Ultima editie tiparita in format pdf

CSC 1959 Șelimbăr – Petrolul, în Cupa României, miercuri, 28 septembrie, ora 18,45

Publicat pe 2022-09-21 13:05:43Ionuţ Mitoiu

Petroliștii s-au întors ieri la antrenamente, după ce au avut o mini-vacanță de trei zile, și au început pregătirile pentru următoarele jocuri oficiale.
După cum se știe, Superliga este în pauză timp de două săptămâni, competiția internă făcând loc întâlnirilor pe care le au de susținut loturile naționale. Elevii lui Nicolae Constantin vor reveni ceva mai repede pe teren, căci la jumătatea săptămânii viitoare vor debuta în ediția 2022-2023 a Cupei României Betano.
Astfel, partida CSC 1959 Șelimbăr – Petrolul Ploiești, din faza play-off a Cupei României, a fost programată să se dispute miercuri, 28 septembrie, de la ora 18,45, partida fiind televizată.
Rămâne de stabilit locul de disputare al jocului, atâta vreme ce stadionul din Râmnicul Vâlcea, unde în acest sezon se dispută partidele considerate „acasă”, nu dispune de instalație de nocturnă, fiind astfel necesară găsirea unei alte variante. Apoi, la trei zile distanță, „lupii” vor da piept cu campioana en-titre, CFR Cluj, în etapa a 12-a din Superligă.
Jocul se va disputa sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 21,30. Și aici trebuie găsită o altă arenă, deoarece stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” intră într-un proces de lucrări ample.