ANUNȚ


Municipiul Ploiești, cu sediul în Ploiești, Piața Eroilor nr. 1 A, județul Prahova, CIF 2844855 în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Ploiești număr 288/28.06.2023 organizează, în data de 17.10.2023, ora 10:00, licitație publică (sesiunea a doua) pentru închirierea imobilului – teren în suprafață de 6 m..p, situat în Ploiești, Șoseaua Nordului-lângă stația TCE ,,Complex Mic’’, ce aparține domeniului public al Municipiului Ploiești: 

- Adresa imobil: Șoseaua Nordului-lângă stația TCE ,,Complex Mic’’; 
- Pret pornire licitatie : 140,1 lei; Taxa de participare: 500 lei; 
- Garantie de participare: 280,2 lei;
- Contravaloare documentatie de atribuire :500 lei.
Documentația de atribuire se achiziționează de la Direcția Gestiune Patrimoniu în baza unei dispoziții eliberată de Serviciul Publicitate, Valorificare Patrimoniu (Municipiul Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, etaj 4, cam. 409). Data limită pentru solicitarea clarificărilor: 04.10.2023, ora 12:00
Data limită de depunere a dosarului de participare la licitație: 11.10.2023, ora 12:00
Persoana interesată are dreptul de a solicita clarificări privind documentația de atribuire. Autoritatea contractantă are obligația de a răspunde în mod clar, complet și fără ambiguități, la orice clarificare solicitată, într-o perioadă care nu trebuie să depășească 5 zile lucrătoare de la primirea unei astfel de solicitări. 
Dosarul de participare, compus din două plicuri sigilate, unul exterior și unul interior, se depune la Registratura Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, parter. 
Ofertantul are dreptul de a transmite oferta: prin poștă și implicit direct la sediul autorității contractante. 
Oferta din plicul interior va fi depusă într-un singur exemplar semnat de către ofertant. 
Pentru cea de-a doua licitație va fi păstrată documentația de atribuire aprobată pentru prima licitație. 
În vederea desfășurării licitației fiind necesară depunerea unei singure oferte valabile în conformitate cu programul menționat mai sus, la Sala de Ședințe de la Primăria Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, etaj 1. Informații suplimentare se pot obține de la Direcția Gestiune Patrimoniu, Serviciul Publicitate, Valorificare Patrimoniu, Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, etaj 4, cam. 409 sau la telefon 0244 516699, interior 546
..Citeste mai departe..

Rezultatele controalelor din trafic efectuate de polițiștii prahoveni în 16 și 17 septembrie a.c.

Sâmbătă, 16 septembrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, în timp ce se aflau într-o acțiune rutieră pe DJ 101P, în Poiana Câmpina au înregistrat cu aparatul radar, un conducător auto care circula cu viteza de 80 km( +30 km/h). 
Astfel, a fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Câmpina. 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce suspendat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
..Citeste mai departe..

Sancțiuni aplicate de polițiștii locali, de la departamentul rutier, cu ocazia unei acțiuni efectuate astăzi, 15 septembrie

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au desfășurat, în cursul dimineții de astăzi, 15 septembrie, controale specifice pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă și persoane, care nu respectă legislația rutieră ce reglementează aceste activități. 
Acțiunile de control s-au desfășurat în zonele: Bulevardul București, strada Găgeni, Șoseaua Vestului, strada Ștrandului și strada Depoului.
..Citeste mai departe..

210 sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieri

Joi, 14 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat și desfășurat o acțiune, pe raza localității Ciorani, dar si pe drumurile naționale din județ, care a avut ca scop prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu urmări grave. 
În cadrul activităților, s-a acționat preponderent pe combaterea conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, dar și pe indisciplina pietonilor și bicicliștilor. 
Astfel, au fost aplicate 210 sancțiuni contravenționale, dintre care 40 au fost aplicate pietonilor și 28 bicicliștilor. Valoarea sancțiunilor este de aproximativ 56.000 de lei
..Citeste mai departe..

11 permise de conducere reținute cu ocazia unor acțiuni ale polițiștilor prahoveni

Vedeți ce alte sancțiuni au mai aplicat oamenii legii asupra celor care au săvârșit abateri de la legislație

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au continuat să acţioneze în sistem integrat pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. 
Astfel, pe 13 septembrie, la nivelul judeţului, au fost organizate şi executate nouă acţiuni punctuale, fiind instituite 21 de filtre. În urma activităților desfășurate, forțele de ordine au legitimat peste 600 de persoane și au controlat aproximativ 500 de autoturisme.
..Citeste mai departe..

Legalitatea transportului rutier de persoane și mărfuri, verificată de polițiștii prahoveni

S-au aplicat cel puțin 100 de sancțiuni contravenționale, șapte dintre ele fiind aplicate conducătorilor care efectuează transport rutier de elevi

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au organizat ieri, 14 septembrie, o acțiune, pe raza întregului județ, pentru verificarea legalității transportului rutier de persoane și a transportului de mărfuri. 
În cadrul activităților au fost verificate cu precădere și autovehicule pentru transport elevi.
..Citeste mai departe..

S-a răsturnat cu mașina, la Bușteni!

O pasageră a fost rănită 

În urmă cu puțin timp, pe DN1 km 128+100 m, în Bușteni, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. 
Polițiștii comunică faptul că, din primele date, a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 52 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, din direcția Brașov către Ploiești, la un moment dat ar fi părăsit partea carosabilă către dreapta, a pătruns în șanțul de scurgere a apei pluviale aferent acestui sens de mers, după care s-a răsturnat și a revenit pe roți pe partea carosabilă a sensului Ploiești către Brașov.
..Citeste mai departe..

A acroșat un pieton aflat în traversarea străzii!

Astăzi, în Ploiești, o conducătoare auto în vârstă de 66 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Andrei Mureșanu, la intersecția cu strada Radu de la Afumați, a acroșat un pieton în vârstă de 49 de ani, acesta aflându-se în traversarea părții carosabile. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului. 
Testul pentru alcool a ieșit negativ. 
Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier

..Citeste mai departe..

Acțiuni comune ale polițiștilor și jandarmilor prahoveni pentru prevenirea faptelor ilegale!

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii prahoveni au continuat să acţioneze în sistem integrat pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. 
La nivelul judeţului au fost organizate şi executate 7 acţiuni punctuale, fiind instituite 18 filtre. 
În urma activităților desfășurate, forțele de ordine au legitimat peste 450 de persoane și au controlat 400 de autoturisme. Astfel, activitățile s-au desfășurat pe drumurile naționale din județ, în municipiul Ploiești ( cartier Bereasca), în orașele Băicoi și Bușteni, dar și în comunele Brazi, Bărcănești și Sângeru.
..Citeste mai departe..

Infracțiuni la regimul rutier, 11 septembrie

Un alt individ a fost depistat drogat la volan!

Ieri, 11 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Poligonului, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani din județul Călărași. 
Pe motiv că acesta manifesta un comportament suspect a fost testat cu aparatul drugtest care a indicat o valoare pozitivă la o substanță psihoactivă, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.
..Citeste mai departe..

Ați văzut-o?

UPDATE:
Femeia a fost găsită în zona orașului Plopeni, sat Dumbrăvești. Aceasta a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunță IPJ Prahova!

ȘTIREA INIȚIALĂ:
Luni, 11 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de poliție rurală Florești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, mama sa, VINTILĂ MARIA, în vârstă de 75 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din comuna Filipeștii de Târg și până în prezent nu a mai revenit.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5