ANUNȚ


Municipiul Ploiești, cu sediul în Ploiești, Piața Eroilor nr. 1 A, județul Prahova, CIF 2844855 în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Ploiești număr 288/28.06.2023 organizează, în data de 17.10.2023, ora 10:00, licitație publică (sesiunea a doua) pentru închirierea imobilului – teren în suprafață de 6 m..p, situat în Ploiești, Șoseaua Nordului-lângă stația TCE ,,Complex Mic’’, ce aparține domeniului public al Municipiului Ploiești: 

- Adresa imobil: Șoseaua Nordului-lângă stația TCE ,,Complex Mic’’; 
- Pret pornire licitatie : 140,1 lei; Taxa de participare: 500 lei; 
- Garantie de participare: 280,2 lei;
- Contravaloare documentatie de atribuire :500 lei.
Documentația de atribuire se achiziționează de la Direcția Gestiune Patrimoniu în baza unei dispoziții eliberată de Serviciul Publicitate, Valorificare Patrimoniu (Municipiul Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, etaj 4, cam. 409). Data limită pentru solicitarea clarificărilor: 04.10.2023, ora 12:00
Data limită de depunere a dosarului de participare la licitație: 11.10.2023, ora 12:00
Persoana interesată are dreptul de a solicita clarificări privind documentația de atribuire. Autoritatea contractantă are obligația de a răspunde în mod clar, complet și fără ambiguități, la orice clarificare solicitată, într-o perioadă care nu trebuie să depășească 5 zile lucrătoare de la primirea unei astfel de solicitări. 
Dosarul de participare, compus din două plicuri sigilate, unul exterior și unul interior, se depune la Registratura Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, parter. 
Ofertantul are dreptul de a transmite oferta: prin poștă și implicit direct la sediul autorității contractante. 
Oferta din plicul interior va fi depusă într-un singur exemplar semnat de către ofertant. 
Pentru cea de-a doua licitație va fi păstrată documentația de atribuire aprobată pentru prima licitație. 
În vederea desfășurării licitației fiind necesară depunerea unei singure oferte valabile în conformitate cu programul menționat mai sus, la Sala de Ședințe de la Primăria Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, etaj 1. Informații suplimentare se pot obține de la Direcția Gestiune Patrimoniu, Serviciul Publicitate, Valorificare Patrimoniu, Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, etaj 4, cam. 409 sau la telefon 0244 516699, interior 546
..Citeste mai departe..

Sute de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii prahoveni în cadrul a cinci acțiuni desfășurate ieri în Ploiești, Azuga și Vălenii de Munte

Polițiștii prahoveni au desfășurat luni, 4 septembrie, cinci actiuni, pe drumurile naționale din județ, în municipiul Ploiești, dar și în orașele Azuga și Vălenii de Munte, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. 
Astfel, în cadrul acțiunilor au fost legitimate peste 350 de persoane, au fost controlate 270 de autovehicule și au fost efectuate 190 de testări cu aparatul etilotest și drugtest. 
În total au fost aplicate 220 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 60.000 de lei.
..Citeste mai departe..

Poliția Locală Ploiești spune că a desfășurat, în acestă vară, acțiuni de patrulare în parcurile din municipiu!

Hm! Cu toate acestea, aproape noapte de noapte era golăneală în parcurile din cartiere! În ce parcuri s-a...patrulat, doar în cele din centrul civic? 

Într-un comunicat primit de la Poliția Locală Ploiești se arată că această instituție a organizat, în perioada sezonului cald, acțiuni de monitorizare în zonele de agrement aflate pe raza municipiului, pentru asigurarea unui climat de curățenie, ordine și siguranță publică și pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale. 
Astfel, în urma activităților de patrulare desfășurate atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte - se precizează în comunicat - în parcurile și locurile de joacă, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice au legitimat 1.883 de persoane și au întocmit 758 procese-verbale de contravenție, în valoare totală de 157.050 lei.
..Citeste mai departe..

Cel puțin 500 de sancțiuni aplicate de polițiști în ultimele 3 zile

În perioada 1-3 septembrie a.c., polițiștii prahoveni au desfășurat activități preventive pe raza întregului județ. 
Astfel, au fost organizate 13 acțiuni punctuale, prilej cu care s-a acționat atât pentru pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, cât și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră. 
Acțiunile s-au desfășurat cu sprijinul structurilor de investigații criminale, ordine publică, acțiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, dar și cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab.
..Citeste mai departe..

