Ultima editie tiparita in format pdf

Verificări și marcaje rutiere la Pasajul de la Sud, între străzile Depoului și Mimiului


Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că se vor executa lucrări de verificare/inspecție în exploatare a tablierului metalic, precum și activități de refacere a marcajelor rutiere deteriorate, la Pasajul de trecere între străzile Depoului și Mimiului, în perioada 9-25 aprilie 2021. Lucrările respective vor fi derulate de S.C. Europan Prod S.A., în calitate de executant al obiectivului de investiții amintit.


..Citeste mai departe..

„Proclamaţia pentru Libertate”

Iată ce vor românii care au protestat în mai toate oraşele din ţară

Cu ocazia protestului susţinut sâmbătă, 3 aprilie, la Bucureşti, a fost lansată „Proclamația pentru Libertate”. Aceasta este o listă cu revendicări şi este semnată de numeroase organizaţii civice.

Iată ce cuprinde Proclamaţia:

1. Încetarea tuturor restricțiilor și a stării de alertă. Implicit – eliminarea obligativității măștii, revenirea la învățământ față în față.
2. Abrogarea legii carantinei (Legea 55/2020 ) care îi dă drepturi dictatoriale lui Raed Arafat.
3. Renunțarea la politicile sanitare bazate pe obligativități și trecerea la cele bazate pe recomandări, care respectă libertatea individuală, protejarea celor vulnerabili prin oferirea de servicii și facilități, plus program național de profilaxie. În această ordine de idei cerem:
– Retragerea proiectului legii vaccinării obligatorii, PLx 399/2017
– Retragerea proiectului de lege care transformă Poliția Militară în organ de represiune împotriva civililor
– Respingerea Pașaportului de vaccinare, instrument de presiune și segregare socială pe criterii medicale
– Anularea ordonanței de urgență care desființează malpraxisul adoptată luni, 29 martie 2021
..Citeste mai departe..

Ce spune statistica despre turismul prahovean

Direcţia Judeţeană de Statistică Prahova ne informează că numărul turiştilor sosiți în structurile de primire turistică, în luna ianuarie 2021 a fost de 38.960 persoane, din care 38.432 turişti români (98,6%) şi 528 turişti străini (1,4%). Numărul înnoptărilor în structurile de primire turistică a fost de 80.165 în luna ianuarie 2021, în scădere cu 28,4% față de aceeaşi lună a anului 2020. Înnoptările turiştilor români în structurile de primire turistică cu funcțiuni de cazare din județul Prahova în luna ianuarie 2021, comparativ cu luna corespunzătoare a anului precedent, au înregistrat o scădere cu 23,7%, iar cele ale turiştilor străini o scădere cu 74,1%. Indicele de utilizare netă a capacității de cazare turistică în funcțiune, în județul Prahova, în luna ianuarie 2021 a fost de 26,6%, mai mic cu 4,7 puncte procentuale față de cel înregistrat în aceeaşi lună a anului 2020
..Citeste mai departe..

Mai multe autorizații de construire decât în ianuarie 2020!

În luna ianuarie 2021, în județul Prahova s‐au eliberat 89 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, în creștere cu 64,8% față de ianuarie 2020, precizează Direcţia Judeţeană de Statistică Prahova.
Autorizațiile eliberate pentru clădiri rezidențiale din județul Prahova, în luna ianuarie 2021, dețin o pondere de 3,5% din totalul autorizațiilor pentru clădiri rezidențiale din România, ceea ce ne conferă într‐un clasament național din totalul autorizațiilor pentru clădiri rezidențiale locul 8.
În luna ianuarie 2021, din totalul autorizațiilor de construire pentru clădiri rezidențiale, 31,5% au fost eliberate în mediul urban şi 68,5% în mediul rural
..Citeste mai departe..

„Jos cu Starea de alertă!”

Ploieştenii au ieşit şi pe ploaie să protesteze împotriva restriţiilor abuzive aplicate în numele unei viroze denumite covid-19, scandând "Libertate, te iubim! Ori învingem, ori murim!"

În ciuda condiţiilor meteo nefavorabile, în jur de 100 de oameni au ţinut să participe şi duminică 4 aprilie, la protestul organizat la Ploieşti, de către Frăţia Ortodoxă. Oamenii protestează pentru anularea restricţiilor, a Stării de alertă şi împotriva abuzurilor făcute de unii prin impunerea de „măsuri de siguranţă” în numele unei viroze numite covid-19.
Nici ploaia şi nici rafalele de vânt nu au putut sta în calea oamenilor care nu vor altceva decât să le fie redată posibilitatea să îşi trăiască viaţa aşa cum era până în 2020. Nu vor aur, nu vor petrol, nu vor război, nu vor Luna de pe cer!
Oamenii vor să le fie respectate drepturile şi libertăţile civile de către cei pe care i-au votat să le reprezinte interesele şi să respecte Constituţia României!
..Citeste mai departe..

De azi, noi restricții in Ploiești și Câmpina

În conformitate cu Hotărârea nr. 27/03.04.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgenţă Prahova, municipiul Ploiești si municipiul Campina se încadrează în intervalul de referință a incidenţei ratei cumulate a cazurilor pe ultimele 14 zile mai mare de 3 cazuri/1000 locuitori şi mai mică sau egală cu 4 cazuri/1000 locuitori. 
Măsurile specifice, prevăzute de H.G. nr. 293/2021privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 martie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, modificată si completată de H.G. nr. 348/2021 pentru localitățile în care incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3 cazuri/1000 locuitori si mai mică sau egală cu 4 cazuri/1000 locuitori,care se aplica in cazul doua municipii pentru perioada 05.04.2021-18.04.2021:
..Citeste mai departe..

