Ultima editie tiparita in format pdf

„Notificare” înainte de blocarea roţilor! Next level!


Băieţii de la SGU, de la departamentul ce se ocupă de blocarea roţilor maşinilor parcate pe trotuar, aplică acum o nouă metodă în speţa respectivă?
Se ştia că se trecea direct la blocarea unei roţi, dar iată că acum se arată că îţi ataşează, întâi, o hârtie sub ştergător (dar dacă maşina nu are ştergător?) prin care te înştiinţeză că ai parcat necorespunzător şi te somează că, dacă nu iei măsuri, atunci îţi blochează o roată! Păi, nu puteaţi proceda aşa şi înainte, în toate cazurile, şi să nu vă aruncaţi din prima cu blocatul roţilor
..Citeste mai departe..

Copil de 10 ani căzut într-un fost baraj

Pompierii prahoveni au încheiat cu succes, aseară, o operaţiune dificilă pentru salvarea unui copil de 10 ani căzut într-un fost baraj. Un adult a intrat în apă şi l-a susţinut, dar debitul apei era foarte mare, însă, din fericire, pompierii au reuşit să scoată din apă ambele persoane. Potrivit ISU Prahova, cele două persoane erau la aproximativ 50 de metri faţă de mal. ”Intervenţia este dificilă din cauza debitului foarte mare al apei în contextul fenomelor hidrologice”, au transmis pompierii
..Citeste mai departe..

Trafic blocat în Bușteni din cauza aluviunilor

În această dimineață, traficul rutier a fost blocat pe DN 1, în orașul Busteni, zona Penny, km 130, în urma precipitațiilor abundente, înregistrându-se scurgeri de apă și aluviuni de pe străzile din amonte). Echipajul de poliție prezent la fața locului a luat decizia ca traficul să fie deviat prin zona Zamora.
PS. După circa două ore traficul a revenit la normal. 
..Citeste mai departe..

Au început să ruginească panourile publicitare stradale care erau folosite în propaganda pentru purtarea măştilor!

Uitaţi cum arată un panou publicitar stradal situat chiar în centrul municipiului Ploieşti, în faţa blocului „7 etaje”!
Se observă cum a ruginit şi se... preling materiale din el! Aşa ceva reprezintă un pericol pentru populaţie, mai ales pe timp de vijelie putându-se desprinde bucăţi de tablă şi să-i rănească pe cei aflaţi în preajma sa.
Dar nici maşinile din zonă nu sunt sigure, acolo fiind şi o parcare.
De ce panourile publicitare nefolosite şi aflate într-o stare vizibilă de degradare mai sunt ţinute în... picioare?
Ne aducem aminte că acest panou cu pricina era folosit, de către autorităţi, pentru a face propagandă măştilor, scriind „Poartă mască. Fii responsabil”!
Sigur că da, dacă ar fi fost atât de bună masca supunerii ar fi dispărut mai de mult covidul!
Iată că de la atâta purtat de mască s-a ruginit... faţa panoului! Sperăm că sesizaţi metafora
..Citeste mai departe..

Parcometre cu... probleme!

SGU răspunde că „au fost câteva probleme, în cursul dimineţii (n.r. 16 iulie), care au fost rezolvate...”

Ceva nefiresc s-a întâmplat cu parcometrele, în Ploieşti! De exemplu, în parcarea de la Halele Centrale, cetăţenii nu primeau bon fiscal pentru suma achitată, bon care să justifice plata aferentă! Era cam naşpa treaba asta!
Ei bine, dacă un nene nu achită locul unde îşi parchează maşina i se blochează autovehicolul, că aşa scrie pe site-ul SGU (sguploiesti.ro): „Neachitarea tarifului de parcare, conform actelor normative locale, are drept consecinţă aplicarea măsurii de blocare a autovehiculului”!
..Citeste mai departe..

Fenomenul „recoltării” peturilor din tomberoane revine, în Ploieşti!

Pe lângă insuportabila caniculă, ploieştenii sunt nevoiţi să îndure şi munţii de gunoaie şi resturi menajere ce sunt prezente peste tot, pe trotuare, pe lângă ghene, pe lângă tomberoane.
Mirosul specific gunoiului se simte până şi în casele oamenilor şi vă daţi seama cum este pe timp de caniculă!
Acest tablou este completat de către o anumită categorie de persoane care vin fie cu căruţele, fie cu un căruţ mai mare şi... culeg peturi pentru a le pune în saci şi a le vinde.
Pentru a ajunge la peturi, indivizii ăştia mai cotrobăie şi prin sacii cu gunoi, împrăştiind mizeria prin zona respectivă. Dacă îndrăzneşti să le reproşezi ceva sar cu gura lor mare şi eşti nevoit să le auzi înjurăturile specifice.
..Citeste mai departe..

