Ultima editie tiparita in format pdf

Aranjamente la Eurovision 2022! Vă surprinde?

Publicat pe 2022-06-08 12:33:15Mihail Marinescu

Voturile juriului din România pentru Republica Moldova au fost transformate, de către organizator, în voturi pentru Ucraina! Ups! Noua normalitate în Europa!

Gata, v-aţi convins şi cum stă treaba şi cu Eurovisionul, mai ales în acest an 2022?
Păi, cum era să nu fie desemnaţi câştigători reprezentanţi Ucrainei? Vă daţi seama ce scandal diplomatic şi geopolitic ar fi ieşit dacă nu era Ucraina desemnată câştigătoare?!
Se pare că s-a făcut totul, absolut totul, pentru ca Ucraina să ia Marele Premiu al Eurovisionului, asta pentru că organizatorul a decis să elimine notele oferite de juriile din șase țări, spundu-se, ce să vezi, că erau nişte „nereguli”! Ups!
Care nereguli, domnilor, că nu era Ucraina cu punctaj maxim şi nu ieşea la socoteala finală? Printre juriile descalificate se număra și juriul din România, alături de cele din Georgia, Azerbaidjan, Polonia, San Marino și Muntenegru. Acestea nu au primit nicio dovadă a „neregulilor”! 
E, cum este, români, în „noua normalitate” visată de "progresiştii" europeni? Aranjamente după aranjamente!
Astea nu mai sunt văzute de cine trebuie? Nu mai sunt fapte revoltătoare?
Mai mult decât atât, Televiziunea Română acuză organizatorul Eurovision că rezultatul votului dat de juriul românesc a fost modificat, oferidu-se punctaj maxim celo din Ucraina, deşi TVR a subliniat într-un comunicat că punctajul maxim al României a fost pentru Republica Moldova, nu pentru Ucraina!
De asemenea, prezentatoarei Eda Marcus nu i s-a permis intrarea în transmisiunea oficială pentru a comunica rezultatele, așa cum TVR agrease în prealabil cu organizatorii, conform procedurilor! Precizări ale TVR: „Televiziunea Română și-a asumat în totalitate angajamentul de participare la Eurovision 2022, achitând taxa de participare și pregătind, alături de echipa lui WRS, un proiect care s-a bucurat de aprecierea publicului. Cu toate acestea, am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei”.