Ultima editie tiparita in format pdf

Anunţ


Municipiul Ploiești, cu sediul în Ploiești, Piața Eroilor nr. 1 A, județul Prahova CIF 2844855 în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Ploiești nr. 297/31.08.2020 organizează in data de 01.10.2020 ora 10:00 licitația publică pentru vânzarea imobilului teren în suprafață de 84 m2, situat în Ploiești, str. Luca Arbore nr. 10A – domeniu privat al Municipiului Ploiești:

Adresă mobil: Ploiești, str. Luca Arbore nr. 10A;
Preț pornire licitație (lei fără TVA - 19.488,00;
Taxa de participare(lei) - 250;
Garanție de participare(lei) - 1.948,80;
Contravaloare documentație de atribuire(lei) - 500.

Documentația de atribuire se achiziționează de la Direcția Gestiune Patrimoniu (Municipiul Ploiești, Piața Eroilor nr. 1 A, etaj 4, cam. 409) în baza unei dispoziții eliberată de Serviciul Publicitate, Valorificare Patrimoniu
..Citeste mai departe..

Un tânăr amenință că se sinucide pentru că l-a părăsit soția!

În dimineața zilei de 28 august a.c., în jurul orei 06:45, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Boldeşti-Scăeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-ar afla pe o antenă vis a vis de primăria Boldești Scăeni și amenință că se aruncă pentru că este părăsit de soție. La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, care au constatat că cele sesizate se confirmă, persoana fiind identificată drept un bărbat de 32 de ani din localitate. Polițiștii împreună cu reprezentanții ISU desfășoară activități pentru determinarea persoanei să coboare, asigurarea ordinii și liniștii publice în zonă și aplicarea măsurilor legale
..Citeste mai departe..

Gunoi peste gunoi în oraşul european Ploieşti!

Priviţi aceste imagini şi vedeţi în ce hal a ajuns Ploieştiul din punct de vedere al civilizaţiei. Gunoaiele întinse pe o suprafaţa largă în jurul ghenelor de gunoi sunt extrem de sugestive, sunt rezultatul indiferenţei unora faţă de semenii lor, faţă de sănătate, că tot traversăm o periroadă în care se pune preţ pe sănătate. Nu înţelegem de ce atunci când se întâmplă să se vină cu utilaje pentru a se lua gunoiul din tomberoane, nu se iau şi resturile menajere aruncate pe lângă tomberoane. Vedem vasuri WC, cartoane, saltele, pungi cu resturi menajere şi câte şi mai câte, care zac în arşiţa soarelui, răspândit mirosuri oribile şi bacterii ce pot fi periculoase pentru sănătatea omului
..Citeste mai departe..

Mașini dintr-un service arse într-un incendiu la Bușteni

Pompierii militari au fost în alertă marți, după ce, la ora 10.23, a izbucnit un incendiu la un service auto din localitatea prahoveană Bușteni. La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenției, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 180 mp, cuprinzând și o parte din autoturismele aflate în interior. La fața locului au acționat patru autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. 13 pompieri militari au acţionat timp de aproximativ patru ore pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum şi pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.
..Citeste mai departe..

Zeci de candidaţi au absentat de la prima probă a Bac-ului de toamnă

Luni, 24 august, a început sesiunea de vară-toamnă a examenului naţional de Bacalaureat, odată cu susţinerea probei scrise la Limba şi literatura română.
De evidenţiat faptul că şi acum au lipsit numeroşi candidaţi în Prahova. Este vorba despre 83 de candidaţi care nu s-au prezentat la această probă.
Numărul celor care au participat la proba de română a fost de 288. Un candidat a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă.
Celelalte probe se vor desfășura conform următorului calendar: 25 august: proba obligatorie a profilului - E.c); 26 august: proba la alegere a profilului și specializării - E.d); 27 august: proba la Limba și literatura maternă - proba E.b)
..Citeste mai departe..