Drepturile şi libertăţile cetăţeneşti nu pot fi limitate decât prin LEGE ORGANICĂ, votată în Parlament, nu prin decizii ale Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi nici prin HG sau OU de către Guvern!

În continuare, asistăm la abuzuri după abuzuri!

Ştiind că testele oferă multe rezultate fals pozitive, cum poţi să te bazezi pe ele aplicând restricţii după restricţii? Noaptea minţii!

Să fie limpede pentru toată lumea, drepturile şi libertăţile cetăţeneşti nu pot fi limitatea decât prin LEGE ORGANICĂ, votată în Parlament, în niciun caz prin HG sau OU de căte Guvern.
Cu atât mai mult, acest Comitet Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din Prahova nu are competenţa şi nici dreptul de a restricţiona DREPTURILE ŞI LIBERTĂŢILE CETĂŢENEŞTI, că nu este o instituţie aleasă prin vot popular şi nu este nici legiferant.
De când cetăţenii din Ploieşti trebuie să se supună unor ordine venite de la acest Comitet? Ce e babilonia asta în Ploieşti? Ne întoarcem la comunism? Nu ne mai place „dreapta”?
S-au vaccinat atâţia şi atâţia oameni, că au ascultat de îndemnul autorităţilor!, au apărut tratamente medicamentoase care vindecă de viroza asta şi politrucii, împreună cu unii medici, dau pe bandă rulantă restricţii şi ordine ce restricţionează dreptul la a respira oxigen, dreptul la a circula pe drumurile publice etc! Aşa ceva...!
..Citeste mai departe..

Întârzieri în eliberarea cărților de identitate

Primăria Municipiului Ploiești, prin Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor, informează cetățenii că, având în vedere situația existentă la nivel național referitoare la condițiile tehnice de tipărire, probleme care nu țin de autoritatea publică locală, termenul de soluționare a cererilor pentru eliberarea cărții de identitate se prelungește. 
 Totodată vă reamintim că, potrivit Art.4 alin. (5) dinLegea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19: “Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiileșiautoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări”.
..Citeste mai departe..

Maratonul protestelor a continuat şi la Ploieşti

Puţini, dar inimoşi!

Oamenii s-au aşezat în genunchi în faţa Catedralei şi au rostit „Tatăl nostru”

Duminică, 4 aprilie, de la ora 18:00, ploieştenii sunt chemaţi din nou în stradă să protesteze împotriva restricţiilor, abuzurilor. Oamenii cer să aibă acces la medicamentele dovedite că vindecă de covid

Maratonul protestelor declanşate împotriva restricţiilor şi a clasei politice aflate la guvernare a continuat şi ieri, 31 martie.
Toată ţara... fierbe, în marile oraşe oamenii ies cu miile pe stradă să îşi strige supărările la adresa celor care au impus restricţii după restricţii, care mai de care fără logică, fără nicio explicaţie ştiinţifică măcar.
Lumea este foarte revoltată şi pentru că „specialiştii” ăştia, de ies ei pe TV să certe românii, nu permit a se introduce în tratamente anticovid medicamentele dovedite, de alţi medici, că au o rată de vindecare de 100% a cazurilor de covid.
Se insistă pe vaccinare, de parcă am fi nişte cobai ce trebuie să le suportăm unora tratamentele experimentale

..Citeste mai departe..

Hotărâri ale Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă nu sunt publicate în Monitorul Oficial! Avocatul Piperea face dezvăluirea!

Aşadar, restricţiile nu au niciun temei legal, pentru că „un act normativ care nu este publicat în Monitorul Oficial nu există”, afirmă avocatul Gheorghe Piperea.

Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea postează, pe pagina sa de Facebook, un anunţ foarte interesant, în care dezvăluie că majoritatea hotărârilor Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) nu au fost publicate în Monitorul Oficial, pentru faptul că nici nu au fost trimise pentru publicare!
Avocatul Piperea demonstrează cele afirmate prin ataşarea unei imagini cu o adresă oficială a Monitorului Oficial către o persoană fizică.
..Citeste mai departe..

CONVOCATOR

Președintele ,,Obștei  Moșnenilor  Starchiojdeni și  Bătrâneni‘’  și  Consiliul  Director  convoacă Adunarea Generală Ordinară  a  membrilor  Obștei  Moșnenilor  Starchiojdeni  și Bătrâneni, pentru data de 14.04.2021, ora 10.30, care se va ține în comuna Starchiojd, sat Starchiojd nr.1, județul Prahova, având următoarea ordine de zi;

 Se propune ;

1.Validarea / aprobarea de către Adunarea Generală a Bilanțului Contabil, Contului de Profit și Pierdere pentru anul 2020;

La adunare pot participa toți membrii, personal sau prin împuternicit, conform dispozițiilor statutare. În cazul în care nu se vor îndeplini condițiile legale privind cvorumul și valabilitatea deliberărilor, Adunarea Generală Ordinară a membrilor Obștei Moșnenilor Starchiojdeni și Bătrâneni se va ține în data de 15.04.2021, la aceeași oră, adresă și având aceeași ordine de zi.

..Citeste mai departe..

1 2 3 4