Ultima editie tiparita in format pdf

Cerere în căsătorie inedită la Şcoala de Agenţi de Poliţie Câmpina. Ministrul Carmen Dan a fost complice


Cerere în căsătorie inedită la Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina, în timpul ceremoniei de absolvire a cursurilor prompiţiei 2015-2017. Una dintre eleve a avut parte de cel mai frumos moment al vieţii, atunci când iubitul său, a invitat-o să iasă din formaţie şi a cerut-o în căsătorie de faţă cu profesorii, colegii, oficiali din IGPR, dar şi în prezenţa ministrului de Interne, Carmen Dan.

Geanina Gheorghe a fost invitată de iubitul său, Ionuţ Georgescu, să vină în faţa tribunei cu oficiali din Ministerul de Interne şi a întrebat-o, la microfon, dacă vrea să-i devină soţie. Tânărul a îngenuncheat emoţionat şi i-a înmânat iubitei sale un imens buchet de flori, dar şi inelul de logodnă.

..Citeste mai departe..

Arestări pe bandă rulantă într-un dosar de trafic de droguri. 18 persoane au fost trimise în spatele gratiilor


18 persoane, din Prahova și Dâmbovița, au fost arestate  prevenitv şi alte 12 au fost plasate în control judiciar într-un dosar de trafic şi consum de droguri de risc şi mare risc, instrumentat de procurorii DIICOT Ploieşti. Este una dintre cele mai complexe anchete derulate de procurorii DIICOT din Ploiești în care au fost efectuate zeci de percheziţii la domiciliile suspecţilor, traficanți și consumatori, din Dâmboviţa, Bucureşti, Ilfov şi Prahova, iar  aproape 200 de suspecţi au fost aduşi la sediul Parchetului pentru audieri.

..Citeste mai departe..

Patru zile de sărbătoare, la Ploiești, pentru Ziua Internațională a Copilului

Patru zile de distracție și spectacole au fost organizate de municipalitatea ploieșteană și de alte instituții pentru a marca Ziua Internațională a Copilului. Începând cu dimineața zilei de 1 iunie și până pe 4 iunie seara, copiilor, dar și părinților lor, le-au fost oferite numeroase programe distractive, cu o pleiadă de activități care mai de care mai atractive, mai ceva ca la Zilele Ploieștiului! După ce copilăria a... inundat „Bătrânul Bulevard” (parada micuților artiști de la Palatul Culturii pe Bulevardul Independenței), a urmat deschiderea Festivalului Ploieşti –Magie, Feerie şi Poveşti – cu fanfară, paradă de păpuşi gigant, marionete, statui vivante, artişti pe picioroange.
..Citeste mai departe..

„Spărgătorii” de tomberoane au invadat Ploieştiul!

Cartierul Ienăchiţă Văcărescu, una din „ţintele” preferate ale „afaceriştilor” cu peturi

Cartierul Ienăchiţă Văcărescu din Ploieşti tinde să devină o zonă de haos, în care tot mai multe personaje îşi fac de cap, fără să le pese că mai sunt oameni în jurul lor sau că există o legislaţie ce trebuie respectată. Contribuie din plin la acest „tablou” sinistru clanuri de indivizi, individe şi odraslele lor care vin, aproape zi de zi, la ghenele de gunoi pentru a-şi umple sacii şi căruţele cu peturi, iar ce rezultă din „invazia” acestora vă puteţi imagina! Se întâmplă în parcul din spatele blocurilor 141, aflate pe strada Zimbrului, locul cu pricina fiind vecin cu o mică parcare.
..Citeste mai departe..

Să-i sărbătorim pe copii de ziua lor!

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, în Ploieşti vor avea loc,în primele patru zile ale lunii iunie, o serie de activităţi diversificate dedicate celor mici: spectacole cu muzică şi dans, teatru, concerte susţinute de artişti binecunoscuţi, concursuri, sport, ateliere de pictură, origami, aeromodele, şah etc.
Dar iată care este programul complet al acestor activităţi dedicate copiilor:
1 iunie – joi 10.00 -13.00 - Copilăria Inundă Bătrânul Bulevard - editia XXI; Palatul Culturii, scenă: ora 17.30 - Deschiderea Festivalului Ploieşti –Magie, Feerie şi Poveşti – fanfară, paradă păpuşi gigant, marionete, statui vivante, artişti pe picioroange; ora 18.00 – Spectacol muzical susţinut de artiştii Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploieşti; ora 19.00 – „Frumoasa şi bestia” – Teatrul „Toma Caragiu” secţia pentru copii „Ciufulici”
..Citeste mai departe..

Jaf în stil mafiot în Prahova

Două femei, atacate de mascaţi în apartament de unde au furat 70.000 de euro

Jaf în stil mafiot în oraşul prahovan Urlaţi. Două femei, mamă şi fiică, au fost atacate în propriul apartament de mai multe persoane rămase până în prezent neidentificate. Tâlharii au reuşit să fure din casa celor două victime 70.000 de euro, bani proveniţi din vânzarea unor terenuri. În cauză a fost deschis un dosar penal, iar poliţiştii încearcă să dea de urma vinovaţilor.

