Ultima editie tiparita in format pdf

Ce e val, ca valul trece!

Publicat pe 2022-07-12 12:01:45Mihail Marinescu

Prahoveni, ploieşteni, nu vă panicaţi după anunţul cu privire la „apariţia unui nou val de covid”!
Cei care anunţă, acum, că vine un nou val, sunt tot aceleaşi persoane care declarau, înainte, că valul 5 a fost ultimul de covid şi că următoarele, dacă vor mai exista, „nu ne vor mai face probleme şi vor fi doar viroze”! Când s-a spus adevărul?

Rafila vrea din nou măşti, în spitale deocamdată, dar întrebarea e unde sunt medicamentele Arbidol, Ivermectina domnule ministru? Nu credeţi că prezenţa acestor medicamente în casa fiecăruia i-ar face pe oameni să nu se mai teamă de covid? Sau se vrea în continuare a se genera teama?

Cum s-a intrat în luna iulie, mijlocul verii, iată că s-a şi început a se... etala anunţuri despre „un nou val de covid” care, cică, şi-ar face apariţia pe la sfârşitul lunii august! 
Sperietura cu „maimuţa” nu a ţinut, că nici nu s-a răspândit aşa cum poate se aşteptau unii să se întâmple, după simularea pe PC şi iată că se vine din nou cu ceea ce i-a speriat pe oameni în ultimii doi ani, cu covidul!
Este incredibil cum le place unora a se juca cu minţile oamenilor, să bage spaima în populaţie! 
Este incredibil cum se poate continua cu aşa ceva din moment ce a ieşit la iveală acel Raport despre virus şi despre înţepare, Raport pe care FBI şi o companie farmaceutică îl vroiau ţinut la Top Secret până în 2076! A ieşit la iveală datorită Justiţiei din USA, care a obligat la desecretizarea documentelor!
Cum de ştiu ăştia când vine o boală anume? Le transmite cineva? Este vreo Agendă secretă în care stă scris când anume să se pornească panica x, y, z? Nicio boală nu poate să fie prevăzută şi, mai mult decât atât, anunţată când vine, domnilor guvernanţi! Domne, ce se întâmplă? Păi, în primul rând, datoria unui jurnalist este să nu traumatizeze populaţia prin tot felul de ştiri alarmiste, dar să şi informeze corect opinia publică, bazându-se şi pe logică, şi pe intuiţie şi pe experienţă, asta în cazul celor cu ani mai mulţi în spate lucraţi în media, iar cei mai tinerei ar trebui să înveţe de la cei mai cu experienţă, că le-ar prinde bine! Să vă transmitem, oameni buni, să nu vă alarmaţi, să nu intraţi în panică în urma a ceea ce a declarat stimabilul ministru al Sănătăţii, Alexandru Rafila.
Acest ministru, în urmă cu ceva timp, declara răspicat că valul 5 a fost ultimul val de covid. Şi avea să nu fie singurul „specialist” care să spună aşa ceva!
Mai mult decât atât, pe la sfârşitul primăverii, acelaşi domn Rafila declara, pe un ton blând şi melodios, că dacă vor mai exista valuri de covid, acestea nu ne vor mai face probleme şi vor însemna doar simple viroze şi răceli!
Bun, dar iată că acum, Rafila iese în media şi afirmă altceva, că trebuie să ne pregătim de valul 6 de covid! Şi a găsit domnul Rafila „leacul” pentru a se apăra de valul 6! Ghici ce! Aţi ghicit? Masca, doamnelor şi domnilor este, în viziunea „specialiştilor”, salvarea omenirii! Masca trebuie purtată în spitale, transmite Rafila!
Domnule ministru, dar medicamentele de ce nu se folosesc? Unde sunt Arbidolul, Ivermectina, Hidroxiclorochina?
Aceste medicamente i-ar face pe oameni să nu se mai teamă de covid. Sau se vrea în continuare a se genera teama şi de aceea nu se aprobă utilizarea respectivelor medicamente?
Vreţi să traumatizaţi din nou populaţia cu portul măştilor şi testate după testare?
În primul rând, masca împiedică sistemul respirator să nu funcţioneze la capacitate normală, ceea ce are un impact negativ asupra oxigenării creierului, celulelor.
În al doilea rând, masca nu protejează omul, ci viruşii periculoşi, pentru că numai prin contactul dintre sistemul imunitar al omului şi viruşi se pot distruge respectivii viruşi periculoşi.
Prin purtarea măştilor, prin distanţarea fizică, nu se face altceva decât a se prelungii... şederea virusului printre voi!
Aşa că degeaba purtaţi masca, cetăţeni. Ea a fost impusă pentru a se arăta gradul de supunere al oamenilor.
Cu cât vă veţi supune mai mult restricţiilor, cu atât vor continua cu propaganda şi cu terorizarea populaţiei!
Uite un argument solid, anume că atunci când s-a renunţat la Starea de alertă, mai în toată ţara era „scenariul roşu” (aia cu rata de incidenţă!), iar în mai puţin de o lună de zile de la renuţarea la restricţii, toată ţara s-a făcut verde!
Aşa că restricţiile ce au fost impuse nu au ajutat cu nimic bun în netransmiterea infecţiei cu covidul ăsta.
A, iar testele despre care se spune că „descoperă covidul”, să fim serioşi, aceste teste existau dinainte de 2020 şi erau folosite pentru a preleva nişte mostre, în niciun caz nu sunt făcute pentru a diagnostica.
Oameni buni, poate nu ştiaţi, dar sperietura asta de covid i-a îmbogăţit mult pe unii, de la producători şi comercianţi de măşti, de teste şi de seruri şi până la cabinete medicale şi sporuri date unor cadre medicale!
Se trăieşte bine din frica oamenilor, nu-i aşa?