Omenirii i se pregăteşte un nou ser „minune”! Ce intuiţie am avut!

Publicat pe 2022-07-29 14:13:13Mihail Marinescu

Doi cercetători din USA spun că noul ser o să fie făcut oamenilor prin secvenţiere genomică, folosindu-se tehnologia ARNm şi alte tehnologii moleculare!


Poate v-aţi întrebat de ce unii oficiali spun că actualul ser contra c-19 nu prea mai este util în această perioadă. Cum de i-a apucat aşa, dintr-o dată, să spună ceea ce alţi oameni spuneau mai de mult şi erau catalogaţi „conspiraţionişti” şi jigniţi în toate felurile?
Păi asta ne-am întrebat şi noi şi am speculat întrebând dacă nu cumva procedează aşa pentru a face loc altui ser!
Ei bine, se pare că intuiţia nu ne-a înşelat nici acum şi uite că am aflat de faptul că o binecunoscută companie ce a produs, în 2-3 luni, în 2020, acel ser pregăteşte deja un nou ser care, atenţie!, o să fie un ser universal (pentru toate variantele de coronoavirus!) şi că, din nou atenţie!, o să fie gata la sfârşitul acestui an, asta după ce s-a spus că studiile au încept la mijlocul anului în curs!
Mda, păi dacă în 2020 s-au făcut studiile clinice în câteva săptămâni, de ce nu ar face şi acum cam la fel? Din nou nu se respectă toate etapele pe care orice producător de ser trebuie să le parcurgă pentru a se cunoaşte dacă acel ser este sau nu periculos pentru sănătatea oamenilor. Reamintim că legea prevede ca testele clinice să dureze între 3 şi 7 ani, nu câteva luni! După cum spun Jarroud Mousa – profesor asistent al Centrului pentru Vaccinare şi Imunologie la Universitatea din Georgia (USA) şi Dr. Dana Hawkinson – cercetător, medic specialist în boli infecțioase din Kansas City (USA) noul ser o să fie făcut oamenilor prin secvenţiere genomică, folosindu-se tehnologia ARNm şi alte tehnologii moleculare! Declaraţiile lor au fost citite de către Iosefina Pascal, în cadrul emisiunii „România informată”, emisiune moderată de aceasta şi găzduită de postul TV News România.
Aşadar, vă daţi seama ce precupare au cercetătorii în ziua de azi şi ce grijă au ei de noi, injectându-ne cu seruri prin tehnologii moleculare, secvenţiere genomică? Şi pentru ce, pentru o gripă ce are putea fi tratată doar cu medicamente antivirale?
Măi, oameni buni, nu s-au strofocat cercetătorii ăştia să găsească ceva contra cancerului, că este principala cauză a deceselor pe Terra şi se ocupă timp şi se cheltuie o grămadă de bani pentru o gripă? Nu credeţi că ceva aici... miroase urât? Exista vreo legătură între alarmele astea ale autorităţilor, cu venirea de noi valuri, mai ales din toamnă, şi conceperea noului ser, pentru ca guvernele să aibă motive să cumpere serurile şi populaţia, deja speriată, să fie gata pentru înţepare?
Din toamnă noi „valuri”, la sfârşitul anului un „nou ser”! E, cum e treaba? Se leagă ceva?