Atacul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar hoţii au intrat în casă după ce au forţat cu o rangă metalică geamul de la bucătăria apartamentului situat la parterul unui bloc din centrul oraşului Urlaţi.

Unul dintre hoţi, despre care victimele susţin că era o femeie, a bruscat-o pe fiica bătrânei pe care a şi forţat-o să spună unde sunt ascunşi banii.

..Citeste mai departe..

La mulţi ani, Ploieşti!

Numeroase activităţi au fost puse la dispoziţia ploieştenilor pentru a sărbătorii Zilele Oraşului. De vineri şi până duminică seara, Ploieştiul s-a aflat sub…asediul spectacolelor, cu muzică şi dansuri pentru toate gusturile, plus serii de acţiuni distractive susţinute atât în centrul civic, cât şi în Parcul Tineretului de la Sala Sporturilor Olimpia. Ploaia torenţială de sambătă după-masa i-a încurcat umpic pe organizatori, care s-au văzut nevoiţi să renunţe la unele acţiuni palnificate pentru acea zi şi oră. Sărbătoarea a fost deschisă, vineri, de o paradă a portului popular din oraşele înfrăţite: Hânceşti, Harbin, Asproyrgos, Lefkada, Amaroussion, după care, pe scena amplasată în zona Palatului Culturii, au început spectacolele, la care şi-au adus contribuţia artişti şi cântăreţi renumiţi din ţară.
..Citeste mai departe..

Comuna Adunați din Prahova fierbe. Cheloo de la Paraziții, condamnat să muncească la școala din sat

Cătălin Ștefan Ion, solistul trupei Paraziți, cunoscut publicului după porecla Cheloo, s-a transformat peste noapte în subiectul principal de discuții al micii comunități din localitatea prahoveană Adunați, după ce s-a aflat că vedeta va trebui să presteze muncă neremunerată, timp de o sută de zile, la școala generală din comună. Cheloo a fost condamnat, săptămâna trecută, în dosarul în care a fost acuzat pentru trafic și consum de droguri, cauză instrumentată de procurorii DIICOT Ploiești.

 De fapt a fost vorba despre un acord de recunoaștere, procedură a Noului Cod Penal, care permite inculpatului să-și recunoască și să-și asume vina pentru o ilegalitate comisă de el. Concret, Cheloo a bătut palma cu procurorul de caz, a acceptat încradrarea juridică de trafic și consum de droguri și a acceptat pedeapsa propusă de doi ani de închisoare cu suspendare, 180 de zile de amendă penală, care se traduce în bani la suma de 4500 de lei, și la interzicerea unor drepturi.

..Citeste mai departe..

Cetaţean moldovean reţinut pentru port de armă albă

În cursul zilei de joi, 18.05.2017, în jurul orei 10.40, un echipaj al Poliţiei Locale Ploieşti, care însoţea lucrătorii S.C. Transport Călători Express S.A. în activitatea de verificare a legitimaţiilor de călătorie, a depistat un bărbat ce călătorea fraudulos pe traseul 44 şi nu deţinea documente de identificare.

..Citeste mai departe..

Zilele Ploieştiului 2017

Vineri, 19 mai, începând de la ora 18:00, în centrul civic din Ploieşti va avea loc deschiderea activităţilor dedicate Zilelor Ploieştiului, cu o paradă portului popular din oraşele înfrăţite: Hânceşti, Harbin, Asproyrgos, Lefkada, Amaroussion. Pe scena amplasată în zona Palatului Culturii va fi spectacol de muzică tradiţională din China, spectacol de muzică şi dansuri greceşti, concert Adela Dumitrache, iar după ora 21:00, Emil Drăgoi va susține un recital de excepție
..Citeste mai departe..

Drama unei mame

Ea este obligată de instanță să-și predea fetița, de doar șase ani, tatălui, cetățean italian

Irina Bucur, o ploieșteancă în vârstă de 40 de ani, se luptă de șase ani să-și câștige dreptul de a-și crește fetița, al cărei tată biologic este un cetățean italian cu care femeia a avut o relație. Drama acestei mame începe chiar din primele săptămâni de sarcină, pe vremea când locuia în casa partenerului său, Emiliano Bontempi. Pentru că a avut mari probleme de sănătate, Irina a fost nevoită să renunțe la serviciu cât timp a fost însărcinată, iar neaunsurile financiare și-au spus cuvântul asupra relației sale conjugale 

..Citeste mai departe..

Un îngrijitor de la Grădina Zoologică a murit înțepat de o viespe uriașă

Scandal la Ploiești în urma unei tragedii care a avut loc duminică dimineață la Grădina Zoologică Bucov. Un angajat a murit, după ce a intrat în șoc anafilactic, în urma unei înțepături de viespe. Singura soluție pe care au găsit-o, pentru moment, reprezentanții Primăriei Ploiești, a fost să închidă Parcul Constantin Stere, până ce se va găsi o soluție pentru eliminarea pericolului provocat de viespea periculoasă, de mari dimensiuni, care atacă în special în zilele de vară senine

..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5