Ultima editie tiparita in format pdf

Aşa ceva nu prea vă arată televiziunile mainstream!

Publicat pe 2022-10-27 15:06:49Mihail Marinescu; Sursă foto: facebook.com/tony.profides

Bucureşti, octombrie 2022, Marșului Apărătorilor Credinței din România, cu o participare de 10.000 de oameni de toate religiile, ca să arate „progresiştilor” că „ideologia de gen” nu are ce căuta pe acest pământ al unei ţări creştine şi nici în creierii copiilor români!

Faceţi diferenţe dintre acest eveniment creştin şi un marş al LGBTQ!

Tot felul de ideologii imorale încearcă să acapareze minţile oamenilor, să pună stăpânire pe societate. De ceva ani, iată că şi în România se tot pistonează cu astfel de apucături, în care dereglările sexuale ale unora să fie privite ca şi ceva firesc! Dar, problema este că această „nouă nomalitate” se doreşte a fi implementată şi în şcoli, ca „omul de mâine” să fie deja... formatat cu noile ideologii! Doamne fereşte!
A se vedea prin unele ţări din Vest cam cum stă treaba cu „noua normalitate”, cu ideologiile astea de gen ce au acaparat minţile unor tineri, că acum se cred lupi, vulpi, câini, fiind mândri că din băieţi s-au transformat în fete şi invers, că se iubesc între ele persoanele de acelaşi sex! O dereglare nu numai hormonală a ăstora, dar şi psihică!
Pentru ca România să nu devină populată de astfel de creaturi, fiecare fiinţă umană din această ţară ar trebui să conştientizeze că România este o ţară creştină, în care se respectă tradiţiile străbune, în care copiii sunt educaţi cu principii sănătoase, creştine, nu cu aberaţii din agenda globalistă ce cuprinde ideologii imorale.
La finele săptămânii trecute s-a putut vedea că românii, indiferent de ce comunitate creştină aparţin, ştiu să fie uniţi şi să se adune pentru a le arăta „reformatorilor” că nu le sunt acceptate regulile aici, în România.
A fost organizat „Marșului Apărătorilor Credinței din România”, tocmai pentru a se da un semnal important că românii vor să trăiască în continuare într-o ţară cu principii sănătoase, creştine, fără ca ai lor copii să fie obligaţi să accepte îndoctrinarea cu teorii despre transexualitate, homosexualitate, lesbianism şi altele.
Felicitări organizatorului, Toni Berbece, Pastor al Bisericii Profides, care a reuşit să adune, la acest eveniment, creştini ortodocși, catolici, penticostali, baptiști etc. Evenimentul poate fi considerat un succes, mai ales că au participat în jur de 10.000 de persoane.
S-a mers de la Piața Universităţii, la Teatrul Național până în Piața Victoriei, unde a fost organizat un concert creștin si au avut loc alocuțiuni cu tematică civică și creștină. Aţi văzut ceva, despre acest eveniment, la televiziunile din România? Vreo transmisiune amplă în direct?
S-a dat un pic pe ici pe colo, ca ştire, şi asta basta! Oribilă politică au ajuns să aibă cele mai multe din televiziunile din România!
Aţi văzut cum stau lucrurile atunci când au loc marşuri LGBTQ, da? Oho! Transmisiuni în direct, cu cadre în prim-plan, ca să evidenţieze ideologia ălora şi tot... tacâmul de propagandă.
Dar, iată, când este vorba despre creştinitate se cam tratează cu superficialitate, aşa ceva, ba chiar şi cu răutate!
De aceea, este datoria noastră, a creştinilor, să promovăm şi să luptăm pentru a ne păstra valorile creştine, pentru a face din România o adevărată Grădină a Maicii Domnului!