Ultima editie tiparita in format pdf

Uite aşa se forţează apariţia „crizei energetice” în România: Parlamentarii au votat pentru limitarea producţiei sistemului energetic, prin închiderea de mine şi termocentrale!

Publicat pe 2022-11-09 11:04:32Mihail Marinescu

Vă vine să credeţi că românii îşi fac singuri rău?

Practic, în nicio ţară nu se întâmplă ce se întâmplă în România, ca parlamentarii să voteze pentru limitarea capacităţii de producţie în sistemul energetic! Asta au făcut azi parlamentarii români, au votat împotriva voinţei poporului! Au votat împotriva independenţei energetice a României!
Este bezna minţii să faci aşa ceva în condiţiile în care avem în jur de 1.000 de kw pe care deja îi importăm pentru a ne asigura necesarul şi, mai ales, că vine iarna, când consumul energetic este şi mai mare.
Prin acest vot, politrucii nu au făcut altceva decât să conducă România spre „criza energetică”, oarecum cerută de la Bruxelles prin tot felul de Rezoluţii în ce priveşte „poluarea”!
Păi bine măi UE, poluarea asta numai la noi în România se pune? De ce nu se pune problema aşa şi în ţările din Occident, mai ales în Germania, care şi-a redeschis minele de cărbune? Măi să fie! Şi care poluare, că România este printre ţările din UE care poluează cel mai puţin.
Care este şmecheria cu votul de azi, măi parlamentarilor de la PSD, PNL, UDMR? Să ajungem să fim dependenţi energetic, să cumpărăm de la alţii ceea ce noi produceam? Hm!
Vina pentru ce se întâmplă este şi a cetăţenilor, că nu reacţionează aşa cum ar reacţiona un popor care îşi iubeşte ţara, adică să iasă să protesteze împotriva a ceea ce votează parlamentarii!
Sistemul energetic reprezintă, în orice ţară, STRATEGIE NAŢIONALĂ, ori este nepermis ca tocmai aşa ceva să închizi! Nu se poate concepe aşa ceva!
Este inadmisibil ce se întâmplă!