Ultima editie tiparita in format pdf

Handbal masculin: Amicale cu 134 de goluri pe Litoral!

Publicat pe 2016-01-20 08:17:41Mihail Marinescu

Aflaţi în perioada pregătirilor, handbaliştii de la CSM Ploieşti au disputat, la finele săptămânii trecute, două meciuri amicale la Constanţa, pe terenul liderului autoritar al Seriei A a Diviziei A, HC Dobrogea Sud Constanţa. Din păcate, ambele partide au fost pierdute de echipa ploieşteană, cu 25-35 şi 35-39. De reţinut că, în echipa constănţeană, se mai află încă valoroşi handbalişti - Rudi Stănescu, Buricea, Săulescu, Enescu, Angelovski, Rakcevic sau Vujadinovic, HC Dobrogea Sud fiind noua denumire a echipei HCM Constanţa, multipla campioană a României şi participantă în Liga Campionilor. Din cauza problemelor financiare, echipa constănţeană s-a văzut nevoită să evolueze în Divizia A şi cu un alt nume.

“Am întâlnit o echipă redutabilă, care ar fi în primele trei-patru în Liga Naţională, la ce jucători are. În primul meci am început greoi, nu ne-am găsit ritmul şi am avut probleme, deranjant fiind şi că am avut parte de doi arbitri tineri care nu au înţeles că este vorba despre un simplu meci amical. Astăzi, am jucat foarte bine în prima repriză, dovadă că am şi condus la pauză la cinci goluri, dar iarăşi am avut ceva probleme cu arbitrii, care ne-au lăsat în patru oameni de câmp şi le-au permis adversarilor să revină în meci. În condiţiile acestea, am rulat tot lotul pe care l-am avut la dispoziţie, pentru că, până la urmă, important era să facem două repetiţii bune pentru partidele oficiale ce vor veni”, spune directorul tehnic al echipei ploieştene, Ion Nicolae.

Pentru CSM Ploieşti au evoluat toţi jucătorii care au făcut deplasarea, în afara accidentaţilor Turcu şi R. Farcaş rămânând acasă şi Bogdan Năstase, care încă nu se antrenează la capacitate maximă după operaţia la genunchi suferită anul trecut.

(Sursă foto:facebook HC Dobrogea Sud Constanţa)