Ultima editie tiparita in format pdf

Ploieștiul a rămas fără căldură! Dar nici apa caldă nu mai este prea caldă!

Publicat pe 2022-11-28 13:04:03Mihail Marinescu

Cam multe avarii apar una după alta, în această a doua jumătate a anului? Din „solidaritate” trebuie să tremurăm de frig și să riscăm să ne îmbolnăvim?

Se pare că a doua jumătate a acestui an se află într-o zodie a ghinionului, ca să nu spunem altfel, pentru ploieșteni. Dar, oare, se vor termina cu... ghinioanele anul ăsta sau este doar începutul...?
După ce timp de aproape trei luni s-a stat fără apă caldă, apoi s-au mai „jucat” un pic și pe la energia electrică, acum, pe 24 noiembrie, Ploieștiul a rămas fără agent termic, apartamentele având caloriferele reci precum gheața!
De asemenea, nici apa caldă nu prea mai e caldă, e mai mult călie și nu se poate face nici măcar duș!
 Mda, se spune că au apărut oaresce probleme la cazanul de apă fierbinte CAF 2, la Brazi. S-a încercat a se repara, dar iar cică e avarie acolo!
Asta după ce și săptămâna trecută, într-o zi, caloriferele au stat reci până pe la 12 noaptea.
Se mai afirmă că, dacă tot a apărut avaria asta, se face și revizia ce urma a se face în decembrie! Cum să faci, măi, revizie la căldură iarna? Unde s-a mai pomenit așa ceva? Incredibil!
Cum de se strică mai toate acum, după ce s-a cerut, de la vârful UE, să se facă economie?
Instalațiile acestea de la Brazi au funcționat fără mari probleme zeci de ani, dar iată că acum apar avarii după avarii!
Toate acestea se întâmplă într-un municipiu care nu ar trebui să aibă dificultăți cu așa ceva, pentru că județul Prahova este bogat în resurse naturale. Stăm pe țiței, pe gaz și, cu toate acestea, suntem nevoiți să suportăm frigul în case!
Este inadmisibil ce se întâmplă!