Ultima editie tiparita in format pdf

ANUNT


                                                                                                                                                                   APROBAT,
                                                                                                                                                    PRIMAR,
                                                                                                                                        Adrian Florin Dobre

Municipiul Ploiești, cu sediul în Ploiești, Piața Eroilor nr. 1 A, județul Prahova CIF 2844855 în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Ploiești nr. 61/27.02.2020 organizează in data de 24.08.2020 ora 1000 licitația publică, pentru închirierea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință situate în Piața Victoriei – Pietonal Nichita Stănescu, după cum urmează:

1. Ansamblul format din Modulele 1, 2, 3 si 4: Preț pornire licitație (874 lei); Taxă de participare (200 de lei); Garanție de participare (2.500 lei);

2. Ansamblul format din Modulele 5 și 6: Preț pornire licitație (874 lei); Taxă de participare (200 de lei); Garanție de participare (2.500 lei)

3. Ansamblul format din Modulele 7 si 8: Preț pornire licitație (874 lei); Taxă de participare (200 de lei); Garanție de participare (2.500 lei)

4. Ansamblul format din Modulele 17, 18, 19 si 20: Preț pornire licitație (874 lei); Taxă de participare (200 de lei); Garanție de participare (2.500 lei)

5. Ansamblul format din Modulele 21, 22, 23 si 24: Preț pornire licitație (874 lei); Taxă de participare (200 de lei); Garanție de participare (2.500 lei)

6. Ansamblul format din Modulele 25, 26, 27 si 28: Preț pornire licitație (874 lei); Taxă de participare (200 de lei); Garanție de participare (2.500 lei)

7. Ansamblul format din Modulele 29, 30, 31 si 32: Preț pornire licitație (874 lei); Taxă de participare (200 de lei); Garanție de participare (2.500 lei)

8. Ansamblul format din Modulele 41, 42, 43 si 44: Preț pornire licitație (874 lei); Taxă de participare (200 de lei); Garanție de participare (2.500 lei)

9. Ansamblul format din Modulele 45, 46, 47 si 48: Preț pornire licitație (874 lei); Taxă de participare (200 de lei); Garanție de participare (2.500 lei)

10. Ansamblul format din Modulele 49, 50, 51 si 52: Preț pornire licitație (874 lei); Taxă de participare (200 de lei); Garanție de participare (2.500 lei)

11. Ansamblul format din Modulele 53, 54, 55 si 56: Preț pornire licitație (874 lei); Taxă de participare (200 de lei); Garanție de participare (2.500 lei).

Documentația de atribuire se achiziționează de la Direcția Gestiune Patrimoniu, Serviciul Publicitate, Valorificare Patrimoniu, (Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr. 1 A, etaj 4, cam. 409). Contravaloarea documentației de atribuire este de 200 lei si se achita la casieria Municipiului Ploiești in baza unei dispoziții eliberata de Serviciul Publicitate, Valorificare Patrimoniu
..Citeste mai departe..

Bărbat reținut pentru conducere fără permis

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Urlați efectuează cercetări într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. La data de 17 iulie a.c., polițiștii au oprit pentru control, în Urlați, un autoturism condus de către un bărbat. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, unde a refuzat prelevarea.
..Citeste mai departe..

Biciclist accident pe trecerea de pietoni pe DN1B

În această dimineață, traficul rutier a fost blocat pe banda 1 de mers a sensului Ploiești-Buzău, pe DN1B, în comuna Valea Călugărească, din cauza unui accident rutier. Din primele verificări, un bărbat ce traversa pe trecerea de pietoni pe lângă bicicletă, a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de o femeie de 42 de ani, care circula pe direcția Ploiești-Buzău. Rezultatul testării cu aparatul etilotest în cazul conducătorului auto a fost negativ. Bărbatul de 60 de ani (biciclistul) a fost transportat la spital. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier și luării măsurilor legale
..Citeste mai departe..

Mircea Negulescu, plasat în control judiciar pentru 60 de zile

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins joi seara cererea Secţiei speciale de arestare preventivă a lui Mircea Negulescu (fost procuror al DNA Ploiești), acesta fiind plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Fostul procuror DNA are interdicţia să plece din ţară şi să ia legătura cu Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă, care sunt părţi vătămate în dosar. Potrivit deciziei instanţei, Mircea Negulescu trebuie să se prezinte periodic la Poliţia Ploieşti şi nu are voie să comunice sau să ia legătura, direct sau indirect, cu persoanele vătămate Sebastian Ghiţă, Victor Ponta, Chirilă Sorin Adrian şi Iordăchescu Ionuţ Alexandru şi nici cu martorii Stroe Cecilia Cristina, Bănică Monica Gabriela, Vlad Cosma, Păvăleanu Marcel Cristian şi Bizniche Gheorghe. Sub control judiciar a fost plasat pentru 60 de zile şi fostul poliţist Mihai Iordache, care a fost reţinut miercuri alături de Mircea Negulescu, relatează Agerpres
..Citeste mai departe..

Mașini noi pentru polițiștii prahoveni

20 de autospeciale noi, care fac parte din programul de reînnoire a parcului auto al Poliției Române din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, au ajuns la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova. Autospecialele au fost distribuite atât în mediul urban, cât și în mediul rural, urmând a fi folosite de polițiștii rutieri și cei de ordine publică. Imaginea mașinilor a fost schimbată printr-o nouă colantare

..Citeste mai departe..

