Ultima editie tiparita in format pdf

Un șofer de autocar a rupt barierele lăsate la o trecere la nivel cu calea ferată


Un şofer de autocar a rupt barierele lăsate la o trecere de cale ferată, în judeţul Prahova, îincidentul fiind surprins de camerele de luat vederi amplasate în zonă. Potrivit oficialilor CFR Infrastructură, incidentul a avut loc marţi, 26 octombrie 2021, la ora 14.15, la trecerea la nivel cu calea ferată de la kilometrul 45+200, situată între staţiile Crivina - Brazi, în judeţul Prahova.
..Citeste mai departe..

Accident mortal la Mizil

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 5.30, pe DN 1B Mizil, km 42+250 s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări la fața locului a reieșit faptul că un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe sensul de mers Ploiești către Buzău, ar fi surprins și accidentat mortal un pieton, bărbat, de 45 de ani
..Citeste mai departe..

5 persoane rănite într-un accident; ambii șoferi erau băuți, unul fiind reținut

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.00, polițiștii Biroului Rutier Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe DJ 100B s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane. Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că un tânăr în vârstă de 20 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturisumului, în afara localității Lacul Turcului, pe sensul de mers către Gherghița ar fi pierdut controlul autoturismului și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism.
..Citeste mai departe..

Maraton al vaccinării la Ploiești, cu program non-stop

Primăria Municipiului Ploieşti va organiza, la finele săptămânii viitoare, un nou maraton de vaccinare anti-Covid-19, acțiune care se va desfășura pe stadionul “Ilie Oană” Ploiești, în perioada 29-31 octombrie 2021. Programul acestui eveniment„Maraton pentru viaţă” va fi non-stop, implicit pe timpul nopții, iar persoanele care se vor adresa centrului deschis în cadrul acţiunii vor fi imunizate cu vaccinul Pfizer.
..Citeste mai departe..

La Ploiești se montează ornamentele de Sărbători!

Deși mai sunt două luni până la Crăciun, autoritățile locale din Ploiești au luat decizia de a începe montarea decorațiunilor specifice pentru Sărbătorile de Iarnă pe unele bulevarde din municipiu. Astfel, miercuri, 20 octombrie, în zona Bulevardului București (foto) se montau de zor figurinele care vor fi luminate în ultima lună a anului în curs.
..Citeste mai departe..

În atenția concesionarilor de locuri de înhumare din Ploiești

Primăria municipiului Ploieşti informează concesionarii/moștenitorii locurilor de înhumare din cimitirele administrate de municipalitate, faptul că, toate plăţile, care implică serviciile prestate de S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L, se achită la administraţia fiecărui cimitir, cu obligaţia eliberării chitanţei/facturii, conform legislaţiei în vigoare.
..Citeste mai departe..

S-a găsit un portmoneu, pe stradă! Era cu bani şi cu carduri bancare

Miercuri, 10 octombrie 2021, în jurul orelor 16:00, membrii echipajului auto care desfășurau activități specifice în zona de nord a municipiului, au găsit pe strada Arinului un portmoneu care conținea o anumită sumă de bani, carduri bancare și un act de identitate.
Deoarece în zonă nu se afla niciun cetățean care să dea relații pentru identificarea persoanei în cauză, bunurile respective au fost preluate de polițiștii locali și predate pe bază de proces – verbal de predare – primire lucrătorilor Secției nr. 2 Poliție.
Ulterior, în cursul aceleiași zile, numitul P.D.O. a apelat Dispeceratul Poliției Locale Ploiești, de unde a fost îndrumat către Secția nr. 2 Poliție pentru recuperarea bunurilor pierdute
..Citeste mai departe..

Asociațiile de proprietari, verificate de Poliţia Locală!

58 de asociaţii de proprietari au fost verificate, în perioda 11-15 octombrie, de către polițiștii locali din cadrul Biroului Evidența Persoanelor.
S-au verificat identificarea deținătorilor cărților de imobil, întocmirea și actualizarea acestora, precum și afișarea datelor de contact ale membrilor comitetului executiv. Astfel, în cazul a 26 de asociații au fost acordate termene pentru remedierea neregulilor constatate, iar în urma reverificărilor unui număr de 13 asociații de proprietari nu s-au mai constatat nereguli
..Citeste mai departe..

Record de alcoolemie pe un drum din Prahova

Un record în materie de alcoolemie în Prahova a fost înregistrat de un conducător auto depistat pe un drum județean din Vîlcănești În noaptea de 15/16 octombrie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, au oprit pentru control pe DJ 218, în localitatea Vîlcănești, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, domiciliat în localitatea Scorțeni.
..Citeste mai departe..

Cod galben de ploi în Prahova, până sâmbătă

Joi, 14 octombrie, începând cu ora 13:00 până pe 16 octombrie, ora 14:00 județul Prahova se va afla sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, sunt așteptate ploi abundente cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, urmând să se acumuleze până la 40 de litri/mp. În zonele montane, la altitudini mai mari de 1700 m, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. 
 155 de pompieri cu 71 autospeciale de intervenție și 176 mijloace tehnice sunt pregătiți să intervină în sprijinul populației și autorităților locale din județ.
..Citeste mai departe..

Atenţie unde depozitaţi deşeurile menajere!

Opt sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului în perioada 4 - 8 octombrie a.c. Valoara totală a acestor amenzi este de 14.000 lei.
Au fost efectuate, zilnic, acțiuni de monitorizare pe raza municipiului Ploiești, pentru prevenirea și combaterea faptelor ce constituie contravenție la regimul protecției mediului și salubrizării municipiului, dându-se curs unui număr de 28 sesizări prin efectuarea de verificări la fața locului, cu luarea măsurilor care s-au impus, ne precizează Poliţia Locală Ploieşti, prin Biroul său de presă.
Faptele sancționate de polițiștii locali au constat în abandonarea pe domeniul public de deșeuri menajere și asimilabile acestora, resturi vegetale, resturi materiale din construcții, electrocasnice și mobilier scos din uz; neîncheierea contractului cu operatorul autorizat pentru evacuarea deșeurilor provenite din construcții; depozitarea deșeurilor pe platformele gospodărești în afara recipienților, fără a se păstra curățenia în zonă, precum și folosirea recipientelor de colectare de la platformele asociațiilor de proprietari de către alți utilizatori, precizează sursa citată.
..Citeste mai departe..

1 2 3 4