii guvernamentali au și vizitat cele două obiective, iar ulterior au fost în județ pentru a vedea și alte investiții realizate din fonduri Europene.

..Citeste mai departe..

PNL vrea 65% dintre primăriile din judeţ

PNL Prahova şi-a lansat, ieri, la Sala Sporturilor Olimpia, candidaţii pentru alegerile locale, momentul fiind ales odată cu ziua de naştere a preşedintelui de onoare Mircea Ionescu Quintus, care a împlinit 99 de ani. La eveniment au participat copreşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, secretarul general Ilie Bolojan, amfitrioni find liderii judeţeni George Ionescu şi Iulian Dumitrescu şi candidatul la Primăria Ploieşti, Andrei Volosevici. 

..Citeste mai departe..

Gorghiu şi Blaga, la unison: Câştigăm alegerile în Prahova

Copreşedinţii PNL  Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au venit în această după-amiază la Ploieşti pentru a sărbători ziua de naştere a seniorului liberal Mircea Ionescu Quintus, ajuns la a 99-a aniversare, şi pentru a lansa candidaţii pentru funcţia de primar la alegerile locale din acest an.

..Citeste mai departe..

Mişcarea Populară Prahova a prezentat patru candidaţi la primărie

Mişcarea Populară Prahova a organizat astăzi o conferinţă de presă, în cadrul căreia preşedintele organizaţiei judeţene, Nicoleta Cătălina Băzianu, a prezentat candidaţii pentru funcţia de primar din patru localităţi.

..Citeste mai departe..

Femeie accidentată mortal la Tomşani

În această dimineaţă, o femeie aflată pe câmp şi-a pierdut viaţa după ce a fost accidentată de o semănătoare. Victima se afla la lucru în câmp şi probabil nu a fost observată de către cel care conducea utilajul.

Tot astăzi, în municipiul Ploieşti, doi pietoni au fost accidentaţi de maşini, unul în Cartierul Albert şi celălalt pe strada Transilvaniei.


..Citeste mai departe..

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, la Colegiul „Virgil Madgearu” din Ploieşti

Cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, astăzi, 15 martie, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Prahova a organizat, la Colegiul Naţional „Virgil Madgearu” din Ploieşti, o dezbatere cu tema „Comerţul on line”, popularizând astfel semnificaţia şi importanţa acestei zile în rândul elevilor.

..Citeste mai departe..

Incendiu la un depozit cu articole pirotehnice

Astăzi, în jurul orei 13:39, dispeceratul ISU Prahova a fost anunţat prin apelul naţional unic de urgenţă 112, despre faptul că în Parcul Industrial Ploiești, a izbucnit un incendiu la un depozit de articole pirotehnice.

La locul intervenției s-au deplasat 8 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD și 4 autospeciale de primă intervenție și comandă. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la un depozit unde erau depozitate aproximativ 8,5 tone articole pirotehnice.

S-au luat măsurile de stingere a incendiului concomitent cu cele de evacuare a personalului. Simultan s-a lucrat pentru protejarea unei încăperi învecinate, prin răcirea cu apă și evacuarea articolelelor pirotehnice din aceasta. Au ars aproximativ 4 tone de articole pirotehnice și au fost evacuate dintr-un depozit învecinat aproximativ 4,5 tone.

..Citeste mai departe..

Percheziții la persoane bănuite de tâlhărie

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din Ploiești, sprijiniți de luptători S.A.S., efectuează trei percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unei tâlhării. Din cercetări a rezultat că în cursul lunii februarie 2016, persoanele în cauză ar fi participat la comiterea unei tâlhării în municipiul Ploiești.

Vor fi puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi aduse la sediul poliției pentru audieri. Actiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției de Operatiuni speciale din cadrul I.G.P.R.

..Citeste mai departe..

Două accidente în Prahova

În această dimineață, s-au produs două accidente de circulație, unul fiind soldat cu o victim. Pe DJ 102C, la Gornet Cricov, sat Coserele, în urma impactului dintre două autoturisme, o persoană a fost rănită.

Tot azi, pe strada Democrației din Ploiești, a avut loc un autoaccident rutier, soldat doar cu pagube material.


..Citeste mai departe..

Adrian Semcu, în faţa celui de-al treilea dosar penal de corupţie?

Adrian Semcu, fost deputat PNL, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, în prezent directorul Hidro Prahova, este pe cale să fie anchetat pentru fapte de corupţie în cel de-al treilea dosar penal. Procurorii DNA Ploieşti au cerut, săptămâna trecută, Tribunalului Prahova, redeschiderea urmăririi penale într-un dosar care vizează retrocedări ilegale de teren. Deocamdată nu avem un răspuns clar privid reluarea anchetei în ceea ce îl priveşte pe Semcu, magistraţii prahoveni declinând judecara cauzei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru că Semcu era deputat la data la care se presupune că acesta ar fi săvârşit faptele.

..Citeste mai departe..

8 martie pentru doamnele trecute de 100 de ani!

În judeţul Prahova ziua de 8 martie nu a trecut fără ca femeile cu vârsta de peste 100 de ani să fie ignorate. În principal de omagierea lor s-au ocupat reprezentanţi ai Armatei României, de la care am primit acest scurt material pe care vi-l şi prezentăm.

Recunoştinţă şi respect

La început de  Mărţişor, dincolo de bucuria primăverii, sărbătorim o zi cu o semnificaţie aparte – 8  Martie, o dată din calendarul sufletelor noastre dedicată omagieri unor cuvinte minunate -  Femeia şi Mama.

..Citeste mai departe..

    57 58 59 60 61 62 63