ANUNŢ

Municipiul Ploieşti, cu sediul în Ploieşti, Piaţa Eroilor nr. 1 A, judeţul Prahova, CIF 2844855 în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Ploieşti nr. 208/17.06.2021 organizează în data de 30.07.2021 ora 10:00 licitaţia publică pentru atribuirea în baza unui contract de licenţă exclusivă cu titlu oneros a 6 mărci „FC PETROLUL PLOIEŞTI" - M 2006 09867, „PETROLUL 95" - M 2007 06697, „PETROLUL 52" - M 2007 06696, „FC PETROLUL PLOIEŞTI 1924" - M 2006 09869, „FOTBAL CLUB PETROLUL" - M 2006 10057, „PETROLUL PLOIEŞTI" - M 2007 02960, aflate în proprietatea privata a Municipiului Ploieşti:

 Obiectul licitaţiei: Atribuirea în baza unui contract de licenţă exclusivă cu titlu oneros a 6 mărci: „FC PETROLUL PLOIEŞTI" -

M 2006 09867, „PETROLUL 95" – M 2007 06697, „PETROLUL 52" – M 2007 06696, „FC PETROLUL PLOIEŞTI 1924" - M 2006 09869, „FOTBAL CLUB PETROLUL" – M 2006 10057, „PETROLUL PLOIEŞTI"

- M 2007 02960

Preţ pornire licitaţie (lei):  100913

Taxa de participare (lei): 6000

Garanţie de participare (lei): 100913

Contravaloare documentaţie de atribuire (lei): 1000

 Licitaţia publică va avea loc în data de 30.07.2021 orele 10:00, la sediul Municipiului Ploieşti în P-ţa Eroilor nr.l, în Sala de Şedinţe situată la etajul 1, judeţul Prahova.

..Citeste mai departe..

Peste tot, în Ploieşti, întâlneşti aşa ceva!

Ce credeţi, ar fi bine ca cei care se ocupă să mâzgălească faţadele clădirilor să fie puşi, ca pedeapsă, să strângă gunoiul din oraş?

Uitaţi-vă şi dumneavoastră, oameni buni, ce aspect urât poate să aibă Ploieştiul din cauza acestor mâzgăleli de pe faţadele multor clădiri din oraş!
Parcă ne-am afla undeva la periferie sau într-un loc unde civilizaţia nu a ajuns.
Asta nu e artă, nu e graffiti! E pur şi simplu mâzgăleală, făcută mai mult în bătaie de joc!
Ce o fi în capul ăstora de se cred „artişti” şi dau cu vopsea pe clădiri? Dar autorităţile ce măsuri iau pentru ca aceste „desene” să nu mai apară pe faţada clădirilor?
..Citeste mai departe..

Orgie sexuală între minori, în centrul Ploieştiului, la fostul WC public!

Ştire şocantă în Ploieşti. Mai mulţi adolescenţi, cu vârste între 13 şi 15 ani, au organizat, sâmbătă seara, o orgie sexuală, cu o fetiţă de numai 10 anişori, într-un loc public din centrul Ploieştiului, mai exact acolo unde funcţiona singurul WC public din centrul Ploieştiului.
Chiar dacă intrările în fostul WC public sunt acoperite cu scânduri şi tablă, adolescenţii le-au dat la o parte şi au pătruns în incintă, unde şi-au făcut de cap! Totul a ieşit la iveală după ce s-au filmat şi filmuleţele porno au fost puse pe instagram. Părinţii au aflat şi au alertat Poliţia.
Fata a povestit părinţilor că a fost obligată să facă sex, dar ea s-ar fi opus, de aici şi rănile de la mâinile sale. Se apre că unul dintre băieţi ar mai fi încercat să o ademenească pe fetiţă şi într-o scară de bloc, pentru a întreţine relaxii sexuale cu ea, dar fata a refuzat, fiind agresată apoi de băiat, după cum se precizează în ştirile de la Antena 1. Fata a fost audiată de Poliţie, în prezenţa părinţilor şi a reprezentantului Protecţiei Copilului şi a unui avocat din oficiu
..Citeste mai departe..

Accident pe DJ 100 B

O autoutilitară condusă de un bărbat de 64 de ani circula pe DJ 100 B dinspre Fulga către Drăgănești și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe DN 1D dinspre Albești către Ciorani, condus de un bărbat de 39 de ani. Victimele, femei, pasagere în autoutilitară, una de 60 de ani și o alta de 36 de ani au fost transportate la spital

..Citeste mai departe..

Furtuna a rupt mai mulţi copaci în Ploieşti

Ce ne pregăteşte Natura pentru acestă săptămână

Vremea s-a dezlănțuit şi în Ploieşti, pe 11 iulie. A fost una dintre cele mai puternice furtuni din această vară, producând multă îngrijorare în rândul oamenilor.
Vântul a bătut atât de puternic încât mai mulți copaci au fost rupţi şi au fost prăbuşiţi la pământ, îngreunând circulaţia pe trotuare, pe străzi. A plouat torenţial, cu picături mari, pe alocuri cu grindină, încât ieşea fum din pământ!
Erau imagini apocaliptice! Pentru această săptămână se anunţă o vreme extrem de caniculară în Ploieşti, cu temperaturi de 33-34 de grade Celsius şi cu un disconfort termic accentuat
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6 7