Ultima editie tiparita in format pdf

Le-a intrat Poliţia în casă!

Publicat pe 2022-11-14 12:32:56Mihail Marinescu

Au fost puse în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară asupra unor indivizi bănuiți că ar fi comis diverse fărădelegi

În dimineaţa zilei de 9 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la persoane bănuite de furt calificat, distrugere și lovire sau alte violențe.
9 tineri cu vârstele cuprinse între 13 și 17 ani au fost conduși la sediul unității de poliție, în vederea audierii, în prezența reprezentanților legali.
Polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au documentat activitatea infracțională a tinerilor care în cursul anului 2022 ar fi sustras bunuri, dar și diverse sume de bani din locuințe și societăți comerciale.
În urma săvârșirii infracțiunilor aceștia ar fi distrus distrus mai multe obiecte de mobilier. Totodată, tinerii ar fi exercitat acte de violenţă asupra altor tineri dar și asupra unei persoane cu dizabiliăţi.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 17.800 de lei.
În urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite o parte din bunurile sustrase, dar și mijloace materiale de probă.
Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.