Ultima editie tiparita in format pdf

Screening gratuit pentru cancerul de col uterin

Publicat pe 2022-10-31 16:17:32Mihail Marinescu

Continuă, la Ploieşti, testarea gratuită Babeș-Papanicolau și HPV.
Astfel, în data de 11 octombrie a.c, sosește, la Spitalul Municipal Schuller (strada Rudului nr. 65), Caravana medicală din cadrul programului „Screening gratuit privind cancerul de col uterin” (test Babeș Papanicolau & HPV).
Testările gratuite se vor desfășura în intervalul orar 09.30-17.30.
Pentru a beneficia de testarea gratuită Babeș-Papanicolau și HPV, înscrierile se pot face la numerele de telefon 0756140757 sau 0721933020 ori prin e-mail, la adresa: screening@asscploiesti.ro.
Deşi se specifică faptul că, la testare, este obligatorie purtarea măştii, cică pentru prevenirea covidului (?), trebuie să evidenţiem că este ilegal a se obliga oamenii să poarte aşa ceva pe faţă, chiar dacă ministrul Sănătăţi, Alexandru Rafila, a emes acel ordin valabil pentru spitale.
Ordinul nu este mai presus de Costituţie şi nici faţă de Legea Pacientului. De asemenea, Starea de alertă nu mai este valabilă din februarie 2022, ridicându-se astfel orice restricţie.
Este clară treaba, doamnelor şi domnilor medici şi asistente? Nu aveţi voie să obligaţi pacienţii să poarte mască! Purtaţi voi, dacă vreţi, nu şi pacienţii!
 Fără abuzuri asupra oamenilor!