Ultima editie tiparita in format pdf

O nouă convocare fără succes a AGA a A.D. I. Termo Prahova!

Publicat pe 2022-09-13 16:09:02Mihail Marinescu

Şi tot aşa.... până când, că vine sezonul rece acum?

Pentru a patra oară consecutiv, reprezentanții Consiliului Județean în A.G.A a A.D.I. Termo Prahova nu s-au prezentat la ședința similară programată, statutar, a se desfășura în regim de urgență, în vederea demarării procedurilor legale privind asigurarea apei calde pentru ploieșteni.
Astfel, Municipalitatea ploieșteană este nevoită să solicite, din nou, ADI Termo Prahova, pentru a cincea oară consecutiv, reluarea procedurii de convocare a Adunării Generale a Acționarilor (A.G.A.) a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) Termo Prahova, în vederea demarării procedurilor legale privind asigurarea apei calde pentru ploieșteni, se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Ploieşti.
Se reaminteşte faptul că, din A.G.A. a A.D.I. Termo Prahova fac parte patru reprezentanți ai Consiliului Județean Prahova şi trei reprezentaţi ai Consiliului Local Ploiești, prin urmare, ședința nu a întrunit, nici de data asta, cvorumul necesar în vederea luării unei decizii menite să rezolve această problemă stringentă cu care se confruntă orașul nostru. Se menționează şi că cei trei membri, stabiliți prin hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Ploiești, au fost prezenți la fiecare ședință, dar nu s-a întrunit cvorumul necesar pentru a se o lua o decizie în acest sens.
Cum spuneam şi mai înainte, astfel de invitaţii la convocări se pot face la infinit şi cu acelaşi rezultat, că dacă nu au venit la primele convocări, apăi sunt slabe speranţe să vină la a cincea!
Şi, totuşi, care este soluţia pentru care ploieştenii să beneficieze de apă caldă, mai ales că se apropie sezonul rece şi trebuie să se pornească şi energia termică?
Domne, noi ştim că unii de prin clasa aceasta politică au liberalizat preţurile la energie, după care a venit, de la Bruxelles, cerinţa către guverne de a nu se mai acorda subvenţii, pentru ca, acum, în septembrie, să iasă preşedintele Klaus Werner Iohannis şi să le spună românilor, cu nonşalanţă, că ar fi indicat să-şi găsească altă sursă de încălzire pentru locuinţe, că este posibil să se stea în frig în case, că să se facă economie la apă..., pentru a ne arăta solidaritatea faţă de lumea occidentală, că ce să vezi, „este criză energetică”!
Toate acestea şi faptul că în unele municipii reşedinţă de judeţ nu există apă caldă reprezintă doar o întâmplare, o coincidenţă sau nu?
Domnul preşedinte, dar şi domnii politicieni, ar trebui să ştie cee ce ştie tot românul, anume că România încă mai este INDEPENDENTĂ ENERGETIC, că PRODUCE ENERGIE, ci nu este dependentă de importuri, domnilor!
Ce tot inventaţi crize după crize? Terminaţi cu "crizele" şi lăsaţi oamenii în pace, că i-aţi bulversat destul doi ani la rând cu „pandemia” globalistă!