Ultima editie tiparita in format pdf

La Alianţa Franceză din Ploieşti a fost lansat un proiect de mobilitate în domeniul educaţiei adulţilor


Proiectul se derulează pe o perioadă de 24 de luni, obiectivul central al proiectului fiind formarea competenţelor de lucru cu instrumente digitale de nouă generaţie

Miercuri, 17 octombrie a.c., Asociaţia Alianţa Franceză Ploieşti a avut bucuria şi plăcerea de a face cunoscută publicului francofon ploieştean lansarea proiectului „Le numérique à l’aide de la francophonie (N.A.F.)”, proiect nr. 2018-1-RO01-KA104-048084, depus şi ulterior aprobat în cadrul Apelului naţional la propuneri de proiecte 2018, Programul Erasmus+, Acţiunea Cheie 1 - Proiecte de mobilitate în domeniul educaţiei adulţilor pentru termenul limită 1 februarie 2018.
..Citeste mai departe..

22 de elevi de la Liceul de Artă „Carmen Sylva” din Ploieşti au obţinut premiul I la etapa zonală a Olimpiadei de interpretare instrumentală

Performanţă extraordinară a elevilor de la Liceul de Artă „Carmen Sylva” din Ploieşti care au participat, recent, la Craiova, la etapa zonală a Olimpiadei de interpretare instrumentală pentru clasele III-VIII. Astfel, din cei 24 de participanţi ai liceului ploieştean, 22 au obţinut premiul I, ceilalţi doi primind premiul II

..Citeste mai departe..

Trei poștași din Prahova acuzați de delapidare. Au furat banii pensionarilor

Zeci de pensionari din Prahova au rămas fără o parte din pensii după ce trei poștași le-au chelutit o parte din venituri. Cele mai multe cazuri au fost reclamate în comuna Bănești, dar astfel de situații au fost descoperite și la Breaza și  Brebu. Poșta Română a sesizat Poliția încă din luna decembrie a anului trecut, iar acum au fost deschise două dosare penale pe numele celor doi factori poștali suspecți de delapidare, fals și uz de fals.

..Citeste mai departe..

Activitatea SGU Ploieşti în perioada 29 februarie-4 martie

În perioada 7-11 martie a.c., SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL a efectuat mai multe lucrări pe domeniul public, după cum urmează:

1.Doborâri - 17 arbori

..Citeste mai departe..

Radu Popescu si-a lansat candidatura la Primarie

Candidatul independent pentru functia de primar al municipiului Ploiesti, Radu Popescu, a facut, ieri, lansarea oficiala a candidaturii la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova. Acesta si-a ales ca slogan de campanie 

..Citeste mai departe..

Măsuri pentru aplicarea legii privind pensiile militare de stat

Guvernul a aprobat în ședința de miercuri două hotărâri pentru aprobarea Normelor pentru aplicarea prevederilor art. 121 din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat și privind atribuțiile, organizarea și funcționarea caselor de pensii sectoriale din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și Serviciul Român de Informații.

..Citeste mai departe..

Patru primari şi organizaţia UNPR Ploieşti, alături de PNL

Partidul Naţional Liberal a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că patru primari (Măgurele, Gornet Cuib, Şirna şi Vadu Săpat), un viceprimar (Fulga) şi o mare parte din Organizaţia UNPR Ploieşti au venit alături de proiectul liberal, adeziunile acestora urmând a fi depuse la partid în perioada următoare. Senatorul Andrei Volosevici, candidatul PNL la Primăria Ploieşti, a precizat că "90% din organizaţia UNPR Ploieşti, condusă de Valentin Marcu, a venit alături de noi, procedurile de adeziune şi a altor membri fiind în derulare".
..Citeste mai departe..

PSRO și-a desemnat candidatul la Primăria Câmpina

Partidul Social Românesc a stabilit candidatul pentru alegerile locale din 5 iunie a.c. din municipiul Câmpina în persoana avocatului Nicoleta Gherman. Aceasta a fost prezentată astăzi într-o conferință de presă care a avut loc la Ploiești, la care președintele organizației județene, Mihai Apostolache, l-a avut ca invitat pe liderul național, Mircea Geoană

..Citeste mai departe..

Percheziții la 31 de persoane, suspecte de furt

Polițiștii de investigații criminale din Inspectoratul Județean de Poliție Prahova au efectuat 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autovehicule și din societăți comerciale. Perchezițiile au vizat locații din județele Prahova și Dâmbovița. Din cercetări, se pare că persoanele bănuite, începând cu luna decembrie a anului trecut, ar fi săvârșit 40 de furturi din autovehiculele de transport marfă și depozitele unei societăți comerciale. Prejudiciul creat este estimat la aproximativ 200.000 lei.

..Citeste mai departe..

Deputatul Sorin Teju s-a întors la PNL Prahova şi va candida la Primăria Vălenii de Munte

Deputatul Sorin Teju a revenit  în organizaţia PNL Prahova, după ce vreme de un an şi jumătate activase în ALDE. Acesta va candida din partea PNL pentru funcţia de primar al oraşului Vălenii de Munte.

„Am fost mereu fidel locuitorilor Văii Teleajenului, cei care m-au trimis în Parlament.

..Citeste mai departe..

Flori de la Andrei Volosevici

Senatorul Andrei Liviu Volosevici, candidatul PNL pentru Primăria Ploiești, și-a început ziua de 8 Martie cu un gest care a fost apreciat de către toți cei care l-au întâlnit. El a mers în mai multe zone ale orașului și a împărțit flori doamnelor și domnișoarelor, fiind cel mai matinal politician local din acest punct de vedere.

..Citeste mai departe..

    51 52 53 54 55 56 57