Ultima editie tiparita in format pdf

Achitări pe bandă rulantă în dosarul în care fostul șef al Poliției Prahova a fost trimis în judecată alături de Sebastian Ghiță și șefii Parchetelor din județ


Viorel Dosar, fostul comandant al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, a fost achitat, joi, de Înalta Curte de Casație și Justiție în care a fost trimis în judecată de DNA Ploiești împreună cu Sebastian Ghiță, dar și cu șefi ai Parchetelor din județ. Decizia instanței de fond nu este definitivă, astfel că procurorii anticorupție pot face contestație la competul de cinci judecători. Astfel, instanța supermă a decis să-l achite pe Liviu Tudose, fost prim procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, pentru folosire de informații nedestinate publicitații, luare de mită pe motiv că faptele nu există.

Achită pe Dosaru Viorel pentru luare de mită, flosirea de informații nedestinate publicitatii, pe motiv că faptele nu exista

 Achită pe Dosaru Viorel pentru trafic de influență și favorizarea făptuitorului pe motiv că faptele nu sunt prevăzute  de legea penală.

..Citeste mai departe..

Judecătoare din Sinaia, audiată la DNA

Judecătoarea Ruxandra Popescu, magistrat în cadrul Judecătoriei Sinaia a fost adusă marţi cu mandat la sediul DNA din Ploieşti pentru a fi audiată de procurorii anticorupţie. Potrivit unor surse judiciare, magistratul este acuzat că ar fi dat o hotărâre nelegală într-un dosar de pe urma căreia a beneficiat Marin Tudorică, fostul şef al Poliţiei Sinaia, arestat deja într-o altă cauză, în care este acuzat de trafic de influenţă şi efectuarea de activităţi ilegale incompatibile cu funcţia.

Judecătoarea ar fi primit de la Tudorică o haină de blană în valoare de 500 de euro. În schimbul acestui cadou, considerat mită de către procurori, magistratul a dat o hotărâre într-un dosar civil în urma căreia CL Sinaia a fost prejudiciat cu suma de 240.000 de euro.

..Citeste mai departe..

Radu Ionescu, vicepreşedintele CJ Prahova, trimis în judecată

Procurorii DNA din Ploieşti s-au mişcat extrem de repede în cazul fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Radu Ionescu, pe care l-au trimis în judecată la nici o lună de zile de la momentul în care a fost audiat în calitate de suspect. Ionescu a fost deferit justiţiei, luni, 21 martie, sub acuzaţia de luare de mită.

..Citeste mai departe..

S-a lansat proiectul „Tineri împotriva violenței”

Colegiul de Artă „Carmen Sylva” din Ploieşti a găzduit azi  conferința de lansare a proiectului „Tineri împotriva violenţei”, acesta urmând a se desfăşura în perioada martie – aprilie 2016.

Proiectul are drept scop formarea unei atitudini civice, în rândul tinerilor, care să limiteze violenţa la nivel familial, cu participarea a  250 de tineri, cu vîrste cuprinse între 15 si 20 de ani, elevi ai Colegiului de Arta „Carmen Sylva” din Ploieşti.

..Citeste mai departe..

Cristian Ganea, candidatul PSD la Primăria Ploieşti

PSD a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti în persoana actualului edil interimar Cristian Ganea.
Tot astăzi a fost făcut public faptul că primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, a revenit la PSD după 12 ani şi va fi coordonatorul de campanie la nivelul judeţului.
..Citeste mai departe..

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DE PRODUSE PETROLIERE

Polițiștii de ordine publică efectuează două percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi sustras produse petroliere. Vor fi puse în executare trei mandate de aducere

La această oră, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din I.J.P. Prahova, sprijiniți de luptători S.A.S., efectuează două percheziții la domiciliile unor persoane din orașul Băicoi bănuite de furt calificat.

 

..Citeste mai departe..

PNL vrea 65% dintre primăriile din judeţ

PNL Prahova şi-a lansat, ieri, la Sala Sporturilor Olimpia, candidaţii pentru alegerile locale, momentul fiind ales odată cu ziua de naştere a preşedintelui de onoare Mircea Ionescu Quintus, care a împlinit 99 de ani. La eveniment au participat copreşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, secretarul general Ilie Bolojan, amfitrioni find liderii judeţeni George Ionescu şi Iulian Dumitrescu şi candidatul la Primăria Ploieşti, Andrei Volosevici. 

..Citeste mai departe..

Gorghiu şi Blaga, la unison: Câştigăm alegerile în Prahova

Copreşedinţii PNL  Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au venit în această după-amiază la Ploieşti pentru a sărbători ziua de naştere a seniorului liberal Mircea Ionescu Quintus, ajuns la a 99-a aniversare, şi pentru a lansa candidaţii pentru funcţia de primar la alegerile locale din acest an.

..Citeste mai departe..

Mişcarea Populară Prahova a prezentat patru candidaţi la primărie

Mişcarea Populară Prahova a organizat astăzi o conferinţă de presă, în cadrul căreia preşedintele organizaţiei judeţene, Nicoleta Cătălina Băzianu, a prezentat candidaţii pentru funcţia de primar din patru localităţi.

..Citeste mai departe..

Femeie accidentată mortal la Tomşani

În această dimineaţă, o femeie aflată pe câmp şi-a pierdut viaţa după ce a fost accidentată de o semănătoare. Victima se afla la lucru în câmp şi probabil nu a fost observată de către cel care conducea utilajul.

Tot astăzi, în municipiul Ploieşti, doi pietoni au fost accidentaţi de maşini, unul în Cartierul Albert şi celălalt pe strada Transilvaniei.


..Citeste mai departe..

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, la Colegiul „Virgil Madgearu” din Ploieşti

Cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, astăzi, 15 martie, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Prahova a organizat, la Colegiul Naţional „Virgil Madgearu” din Ploieşti, o dezbatere cu tema „Comerţul on line”, popularizând astfel semnificaţia şi importanţa acestei zile în rândul elevilor.

..Citeste mai departe..

    47 48 49 50 51 52 53