Ultima editie tiparita in format pdf

35 de ani de la revolta braşovenilor împotriva austerităţii ce era impusă de conducerea de atunci a României

Publicat pe 2022-11-15 12:38:55Mihail Marinescu; Sursă foto: wikipedia.org

Acum, în 2022, din nou austeritate, dar este linişte...! Deocamdată!

Pe 14 noiembrie s-au împlinesc 35 de ani de când au apărut primele semne de curaj ale românilor la adresa regimului totalitar de atunci. Se întâmpla la Uzina Steagul Roşu, din Braşov, muncitorii revoltându-se pe motiv că primise doar jumătate de salariu, dar şi împotriva condiţiilor de trai, cerând căldură, mâncare, lumină... .
Revolta acelor muncitori avea să reprezinte scânteia aprinsă în perspectiva evenimentelor din decembrie 1989.
Da, în anii 80, Nicolae Ceauşescu, preşedintele României, impunea austeritate în rândul românilor, pentru ca România să-şi achite datoria externă către FMI şi Banca Mondială, lucru care s-a şi reuşit în 1989.
România a fost singura ţară din lume care reuşise să-şi achite în totalitate datoriile externe, record care dăinuie şi acum!
La scurt timp după ce a reuşit să achite datoriilor, Nicolae Ceauşescu avea să fie ucis cu sânge rece chiar în ziua de Crăciun, 25 decembrie 1989!
Ce avem acum, după 35 de ani? Păi avem nişte conducători care au împovărat mult România, datoria externă a ţării noastre ajungând la valori incredibile, ca niciodată. Şi, culmea, că acei bani luaţi pe datorie nu se prea văd că ar fi fost investiţi în economia naţională! Unde sunt miliardele de euro luaţi cu datorie de către fostul premier Florin Cîţu?
Dar avem şi austeritate, dragi români, că vedeţi cum au fost preţurile majorate la utilităţi, mai ales la energia electrică, dar şi la alimente.
Mulţi români au ajuns în imposibilitatea de a-şi mai achita facturile, au ajuns să nu mai îşi permită să mai cumpere carne şi produse din carne, brânzeturi, lactate, că sunt foarte scumpe!
Acum se mai vorbeşte şi despre aderarea României la politica monetară globalistă, în care se are de gând ca banul fizic să dispară şi să existe doar bani virtuali, salariile să fie puse direct pe carduri bancare şi tot ce vrei să cumperi, să plăteşti să se facă numai cu cardul, eliminându-se bancnotele şi monedele, ceea ce ar genera nu numai un haos general, dar s-a încălca şi dreptul omului asupra propriului venit, propriului salariu.
Globaliştii, prin Agenda 2030, vor ca banii oamenilor să fie controlaţi de către Stat, prin Bănci, evident! Aşa ceva înseamnă Dictatură, Totalitarism, Comunism, cum vreţi să-i spuneţi, o formă de politică aşa cum nu s-a impus niciodată pe Pământ.
Veţi spune că este mai uşor aşa, mai avantajos, cu banii digitali, dar omiteţi un lucru foarte, foarte important, anume că odată introdusă metoda asta tu, omule, vei fi ca într-o colivie şi vei face tot ce îţi cere Statul, că altfel rişti să nu mai poţi avea acces la banii de pe card! Este vorba despre controlul total asupra omului, o viziune a politicii globaliste.
De ce credeţi că se tot vântură prin mass-media teoria cu „încălzirea globală”, cu „emisiile de carbon”, cu lozinci de genul „să salvăm Planeta”, „să avem grijă că resursele naturale sunt puţine”?
Simplu, pentru a inventa noi taxe (alea de mediu) şi de a te face, omule, să nu mai gândeşti cu creierii tăi şi să îi crezi, pentru a te conduce spre controlul asupra ta, să cumperi un anumit număr de produse, ca să nu poluezi Planeta, dragă! Este şi asta tot o formă de raţionalizare, logic! Nu uitaţi de cardul intitulat „amprenta de carbon”, despre care se votară anul acesta în Parlamentul European!
Concluzia este că acum, în 2022, există mult mai multe motive de revolte decât erau în 1987, respectiv în 1989. Şi, totuşi, lumea nu se revoltă! Este un mister!
Odată cu introducerea noii politici monetare, o să fie tot mai greu, spre imposibil, de protestat, pentru că, nu-i aşa, nu poţi supăra guvernul atâta timp cât de un singur click depinde dacă tu mai vei avea sau nu acces la banii tăi
Cugetaţi, oameni buni, şi acţionaţi în funcţie de ce vă dictează conştiinţa, nu altceva au altcineva!