ANUNȚ


Municipiul Ploiești, cu sediul în Ploiești, Piața Eroilor nr. 1 A, județul Prahova, CIF 2844855 în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Ploiești număr 288/28.06.2023 organizează, în data de 17.10.2023, ora 10:00, licitație publică (sesiunea a doua) pentru închirierea imobilului – teren în suprafață de 6 m..p, situat în Ploiești, Șoseaua Nordului-lângă stația TCE ,,Complex Mic’’, ce aparține domeniului public al Municipiului Ploiești: 

- Adresa imobil: Șoseaua Nordului-lângă stația TCE ,,Complex Mic’’; 
- Pret pornire licitatie : 140,1 lei; Taxa de participare: 500 lei; 
- Garantie de participare: 280,2 lei;
- Contravaloare documentatie de atribuire :500 lei.
Documentația de atribuire se achiziționează de la Direcția Gestiune Patrimoniu în baza unei dispoziții eliberată de Serviciul Publicitate, Valorificare Patrimoniu (Municipiul Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, etaj 4, cam. 409). Data limită pentru solicitarea clarificărilor: 04.10.2023, ora 12:00
Data limită de depunere a dosarului de participare la licitație: 11.10.2023, ora 12:00
Persoana interesată are dreptul de a solicita clarificări privind documentația de atribuire. Autoritatea contractantă are obligația de a răspunde în mod clar, complet și fără ambiguități, la orice clarificare solicitată, într-o perioadă care nu trebuie să depășească 5 zile lucrătoare de la primirea unei astfel de solicitări. 
Dosarul de participare, compus din două plicuri sigilate, unul exterior și unul interior, se depune la Registratura Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, parter. 
Ofertantul are dreptul de a transmite oferta: prin poștă și implicit direct la sediul autorității contractante. 
Oferta din plicul interior va fi depusă într-un singur exemplar semnat de către ofertant. 
Pentru cea de-a doua licitație va fi păstrată documentația de atribuire aprobată pentru prima licitație. 
În vederea desfășurării licitației fiind necesară depunerea unei singure oferte valabile în conformitate cu programul menționat mai sus, la Sala de Ședințe de la Primăria Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, etaj 1. Informații suplimentare se pot obține de la Direcția Gestiune Patrimoniu, Serviciul Publicitate, Valorificare Patrimoniu, Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, etaj 4, cam. 409 sau la telefon 0244 516699, interior 546
..Citeste mai departe..

Infracțiuni la regimul rutier, 25 septembrie

În dimineața zilei de ieri, 25 septembrie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de seriviciu pe strada Șoseaua Vestului au oprit, pentru control,  un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiu. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că valabilitatea numerelelor provizorii de circulație ale autoturismului condus de bărbat figurează ca fiind expirată din luna iunie a anului curent. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
..Citeste mai departe..

Poliția prahoveană ne informează

Reținut de polițiști pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice 

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, au fost sesizați de către o femeie din comuna Poiana Câmpina, despre faptul că vecinul său ar fi amenințat-o cu un cuțit. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări, stabilindu-se faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul manifesta un comportament recalcitrant la adresa vecinilor săi, adresându-le injurii, fapt pentru care, în perioada anterioară, față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991, dar si conform OUG 55/2002, privind regimul de deținere al câinilor periculoși.
În dimineața zilei de 23 septembrie a.c., bărbatul a continuat același tip de comportament, ascultând muzică la intensitate mare, adresând injurii, cuvinte obscene și chiar amenințări vecinilor săi.
..Citeste mai departe..

Respectarea regulilor de circulație conduce la reducerea de accidente rutiere, susține IPJ Prahova

Ieri, 22 septembrie, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Prahova, cei ai Poliției municipiului Ploiești și cei ai Poliției orașului Boldești-Scăieni au organizat și desfășurat 3 acțiuni, pe drumurile naționale din județ, în municipiul Ploiești, dar și pe raza orașului Boldești-Sciăeni, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pentru a reduce numărul de accidente rutiere produse pe raza județului. 
Astfel, în cadrul acțiunilor, au fost legitimate aproximativ 180 de persoane și au fost controlate 170 de autovehicule. 
În vederea depistării persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, au fost efectuate 135 de testări cu aparatele etilotest și cele drugtest.
..Citeste mai departe..