Ne-au invadat antenele 5G!

În timp ce ţările occidentale au ajuns la concluzia că nu este bine cu 5G, luând decizia să demonteze antenele, iată că în Ploieşti este o adevărată invazie de astfel de antene pentru tehnologia 5G!

Ploieştiul a fost invadat de antene 5G. Acestea au fost montate pe blocuri şi de 10 etaje, dar şi pe cele de 4 etaje, precum şi pe clădiri părăsite, cum ar fi clădirea de pe Democraţiei, care adăpostea, cândva, Poşta. Au apărut ca ciupecile după ploaie, mai ales în timp ce nou ni se spunea să stăm în case că vine covidul şi ne infectează!
Antenele se pot observa pe blocurile situate pe străzile Cantacuzino, Gh. Doja, Malu Roşu, Democraţiei etc.
Ciudat este faptul că, încă, nu a fost aprobată utilizarea tehnologiei militare 5G pe teritoriul României, dar cu toate acestea unii s-au grăbit şi au montat deja antenele
..Citeste mai departe..

Bonuri de masă pentru beneficiarii pensiei minime garantate

Persoanele în vârstă de peste 75 de ani care beneficiază de pensia socială minimă garantată în valoare de 704 lei urmează să primească bonuri de masă, a anunţat ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru. Persoanele vizate de această măsură vor primi lunar tichete electronice în valoare de 180 de lei, pe care le pot folosi pentru a achiziţiona mese calde de la unităţile autorizate, a explicat Violeta Alexandru, într-o postare pe Facebook. Ministrul Muncii a explicat că bonurile valorice vor fi transmise beneficiarilor de către Primării. "Primăriile vor transmite atât tichetele către pensionari cât şi informaţii cu privire la unităţile autorizate, acolo unde acestea se pot utiliza", a notat Violeta Alexandru. La începutul anului, aproximativ 900.000 de persoane erau beneficiari ai pensiei sociale minime garantate în valoare de 704 lei
..Citeste mai departe..

România se trezeşte!

Protest de amploare în Piaţa Victoriei împotriva încălcării drepturilor omului prin Legea carantinării şi împotriva dictaturii medicale practicate în numele unui virus numit covid-19

Poporul spune „Nu” carantinării forţate! Poporul spune „Nu” vaccinării obligatorii!

Mii de oameni au fost prezenţi duminică, 12 iulie, la un protest spontan în Piaţa Victoriei din Bucureşti, desfăşurat împotriva Legii carantinării „concepută” de către Guvernul Orban şi susţinută de secretarul de stat Raed Arafat. Este, iată, un semn că România se trezeşte şi pare că reintră pe un făgaş normal al luptei împotriva abuzurilor.
Dacă în anii precedenţi era vorba despre abuzuri din justiţie, acum au apărut abuzurile în numele medicinei, al sănătăţii
..Citeste mai departe..

10 cazuri de Covid la Primăria Brazi

Zece angajaţi ai Primăriei Brazi au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus, tot personalul fiind testat după depistarea primului caz. Primarul Leonaş Radu a declarat, luni, pentru AGERPRES, că primul caz a apărut în cursul săptămânii trecute, în acest context dispunând testarea tuturor angajaţilor din primărie, dar şi a celor de la Poliţia Locală. În urma acestui demers, zece angajaţi ai primăriei au fost depistaţi pozitiv. Clădirea primăriei a fost deja supusă procesului de dezinfecţie, iar personalul se află fie în izolare, fie la spital, după caz..Citeste mai departe..

A murit primarul din Valea Călugărească

Vasilică Neacșu, primarul comunei Valea Călugărească, a murit azi noapte, în urma unui infarct. “Suntem foarte triști. Echipa social-democrată de la Prahova a pierdut un lider puternic. Colegul și prietenul nostru Neacșu Vasilică, primar de suflet și de facto al comunei Valea Călugărească, a plecat dintre noi. Nu ne pregătește nimeni pentru astfel de momente, de aceea singurul lucru pe care îl putem face este să ne exprimăm durerea și frustrarea prin cuvinte. Cu tristețe în suflet, plângem alături de familie! Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te aibă în pază!”, se arată într-un mesaj al PSD Prahova

..Citeste mai departe..

Parcare pe carosabil. Doar pentru că e gratis?

Nu de puține ori, traficul rutier în zona centrală a municipiului Ploiești este blocat din cauze multiple.
Cea mai logică este numărul mare de mașini, dar sunt și alte considerente pentru care șoferii își fac nervi la volan, cum ar fi treceri de pietoni prea dese sau parcarea neregulamentară a mașinilor de către alți ...șoferi.
Azi ne vom ocupa de acest din urmă aspect.
Cele mai vulnerabile zone din acest punct de vedere sunt cele de pe strada Cuza Vodă și de pe strada Basarabilor. Nu de puține ori aici se fac efectiv coloane de mașini care obturează, în cel mai bun caz, câte o bandă de mers.
Asta în condițiile în care noua parcare de pe strada Cuza Vodă are mereu locuri libere. Numai că acolo plătești 2 lei pe oră, pe când pe carosabil e gratis! Sau, mă rog, poate fi și foarte scump, dacă ai ghinionul să vină cei de la SGU și să îți blocheze roțile. Mulți spun că își doresc o țară ca afară, dar acolo nu (prea) poți face astfel de “aroganțe” cu parcarea, pentru că iei imediat amendă.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6