Asistentă de la Serviciul de Ambulanță Prahova, moartă din cauza coronavirsului

O asistentă în vârstă de 50 de ani de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova, confirmată cu noul coronavirus, a murit duminică dimineață, a anunțat Prefectura Prahova, citată de Mediafax.

Femeia, care suferea de obezitate si diabet, a fost internată la Spitalul CFR din Ploiești, iar după ce starea i s-a agravat a fost transferată cu elicopterul la spitalul din Medgidia

..Citeste mai departe..

ANUNȚ

APROBAT

PRIMAR: Adrian Florin Dobre

Municipiul Ploiești, cu sediul în Ploiești, Piața Eroilor nr. 1 A, județul Prahova CIF 2844855 în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Ploiești nr. 61/27.02.2020 organizează in data de 24.08.2020 ora 1000 licitația publică, pentru închirierea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință situate în Piața Victoriei – Pietonal Nichita Stănescu, după cum urmează:

1. Ansamblul format din Modulele 1, 2, 3 si 4: Preț pornire licitație (874 lei); 

Taxă de participare (200 de lei); Garanție de participare (2.500 lei);

2. Ansamblul format din Modulele 5 și 6: Preț pornire licitație (874 lei); 

Taxă de participare (200 de lei); Garanție de participare (2.500 lei 

..Citeste mai departe..

Accident grav la Valea Călugărească; 3 persoane au ajuns la spital

Din primele verificări, se pare că un bărbat în vârstă de 68 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism în Valea Calugărească, pe direcția Buzău către Ploiești, din motive necunoscute, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul condus de un tânăr de 29 de ani, în care se mai aflau trei pasageri. Bărbatul de 29 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, celălalt conducător nu a putut fi testat la fața locului din cauza leziunilor suferite.

..Citeste mai departe..

Prahova, pe primul loc pe țară la cazuri noi de coronavirus!

Cu 78 de noi cazuri confirmate în ultimele 24 de ore, Prahova s-a aflat luni, 17 august, din nou pe primul loc între județe la numărul de îmbolnăviri de coronavirus, chiar inaintea capitalei!

Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ în care sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă erau ieri internați 25 de pacienți, dintre care 16 – ventilați, iar numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19 era ieri de 328, dintre care 264 – ocupate.

Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până ieri, a fost de 16.583 (nefiind incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori și persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanțe în acele țări care solicită un astfel de test), potrivit centralizării DSP Prahova.

..Citeste mai departe..

Amenzi de până la 2500 lei pentru producerea incendiilor de vegetație uscată

În ultimele 24 de ore, pompierii din județul Prahova au acționat pentru gestionarea unui număr de 48 de misiuni, din care 11 au fost intervenții în situații de urgență și 19 urgențe medicale.

Pompierii militari prahoveni au acționat pentru localizarea și lichidarea a cinci incendii de vegetație uscată produse în localitatea Ploiești (3), Râfov și Păulești.

Incendiile au izbucnit, cel mai probabil, din cauza utilizarea focului deschis în spații deschise, cetățenii efectuând igienizarea terenurilor prin arderea vegetației uscate, fără a respecta normele de apărare împotriva incendiilor, iar suprafața de ardere a fost de aproximativ 3,5 ha vegetație uscată

 

..Citeste mai departe..

ISU Prahova, 58 de intervenții de urgență în weekend

În perioada 7-10 august, peste 200 de pompieri s-au aflat, zilnic, la datorie pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor.

În perioada menționată, pompierii din județul Prahova au acționat pentru gestionarea unui număr de 139 de misiuni, din care 58 au fost intervenții în situații de urgență.

În cele trei zile, 80 de persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD, iar alte 2 persoane au fost salvate din incendii sau alte situații deosebite.

Echipajele de salvatori au acționat pentru stingerea a 9 incendii, 17 arderi necontrolate (incendii de vegetație uscată), precum și în alte 19 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocare persoane/animale, fenomene meteorologice. Echipajele de salvatori au asigurat măsurile specifice la 11 accidente rutiere în urma cărora 8 victime au fost transportate la spital

..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5