Ultima editie tiparita in format pdf

Avem festival folcloric în Ploieşti, „Prahova Iubește Basarabia”!

Publicat pe 2022-08-31 15:54:13Mihail Marinescu

Se închide circulația rutieră pe strada Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola - zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B)

În acest sfârşit de săptămână se desfăşoară, în Ploieşti, ediţia a VI-a a Festivalului folcloric intitulat „Prahova Iubește Basarabia”, organizat de Centrul Județean de Cultură Prahova – Consiliul Județean Prahova. Nu avem apă caldă, dar avem festivaluri şi „artă murală”, în paranteză fiind spus! Bun aşa!
Pentru ca evenimentul să se desfăşoare în bune condiţii, Comisia Municipală pentru Transport şi Siguranța Circulației a aprobat închiderea circulației rutiere pe strada Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola - zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), începând cu data de 25.08.2022, ora 6.00 și până în data de 28.08.2022, ora 16.00.
Despre Festival, trebuie să precizăm că acesta debutează vineri, 26 august, ora 18:30, pe esplanada Palatului Culturii.
Pe scena Festivalului îşi vor face apariţia: Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești, Ansamblul Folcloric „Perinița” al Centrului Județean de Cultură Prahova, Ansamblul Folcloric „Doina Prahovei”, Ansamblul Folcloric ,,Ştefan Vodă” din Strășeni, dar şi renumiţi de muzică populară.
Recitalurile vor fi susţinute de către Margareta Clipa, surorile Osoianu şi Lupii Lui Calancea.