Ultima editie tiparita in format pdf

Avem căldură în calorifere! Să sperăm că nu vom mai avea parte de avarii

Publicat pe 2022-11-29 16:45:53Mihail Marinescu

Atenţie la microcentralele nucleare pe care americanii le aduc aici în România, pentru a le proba dacă funcţionează sau nu! Acestea pot să fie foarte periculoase pentru mediul înconjurător şi pentru sănătatea oamenilor!
De ce se acceptă ca România să fie experimentele unora sau altora?

După două zile şi tot atâtea nopţi de frig în case, fără căldură în calorifere şi fără apă caldă, iată că în Ploieşti s-a reuşit a se relua livrarea agentului termic şi a apei calde, sâmbătă, pe la orele prânzului!
De vineri seara se tot dădeau semnale, scrise, inclusiv pe site-ul Termo Ploieşti, cum că în câteva ore, de la repornirea instalaţiei pentru CAF 2, agentul termic o să ajungă şi în caloriferele din apartamentele oamenilor, asta dacă nu o să mai apară vreo avarie pe undeva...!
Oficial, se declara că problemele au apărut la cazanul de apă fierbinte CAF 2, la Brazi. Chiar primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, s-a deplasat acolo, la Brazi, pentru a se interesa de situaţia ivită.
Văzând cam ce se întâmplă cu termocentralele prin România, cum de sunt ele distruse sau vândute unor străini, oamenii au o oarecare temere şi suspiciuni, absolut fireşti, atunci când întâmpină astfel de situaţii ca şi cea de săptămâna trecută.
A, şi să nu omitem că, tot săptămâna trecută, până să apară avaria respectivă, la Combinatul de la Brazi a fost prezentă, în „vizită de lucru” o delegaţie ce a cuprins şi oaresce parlamentari, aceştia postând pe reţelele de socializare numai cuvinte de laudă la adresa Combinatului, cum că ce frumos este şi ce bine funcţionează instalaţiile de acolo! E, iată că, numai după câteva ore, avea să se ivească avarie la Brazi...!
Totodată, să nu uităm nici că parlamentarii au votat „pentru” în ce priveşte limitarea producţiei de energie a României, pentru închiderea de termocentrale şi de mine de cărbune, asta în timp ce, în Occident, se întâmplă invers, se redeschid minele de cărbune!
De ce se întâmplă aceste ciudăţenii la noi, în România? Pentru a face loc unor microcentrale nucleare din USA, care sunt în stadiu de experiment! Nu este nicio conspiraţie! Chiar şeful statului declara că vor fia duse în România, acele microcentrale, care vor funcţiona ca experiment! Aşa că....!
Aşadar, România şi românii au devenit bază de experimente ale unora şi altora? Pe noi ne-a întrebat cineva dacă suntem de acord cu anomaliile astea? Ştiţi care este riscul dacă acest experiment eşuează? Pur şi simplu aceste microcentrale nucleare sunt extrem de periculoase pentru mediul înconjurător, pentru viaţa oamenilor, după cum declară specialiştii! Nu ne mai interesează emisiile de carbon, nu ne mai interesează poluarea?
Să facă experimente pe pământul lor, nu pe al altora!