Constatările polițiștilor prahoveni la regimul rutier

Sâmbătă, 2 septembrie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Falansterului, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani.
 Întrucât conducătorul auto din orașul Boldești-Scăeni emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest indicând valoarea de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
 În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
..Citeste mai departe..

Continuă acțiunile polițiștilor prahoveni pentru reducerea riscului rutier

În ultima zi a lunii august, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au acționat, pe principalele drumuri din județ, pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
Acțiunile s-au desfășurat în municipiile Ploiești și Câmpina, în orașul Azuga, în comuna Drăgănești, dar și pe drumurile naționale din județ. 
u această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 350 de persoane, fiind controlate și aproximativ 300 de autovehicule. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Totodată, au fost reținute 5 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.
..Citeste mai departe..

Accident rutier în Ploiești!

S-au ciocnit în intersecția străzilor Vasile Milea - Carpați 

În această după-amiază, în Ploiești, a avut loc un accident rutier la intersecția străzilor Vasile Milea și Carpați. 
Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 52 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus tot de un bărbat în vârstă de 34 de ani. 
Ambele persoane implicate au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 34 de ani. 
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier
..Citeste mai departe..

Poliția prahoveană ne informează

A fost reținut de polițiști după încălcarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție

Miercuri, 30 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Ploiești au reținut un bărbat în vârstă de 33 de ani, din orașul Băicoi, bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind ordinul de protecție. 
În fapt, la data de 29 august a.c.,în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie din municipiul Ploiești, despre faptul că fostul ginere sună la interfonul apartamentului. 
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând bărbatul în cauză, din verificări reieșind faptul că pe numele acestuia, instanța de judecată a emis un ordin de protecție prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 50 de metri fața de fosta soție și de mama acesteia.
..Citeste mai departe..

Acțiunile „BLITZ” în Bușteni, Comarnic și Valea Călugărească!

Polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale însumând aproximativ 27.000 lei. Au fost reținute trei permise de conducere

Polițiștii Serviciului Rutier Prahova au desfășurat ieri, 29 august, o acțiune pe drumurile naționale din județ, în orașele Bușteni și Comarnic, și în comuna Valea Călugărească. Au fost controlate peste 150 de autovehicule și au fost efectuate aproximativ 100 de testări cu aparatele etilotest și drugtest. 
S-au aplicat 84 de sancțiuni contravenționale, 20 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 9 pentru abateri săvârșite de bicicliști, 9 pietonilor, dar și două conducătorilor auto depistați la volan sub influența alcoolului.
..Citeste mai departe..

Polițiștii au donat sânge!

Totuși, de ce România nu are sânge și trebuie să se doneze după ce se produce o calamitate?

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova s-au mobilizat într-un gest de compasiune și dăruire și au donat sânge. În urma acestei acțiuni, de donare de sânge, cei 70 de polițiști au contribuit cu picătura lor de speranță pentru cei care luptă pentru recuperare, în contextul actual. 
Prin această acțiune, am dorit să arătăm că suntem nu doar forța de ordine în comunitate, ci și prieteni și colegi dedicați. Cu toții formăm o echipă și suntem uniți în fața provocărilor și când e cazul, chiar a suferinței. În aceste momente dificile, ne-am unit resursele pentru că noi credem în puterea exemplului”, se precizează, printre altele, într-un comunicat de presă transmis de IPJ Prahova.
..Citeste mai departe..

Accident rutier în lanț produs astăzi în Ploiești, în intersecția străzilor Alexandru Depărățeanu - Văleni

Patru autoturisme implicate!

Astăzi, 28 august a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în intersecția străzilor Alexandru Depărățeanu - Văleni s-ar fi produs un accident rutier. 
Din primele verificări a reieșit faptul că o femeie în vârstă de 74 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru Depărățeanu la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani care tracta o platformă pe care era fixat un alt autoturism. 
În urma coliziunii autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani a fost proiectat într-un altul oprit pe trotuarul din stânga a sensului de mers Nord către Centru.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6 7