Ultima editie tiparita in format pdf

Echipele de gimnastică Ritmică de la Palatul Copiilor Ploieşti, pe podium şi la Râşnov

Publicat pe 2022-11-10 15:21:24Mihail Marinescu

Echipele secţiei de gimnastică ritmică de la Palatul Copiilor din Ploieşti, „Jumpers” – cadete și junioare s-au descurcat de minune la prima ediție a Concursului de Cheerleading și Performance Cheer, „Cupa Olimpic Cetate Râșnov 2022”, într-o competiție destul de grea, alături de sportivii consacrați ale echipelor Râșnov Cheerleaders și Knightsoftransilvania – Cluj. Concursul s-a desfăşurat în zilele de 5 şi 6 noiembrie, la Râşnov.
Reprezentaţiile artistice şi sportive ale ploieştencelor de la Palatul Copiilor, pregătite de prof. Maria Anghel, au atras aplauze şi aprecierile tuturor, bineînţeles şi a juriului.
Astfel, echipa Jumpers Junioare a obţinut locul I Formație Coed şi locul III - Grup Stunt (Daria Nitoi, Sara Petre, Ana Maria Iordache, Diana Vasile, Ioana Ioniță).
Echipa Jumpers Peewee - locul I Mini All Girl și locurile V și VI la cele doua grupuri.
„Am conştientizat amploarea luată, complexitatea acestui sport, Cheerleadingul, acceptat și inclus ca probă la Olimpiada din 2024 și am simțit intens prezența în rândul sportivilor, entuziasmul și bucuria manifestată fair play, aplaudând fiecare echipă câstigatoare, pentru că știm cât de mult și responsabil trebuie să te pregătești pentru a deveni un adevărat campion în cheerleading!”, a declarat prof. coordonator Maria Anghel, pe pagina de Facebook a Palatului Copiilor Ploieşti.