Accident rutier la Fânari, între o autoutilitară și un utilaj agricol!

În urmă cu puțin timp, la Fânari, pe DJ101D a avut loc un accident rutier. Din verificări, s-a stabilit faptul că accidentul rutier a avut loc între un utilaj agricol condus de un bărbat în vârstă de 80 de ani și o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 51 de ani. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului utilajului agricol, posibil rănit grav. 
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 
La acest moment, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier
..Citeste mai departe..

Trei accidente rutiere, în Prahova, într-un interval scurt de timp

Pe DN 1 D, la Ciorani, a avut loc, în urmă cu puțină vreme, un accident rutier. Un biciclist în vârstă de 73 ani, în timp ce traversa strada a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 ani. 
Biciclistul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

*În jurul orei ora 14.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că ca pe DN1D, în afara localității Albești Paleologu, pe sensul de mers Urziceni către Albesti, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
..Citeste mai departe..

Evenimente rutiere constatate de polițiști pe 20 septembrie

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 14.15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1 A, în comuna Berceni, ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, fiind posibil ca unul dintre conducătorii auto să se afle sub influența băuturilor alcoolice. 
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări, stabilindu-se faptul că impactul a avut loc între două autoturisme conduse de un bărbat în vârstă de 47 de ani, respectiv de o femeie în vârstă de 38 de ani. 
În urma coliziunii, bărbatul a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, ocazie cu care au constat ca emana halenă alcoolică.
..Citeste mai departe..

„Fii prudent! Fii în siguranță!”

Inspectoratul de Poliție Județean Prahova ne informează că instituția desfășoară permanent acțiuni pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice, acționând pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere înregistrate la nivelul județului. 
Astfel, în cursul zilei de ieri, 19 septembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în colaborare cu polițiști din cadrul altor subunități din județ, au acționat pentru verificarea respectării normelor privind acordarea priorității de trecere vehiculelor, dar și pietonilor care au acest drept, precum și în vederea prevenirii și combaterii abaterilor săvârșite de către aceștia și de bicicliști.
..Citeste mai departe..

Cel puțin 58.000 de lei a reprezentat valoarea sancțiunilor aplicate de polițiștii prahoveni în acțiunile desfășurate, ieri, în Ploiești și în câteva localități din județ

Ieri, 18 septembrie, polițiștii prahoveni au continuat acțiunile în județ, efectuând șapte acțiuni în Ploiești, în orașele Breaza și Urlați, precum și pe raza de competență a Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț, dar și pe drumurile naționale din județ, pentru siguranța cetățenilor. 
Astfel, polițiști ai mai multor structuri, împreună cu jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, și în zonele cu risc criminogen ridicat pentru combaterea faptelor antisociale, și pe drumurile publice din județ pentru reducerea numărului de accidente rutiere cu urmări grave.
..Citeste mai departe..

Accident în Ploiești! Lovită de un autoturism în timp ce traversa strada

Accident rutier întâmplat în urmă cu puțină vreme în Ploiești, pe strada Mărășești! 
O femeie, în vârstă de 73 de ani, a fost surprinsă și accidentată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile. 
Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
Fără probleme de trafic, transmite IPJ Prahova

..Citeste mai departe..

Biciclist accidentat în localitatea Baba Ana!

În această dimineață de 19 septembrie, în localitatea Baba Ana, un biciclist, în vârstă de 78 de ani, a fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, biciclistul fiind accidentat și alegându-se cu vătămări corporale. 
IPJ Prahova transmite că, în biciclistul a fost transportat la Spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 
Din pricina leziunilor, biciclistul nu a putut fi testat. 
Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier

..Citeste mai departe..

1 2 3 4