Ultima editie tiparita in format pdf

Conducătorii României consideră că „egalitatea de gen” (homosexualitatea, transexualitatea) trebuie să fie „angajament naţional”!

Publicat pe 2022-11-02 13:17:51Mihail Marinescu

Lupta împotriva sărăciei, lupta împotriva majorării preţurilor, lupta pentru pace trebuie să fie „angajament naţional” domnilor, nu ideologiile ce promovează dereglările sexuale ale unora!

Să-i auzi pe şeful Guvernului şi pe preşedintele ţării vorbind laudativ despre „egalitatea de gen” este ceva horror!
Îţi faci semnul crucii şi spui „Doamne fereşte”!
S-a făcut astfel de declaraţii la Conferința internațională „Femeile parlamentare din România și promovarea egalității de gen ca angajament național”.
Oare ei ştiu ce înseamnă lozinca asta, „egalitate de gen”? Ştiu ce se ascunde în spatele ei?
Dacă ei nu ştiu, tu, române creştin, trebuie să ştii că înseamnă homosexualitate, lesbianism, transexualitate!
Mai sunt unii dezaxaţi care se cred diverse animale şi cică este o plăcere să facă sex costumaţi în animale sau şi cu animale..., dar ăştia ar trebui încadraţi în altă categorie, că mai ştim pe unii care se consideră Napoleon, Ştefan cel Mare, Vlad Ţepeş etc. şi care se află în anumite clădiri, izolaţi de restul lumii.
Cum adică, reprezentanţi Statului român să ajungă în a încuraja transexualitatea? Este incredibil! Să ajungi să lauzi dereglările sexuale ale unora? Aşa ceva este inadmisibil!
Şi mai ciudat este că se declară, de la vârful Statului, că „promovarea egalităţii de gen trebuie să fie angajament naţional”! Cum, mă? Pentru aşa ceva, pentru dereglări sexuale, să faci „angajament naţional”? Asta este prioritar în România? Pentru asta aţi fost votaţi? Asta scrie în fişa postului vostru?
Domnilor politicieni, pentru o ţară democrată, „angajament naţional” trebuie să fie LUPTA ÎMPOTRIVA SĂRĂCIEI, LUPTA ÎMPOTRIVA MAJORĂRII PREŢURILOR, LUPTA PENTRU PACE, nu promovarea unor ideologii anticreştine, că aşa vrea Uniunea Europeană!
Asta numiţi voi civilizaţie, promovarea transexualităţii? Nu, domnilor, ăsta este dezmăţ, desfrâu, o bătaie de joc la adresa Creştinismului! Asta promovaţi voi acum! Ruşine!
Curentul ăsta european, al ideologiilor neomarxiste, nu are ce căuta într-o ţară creştină ca România. Este pur şi simplu un atac asupra bunelor moravuri şi asupra Creştinităţii! Mai rău decât atât, se ajunge într-acolo încât şi în şcoli să se laude homosexualitatea! Ce fac părinţii? Tac şi nu se implică pentru ca odraslele lor să nu fie manipulate de astfel de ideologii? Asta nu e bine!
Părinţi, chiar vreţi ca băiatul vostru să vă spună că el vrea să devină fetiţă, că i s-a spus e la şcoală că este bine aşa?