Ultima editie tiparita in format pdf

Aşa vor unii să schimbe lumea, prin producerea fricii şi captării atenţiei către subiecte inventate?

Publicat pe 2022-07-14 11:49:17Mihail Marinescu

În anii 90 se înregistrau temperaturi de peste 40 de grade Celsius şi nu se mai promova isterie despre „emisiile de carbon”, nu se mai emiteau legi despre distrugerea fermelor de animale şi nici nu se mai colorau hărţile în roşu şi portocaliu!

Vă mai aduceţi aminte de Cupa Mondială de Fotbal din USA, din anul 1994, când şi portarul Petrolului Ploieşti, Ştefan Preda, făcea parte din lotul naţional ce a reprezentat România în acea competiţie? Mai vă amintiţi câte ceva despre condiţiile meteo în care se disputau partidele?
Parcă îl auzim pe îndrăgitul crainic sportiv, răposatul Cristian Ţopescu, cum exclama că meciurile se joacă pe o căldură infernală, pe temperaturi ce ating şi 45 de grade Celsius!
Da, da, cam aşa era prin anul 1994, în California, în SUA, dar nu numai acolo, că şi în România te... loveai de temperaturi de 40-42 de grade Celsius! Şi era în anii 90, domnilor! Pe atunci, însă, nu erau, încă, ONG-uri şi „specialişti” care să apară la TV şi să producă isterie planetară cu privire la „încălzirea globală” şi la „emisiile de carbon”!
Acum, în 2022, când se ating temperaturi de 32-34 de grade Celsius, domne e nenorocire şi gata se propagă isteria în rândul populaţiei spunându-se că vina e a emisiilor de carbon şi suntem sfătuiţi să nu mai mâncăm carne, că poluează Planeta; să se reducă cu 30% numărul vacilor, că pârţul lor poluează Planeta; că ar fi indicat să se consume insecte, viermi, gândaci ca să se reducă emisiile de carbon în atmosferă! Şi câte şi mai câte prostioare, desprinse, parcă, dintr-o altă lume, o lume în care normalul este anormal şi anormalul a devenit normal! Şi cum se face că au început să ardă numai lanurile de grâu? Cică tot din cauza căldurii! Serios?
Domne, „criza alimentară bate la uşă”, exclamă „specialiştii”! Şi din ce cauză „bate la uşă” criza asta? Nu cumva ea, criza, este provocată de deciziile şi de legile impuse?
Cine decide că trebuie redus numărul animalelor din ferme?
Cine decide să se aplice sancţiuni unei ţări care era principalul exportator de gaz, de petrol, de cereale pentru Europa?
Cine decide majorarea preţurilor la energia electrică, la combustibili,la alimente şi la utilităţi?
Cine decide că laptele şi alte alimente naturale să fie înlocuite de hrană făcută în laboratoare?
Aşa ceva bate prea mult la ochi şi se observă, tot mai clar, că pare o treabă regizată în special de către cei care promovează hrana sintetică, pe de o parte, dar paralel se merge şi cu acţiuni prin care se promovează tot felul de inginerii prin care omul să fie supus unui control total din partea statului.
Vreţi să mâncaţi gândaci şi hrană făcută în laboratoare? Mâncaţi voi, ăştia de tot spuneţi că e bună o asemenea alimentaţie, dar nu ne includeţi şi pe noi în nebunia voastră! E clară treaba?
De ce acum, în 2022, situaţia cu canicula trebuie să fie altfel decât era în anii 90, în condiţiile în care şi atunci erau temperaturi caniculare? A, uitasem, şi nici coduri colorate nu erau afişate tot timpul la TV-uri!