Ultima editie tiparita in format pdf

Din nou porţi închise la Halele Centrale!

Publicat pe 2022-09-20 15:44:31Mihail Marinescu

De data aceasta se spune că unitatea este închisă pentru a se face igienizare şi renovare, până pe 2 octombrie! Toamna, măi, faceţi aşa ceva?

După numai 10 zile de la acel control al Protecţiei Consumatorilor Prahova, care a dus la închiderea pentru 24 de ore a activităţilor comerciale din incinta Halelor Centrale, deşi nereguli au fost depistate doar la anumite sectoare, nu la toată Hala, iată că acum, pe 19 septembrie, ploieştenii aveau să vadă din nou porţi închise la Halele Centrale!
Să reamintim că, înainte de controlul Protecţiei Consumatorului, la Hale s-au aflat în control, cu o zi înainte, şi Poliţia Economică! Ups! 
Pe poarta principală era lipită o coală de hârtie A4 pe care scria că unitatea este închisă până pe 2 octombrie pentru renovare şi igienizare! Anunţul are antetul aferent, dar nu este semnat şi nici ştampilat! Curios! Dar ce mai este normal în ziua de azi?
Măi să fie! Cum de s-au nimerit toate astea pe Halele Centrale, aşa dintr-o dată!
Dacă vroiai să faci igienizare şi renovare puteai alege să faci asta pe timp de vară, când oamenii, dar şi o bună parte dintre comercianţi se află în concedii, nu toamna, când orice om îşi mai face anumite provizii pentru iarnă. Şi, uite aşa, mai fac rost supermarketurile de clienţi mai mulţi!
În condiţiile în care şi preţurile au luat-o razna şi la alimentele de bază, ca la comandă, situaţia nu este deloc roză şi tensiunile în societate sunt în creştere! Să mai adăugăm şi lipsa apei calde şi teama că la iarnă o să fie iarnă şi în apartamente....! Politicienii aflaţi la conducere ar trebui să fie mai ponderaţi, că nu se ştie niciodată când se aprinde scânteia...!
Halele Centrale se află în subordinea, evident, a Primăriei Ploieşti, însă de domeniul Hale şi Pieţe răspunde viceprimăriţa Trofin, de la USR, că aşa anunţă site-ul Primăriei!
Asta ca să ştiţi cum stau treburile pe la noi prin Ploieşti!