Ultima editie tiparita in format pdf

S-au bătut în autobuz pentru bani furaţi şi s-au ales cu poliţiştii pe cap


Doi indivizi s-au luat la bătaie într-un autobuz în centrul Ploieştiului pentru o sumă de bani ce se afla într-un portofel pe care unul dintre ei l-a furat de la un pasager. Şoferul autobuzului ce efectua traseul 30 a sesizat incidentul unui echipaj al Poliţiei Locale Ploieşti, care îşi efectua patrularea în zona centrală, evenimentul petrecându-se în cursul nopții de miercuri, 13 decembrie a.c., în jurul orei 22.30. Polițiștii locali au procedat la coborârea din autobuz a celor doi indivizi, precum și a unei femei care îi însoțea. Persoanele respective au fost identificate ca fiind A.Liliac, de 38 ani, Ș. Mannix, de 43 ani şi M. Mihaela, de 32 ani, se certau din cauza unei sume de bani.
..Citeste mai departe..

Patru primari şi organizaţia UNPR Ploieşti, alături de PNL

Partidul Naţional Liberal a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că patru primari (Măgurele, Gornet Cuib, Şirna şi Vadu Săpat), un viceprimar (Fulga) şi o mare parte din Organizaţia UNPR Ploieşti au venit alături de proiectul liberal, adeziunile acestora urmând a fi depuse la partid în perioada următoare. Senatorul Andrei Volosevici, candidatul PNL la Primăria Ploieşti, a precizat că "90% din organizaţia UNPR Ploieşti, condusă de Valentin Marcu, a venit alături de noi, procedurile de adeziune şi a altor membri fiind în derulare".
..Citeste mai departe..

PSRO și-a desemnat candidatul la Primăria Câmpina

Partidul Social Românesc a stabilit candidatul pentru alegerile locale din 5 iunie a.c. din municipiul Câmpina în persoana avocatului Nicoleta Gherman. Aceasta a fost prezentată astăzi într-o conferință de presă care a avut loc la Ploiești, la care președintele organizației județene, Mihai Apostolache, l-a avut ca invitat pe liderul național, Mircea Geoană

..Citeste mai departe..

Percheziții la 31 de persoane, suspecte de furt

Polițiștii de investigații criminale din Inspectoratul Județean de Poliție Prahova au efectuat 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autovehicule și din societăți comerciale. Perchezițiile au vizat locații din județele Prahova și Dâmbovița. Din cercetări, se pare că persoanele bănuite, începând cu luna decembrie a anului trecut, ar fi săvârșit 40 de furturi din autovehiculele de transport marfă și depozitele unei societăți comerciale. Prejudiciul creat este estimat la aproximativ 200.000 lei.

..Citeste mai departe..

Deputatul Sorin Teju s-a întors la PNL Prahova şi va candida la Primăria Vălenii de Munte

Deputatul Sorin Teju a revenit  în organizaţia PNL Prahova, după ce vreme de un an şi jumătate activase în ALDE. Acesta va candida din partea PNL pentru funcţia de primar al oraşului Vălenii de Munte.

„Am fost mereu fidel locuitorilor Văii Teleajenului, cei care m-au trimis în Parlament.

..Citeste mai departe..

Flori de la Andrei Volosevici

Senatorul Andrei Liviu Volosevici, candidatul PNL pentru Primăria Ploiești, și-a început ziua de 8 Martie cu un gest care a fost apreciat de către toți cei care l-au întâlnit. El a mers în mai multe zone ale orașului și a împărțit flori doamnelor și domnișoarelor, fiind cel mai matinal politician local din acest punct de vedere.

..Citeste mai departe..

Zece note de 10 la Limba română. Matematica dă, în continuare, bătăi de cap, doar 38% dintre elevii prahoveni prezenţi la simularea Evaluării Naţionale obţinând note egale sau mai mari de 5.

Din datele centralizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, date referitoare la simularea Evaluării Naţionale pentru elevii clasei a VIII-a, rezultă că, la nivelul judeţului nostru, procentul notelor egale sau mai mari de 5 obţinute la Limba şi literatura română este de 68%, înregistrându-se şi zece note de 10.

..Citeste mai departe..

PNL Prahova: ”Salutăm reîntoarcerea în PNL a primarului din Floreşti, Eugen David”

Eugen David, edilul localităţii Floreşti şi unul dintre cei mai performanţi primari din judeţul Prahova, se întoarce în Partidul Naţional Liberal.

Într-un comunicat de presă al PNL Prahova se arată că “decizia primarului David de a candida la alegerile locale, ce vor avea loc în iunie, din partea PNL este îmbucurătoare şi suntem convinşi că va obţine cu uşurinţă al patrulea mandat la conducerea Primăriei Floreşti. În cei 12 ani petrecuţi în slujba locuitorilor din Floreşti, primarul Eugen David a demonstrat că este un exemplu demn de urmat pentru toţi primarii din ţară şi rezultatele sale vorbesc de la sine.

..Citeste mai departe..

A început simularea Bac-ului!

Astăzi, 7 martie, elevii claselor a XI-a şi a XII-a susţin prima probă din cadrul simulării Examenului Naţional de Bacalaureat, anume la Limba şi literatura română. Simularea “Bac-ului” continuă, pe 9 martie, cu proba obligatorie a profilului, iar pe 10 martie - exclusiv pentru elevii clasei a XII-a, proba la alegere a profilului şi specializării. Toate probele sunt scrise. Rezultatele se pot cunoaşte de către elevi pe data de 18 martie.

Simulările au un dublu obiectiv: familiarizarea elevilor cu rigorile unui examen de Bacalaureat naţional, respectiv optimizarea rezultatelor obţinute de către elevii din învăţământul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale/liceale.

..Citeste mai departe..

Primele rezultate la simulare. 91% procent al notelor peste 5 la Limba şi Literatura română la Şcoala “Sf. Vasile”

Au început să apară primele rezultate obţinute de elevi la simularea Evaluării Naţionale, deşi o statistică oficială urmează să ne fie oferită la începutul săptămânii viitoare, după cum precizau surse din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova. De reţinut că fiecare şcoală încarcă rezultatele obţinute de elevi direct pe o aplicaţie pe care o deţine Ministerul Educaţiei, nu şi inspectoratele şcolare judeţene, de aceea survenind şi această, să-i spunem, tărăgănare a emiterii rezultatelor.

 

..Citeste mai departe..

Procuror din Sinaia, urmărit penal

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de suspectul Bucur Daniel, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, judeţul Prahova, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă si luare de mită.

În ordonanţa procurorilor se arată că, în cauză, există date şi probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:

În luna februarie 2015, suspectul Bucur Daniel, în calitate de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sinaia, a pretins de la două persoane (martori denunţători) şi a beneficiat din partea acestora de executarea unor lucrări de amenajare, în valoare de aproximativ 1.000 lei, la un imobil pe care magistratul îl deţine în oraşul Comarnic.

..Citeste mai departe..

    43 44 45 46 47 48 49