Ultima editie tiparita in format pdf

Accident mortal la Zalhanaua


În această dimineață, pe DN1 A, în afara localității Zalhanaua, pe sensul de mers Ploiești către București, a avut loc un accident rutier mortal. 
Un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat o femeie de circa 50 de ani, care circula pe partea carosabilă a sensului său de mers. În urma accidentului, pietonul a decedat.
..Citeste mai departe..

Bărbat decedat pe un șantier din Ploiești

În această dimineață, pe Strada Lupeni din municipiul Ploiești, un bărbat în vârstă de 58 de ani ar fi fost accidentat în zona unui șantier de lucru, în timpul serviciului, de o autoutitară condusă de un tânăr în vârstă de 21 de ani care, din primele verificări, se pare că ar fi efectuat o manevră de mers cu spatele.
..Citeste mai departe..

Accident major într-un parc industrial prahovean; din fericire, este doar un exercițiu

În data de 25.11.2021, începând cu ora 10:00, în cadrul S.C. AQUILA PART PROD COM S.R.L. din Parcul Industrial Ploiesti West Park ( PWP) - Bucharest Northse se desfășoară un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie în vederea îndeplinirii misiunilor specifice din competenţă, în situaţia producerii unui accident major. Scenariul exerciţiului de intervenţie se referă la o explozie, urmată de un incendiu în zona buncărului cu recipiente sub presiune care a cuprins un raft metalic pe care se aflau mai multe produse ambalate.
..Citeste mai departe..

Ce au păţit doi indivizi care furau produs petrolier din rezervorul unui autocamion!

Luni, 22 noiembrie a.c,, în jurul orelor 23.30, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova a surprins în flagrant, pe centura de est a municipiului Ploiești, pe raza localității Moara Nouă, doi bărbați cu vârste de aproximativ 45 de ani, care sustrăgeau din rezervorul unui autocamion produs petrolier cu miros specific de motorina, acesta fiind transferat direct în rezervorul altui autocamion cu ajutorul unui furtun și a unei pompe electrice.
Au fost întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul șăvârșirii infracțiunii de furt iar persoana și bunurile folosite la săvârșirea faptei au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor
..Citeste mai departe..

Cetățean din Giuneea, depistat că stătea ilegal în Prahova

Polițiștii de la Serviciul Imigrări din Prahova au depistat un bărbat, din Guineea, care nu mai îndeplinea condițiile pentru care i se aprobase dreptul de ședere în țara noastră. Acestuia i-a fost revocat dreptul de ședere și emisă o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească țara în termen de 30 zile. Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Prahova au efectuat, la data de 18 noiembrie a.c., o acțiune cu forțe proprii pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor pe raza de competență.
..Citeste mai departe..

Şi Ploieştiul se revoltă!

Se anunţă protest de amploare pentru duminică, 21 noiembrie, de la ora 16:00, în Ploieşti.
Se protestează împotriva impunerii „certificatului verde” şi împotriva celorlalte acte aşa zise „măsuri sanitare” ce conduc la abateri grave de la Constituţie, de la Drepturile omului

Ploieştenii, prahovenii care mai au dragoste şi preţuire pentru România, care au simţ patriotic sunt invitaţi, de către Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruinţă, să vină duminică, 21 noiembrie, de la ora 16:00, pe platoul din faţa Palatului Administrativ din Ploieşti pentru a protesta împotriva impunerii „certificatului verde” (de fapt certificat de vaccinare QR code) şi împotriva celorlalte acte aşa zise „măsuri sanitare” ce conduc la abateri grave de la Constituţie, de la Drepturile omului
..Citeste mai departe..

15 brazi donați de un ploieștean către municipalitate

Ploieșteanul Cristian Irimescu a donat 15 brazi în cadrul campaniei “Plantează un copac! Adoptă un copac!”, inițiată de Primăria Municipiului Ploiești. Astfel, patrimoniul natural al orașului nostru s-a îmbogățit, începând de astăzi, cu 15 brazi, arbori pereni, care se vor integra armonios în aspectul peisagistic al Ploieștiului, aducând un plus de verde și aer îmbunătățit, pe perioada întregului an calendaristic. S.C Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. va avea în sarcină îngrijirea și conservarea acestor arbori.
..Citeste mai departe..

A început montarea noul pavaj în zona pietonală din jurul Winmarkt

Să vedem şi cât vor rezista noile plăci!

Începute la finele lunii trecute, lucrările de reamenajare şi modernizare din zona pietonală cuprinsă între magazinul Winmarkt şi Casa de Cultură a Sindicatelor prind din ce în ce mai mult contur.
Au fost montate noile plăci din jurul Winmarkt-ului, aripa dinspre fântâna arteziană şi în spate, în faţa unui magazin Apicol, urmând ca în perioada următoare lucrarea să se extindă şi înspre celelalte porţiuni ale zonei pietonale.
Să vedem dacă şi de acum înainte se vor ma aduna, în acea zonă a Ploieştiului, acei puştani cu rolele, cu plăcile, cu bicicletele pentru a face diverse jonglerii.
..Citeste mai departe..

Tată și fiu, morți într-un accident produs la Bucov

Tragedie în această seară, pe DN1B, în localitatea Bucov, unde a avut loc un accident rutier în urma căruia 2 pietoni, tată și fiu, de 43, respectiv 18 ani, au decedat după ce au fost acroșați de un autoturism în timp ce se aflau în traversarea părții carosabile.
Șoferul care a povocat acest accident are 19 ani. Sensul către Ploieşti este blocat
..Citeste mai departe..

Avarie majoră la conducta de apă în zona Castor

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că în această dimineață s-a produs o avarie majora la conducta de apă în zona Castor. În acest moment, echipele de intervenție ale Apa Nova Ploiești lucrează pentru remedierea acesteia în cel mai scurt timp
..Citeste mai departe..

Un bărbat s-a sinucis la spital

În această dimineață, în jurul orei 10:45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 67 s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unei unități medicale din municipiu, fiind vorba despre Spitalul Judeţean. Bărbatul era internat la cardiologie şi era în evidenţe cu afecţiuni  psihice.
Din păcate, bărbatul a decedat..Citeste mai departe..

1 2 3 4